• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δερμάτινα είδη

Αποτελέσματα για

Δερμάτινα είδη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος χονδρικής
  1. ASIA ATLANTIC GROUPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASIA ATLANTIC GROUPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καταστημα ειδων ταξιδιου, Δερμάτινα είδη, ζωνες, και ομπρελες. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. SARL KRUT DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL KRUT DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εταιρείες συσκευασίας, και Εταιρείες συσκευασίας. Έχει έδρα σε Carnoux En Provence, Γαλλία.

  3. VIVAGENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VIVAGENCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες, Διαφημιστικά γραφεία, υπηρεσιες γραφιστικης, Συσκευασία - σχεδιασμός, Τσάντες, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. SAMSONITE BY 4MN

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAMSONITE BY 4MN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταξιδιωτικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλίτσες, σετ βαλιτσων, και Βαλίτσες. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. BCR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H επιχείρηση μας, BCR BOROWY, η οποία βρίσκεται στην Saint-Andiol, εξειδικεύεται στην χονδρική και ημι-χονδρική πώληση ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και μεταχειρισμένων ενδυμάτων για εισαγωγές και εξαγωγές. Προσφέρουμε επίσης υποδήματα, δερμάτινα είδη και λευκά είδη. Προσφέρουμε είδη για τον άνδρα, την γυναίκα και τα παιδιά, καλοκαιρινά και χειμερινά. Η πώληση γίνεται με το κιλό. Επιλέγουμε πάντα ενδύματα πρώτης ποιότητας, τα οποία διαλέγονται στην συνέχεια ανά κατηγορία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GROLLES SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROLLES SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη πολυτελείας, και Δερμάτινα είδη πολυτελείας. Έχει έδρα σε Draguignan, Γαλλία.

  2. SARL INCA

    Γαλλία