• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανθη

Αποτελέσματα για

Ανθη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος χονδρικής
  1. STE STAR EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE STAR EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, Οπωροφόρα φυτά, πώληση οπωροφόρων φυτών, σποροι για ανθη και οπωροφορα φυτα, και φυτώριο. Έχει έδρα σε LE PONTET, Γαλλία.

  2. CMDECO

    Γαλλία

    Η εταιρεία CMDECO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνητά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικά δοχεία για φυτά, και τεχνητα ανθη και φυτα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. STE DU MARCHE AUX FLEURS D'HYERES

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE DU MARCHE AUX FLEURS D'HYERES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα άνθη, Ανθοφόρα φυτά, Αποξηραμένα άνθη, και Ανθοφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Hyeres, Γαλλία.

  4. FLORA PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FLORA PROVENCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμένα άνθη, και Κομμένα άνθη. Έχει έδρα σε Hyeres, Γαλλία.

  5. PHYTOSEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHYTOSEM ειδικεύεται στην παραγωγή και τη συγκομιδή σπόρων άγριων ειδών και στη δημιουργία συγκεκριμένων αναμείξεων που προορίζονται για καλλωπισμό αστικών χώρων με άνθη ή για την αποκατάσταση προβληματικών ή υποβαθμισμένων τόπων με άγρια είδη. Η γαλλική εταιρεία Phytosem κατέχει ηγετική θέση σε ό, τι αφορά στην παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία σπόρων άγριων ειδών που προορίζονται για την αναβλάστηση και σήμερα είναι σε θέση να εγγυηθεί την επαγγελματική ποιότητα, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού και υλοποίησης προσαρμοσμένων αναμείξεων σπόρων όσο και σε επίπεδο υποστήριξης, παροχής συμβουλών και συνεργασίας σε τεχνικά θέματα. Η σε βάθος τεχνογνωσία της που βασίζεται σε περισσότερα από 25 έτη πρακτικής και χρήσης διαφόρων ειδών, καθώς η άμεση ανταπόκρισή της αποδεικνύουν την αξία της και της προσφέρουν αναγνώριση από τους επαγγελματίες του τομέα του περιβάλλοντος.