• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • 'εγχυση

Αποτελέσματα για

'εγχυση

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. NPI INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NPI INTERNATIONAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα, ανταλλακτικα για κινητηρες βιομηχανικης χρησης, 'Εγχυση, και βιομηχανικό φιλτράρισμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  3. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

  4. GEO-NEGOCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEO-NEGOCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά πετρελαιοκινητήρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα για αυτοκίνητα, φορτηγά, οχήματα εργοταξίων, Μειωτές κατανάλωσης βενζίνης και πετρελαίου, Συστήματα έγχυσης βενζίνης, Φίλτρα για αυτοκίνητα, φορτηγά, οχήματα εργοταξίων, Μειωτές κατανάλωσης βενζίνης και πετρελαίου, Συστήματα έγχυσης βενζίνης, ανταλλακτικα για κινητηρες βιομηχανικης χρησης, και Caterpillar. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  5. SODIT

    Γαλλία

    Εξοπλισμός έγχυσης ντίζελ γνήσιο & προσαρμόσιμο. Διανέμουμε προϊόντα BOSCH, DELPHI, PIERBURG (μετρητές ροής) και STANADYNE που είναι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί κατασκευαστές και επίσης πουλάμε ιαπωνικά προϊόντα, όπως η DENSO, YANMAR, ZEXEL. Προσφέρουμε τεράστια γκάμα από εργαλεία μέχρι ανταλλακτικά σε όλες τις μάρκες, προσαρμόσιμα ή πρωτότυπα. Επίσης για τον τομέα της ναυτιλίας, τα δημόσια έργα και τη βιομηχανία. Αναζητούμε συνεργάτες με σταθμούς ντίζελ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HORIZON LASER BUREAUTIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HORIZON LASER BUREAUTIQUE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναλώσιμα για περιφεριακές συσκευές εκτύπωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κασετες για εκτυπωτες, περιεκτες μελανης για εκτυπωτες εγχυσης μελανης, τονερ για εκτυπωτες λεϊζερ, και Αναλώσιμα εκτυπωτών. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  2. DK ISOLATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία DK ISOLATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομόνωση - υλικά έγχυσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονωτικα προϊοντα, μονωτικα, και μονωτικα. Έχει έδρα σε Le Thoronet, Γαλλία.

  3. INOVEO HABITAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία INOVEO HABITAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομόνωση - υλικά έγχυσης. Έχει έδρα σε Orange, Γαλλία.

  4. PROKAP

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROKAP, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, και Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. INJECTO

    Γαλλία

    Η εταιρεία INJECTO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, και Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε St Cannat, Γαλλία.