• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓαλλίαΛυών και Ρόδανος - ΆλπεςΈμπορος χονδρικής
  1. ALLTRADE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLTRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chambeby, Γαλλία.

  2. ONE MOVE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONE MOVE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες εμπειρογνωμοσυνης. Έχει έδρα σε Corbas, Γαλλία.

  3. SAS DESCOURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS DESCOURS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε St Barthelemy Le Meil, Γαλλία.

  4. COFRULY

    Γαλλία

    Η εταιρεία COFRULY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Corbas, Γαλλία.

  5. ETABLISSEMENTS ARBONA

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CLEDOR - LA PROVENCE

    Γαλλία

  2. SARL AGROBIODROME

    Γαλλία

  3. BAIL DISTRIBUTION

    Γαλλία

  4. JOURDAN MARZE ET SUCCESSEURS

    Γαλλία

  5. AUBERT PRODUCTIONS SARL

    Γαλλία

  1. DC IMPORT

    Γαλλία

  2. FL VILLEFRANCHE

    Γαλλία

  1. ETS MILAN PRIMEURS

    Γαλλία

  2. EARL TOURRE

    Γαλλία

  3. ALICANTE FRUITS

    Γαλλία

  4. ROMANS FRUITS ET LEGUMES

    Γαλλία

  5. SAVOIES PRIMEURS

    Γαλλία

  6. MAISON BARIOUX SA

    Γαλλία

  7. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  8. AST TRADE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία AST TRADE INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωτικα φρουτα, φρουτα και λαχανικα, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Grenoble, Γαλλία.