• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓαλλίαΛιλλ και Νορ-Πα ντε Καλέ
  1. CHARLET

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHARLET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bois-Grenier, Γαλλία.

  2. PRYMEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία PRYMEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα φρουτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, και βιολογικα λαχανικα. Έχει έδρα σε Phalempin, Γαλλία.

  3. LUCAS LEMAIRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LUCAS LEMAIRE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Linselles, Γαλλία.

  4. ROSELLO & FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROSELLO & FILS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Saint-Laurent Blangy, Γαλλία.

  5. AGROCOURTAGE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία AGROCOURTAGE INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hazebrouck, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VERDUYN FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VERDUYN FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wancourt, Γαλλία.

  2. EN'DIVA

    Γαλλία

    Η εταιρεία EN'DIVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Monchy-Le-Preux, Γαλλία.

  3. L'ESSENTIEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'ESSENTIEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lomme, Γαλλία.

  4. VERPOM

    Γαλλία

    Η εταιρεία VERPOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, πατατες, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε St Sylvestre Cappel, Γαλλία.

  5. CONDIPRIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONDIPRIM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Steenvoorde, Γαλλία.

  1. SAVARY

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAVARY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Angres, Γαλλία.

  2. ENDIGRA SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ENDIGRA SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Beugny, Γαλλία.

  1. ETS LORIDAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS LORIDAN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Violaines, Γαλλία.

  2. SAS LECONTE FRANCIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS LECONTE FRANCIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lille, Γαλλία.

  3. AU MARAICHER DES FLANDRES

    Γαλλία

  4. CROP S

    Γαλλία

  5. POMENDIVE DISTRIBUTION

    Γαλλία

  6. LONGUEPEE

    Γαλλία

  7. DUMONT NORD

    Γαλλία

  8. CHARLY BOUVET

    Γαλλία

  1. LEFEBVRE FRERES

    Γαλλία

  2. SARL LES HALLES DU FRUITIER

    Γαλλία

  3. SANTOLARIA SA

    Γαλλία

  4. SARL BENOIT DELPORTE

    Γαλλία

  5. LA TOURELLE-BLIJDERVEEN VERGER

    Γαλλία

  6. ETABLISSEMENTS CHARLES ET EUGENE PODVIN

    Γαλλία

  7. SARL CHARLET-BAZON

    Γαλλία

  8. SARL BRODBECK

    Γαλλία

  9. TERROIRS D'OPALE

    Γαλλία

  10. SARL WECXSTEEN ET FILS

    Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν