• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλκοολουχα ποτα

Αποτελέσματα για

Αλκοολουχα ποτα

ΓαλλίαΛιλλ και Νορ-Πα ντε Καλέ
  1. CHUT YPTM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHUT YPTM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, διανομή τροφίμων, διανομη για τον κλαδο των τροφιμων, και χονδρικη πωληση τροφιμων. Έχει έδρα σε Le Touquet-Paris-Plage, Γαλλία.

  2. BRASSERIE DE VAUCELLES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRASSERIE DE VAUCELLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, παραδοσιακη μπιρα, καστανες μπυρες, μπυρες σε βαρελι, αλκοολουχα ποτα, Ποτά, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Les Rues-Des-Vignes, Γαλλία.

  3. BENEBLISS6

    Γαλλία

    Η εταιρεία BENEBLISS6, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει έδρα σε Rouabaix, Γαλλία.

  4. SETHNESS ROQUETTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 1880, η εταιρεία Sethness Roquette ειδικεύεται στην παρασκευή καραμέλας σε διάφορες μορφές και για διάφορες χρήσεις (υγρή, πάστα, σκόνη ή κομμάτια), τόσο για ζαχαροπλαστική όσο και για τον αγροδιατροφικό τομέα. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία της και τα τέσσερα κέντρα παραγωγής, η Sethness Roquette έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή καραμέλας. ΚΑΡΑΜΕΛΟΧΡΩΜΑΤΑ: Τα καραμελοχρώματα είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες χρωστικές ουσίες στον αγροδιατροφικό τομέα. Γνωστά για την ποιότητά τους, τα καραμελοχρώματα προσφέρουν διαφορετικές διαλυτές λύσεις για κάθε τύπο εφαρμογής, με σκοπό τη σταθερή ποιότητα του χρώματος. ΨΗΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ: Είτε σε υγρή μορφή είτε σε σκόνη, η ψημένη ζάχαρη είναι καραμελωμένη ζάχαρη που δίνει μια καραμελέ γεύση ή/και χρώμα στα διατροφικά προϊόντα. ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Η αρωματική καραμέλα παράγεται μέσα από μια ελεγχόμενη διαδικασία θέρμανσης διατροφικών ζαχάρων. Είτε σε υγρή είτε σε στερεά μορφή, δίνει μια γεύση καραμέλας, λιγότερο ή περισσότερο έντονη, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ανάλογα με το πώς παρασκευάζεται, η καραμέλα μπορεί να είναι παχύρευστη, παραδοσιακή ή πικάντικη. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ: Οι ειδικές καραμέλες αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια καραμέλων, από καραμέλα γάλακτος μέχρι αλμυρή καραμέλα βουτύρου, βίγκαν, με λιγότερη ζάχαρη κ.λπ. Αυτές οι καραμέλες, σε μορφή πάστας ή σε κομμάτια, προσφέρουν μοναδική υφή και γεύση στο κάθε προϊόν. Μπροούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα συστατικά (μέλι, γάλα, κρέμα, σοκολάτα, βούτυρο, φυτικά λιπαρά κ.λπ.).