• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρεμα γαλακτος

Αποτελέσματα για

Κρεμα γαλακτος - Γαλλία

Γαλλία
  1. DRAGEES REYNAUD

    Γαλλία

    Σπεσιαλιτέ με επικάλυψη σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος, κρέμα νουγκά, καραμέλα, τρούφα κ.ά.) και διακοσμητικές χάντρες (με επικάλυψη ασημιού, χρυσού, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρης ή σοκολάτας), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Avola, αμύγδαλα Γαλλίας και Ισπανίας, επιλεγμένα για την αυθεντικότητα και τη γεύση τους. Σε ό, τι αφορά στις σπεσιαλιτέ σοκολάτας που διαθέτουμε, τις επεξεργαζόμαστε με πολύ λεπτή σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τα κουφέτα μας είναι η σοκολάτα με βάση το κακάο σε περιεκτικότητα 70%.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 1880, η εταιρεία Sethness Roquette ειδικεύεται στην παρασκευή καραμέλας σε διάφορες μορφές και για διάφορες χρήσεις (υγρή, πάστα, σκόνη ή κομμάτια), τόσο για ζαχαροπλαστική όσο και για τον αγροδιατροφικό τομέα. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία της και τα τέσσερα κέντρα παραγωγής, η Sethness Roquette έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή καραμέλας. ΚΑΡΑΜΕΛΟΧΡΩΜΑΤΑ: Τα καραμελοχρώματα είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες χρωστικές ουσίες στον αγροδιατροφικό τομέα. Γνωστά για την ποιότητά τους, τα καραμελοχρώματα προσφέρουν διαφορετικές διαλυτές λύσεις για κάθε τύπο εφαρμογής, με σκοπό τη σταθερή ποιότητα του χρώματος. ΨΗΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ: Είτε σε υγρή μορφή είτε σε σκόνη, η ψημένη ζάχαρη είναι καραμελωμένη ζάχαρη που δίνει μια καραμελέ γεύση ή/και χρώμα στα διατροφικά προϊόντα. ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Η αρωματική καραμέλα παράγεται μέσα από μια ελεγχόμενη διαδικασία θέρμανσης διατροφικών ζαχάρων. Είτε σε υγρή είτε σε στερεά μορφή, δίνει μια γεύση καραμέλας, λιγότερο ή περισσότερο έντονη, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ανάλογα με το πώς παρασκευάζεται, η καραμέλα μπορεί να είναι παχύρευστη, παραδοσιακή ή πικάντικη. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ: Οι ειδικές καραμέλες αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια καραμέλων, από καραμέλα γάλακτος μέχρι αλμυρή καραμέλα βουτύρου, βίγκαν, με λιγότερη ζάχαρη κ.λπ. Αυτές οι καραμέλες, σε μορφή πάστας ή σε κομμάτια, προσφέρουν μοναδική υφή και γεύση στο κάθε προϊόν. Μπροούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα συστατικά (μέλι, γάλα, κρέμα, σοκολάτα, βούτυρο, φυτικά λιπαρά κ.λπ.).

  3. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

    Γαλλία