• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σταφύλια

Αποτελέσματα για

Σταφύλια - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

ΓαλλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνια, Σαμπάνια, τρυγος, συμπιεση, και σταφυλι. Έχει έδρα σε Celles Sur Ource, Γαλλία.

  2. JOSE ILLAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία JOSE ILLAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερυκοκα, σαλατες, κερασια, και σπαραγγια. Έχει έδρα σε Oraison, Γαλλία.

  3. VIGNOBLES MILLET ONILLON

    Γαλλία

    Η εταιρεία VIGNOBLES MILLET ONILLON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει έδρα σε Escoussans, Γαλλία.

  4. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

    Γαλλία

    Η PEPINIERES VITICOLES DAYDE κατέχει ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην παραγωγή φυτών αμπέλου σε δοχείο και ως γυμνές ρίζες: Δυνατότητα φύτευσης όλο το χρόνο. Εμβολιασμένα, συγκολλημένα, πιστοποιημένα, κλωνικές επιλογές, όλες οι ποικιλίες. Συμβουλές, φύτευση, τεχνική παρακολούθηση, όλες οι χώρες. Στην υπηρεσία της αμπελοκαλλιέργειας εδώ και 3 γενεές. Κατέχουμε τα τεχνικά μέσα και τις εγκαταστάσεις αιχμής για την παραγωγή αμπελώνων, για επιτραπέζια ή παλαιωμένα κρασιά. Η μεταμόσχευση των αμπέλων επέτρεψε, τον προηγούμενο αιώνα, την αποκατάσταση του κατεστραμμένου αμπέλου από την φυλλοξήρα και την συντήρηση των παραδοσιακών οίνων των μεγάλων αμπελουργικών περιοχών. Παράγουμε μητρικά αμπέλια σε έκταση 100 εκταρίων. Ως παραγωγή ξυλείας και φυτά αμπέλου, τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε πολλούς ελέγχους και σε αυστηρά φυτοϋγειονομικά πρότυπα από τις τοπικές υπηρεσίες της Γαλλίας AGRIMER. Στη Γαλλία, όλα τα πιστοποιημένα φυτά αμπέλου μας παράγονται με την επωνυμία ENTAV-INRA.

  5. DOMAINE DE GRANGE NEUVE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOMAINE DE GRANGE NEUVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, και χυμός σταφυλιού. Έχει έδρα σε Pomport, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AMOS INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AMOS INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, μηχανηματα για αγροδιατροφικα προϊοντα, καδοι για σταφυλια, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Beaune, Γαλλία.

  2. WINE ART MIKAEL MILLAC

    Γαλλία

    Η εταιρεία WINE ART MIKAEL MILLAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικο κρασι, χυμός σταφυλιού, wine bar δοκιμες κρασιων, και ουισκι. Έχει έδρα σε Leognan, Γαλλία.

  3. COGNAC DEROUINEAU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Ως μια γαλλική εταιρεία παραγωγής κονιάκ, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η αγροτική εκμετάλλευσή μας αποτελείται από 30 εκτάρια με αμπέλια, εκ των οποίων τα 25 προορίζονται για την παραγωγή κονιάκ ΠΟΠ. Το κονιάκ XO παράγεται αποκλειστικά από τον αμπελώνα μας. Από τη συγκομιδή των σταφυλιών μέχρι την εμφιάλωση, όλα γίνονται επί τόπου στις εγκαταστάσεις μας και σύμφωνα με τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Προσοχή: η κατάχρηση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

  4. BAUCHET PERE ET FILS

    Γαλλία

    Ιδιοκτήτης αμπελουργός, εμβληματικός αμπελώνας, από το κλήμα ως την κούπα, μια μοναδική υπογραφή. Η επίσκεψη του οίκου μας και η δοκιμή των ποικιλιών μας θα αποτελέσουν μια γοητευτική στάση στην Καμπανία. Ο αμπελώνας της Marne είναι φυτεμένος σχεδόν αποκλειστικά με Chardonnay (λευκό σταφύλι) και εν μέρει με Pinot Noir (μαύρο σταφύλι). Ο αμπελώνας της Aube είναι φυτεμένος κυρίως με Pinot Noir. Εδώ και 3 γενεές, η οικογένεια BAUCHET έχει τελειοποιήσει αυτήν την τέχνη με το πλέον καθαρό παραδοσιακό στιλ.

  5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

    Γαλλία

    Ανακτήθηκε το 1999, το κτήμα CHATEAU LE BREZEGUET παράγει κρασιά από 25 αμπελώνες όπου η ποικιλία των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται είναι η Malbec. Για να παραχθούν τα κρασιά αυτά, η οινοποίηση εν θερμώ διαρκεί περίπου τρεις βδομάδες, κατόπιν το κρασί παλαιώνει για τουλάχιστον 18 μήνες. Το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης το προϊόν βάσης παλαιών αμπελιών ηλικίας 35 έως 40 χρόνων. Πρόκειται για ένα κρασί Malbec 100%, η οινοποίησης είναι μακρά, 3-4 εβδομάδων με επίγευση εν θερμώ και η ωρίμανση γίνεται μόνο σε καινούργια δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 18 μήνες. Τέλος, το CHÂTEAU BREZEGUET παράγει επίσης κρασί από τα πιο νέα αμπέλια, στο δρόμο της Κομποστέλα. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται είναι Malbec και Merlot. Πρόκειται για κρασί πολύ αρωματικό, που διατίθεται σε κόκκινο και ροζέ. Χάρη στην επιμονή των ιδιοκτητών, αυτά τα κρασιά βραβεύονται συχνά και αναπτύσσονται το 2015, και οδήγησαν στην ανάκαμψη του αμπελώνα 12 εκταρίων του CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

  1. CHÂTEAU TAYAC

    Γαλλία

    Ο πύργος TAYAC είναι οικογενειακής ιδιοκτησίας. Ο αμπελώνας βρίσκεται στους χαλικώδεις λόφους του Soussans μέσα στο Médoc και εκτείνεται σε έκταση 37 εκταρίων στην καρδιά της υψηλού κύρους ονομασίας προέλευσης, Margaux. Ο πύργος TAYAC τελεί υπό τη διαχείριση της οικογένειας PORTET, η οποία είναι ιδιοκτήτης - καλλιεργητής εδώ και 4 γενιές. Στο κτήμα εφαρμόζεται η μέθοδος COUSINIE που επιτρέπει μια γενναιόδωρη αύξηση των θρεπτικών ουσιών στα αμπέλια, περιορίζοντας ταυτόχρονα σε εύλογα πλαίσια τις επεξεργασίες. Έτσι, τα εδάφη κερδίζουν σε ισορροπία και ενισχύονται με φυσικό τρόπο ενάντια στους αντίθετους παράγοντες. Το αμπέλι, όπως και το σταφύλι, επωφελούνται ιδιαίτερα από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η σχετική αποφύλλωση και τρύγος επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο της απόδοσης και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού που ωριμάζει σε βαρέλι από γαλλική βελανιδιά για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC κυκλοφορεί στο εμπόριο του Bordelais, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας σε εξαγωγές.

  2. CHÂTEAU LA CAMINADE

    Γαλλία

    Ιδρύθηκε το 1895, το Chateau La CAMINADE είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο εδώ και τέσσερις γενιές. Βρίσκεται στην περιοχή της Cahors στη νοτιοδυτική Γαλλία, ο αμπελώνας 35 στρεμμάτων του αποτελείται κυρίως από την εικονική ποικιλία σταφυλιών Malbec και δύο συμπληρωματικές ποικιλίες Merlot και TANNAT. Το κτήμα παράγει 5 διαφορετικά κρασιά εκ των οποίων τα τρία από την Cahors κρασί και δύο από την Pays du Lot. Ανάμεσα σ'αυτά τα πέντε κρασιά, ξεχωρίζουμε τέσσερα κόκκινα και ένα ροζέ. Το κτήμα καλλιεργεί 35 εκτάρια αμπέλια με ορθολογικό τρόπο, χωρίς καμία συστηματική θεραπεία, χωρίς γονιμοποίηση για πλήρη σεβασμό του εδάφους. Τα κρασιά μας παράγονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και αποτελούν κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Βραβεύονται κάθε χρόνο σε διάφορους διαγωνισμούς, εθνικούς και διεθνείς οδηγούς και περιοδικά. Τα κρασιά μας τοποθετούνται στην αγορά με τους διανομείς, εισαγωγείς, εμπόρους κρασιού, χονδρέμποροι, CHR και μεγάλους εμπόρους λιανικής στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

  1. BUCHER VASLIN

    Γαλλία

    Η Bucher Vaslin ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο διαδικασιών και εξοπλισμών οινοποιίας σε ολόκληρο τον κόσμο: παραλαβή και προετοιμασία του σταφυλιού από τον τρύγο, συμπίεση με πεπιεσμένο αέρα και κατακόρυφη, φιλτράρισμα υπό κλίση των στερεών καταλοίπων γλεύκους, κρασιών και πάτων κάδων κρασιού.Κατασκευάζουμε υλικό οπτικής διαλογής τρύγου υψηλής ακριβείας.

  2. L'ARBRE PERSAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan, . εμπορικό σήμα εισαγωγής ξηρών καρπών ανώτατης ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα τροφίμων και τις νομοθεσίες εν ισχύ. Οι ιδρυτές του σήματος έζησαν στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, όπου συνηθίζεται η χρήση των ξηρών καρπών στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, διαπίστωσαν πως δύσκολα έβρισκε κανείς ειδικά προϊόντα από αυτές τις χώρες και αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό προσφέροντας ξηρούς καρπούς ποιότητας, καθώς και σκόνες και αλοιφές με ξηρούς καρπούς. L'Arbre Persan διαθέτει διάφορες συλλογές προκειμένου να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές προτιμήσεις: Αιώνια: τα φυστίκια από την Ispahan, τα αμύγδαλα της Samangan, τα καβουρδισμένα ρεβύθια της Badakhshan, οι χουρμάδες Mazafati και οι ελιές της Βοημίας. Πλούσια: προϊόντα με σαφράν από το Ιράν, αμύγδαλα με τριαντάφυλλο, φυστίκια με σαφράν, μεταξύ άλλων. Φρουτώδες : προϊόντα όπως καρπούς της βερβερίδας από την Mashad, το δαμάσκηνο της Parwan, το σύκο της Ghazni, τα αφυδατωμένα βερύκοκα Peshak και Kishtai, καθώς και διάφορα είδη σταφίδων. Καρποφόρα προσφέρει σπόρους πεπονιού από την Herat, σπόρους κολοκύθας και καβουρδισμένους σπόρους καρπουζιού. Ανθοκομική: τα προϊόντα όπως το σαφράν από το Αφγανιστάν, το άνθος Khatmi και το τριαντάφυλλο από το Ιράν. Για τους ζαχαροπλάστες, L'Arbre Persan προσφέρει ξηρούς καρπούς σε μορφή σκόνης και αλευριών. Μέσα από το εμπορικό μας σήμα, θέλουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε την τοπική γεωργία σε αυτές τις χώρες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σταφύλια - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14 Επιχειρήσεις