• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

ΓαλλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARGONN EQUIPEMENTS SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σηραγγες πλυσης, συραγγες πλυσης μεταλλων, υπηρεσιες καθαρισμου για βιομηχανιες τροφιμων, και Κατασκευή συστημάτων καθαρισμού. Έχει έδρα σε Clermont En Argonne, Γαλλία.

  2. RATDOWN

    Γαλλία

    Η RATDOWN Γαλλική ηγετική εταιρεία σε θέματα εναλλακτικής καταπολέμησης των παρασίτων, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται μη χημικά συστήματα προστασίας των καλλιεργειών, κτιρίων και υποδομών ενάντια στα παράσιτα. Πριν 10 χρόνια, η RATDOWN είχε στόχο να αναπτύξει και να διανέμει εναλλακτικές λύσεις καταπολέμησης των παρασίτων ώστε να ικανοποιήσει τις σημερινές αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις. Αυτές οι λύσεις επιτρέπουν, σύμφωνα με τις υγειονομικές απαιτήσεις και με την προστασία του περιβάλλοντος, την επίτευξη άριστης αποτελεσματικότητας μειώνοντας την συστηματική χρήση χημικών προϊόντων. Η γκάμα των τεχνικών και οικολογικών λύσεων της RATDOWN αποτελείται από συστήματα με υπερήχους, δονητικά, μηχανικά, οπτικά ή ακόμα και ηχητικά ηλεκτρονικά συστήματα. Χάρη στην τεχνογνωσία μας, και στην πείρα μας, μπορούμε να σας παρέχουμε μια αποτελεσματική και προσαρμοσμένη απάντηση. Προσαρμόζουμε το σχέδιο δράσης ανάλογα με τον τομέα δραστηριότητας και το επίπεδο μόλυνσης.

  3. QISTA

    Γαλλία

    Η εταιρεία QISTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απεντομωσεις. Έχει έδρα σε Aix Pce, Γαλλία.

  4. AIRADIK

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIRADIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει έδρα σε Saint-Sernin-Sur-Rance, Γαλλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απεντόμωση- απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις