• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Γαλλία

ΓαλλίαΈμπορος χονδρικής
  1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

  2. CHANFI IMPORT/EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. SAS LB PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SAS LB PRAGEN είναι μια από τις ανεξάρτητες εταιρείες του δικτύου και της έννοιας PRAGEN INTERNATIONAL BUSINESS (ή σε συντομια PRAGEN). Με ημερομηνία ίδρυσης την 1η Μαΐου 2023, η εταιρεία μας αξιοποιεί τα περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας των άλλων επιχειρήσεων PRAGEN Partners που τη συνοδεύουν σε καθημερινή βάση. Ειδικεύεται στο χονδρικό και λιανικο εμπόριο ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ της μάρκας PRAGEN, και επικεντρώνεται στην παραγωγή και τη διανομή, καθώς και βάσει προτεραιότητας στη δημιουργία σπάνιων και ανώτερης ποιότητας γεύσεων, με διαφορετική συσκευασία προσαρμοσμένη ανάλογα για το εκάστοτε καταναλωτικό κοινό. Οι αρχές της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και της ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ καθιστούν την LB PRAGEN έναν νέο συνεργάτη, αξιόπιστο και αφοσιωμένο σε μια επωφελή για όλες τις πλευρές και υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα, με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, με κοινωνική εταιρική ευθύνη για τη νεολαία και τις γυναίκες με κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση, που αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας σε αυτό το πολυεθνικό έργο, το οποίο πραγματώνεται με πάθος για τις τέχνες, τον πολιτισμό, την καθημερινότητα και μια αγροτική παραγωγή που αντλεί εμπνεύση από τις παραδόσεις της Αφρικής και της Γαλλίας. Θέλουμε και ελπίζουμε να μοιραστούμε το όραμα και την τεχνογνωσίας μας, με την υποστήριξη του δικτύου μας PRAGEN INTERNATIONAL, και προτείνουμε εμπορικές σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων, τόσο στη Γαλλία όσο και διεθνώς. Χαρείτε κι εσείς την εμπειρία από την PRAGEN με κάποιο δελτίο παραγγελίας και ιδανικά με τη σύναψη σύμβασης με την PRAGEN (δικαιόχρησης/αδειοδότησης ή με πλήρη ελευθερία μέσω ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ PRAGEN), με βάση τις αξίες μας, τις γενικές συνθήκες πώλησης και γενικές συνθήκες χρήσης. Θα είναι χαρά μας! Για αυθεντικότητα, τολμήστε PRAGEN! "

  4. MIAMLAND

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIAMLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, Εμπορικό franchising (δικαιόχρηση), Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, κέντρο διανομής, χονδρικη πωληση τροφιμων, διανομή τροφίμων, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, χονδρικό εμπόριο προϊόντων υγιεινής, και Συνομοσπονδίες αγορών. Έχει έδρα σε Pontault-Combault, Γαλλία.

  5. 3L DISTRIBUTION 66

    Γαλλία

    Η 3L DISTRIBUTION 66 είναι μια κεντρική πλατφόρμα αγορών που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες εφοδιασμού ενώ ωφελείστε από πληθώρα υπηρεσιών. Πάνω από 15 000 σήματα, εκ των οποίων η φημισμένη μας ιδιόκτητη φίρμα Belle France, προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς με δυνατότητα συμπλήρωσης ανάλογα με την ζήτηση, που μας επιτρέπει να εφοδιάζουμε καταστήματα από 200 ως 3000 τ.μ. Η ποικιλία μας και οι συνθήκες μας αγοράς μας επιτρέπουν να εφοδιάσουμε επίσης χονδρέμπορους που αναδιανέμουν στις εγχώριες τους αγορές προς τα καταστήματα λιανικής και τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης εκτός οικίας (RHD) παραδίδοντας σε καφετέριες, ξενοδοχεία εστιατόρια, μέρη συμβίωσης, διεθνείς οργανώσεις.Για τα Σούπερ μάρκετ, συστήνουμε την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία απαραίτητη για την επιτυχία του καταστήματος. Για τους χονδρέμπορους, προτείνουμε μια μειωμένη γκάμα αλλά αρκετά μεγάλη και σας προτρέπουμε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας μεικτών εμπορευματοκιβωτίων με πάνω από δεκάδες, για να μην πούμε εκατοντάδες, εμπορικά σήματα στις καλύτερες τιμές, που σας επιτρέπει να μειώσετε στο ελάχιστο τα αποθέματα και τις άχρηστες ακινητοποιήσεις. Εκτός από τα 1 000 σημεία πώλησης που εφοδιάζονται καθημερινά στην Γαλλία, η αποτελεσματική μας υπηρεσία διαχείρισης διακίνησης μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε παραγγελία από διεθνούς πελάτες τηρώντας τα πιο αυστηρά πρότυπα εξαγωγής. Διαθέτουμε άδεια από της κτηνιατρικές γαλλικές υπηρεσίες και είμαστε εγγεγραμμένοι στις αρχές πολλών χωρών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY

    Γαλλία

    Το Κτήμα Chardonnay παράγει σημαντικά κρασιά λευκά Chablis ΟΠΕ. Οι ιδιοκτήτες αμπελουργοί μεγάλων λευκών κρασιών ΟΠΕ Chablis Chardonnay, Etienne BOILEAU, William NAHAN & Christian SIMON ένωσαν το πάθος τους το 1987 για να δημιουργήσουν το κτήμα Chardonnay για Chablis στη Βουργουνδία. Το Κτήμα προτείνει : Petit Chablis, Chablis, Chablis 1er cru "Montée de Tonnerre", Chablis 1er cru "Montmains", Chablis 1er cru "Mont de milieu", Chablis 1er cru "Vosgros", Chablis 1er cru "Vaillons".

  2. KAY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία KAY IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ναυτιλιακή ναύλωση, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ναυτιλιακή ναύλωση, και Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  3. SECRET ARTS OF SPIRITS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SECRET ARTS OF SPIRITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, ρουμι, βοτκα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saint Mitre Les Remparts, Γαλλία.

  4. LE COMPTOIR ALLEMAND

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE COMPTOIR ALLEMAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  5. INTERNATIONAL TRADE ÉTIQUETAGE ET MARQUAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία INTERNATIONAL TRADE ÉTIQUETAGE ET MARQUAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, αλεσμενος καφες, σοκολατα, Ιατρικός εξοπλισμός, και τροφες για ζωα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. SARL DUPRAT FRERES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL DUPRAT FRERES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Ισπανίας, και Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bayonne, Γαλλία.

  2. CGM VINS

    Γαλλία

    Η εταιρεία CGM VINS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε St Savin, Γαλλία.

  1. CAVE SAINT LUC

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAVE SAINT LUC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. MLR GROUPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MLR GROUPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

  3. SCODEX WINES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SCODEX WINES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, και Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Έχει έδρα σε St Emilion, Γαλλία.

  4. ATHOS-INC

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATHOS-INC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σόδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κόκκοι ξύλου, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Sarrians, Γαλλία.

  5. DARTIGALONGUE & FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία DARTIGALONGUE & FILS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, armagnac, και οινοπνευματωδη. Έχει έδρα σε Nogaro, Γαλλία.

  6. ALLIANCE BOURG S.C.V

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLIANCE BOURG S.C.V, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pugnac, Γαλλία.

  7. E-NOOW

    Γαλλία

    Η εταιρεία E-NOOW, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καπνά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Καπνά. Έχει έδρα σε Provins, Γαλλία.

  8. BMAN-DISTAFRIQUE (IMPORT-EXPORT)

    Γαλλία

    Η εταιρεία BMAN-DISTAFRIQUE (IMPORT-EXPORT), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, και αποθήκη τελωνείων. Έχει έδρα σε Vireux-Molhain, Γαλλία.

  1. RM IMPEXP

    Γαλλία

    Η εταιρεία RM IMPEXP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  2. LE BIHAN TMEG SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE BIHAN TMEG SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μη αλκοολούχα ποτά, αλκοολουχα ποτα, αρωματα για αλκοολουχα ποτα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villenave D Ornon, Γαλλία.

  3. CASTEL FRERES

    Γαλλία

    Η εταιρεία CASTEL FRERES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Blanquefort, Γαλλία.

  4. S A S OGIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία S A S OGIER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρασιά, Γαλλίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Chateauneuf Du Pape, Γαλλία.

  5. VIN DE TERRE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία VIN DE TERRE SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά κρασιά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  6. GUSTOWORLD

    Γαλλία

    Η εταιρεία GUSTOWORLD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρασια εισαγωγης. Έχει έδρα σε Bordeaux, Γαλλία.

  7. FORYOU TRADING GROUP SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FORYOU TRADING GROUP SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διατροφή. Έχει έδρα σε Saint-Viance, Γαλλία.

  8. AL'DENTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AL'DENTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oyonnax, Γαλλία.

  9. SOREDIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOREDIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Reims, Γαλλία.

  10. MEDITERRANEEN TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEDITERRANEEN TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Alfort Ville, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

146 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ