• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γάλα- σε σκόνη και συμπυκνωμένο

Αποτελέσματα για

Γάλα- σε σκόνη και συμπυκνωμένο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HAITONAL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAITONAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, γαλα σε σκονη, παστεριωμενο γαλα (uht), γαλα μακρας συντηρησης (uht), αγελαδινο γαλα, συμπυκνωμενο γαλα, και γαλα υψηλης ποιοτητας. Έχει έδρα σε Brussels, Βέλγιο.

 2. REGILAIT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ιδρυθείσα πριν από περίπου 60 χρόνια, η Régilait είναι η ηγέτιδα δύναμη στα γάλατα σε σκόνη και σημαντικός φορέας στις αγορές συμπυκνωμένου γάλακτος και γάλατος για βρέφη. Η Régilait έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες. Η Régilait εμπορεύεται επίσης νόστιμα ροφήματα και προϊόντα επάλειψης. Η Régilait είναι μια θυγατρική των δύο πρώτων συνεταιριστικών γαλακτοκομικών γαλλικών επιχειρήσεων (Laïta και Sodiaal) που συλλέγουν, στην Γαλλία, το γάλα από περισσότερους από 14 000 παραγωγούς, παθιασμένους με το έργο τους.

 3. DANO FOOD-DELIBELGE®

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Dano Food είναι μια βελγική εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στην εξαγωγή προϊόντων βασισμένα στην γεωργία. Εξυπηρετούμε τις εξαγωγικές ανάγκες μιας διεθνής πελατείας στην Ασία, Αφρική, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Η ηγεσία της Dano χρησιμοποιεί την εκτενή της γνώση όσον αφορά τις διεθνείς εξαγωγές για να μεταφράσει τις ανάγκες του αγοραστή σε εξαγωγικές λύσεις που ταιριάζουν στην εντέλεια. Το προσωπικό μας, επικεντρωμένο στον πελάτη, έχει αριστεύσει σε παρόμοιες καταστάσεις και έχει καλή γνώση των ειδικών αναγκών μιας χώρας.

 4. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 5. GEBAS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEBAS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Bergheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LACTALIS NUTRITION SANTE

  Γαλλία

  Η Lactalis Nutrition Santé είναι μέλος του γαλλικού ομίλου LACTALIS, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων. Η μονάδα αυτή εξειδικεύεται κυρίως στην βρεφική διατροφή, όπου το βρεφικό γάλα, το πρωταρχικό της προϊόν, παρασκευάζεται στην καρδιά της μεγαλύτερης γαλακτοκομικής περιοχής της Γαλλίας. Γνωστή για τα προϊόντα της υπό το σήμα Picot ή Celia, η Lactalis Nutrition Santé ανέπτυξε παράλληλα μια δραστηριότητα BtoB (Business to Business). Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα παιδικού γάλακτος (σε ρευστή μορφή ή σε σκόνη), μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις προσδοκίες σας και στην αγορά. Πέρα από την βρεφική διατροφή, θέτουμε στην διάθεση σας την εμπειρογνωμοσύνη μας σε ότι αφορά την κλινική διατροφή, με μια μεγάλη γκάμα για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού. Χάρη στην ευελιξία της και στην προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών, η Lactalis Nutrition Santé αποτελεί τον ιδανικό εταίρο για να αναπτύξετε την δραστηριότητα σας στην αγορά της διατροφής παγκοσμίως.

 2. THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD

  Ταϊλάνδη

  Η εταιρεία THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Bangkok, Ταϊλάνδη.

 3. JOHANN KONRAD LANDGRAF KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία JOHANN KONRAD LANDGRAF KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Weiden, Γερμανία.

 4. DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

 5. REVALA LTD

  Εσθονία

  Η εταιρεία REVALA LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Μηχανήματα και εξοπλισμός για την προετοιμασία παγωτών, Επιδόρπια γάλακτος, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Μηχανήματα και εξοπλισμός για την προετοιμασία παγωτών, και Επιδόρπια γάλακτος. Έχει έδρα σε Keila, Εσθονία.

 1. COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER

  Γερμανία

  Η εταιρεία COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

 2. ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, βουτυρο, και τετηγμενο τυρι. Έχει έδρα σε Ichnya, Ουκρανία.

 1. BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS

  Αυστραλία

  Η εταιρεία BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλα σε σκονη. Έχει έδρα σε Doncaster, Victoria,, Αυστραλία.

 2. TEHMOLPROM

  Ουκρανία

  Η εταιρεία TEHMOLPROM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπυκνωμενο γαλα, γαλα εβαπορε, και συμπυκνωμένα γάλατα. Έχει έδρα σε Poltava, Ουκρανία.

 3. TAM STERN GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία TAM STERN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλα σε σκονη, γαλα - διανομη, και στιγμιαίο πλήρες γάλα σε σκόνη. Έχει έδρα σε Vienna, Αυστρία.

 4. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHIECK AUTOMATEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Reichardtswerben, Γερμανία.

 5. SAPLI SOLUTIONS

  Ισπανία

  Η εταιρεία SAPLI SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συρραφη, μηχανες πληρωσης υλικων σε σκονη, Συσκευασίες Μεταλλικές, και Δοχεία τυροκομικών. Έχει έδρα σε Aiguaviva, Ισπανία.

 6. PSD NETWORK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PSD NETWORK LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα, υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης, ορος γαλακτος, και στιγμιαίο πλήρες γάλα σε σκόνη. Έχει έδρα σε Romford, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. ECOSUR AMERICA

  Παναμάς

  Η εταιρεία ECOSUR AMERICA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Panama City, Παναμάς.

 8. INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων, Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας, Χυμοί φρούτων, παραγωγα γαλακτος, ηλιελαια, και Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 1. DAIRYCO LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία DAIRYCO LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυρίνη, Τυρίνη, γαλα και παραγωγα, οξινη καζεϊνη, και καζεΐνη. Έχει έδρα σε Lutsk, Ουκρανία.

 2. PIERMEN

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία PIERMEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Kaatsheuvel, Κάτω Χώρες.

 3. FOOD NORD INGREDIENTS APS

  Δανία

  Η εταιρεία FOOD NORD INGREDIENTS APS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστατικά για τον τομέα των τροφίμων, και συμπυκνωμένα γάλατα. Έχει έδρα σε Christiansfeld, Δανία.

 4. SCHNIEDERS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHNIEDERS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 5. FASSKA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FASSKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, γάλα σε σκόνη ημιαποβουτυρωμένο, και Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Louvain-La-Neuve, Βέλγιο.

 6. ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Środa Wielkopolska, Πολωνία.

 7. UNIONPLUS SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία UNIONPLUS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Bolzano, Ιταλία.

 8. MINKEVICH

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία MINKEVICH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στηθη κοτοπουλου, παγωτα, αγελαδινο γαλα, και ηλιελαια. Έχει έδρα σε Hgodino, Λευκορωσία.

 9. IFT

  Γαλλία

  Η εταιρεία IFT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, γαλα - διανομη, Αγελαδινό γάλα, και Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 10. QUICK TUNISIE

  Τυνησία

  Η εταιρεία QUICK TUNISIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Hammam Sousse, Τυνησία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γάλα- σε σκόνη και συμπυκνωμένο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

440 Επιχειρήσεις