• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γάλα υποκατάστατο για βρέφη

Αποτελέσματα για

Γάλα υποκατάστατο για βρέφη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LACTALIS NUTRITION SANTE

  Γαλλία

  Η Lactalis Nutrition Santé είναι μέλος του γαλλικού ομίλου LACTALIS, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων. Η μονάδα αυτή εξειδικεύεται κυρίως στην βρεφική διατροφή, όπου το βρεφικό γάλα, το πρωταρχικό της προϊόν, παρασκευάζεται στην καρδιά της μεγαλύτερης γαλακτοκομικής περιοχής της Γαλλίας. Γνωστή για τα προϊόντα της υπό το σήμα Picot ή Celia, η Lactalis Nutrition Santé ανέπτυξε παράλληλα μια δραστηριότητα BtoB (Business to Business). Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα παιδικού γάλακτος (σε ρευστή μορφή ή σε σκόνη), μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις προσδοκίες σας και στην αγορά. Πέρα από την βρεφική διατροφή, θέτουμε στην διάθεση σας την εμπειρογνωμοσύνη μας σε ότι αφορά την κλινική διατροφή, με μια μεγάλη γκάμα για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού. Χάρη στην ευελιξία της και στην προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών, η Lactalis Nutrition Santé αποτελεί τον ιδανικό εταίρο για να αναπτύξετε την δραστηριότητα σας στην αγορά της διατροφής παγκοσμίως.

 2. REGILAIT

  Γαλλία

  Ιδρυθείσα πριν από περίπου 60 χρόνια, η Régilait είναι η ηγέτιδα δύναμη στα γάλατα σε σκόνη και σημαντικός φορέας στις αγορές συμπυκνωμένου γάλακτος και γάλατος για βρέφη. Η Régilait έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες. Η Régilait εμπορεύεται επίσης νόστιμα ροφήματα και προϊόντα επάλειψης. Η Régilait είναι μια θυγατρική των δύο πρώτων συνεταιριστικών γαλακτοκομικών γαλλικών επιχειρήσεων (Laïta και Sodiaal) που συλλέγουν, στην Γαλλία, το γάλα από περισσότερους από 14 000 παραγωγούς, παθιασμένους με το έργο τους.

 3. HAPPY MILK

  Ηνωμένες Πολιτείες

 4. C&F EXPORT

  Ισπανία

 5. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Πολωνία

 2. GANCHEV EOOD

  Βουλγαρία

 3. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 4. PRONUBEN BABY

  Ισπανία

 5. NATURAL SOURCE GROUP

  Σιγκαπούρη

 1. CREMILK GMBH

  Γερμανία

 2. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Πολωνία

 1. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Πολωνία

 2. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Ιταλία

 3. GROUPE FERRER

  Ισπανία

 4. GIACALAIT SARL

  Ελβετία

 5. AUSNUTRIA HYPROCA

  Κάτω Χώρες

 6. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Δανία

 7. VALIO EESTI AS

  Εσθονία

 8. ELIGOR, A.S.

  Τσεχία

 1. BELLAKT JSC

  Λευκορωσία

 2. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Ιταλία

 3. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Κάτω Χώρες

 4. LANDI MATTEO

  Ιταλία

 5. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Πορτογαλία

 6. PHARMALYS LABORATORIES

  Ελβετία

 7. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Γαλλία

 8. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Η Neupert Ingredients ξεχωρίζει παγκοσμίως στο εμπόριο φυτικών πρώτων υλών, πρόσθετων και ειδικών μειγμάτων. Για πολλά χρόνια προμηθεύουμε τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων και ζωοτροφών με πρώτες ύλες που υποβάλλονται σε επεξεργασία για την παραγωγή μίας μεγάλης ποικιλίας γνωστών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρινόμαστε απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και σχέσης τιμής-απόδοσης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πυκνωτικά, συνδετικά μέσα και πηκτωματοποιητές, αντιοξειδωτικά, λειτουργικές πρωτεΐνες, Superfoods, προϊόντα γάλακτος σε σκόνη, αμινοξέα, ψυλλόχορτο, ρυθμιστές οξέων, λεκιθίνες, γλυκαντικές ουσίες και παράγωγα αμύλου, μικροφύκη, εκχυλίσματα και διάφορα εξειδικευμένα προϊόντα. Η εμπειρία μας πολλών δεκαετιών στην εμπορία πρώτων υλών μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναλύουμε συνεχώς την παγκόσμια αγορά και να παρέχουμε στους πελάτες συμβουλές για την εξέλιξη των τιμών και για αποφάσεις αγοράς διακρίνοντας τις τάσεις της αγοράς.

 9. HORIZANE SANTE

  Γαλλία

  Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα την Νότια Γαλλία και ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από ιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

 10. H.B.A STEENS ILMA TRADING BV

  Κάτω Χώρες

  Η Ilma Trading είναι κορυφαία παγκόσμια εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι για το εκτενές μας δίκτυο προμηθευτών και εταίρων σε όλο τον κόσμο που μας επιτρέπει να αναλάβουμε τα πιο εκλεκτά προϊόντα σε όλο τον πλανήτη. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει διάφορες βιομηχανίες και καταναλωτικές ανάγκες. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., - Ποτά και τρόφιμα: μπαχαρικά, σοκολάτες, μπισκότα, σνακς και τρόφιμα σε κονσέρβα. Επιπλέον, η γκάμα των ποτών μας συμπεριλαμβάνει καφέδες, τσάι, χυμούς και μη οινοπνευματώδη ποτά. - Οικιακά είδη: αναλώσιμα καθαρισμού, είδη προσωπικής υγιεινής, κουζινικά εργαλεία και οικιακά εξαρτήματα. - Βιομηχανικές προμήθειες: μηχανές, εξοπλισμός, εργαλεία και πρώτες ύλες. Είτε χρειάζεστε συστατικά για την κατασκευή ή ειδικό εξοπλισμό, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ως επιχείρηση με επίκεντρο τον πελάτη, δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με βάση την εμπιστοσύνη και αμοιβαία ανάπτυξη. Κατανοούμε την σημασία μιας έγκαιρης παράδοσης και μιας αποτελεσματικής διαχείρισης διακίνησης, για αυτό και η ειδική μας ομάδα εξασφαλίζει γρήγορες και εύκολες αποστολές, ανεξάρτητα από τον προορισμό του πελάτη. Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησης μας. Προσαρμοζόμαστε συνεχώς με τις μεταβλητές δυναμικές της αγοράς και υποδεχόμαστε τις νέες τεχνολογίες ώστε να είμαστε πάντα στην αιχμή της καμπύλης. Μένωντας πάντα ενήμεροι σε σχέση με τις βιομηχανικές αναπτύξεις και εξερευνώντας νέες προοπτικές, προσφέρουμε συνεχώς καινότομες λύσεις που προωθούν την ανάπτυξη και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γάλα υποκατάστατο για βρέφη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις