• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βρεφικές τροφές

Αποτελέσματα για

Βρεφικές τροφές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 2. ROKKO DECO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ROKKO DECO GmbH είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Γερμανία. Με πολυετή εμπειρία στο διεθνές εμπόριο, η επιχείρησή μας ασχολείται κυρίως με αλκοολούχα ποτά και ποτά χωρίς αλκοόλ, μπύρες, κρασιά, Whisky, αλλά και βρεφικές τροφές. Η ROKKO DECO GmbH είναι η παγκόσμια εμπορική επιχείρηση και προμηθευτής αλκοολούχων ποτών και ποτών χωρίς αλκοόλ και άλλων τροφίμων. Πολυετής εμπειρία στο χονδρικό εμπόριο και στην εμπορία ποτών και τροφίμων. Θέλετε να αγοράσετε ποτά σε τιμές χονδρικής; Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα. Προμηθευόμαστε με εξαιρετική σχολαστικότητα υψηλής ποιότητας προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλες τις σημαντικές παραγωγικές περιοχές του κόσμου. Τα μεγέθη συσκευασίας μπορούν να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χονδρεμπορίου. Εδώ και πολλά χρόνια, το δικό μας εμπορικό σήμα συσκευασίας τυγχάνει ευρείας αποδοχής σε πολλά μέρη του κόσμου. Πληροί τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται τόσο για τη γαστρονομία όσο και για το λιανικό εμπόριο. Οι κύριοι πελάτες μας είναι εισαγωγείς και αγοραστές στους εξής κλάδους των τροφίμων: Βιομηχανία, χονδρεμπόριο, γαστρονομία και λιανικό εμπόριο. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην ηπειρωτική Κίνα, στην Αφρική, στην Ασία, στην Καραϊβική, στην Εγγύς Ανατολή, στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ιρλανδία και στην ηπειρωτική Ευρώπη. Παραδίδουμε ποσότητες κατάλληλες για την επιχείρησή σας, από μια μεμονωμένη παλέτα έως ένα πλήρες φορτίο εμπορευματοκιβωτίου (FCL). Με λίγα λόγια: Αποστέλλουμε σε ολόκληρο τον κόσμο, σε κάθε λιμάνι.

 3. UFTER HOLDING B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Από το 1994, η Northlink Trading GMBH έχει αριστεύσει ως σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο και ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή αγαθών. Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η προμήθεια ειδών χύδην και η μεταπώλησή τους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σε διάστημα 28 ετών έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως οι Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator και πολλές άλλες. Η επιτυχίας μας βασίζεται στο στρατηγικό πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής μας τοποθεσίας που ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς και διασφαλίζει την αποτελεσματική παράδοση παγκοσμίως. Στην Northlink Trading GMBH, η σταθερή αποστολή μας είναι να υπερκαλύπτουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ασφαλή προϊόντα διακριτής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δια τηρώντας ένα άκρως εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό. Με κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη επιδιώκουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία αριστείας στην παγκόσμια αγορά, αριστεύοντας στην επεξεργασία και στην πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιρειών τροφίμων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αφοσιωμένοι στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας μας, διαθέτουμε υποστήριξη πελατών επί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα παγκόσμια αποστολή, διασφαλίζοντας τη γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

 5. DANA EUROPE OU

  Εσθονία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DANA EUROPE OU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γάλα σε σκόνη για παιδιά, γαλα για νεογεννητα, παστεριωμενο γαλα (uht), Ζαχαρωμένο συμπυκνωμένο γάλα., γαλα εβαπορε, αρωματισμενο γαλα, Κατσικίσιο γάλα, γιαουρτια σε υγρη μορφη, και γαλα σε σκονη. Έχει έδρα σε Tallinn, Εσθονία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. INNOVANTA, LLC

  Ρωσία

  Ο όμιλος επιχειρήσεων "Innovanta" κατέχει 40% της μερίδας της αγοράς ειδικής διατροφής στην Ρωσία και προσφέρει κλινική και διαιτητική διατροφή που έχει αποδειχθεί ως αποτελεσματική και ασφαλής από κλινικές έρευνες. Τα προϊόντα μας βοηθούν όχι μόνο στην διατήρηση της υγείας αλλά προλαμβάνουν επίσης ορισμένες ασθένειες. Ο ιδιόκτητος παραγωγικός χώρος μας με έκταση άνω των 1000 τ.μ τηρεί αυστηρά τα πρότυπα κατά ISO 22000 και το πρωτόκολλο HACCP. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των συνθέσεων και χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί τουλάχιστον 70% τοπικά συστατικά, που σημαίνει πως η τιμή δεν εξαρτάται από την τιμή του δολαρίου αλλά παραμένει προσιτή για τους εταίρους μας. Οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα και την γεύση του προϊόν. Παρασκευάζουμε όχι μόνο κλινική διατροφή αλλά και υγιεινή διατροφή για παιδιά και ενήλικες, αθλητική διατροφή, βιταμίνες και προϊόντα για απώλεια βάρους, λήψη βάρους και σταθεροποίησης βάρους.

 2. BIOFOODLAB LLC

  Ρωσία

  Η BioFoodLab είναι η 1η εταιρεία στην Ρωσία που παρασκευάζει υγιεινά σνακς για ενήλικες και παιδιά. Κύριος μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε ένα εγχώριο προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν προϋπήρχε στην αγορά και για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Επτά χρόνια αργότερα προσφέρουμε στους εταίρους μας ετοιμοπαράδοτες λύσεις για μια υγιεινή διατροφή. Διαθέτουμε ποικιλία 100 καινοτόμων και εκτιμώμενων προϊόντων. Σήμερα, τα προϊόντα μας βρίσκονται εύκολα στα σούπερ μάρκετ της Ρωσίας και σε 14 χώρες του κόσμου, όπως στην Ιαπωνία, στην Κίνα και στα Αραβικά Εμιράτα. Ο στόχος μας παραμένει ίδιος, να βοηθήσουμε ενήλικες και παιδιά ώστε να υιοθετήσουν κάθε μέρα απλές συνήθειες προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 3. SOLBRITT AS

  Εσθονία

  Η εταιρεία SOLBRITT AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Rapla, Εσθονία.

 4. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, Βρεφικές τροφές, προϊον διατροφης, και ουρεϊκες ρητινες. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 5. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Lappersdorf, Γερμανία.

 1. APTAMIL EU

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία APTAMIL EU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 2. EVS DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία EVS DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Luc-La-Primaube, Γαλλία.

 1. EURL CO-BA-TEC

  Γαλλία

  Η εταιρεία EURL CO-BA-TEC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασμενο γαλα, και Εξευγενισμένο ηλιέλαιο. Έχει έδρα σε Villeneuve, Γαλλία.

 2. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Carlet (valencia), Ισπανία.

 3. BABY SHOP ODESSA

  Ουκρανία

  Η εταιρεία BABY SHOP ODESSA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές πάνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, και Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 4. BEYDA GIDA SAN

  Τουρκία

  Η εταιρεία BEYDA GIDA SAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. M P BIO SCIENCE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία M P BIO SCIENCE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Derby, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Αυστρία

  Η εταιρεία A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Purgstall, Αυστρία.

 7. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Ουκρανία

  Η εταιρεία KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 8. BELDTON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BELDTON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, ιδιωτική ετικέτα, δυναμωτικα ροφηματα, Βρεφικές τροφές, και ολοκληρωτες μεταβολισμου πρωτεϊνων. Έχει έδρα σε Cologne, Γερμανία.

 1. MYKKO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MYKKO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφοκομειακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη, βρεφικοι μαρσιποι, Βρεφικές τροφές, Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη, και ηλεκτρικες ζυγαριες για βρεφη. Έχει έδρα σε Schoten, Βέλγιο.

 2. BREIBOX UG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BREIBOX UG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετοιμα γευματα για βρεφη, και βιολογικες βρεφικες τροφες. Έχει έδρα σε Kaufbeuren, Γερμανία.

 3. GANCHEV EOOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία GANCHEV EOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές πάνες, Γάλα υποκατάστατο για βρέφη, Βρεφικά και παιδικά καροτσάκια, Βρεφικές πάνες, Γάλα υποκατάστατο για βρέφη, και Βρεφικά και παιδικά καροτσάκια. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 4. QUID PHARMA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία QUID PHARMA SL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, παιδικο σετ, και Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 5. LAFAZ TRADING BV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LAFAZ TRADING BV, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ουσίες τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, επεξεργασία συμπυκνωμένου χυμού τομάτας, ντοματες, και Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Lummen, Βέλγιο.

 6. AUSNUTRIA HYPROCA

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία AUSNUTRIA HYPROCA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα υποκατάστατο για βρέφη, διανομη γαλακτοκομικων προϊοντων, γαλακτοκομεια, και Γάλα υποκατάστατο για βρέφη. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

 7. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, βιολογικα λαδια, κεχριμπαρι, και Κοσμήματα από κεχριμπάρι. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 8. FLASHTECH GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία FLASHTECH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα για τα μαλλιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, γάλα σε σκόνη ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης του δέρματος, και Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 9. MAMI ME MIMA

  Ισπανία

  Η εταιρεία MAMI ME MIMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Villamediana De Iregua, Ισπανία.

 10. ILMA TRADING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ILMA TRADING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικές τροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδική φαρίν λακτέ, και ετοιμα γευματα για βρεφη. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βρεφικές τροφές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

432 Επιχειρήσεις