• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βρεφικές τροφές

Αποτελέσματα για

Βρεφικές τροφές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HOL DING HOLDING B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η HOL DING HOLDING B.V. ιδρύθηκε το 2001 και έχει υιοθετήσει μια προσεγμένη και ευέλικτη προσέγγιση ώστε να προσφέρει υπηρεσίες εμπορίου και αποστολής από άκρη σε άκρη. Η έδρα μας βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, με έναν εκτενή δίκτυο που αναπτύσσει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, από την Ολλανδία, την Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Κίνα- Σανγκάη, Νινγκμπο, Ξουζού, την Ινδία, την Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Είμαστε μια επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015, που σημαίνει από την πλευρά μας μια μεγαλύτερη αφοσίωση, μια διεπαφή επεξεργασίας με μηδενικό σφάλμα, μια πολύ μεγαλύτερη ευθύνη στην παράδοση των κατάλληλων αποτελεσμάτων ενισχύοντας έτσι τα πρότυπα απόδοσης όλης της ομάδας από την πλευρά μας. Είμαστε εισαγωγέας, εξαγωγέας και αντιπρόσωπος που προσφέρει τις πρώτες 500+ φίρμες του κόσμου εντός του τμήματος της FMCG. Στο ισχυρό μας δίκτυο σχέσεων, θα βρείτε διεθνείς αντιπροσώπους που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας. Η HOL DING HOLDING B.V. είναι επίσης μια από της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες της FMCG στην Μέση Ανατολή, εφοδιάζοντας πάνω από 40 χώρες στον κόσμο. Πέρα από το εμπόριο 500 διεθνών φιρμών, παρέχουμε γραφεία στους πελάτες μας ώστε να αναπτύσσουν προϊόντα σε εμπορικά σήματα όπως το σαπούνι Oak Beauty & Gate & 7. Στόχος μας να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ παραγωγών και τελικών καταναλωτών. Δεσμευόμαστε να είμαστε η αξιόπιστη σας πηγή ανεύρεσης αυθεντικών προϊόντων ώστε να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από τον πλανήτη, δημιουργώντας έτσι έναν καλύτερο κόσμο.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 3. BIOFOODLAB LLC

  Ρωσία

  Η BioFoodLab είναι η 1η εταιρεία στην Ρωσία που παρασκευάζει υγιεινά σνακς για ενήλικες και παιδιά. Κύριος μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε ένα εγχώριο προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν προϋπήρχε στην αγορά και για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Επτά χρόνια αργότερα προσφέρουμε στους εταίρους μας ετοιμοπαράδοτες λύσεις για μια υγιεινή διατροφή. Διαθέτουμε ποικιλία 100 καινοτόμων και εκτιμώμενων προϊόντων. Σήμερα, τα προϊόντα μας βρίσκονται εύκολα στα σούπερ μάρκετ της Ρωσίας και σε 14 χώρες του κόσμου, όπως στην Ιαπωνία, στην Κίνα και στα Αραβικά Εμιράτα. Ο στόχος μας παραμένει ίδιος, να βοηθήσουμε ενήλικες και παιδιά ώστε να υιοθετήσουν κάθε μέρα απλές συνήθειες προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

 5. DANA EUROPE OU

  Εσθονία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Γερμανία

 2. SWEETMILK, LLC

  Ρωσία

  Η MAMAKO® είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη φίρμα με μεγάλες προσδοκίες που τηρεί τις παραδόσεις και προσφέρει μια σύνθεση πρόβειου γάλακτος και προϊόντα σε στερεή μορφή σύμφωνα με τις τελευταίες συστάσεις των ιατρών και επιστημόνων. Η ποικιλία της MAMAKO® συμπεριλαμβάνει βρεφικές συνθέσεις με πρόβειο γάλα για βρέφη 0-6 μηνών, 6-12 μηνών, και άνω των 12 μηνών, 10 είδη δημητριακών με πρόβειο γάλα, 2 κρεμώδεις σούπες και 4 πολτοποιημένα φρούτα με τηγμένο πρόβειο γάλα. Αυτό που μας ενώνει είναι το πάθος μας να παρασκευάσουμε βρεφικά προϊόντα με πρόβειο γάλα που θα επιτρέπει το βρέφος να αναπτυχθεί υγιεινά και χαρούμενα, ώστε να χαρείτε πλήρως το νέο σας ρόλο του γονέα. Ελέγχουμε προσεκτικά όλα τα προϊόντα μας να εξασφαλίσουμε πως το μωρό σας θα λάβει αποκλειστικά και μόνο την καλύτερη, την πιο υγιεινή και την πιο γευστική τροφή. Οι προσαρμοσμένες συνθέσεις πρόβειο γάλακτος της МАМАКО® Premium παρασκευάζονται από την Industrias Lácteas Asturianas, S.A. (ILAS S.A.) στην βορειοδυτική Ισπανία, στις Αστουρίες, που φημίζεται εδώ και εκατονταετίες για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων. Η πλούσια δίαιτα των τοπικών κατσικών εξασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα του ευρωπαϊκού γάλακτος.

 3. INNOVANTA, LLC

  Ρωσία

  Ο όμιλος επιχειρήσεων "Innovanta" κατέχει 40% της μερίδας της αγοράς ειδικής διατροφής στην Ρωσία και προσφέρει κλινική και διαιτητική διατροφή που έχει αποδειχθεί ως αποτελεσματική και ασφαλής από κλινικές έρευνες. Τα προϊόντα μας βοηθούν όχι μόνο στην διατήρηση της υγείας αλλά προλαμβάνουν επίσης ορισμένες ασθένειες. Ο ιδιόκτητος παραγωγικός χώρος μας με έκταση άνω των 1000 τ.μ τηρεί αυστηρά τα πρότυπα κατά ISO 22000 και το πρωτόκολλο HACCP. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των συνθέσεων και χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί τουλάχιστον 70% τοπικά συστατικά, που σημαίνει πως η τιμή δεν εξαρτάται από την τιμή του δολαρίου αλλά παραμένει προσιτή για τους εταίρους μας. Οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα και την γεύση του προϊόν. Παρασκευάζουμε όχι μόνο κλινική διατροφή αλλά και υγιεινή διατροφή για παιδιά και ενήλικες, αθλητική διατροφή, βιταμίνες και προϊόντα για απώλεια βάρους, λήψη βάρους και σταθεροποίησης βάρους.

 4. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Ρωσία

  Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά των τροφίμων από το 2006, ξεκινήσαμε με την παραγωγή αλεύρι από ρύζι για βρέφη και είδη διαιτητικής διατροφής.Αργότερα προσθέσαμε αλεύρια από μαύρο σιτάρι, βρώμη και αραβόσιτο στην γκάμα των προϊόντων μας και ξεκινήσαμε την παραγωγή δημητριακών σε νιφάδες. Το 2019, μετά από την πιστοποίηση μας ως παραγωγός οργανικών προϊόντων, ξεκινήσαμε την παραγωγή αλευριών και νιφάδων σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ για τα βιολογικά προϊόντα. Σήμερα, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει αλεύρι από μαύρο σιτάρι και βρώμη καθώς και νιφάδες. Χρησιμοποιούμε ρωσικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας που προμηθευόμαστε από τους παραγωγούς γεωργούς εμπιστοσύνης και ελέγχουμε τις πρώτες ύλες και την αλυσίδα τροφοδότησης των τελικών προϊόντων σε κάθε στάδιο, από το χωράφι ως την αποθήκη του αγροκτήματος, στην αποθήκη και κατά την φόρτιση στην αποθήκη μας και κατά την παραγωγή, μέχρι την παράδοση στον πελάτη. Οι πελάτες μας είναι οι μεγαλύτεροι παρασκευαστές βρεφικών τροφών, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. 'Όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε υποχρεωτική δοκιμή σε ευρωπαϊκά εργαστήρια, κάθε παράδοση προηγείται από αναφορά δοκιμής.

 5. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 1. SOLBRITT AS

  Εσθονία

 2. FRUTCO AG

  Ελβετία

 1. APTAMIL EU

  Κάτω Χώρες

 2. EVS DISTRIBUTION

  Γαλλία

 3. MYKKO

  Βέλγιο

 4. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Ουκρανία

 5. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Αυστρία

 6. BELDTON GMBH

  Γερμανία

 7. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Ισπανία

 8. EURL CO-BA-TEC

  Γαλλία

 1. M P BIO SCIENCE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. BEYDA GIDA SAN

  Τουρκία

 3. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Γερμανία

 4. MAMI ME MIMA

  Ισπανία

 5. QUID PHARMA SL

  Ισπανία

 6. ILMA TRADING GMBH

  Γερμανία

 7. BREIBOX UG

  Γερμανία

 8. GANCHEV EOOD

  Βουλγαρία

 9. MUSTAFA-GULL

  Τουρκία

 10. FRESH FRUIT

  Τυνησία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βρεφικές τροφές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

444 επιχειρήσεις