• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Βουλγαρία

ΒουλγαρίαΈμπορος χονδρικής
  1. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χυμοί φρούτων, Γεώμηλα (πατάτες), Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

  2. DGA EXPORT - PROMETHEUS ENERGY LTD

    Βουλγαρία

    Έχει προβεί σε συνεργασίες με σοβαρούς έλληνες παραγωγούς και διαλογητήρια από την Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία

  3. PELLAS FRUITS IKE

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία PELLAS FRUITS IKE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εξαγωγή ελαιολάδου, και πολτοι φρουτων. Έχει έδρα σε Blagoevgrad, Βουλγαρία.

  4. PERSENK 2009 EOOD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία PERSENK 2009 EOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Plovdiv, Βουλγαρία.

  5. EURO 2002

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία EURO 2002, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βερίκοκο. Έχει έδρα σε Silistra, Βουλγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALENIS

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία ALENIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεμμυδια, και Βουρτσισμένες πατάτες. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  2. VENTO SOLARE

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία VENTO SOLARE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  3. BRANYEX INC.

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία BRANYEX INC., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, και κονσερβες τροφιμων. Έχει έδρα σε Varna, Kamenar, Βουλγαρία.