• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βοδινό κρέας

Αποτελέσματα για

Βοδινό κρέας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RELLMAN FOODS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  RELLMAN FOODS: Εισαγωγή και εξαγωγή κρέατος κορυφαίας ποιότητας, με ηγετική θέση στην αγορά. Νωπό ή κατεψυγμένο μοσχαρίσιο κρέας. Διαθέσιμα πιστοποιητικά: Angus Beef, Halal και βιολογικό κρέας. Εισάγουμε από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Ουρουγουάη, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιρλανδία. Το κρέας μας αναδιανέμεται σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και το Κουβέιτ.

 2. MAZETTO COMPANY

  Βραζιλία

  Verified by europages badge

  Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

 3. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 5. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  H ιδιωτική επιχείρηση τροφίμων “Agroprodservice” έγινε μια από τις 3 κορυφαίες γεωργικές εταιρείες της Δυτικής Ουκρανίας κατά την 24ετή της λειτουργία. Η συνολική επιφάνεια γόνιμου εδάφους που καλλιεργεί η Agroprodservice είναι περίπου 45 000 εκταρίων. Καλλιεργούμε καλαμπόκι, χειμερινό σιτάρι και κριθάρι, ηλίανθο, σόγια, θερινό κριθάρι και σιτάρι, κράμβη, αρακάς και ζάχαρη τεύτλων. Ο συνολικός αριθμός μας βοοειδών ανέρχεται σε πάνω από 3 000 κεφάλια, ταυτόχρονης φροντίδας, η ετήσια παραγωγή βοδινού κρέατος ανέρχεται σε 1 255 τόνους. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επώνυμες εταιρείες, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματική ανάπτυξη της παραγωγής και της ποιότητας των δημητριακών και των λαχανικών, καθώς και τις καλλιέργειες ζάχαρης τεύτλων. Η ιδιωτική επιχείρηση “Agroprodservice” αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και μια από τις κύριες αρχές της εταιρείας είναι " ού βλάψεις". Η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και υποστηρίζει οικολογικά προγράμματα παραμένοντας πιστή στην αποστολή της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Βραζιλία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Brazil Frozen Food Exporters, μια κορυφαία διεθνής εταιρεία παραγωγής και διανομής κατεψυγμένου κοτόπουλου, χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια και Νότια Αμερική. Με κεντρική έδρα στην Ασία, εξειδικευόμαστε στις λύσεις τροφοδοτικών αλυσίδων, καλύπτουμε πάνω από 600 παγκόσμιες εταιρείες και οργανισμούς. Χάρη στην εμπειρία μας, εξατομικεύουμε τις λύσεις ώστε να ικανοποιήσουμε τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Η προσέγγιση μας στραμμένη στην διαδικασία μας ξεχωρίζει, παραδίδοντας συνεχώς βελτιωμένες λύσεις μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους έμμεσους κατασκευαστές υλικών, παρέχοντας χαμηλότερα συνολικά παραγωγικά κόστη ως τρίτος προμηθευτής. Το δίκτυο των κατασκευαστικών μας εγκαταστάσεων και συστημάτων διανομής εξασφαλίζει αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Ο πυρήνας των αξιών μας βασίζεται στην σκληρή εργασία, ειλικρίνεια, διαφάνεια, αξιοπιστία και ακεραιότητα, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών, στις σχέσεις μας με τους προμηθευτές, στα κέρδη των μεριδιούχων και στην ευεξία των ομάδων μας.

 2. BRESSUIRE VIANDES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRESSUIRE EXPORT είναι ένα σφαγείο βοοειδών που βρίσκεται στην Bressuire, στη Γαλλία. Είμαστε προμηθευτές βοδινού κρέατος και κυρίως νωπού κρέατος από νεαρά βοοειδή. Επίσης, εμπορευόμαστε σφάγια και εντόσθια βοδινού κρέατος. Η παραγωγή των νωπών κρεάτων μας, με ή χωρίς κόκαλα, κατευθύνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και της βόρειας Αφρικής. Εμπορευόμαστε κρέατα: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise κ.λπ.

 3. HOREMEAT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOREMEAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κοπής κρεάτων, Μοσχαρίσιο κρέας, Χοιρινό κρέας, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κοπής κρεάτων, Μοσχαρίσιο κρέας, και Χοιρινό κρέας. Έχει έδρα σε Mouscron, Βέλγιο.

 4. GOLDEN MEAT SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GOLDEN MEAT SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα και αλλαντικά, βοδινο κρεας, κρεας, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, επεξεργασια κρεατων, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Desenzano Del Garda, Ιταλία.

 5. MOKOBODY SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η Mokobody Sp. z o.o., εργοστάσιο μεταποίησης κρέατος, ιδρύθηκε το 2008 στο Mokobody. Αγοράζουμε, σφάζουμε βοοειδή, ζώα σφαγείου και πουλάμε τέταρτα, δέρματα και ποικιλία βοοειδούς κρέατος. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στις χώρες της ΕΕ: Το Μάρτη 2010 αποκτήσαμε κτηνιατρικά πιστοποιητικά που μας επιτρέπει να παράγουμε για αγορές τρίτων χωρών : Μαλαισία, Ιράκ, Ιράν, Καζακστάν, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Διαθέτουμε επίσης τις άδειες για να αποστείλουμε βοδινό κρέας στην Τουρκία, το Λίβανο, τη Λιβύη, την Ιορδανία, τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Κατάρ.

 1. AGARAS, UAB

  Λιθουανία

  Η Agaras αγοράζει ζώντα ζώα στη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία και την Πολωνία. Το σφαγείο έχει χωρητικότητα 40 βοοειδών την ώρα και 120 χοίρων την ώρα. 40 τόνοι σφαγίων αποστεώνονται στην αίθουσα κοπής κρεάτων σε κάθε βάρδια. Το 2014 παρήχθησαν 6.300 τόνοι σφαγίων βοδινού. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το παγκόσμιο πρότυπο ISO 14001: 2004, BRC για την ασφάλεια των τροφίμων και πληροί τα κριτήρια που αναφέρονται στο πρότυπο των McDonald's για ορθές πρακτικές και απαιτήσεις παρασκευής για σφαγεία βοοειδών και μονάδες αποστέωσης.

 2. MK-FLEISCH GMBH

  Γερμανία

  "Ο ιδανικός συνεργάτης στον τομέα της διεθνούς εμπορίας κρέατος.“ Η MK-Fleisch GmbH είναι ένας ανωτέρου επιπέδου εισαγωγέας και εξαγωγέας με πιστοποίηση IFS, QS και Bio για νωπά και κατεψυγμένο βόειο, μοσχαρίσιο, αρνίσιο κρέας και πουλερικά. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται παραγωγοί αλλαντικών και προϊόντων κρέατος, επιχειρήσεις τεμαχισμού, χονδρέμποροι, πάροχοι υπηρεσιών γαστρονομίας, καταστήματα C+C, μεγάλες επιχειρήσεις κρεοπωλείων, καθώς και η βιομηχανία υποπροϊόντων. Διαθέτουμε προϊόντα από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία. Το ανώτερης ποιότητας κρέας όπως το βόειο κρέας Angus και προϊόντα κρέατος Halal, είναι γενικά διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Με αξιοπιστία, ευελιξία, πείρα και εξειδίκευση. Ενσαρκώνουμε αυτές ακριβώς τις ιδιότητες και τις έχουμε αναδείξει σε βασικούς πυλώνες της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Καθημερινά βιώνουμε αυτές τις αξίες και εργαζόμαστε για την ικανοποίηση των πελατών και των εταίρων μας.

 1. CASTELLANA DE CARNES SA

  Ισπανία

  Η Castellana de Carnes S.A. ειδικεύεται στην παραγωγή, εκτροφή και πάχυνση, σφαγή και κοπή ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Παραδοσιακά, τα ζωντανά κτηνοτροφίας επιλέγονται με βάση την ποιότητα του κρέατος ανάλογα με τη ράτσα τους : Naturitycla, Debuey και Ternera Castellana. Σήμερα, η Castellana de Carnes είναι μια από τις κορυφαίες εθνικές εταιρείες που εμπορεύονται φρέσκο βοδινό κρέας υψηλής ποιότητας.

 2. MEAT GREEK

  Ελλάδα

  Η ειταιρια μας κινηται στο τομεα του χονδρικου εμποριου κρεατων. Επεισης κανουμε εμποριο συσκευασμενων κρεατων. Εμποριο εντός και εκτός Ελλάδος

 3. GRAND CARACTÈRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία GRAND CARACTÈRE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοδινο κρεας, και Κρεοπωλεία - κρέατα. Έχει έδρα σε Le Plessis Robinson, Γαλλία.

 4. TOMATISFOOD LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία TOMATISFOOD LIMITED, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, αρνια, προβειο κρεας, και Αρνί. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. EKOKEY FOREIGN TRADE DOO.

  Μαυροβούνιο

  Η εταιρεία EKOKEY FOREIGN TRADE DOO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει έδρα σε Podgorica, Μαυροβούνιο.

 6. CHARLES FRÈRES

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHARLES FRÈRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε L'étrat, Γαλλία.

 7. SOPRACO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SOPRACO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κτηνοτροφία, χοιρινα φιλετα, και φρεσκο κρεας. Έχει έδρα σε Geel, Βέλγιο.

 8. GLOBAL TRADING COMPANY SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία GLOBAL TRADING COMPANY SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βοδινό κρέας, νωπα κρεατα χονδρικης, Βοδινό κρέας, αλλαντικα απο χοιρινο κρεας, και χονδρικη πωληση τροφιμων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 1. OVIMPEX

  Γαλλία

  Η εταιρεία OVIMPEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει έδρα σε Rungis Cedex, Γαλλία.

 2. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Σλοβακία

  Η εταιρεία MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καπνιστά και παστά, Χοιρινό κρέας, Βοδινό κρέας, Μοσχαρίσιο κρέας, Καπνιστά και παστά, Χοιρινό κρέας, Βοδινό κρέας, και Μοσχαρίσιο κρέας. Έχει έδρα σε Kopčany, Σλοβακία.

 3. PRO DESOSSA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PRO DESOSSA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοσχάρια και βοοειδή για σφαγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοδινο κρεας. Έχει έδρα σε Vila Nova De Famalição, Πορτογαλία.

 4. LA HALLE PAYSANNE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LA HALLE PAYSANNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή ζώων - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοιρινό κρέας, Βοδινό κρέας, Μοσχαρίσιο κρέας, Χοιρινό κρέας, Βοδινό κρέας, πουλερικα προοριζομενα για σφαγη, και Μοσχαρίσιο κρέας. Έχει έδρα σε Soumagne, Βέλγιο.

 5. O'BOUCHER

  Γαλλία

  Η εταιρεία O'BOUCHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεοπωλειο. Έχει έδρα σε Saint Brieuc, Γαλλία.

 6. MARIA TRADING SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία MARIA TRADING SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεας προβατου, ταυροι, προβατινες, και κατσικισιο κρεας. Έχει έδρα σε Constanta, Ρουμανία.

 7. KIRA TRADE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KIRA TRADE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοιρινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βοδινο κρεας, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και κρεατα ορνιθοτροφειου. Έχει έδρα σε Lünen (luenen), Γερμανία.

 8. GO EXPORT, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία GO EXPORT, LDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοδινο κρεας, κρεας κοτας, και χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Vila Nova De Gaia, Πορτογαλία.

 9. JSC BREST MEAT PACKING PLANT

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία JSC BREST MEAT PACKING PLANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βοδινό κρέας, Χοιρινό κρέας, Ζαμπόν και χοιρομέρια, γενικες αγορες κρεατων και παραγωγων, Βοδινό κρέας, Χοιρινό κρέας, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Brest, Λευκορωσία.

 10. VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοιρινό κρέας, Βοδινό κρέας, χοιρομερι, Χοιρινό κρέας, κατεψυγμενο χοιρινο κρεας, και Βοδινό κρέας. Έχει έδρα σε Volkovysk, Λευκορωσία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βοδινό κρέας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

365 Επιχειρήσεις