• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιταμίνες και προβιταμίνες

Αποτελέσματα για

Βιταμίνες και προβιταμίνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Το εργαστήριο NUTERGIA, που ιδρύθηκε το 1989, εξειδικεύεται στην επεξεργασία των συμπληρωμάτων διατροφής. Ξεκίνησε μετά από την πρωτοβουλία του Claude Lagarde, βιολόγος φαρμακευτικός, η NUTERGIA είναι πρωτοπόρος στον τομέα της μικροδιατροφής στην Γαλλία. Έγινε έτσι το τρίτο γαλλικό εργαστήριο παρασκευής συμπληρωμάτων διατροφής της χώρας. Η NUTERGIA αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την έρευνα και ανάπτυξη, την παρασκευή, την αποστολή και το εμπόριο. Από την NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® (ενεργή κυτταρική διατροφή) προέκυψε το εργαστήριο Προσφέρει στα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος τις όσο δυνατόν πιο ενεργές θρεπτικές ουσίες χάρη στα ιχνοστοιχεία που εκμεταλλεύονται στο μέγιστο την χρήση και την απορρόφηση τους για την αποτοξίνωση και την αναδόμηση των κυττάρων μας. Με μια γκάμα που αποτελείται από περισσότερα από ενενήντα προϊόντα για όλες τις πιθανές σωματικές παθήσεις, η NUTERGIA ελέγχει όλη την διαδικασία από το Α ως το Ω, από την επιλογή των συνθέσεων μέχρι το εμπόριο των προϊόντων. Επίσης, η NUTERGIA εγγυάται την τήρηση όλων των σταδίων ιχνηλάτησης και ελέγχου της ποιότητας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. BUXTRADE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Buxtrade GmbH, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2014 από 2 νέους που θέλησαν να δημιουργήσουν μια παράλληλη επιχείρηση πέρα από την σταθερή εργασία τους. Την άνοιξη του 2017 μετακομίσαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων.Για την ενίσχυση των επιδόσεων στα αθλήματα, τη γενική ευεξία ή την υγεία, η Buxtrade GmbH πωλεί προϊόντα υψηλής ποιότητας διαθέτοντας ευρύ χαρτοφυλάκιο. Λόγω της τοποθεσίας μας στα νότια του Αμβούργου, βρισκόμαστε σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Αμβούργου.Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα της ευρείας γκάμας στα υποκατάστατα ζάχαρης | τις υπερτροφές | τα πρόσθετα τροφίμων | τα συμπληρώματα διατροφής | τα μπαχαρικά | τα αρωματικά και τους ξηρούς καρπούς ανάλογα με τις ανάγκες σας για το σπίτι ή για επεξεργασία τροφίμων από 100 g μέχρι χονδρικής σε παλετοποιημένα προϊόντα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εδώ και 30 χρόνια, η ACT διαθέτει με επιτυχία έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό πρώτων υλών άριστης και πιστοποιημένης ποιότητας. Η ACT που ιδρύθηκε το 1985 στο Αμβούργο από τον Δρ. Ramin Ghaffari, είναι σήμερα μια επιχείρηση που έχει αναπτυχθεί με περισσότερους από 60 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Χανσεατική πόλη του Αμβούργου και σε 12 ακόμη μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι επιτυχίες εξασφαλίζονται πάντοτε ομαδικά και καθένας από τους συνεργάτες μας συμβάλλει με την εξειδίκευση και την πρωτοβουλία του στην επίτευξη αυτού του στόχου. Για να μπορούμε να δραστηριοποιούμαστε επιτυχώς σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτουμε επίσης ένα διεθνές δίκτυο αντιπροσώπων και ισχυρούς εταίρους για το σημαντικό τομέα της διοικητικής μέριμνας. Με την ACT μπορείτε να είστε βέβαιοι για αποδοτικές ως προς το κόστος, ευέλικτες και εμπρόθεσμες παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. AKVION, JSC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Εμείς, στον όμιλο VTF-AKVION, είμαστε έναν από τους ηγέτες της φαρμακευτικής βιομηχανίας για γην παραγωγή φυσικών και μοναδικών προϊόντων για μια υγιεινή ζωή. Σήμερα, ο χαρτοφύλακας του ομίλου εταιρειών περιέχει περίπου 300 είδη: ιατρικά προϊόντα, συμπληρώματα διαίτης, καλλυντικά. Οδηγίες - ιδιωτικό και επώνυμο σήμα Τα προϊόντα διαθέτουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για συνθέσεις και βιομηχανικό σχεδιασμό, κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα. Επίσης, όλοι οι προμηθευτές μας πρώτων υλών υποβάλλονται σε αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης της διαδικασίας για την παρασκευή των ουσιών. Για όλα τα συστατικά του εργοστασίου, διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας, με επιβεβαίωση τις ποσότητας της ενεργής ουσίας. Συνεργαζόμαστε με εταίρους σε όλο τον κόσμο για τις εξής συνεργασίες: Επώνυμα προϊόντα, Παρασκευή υπό το δικό σας εμπορικό σήμα, Παραγωγή με σύμβαση, Το σύστημα διαχείρισης καθώς και η διαδικασία παραγωγής της εταιρείας μας πιστοποιούνται από τα διεθνή πιστοποιητικά κατά ISO 22000: 2005, -0065-000310/18.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. SOPHARCOS, DR. GABRIELE BLUME

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  SopharTops – Έτσι ώστε οι δραστικές ουσίες να είναι πράγματι δραστικές! Η ενθυλάκωση δραστικών ουσιών σε συστήματα ξενιστών SopharTops αυξάνει: τη διαπέραση του δέρματος, τη βιοδιαθεσιμότητα, τη σταθερότητα των δραστικών ουσιών, ελαττώνει το κόστος των δραστικών ουσιών, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματα ξενιστών, αποτελεσματικότερα από τα συνήθη λιποσώματα, τα SopharTops έχουν καλλυντική δράση, δυνατότητα χρήσης και για συμπληρώματα διατροφής, σχέδια ενθυλάκωσης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η Δρ. Gabriele Blume διαθέτει εμπειρία 25 ετών στον τομέα των λιποσωμάτων. Στενή συνεργασία με τη φαρμακευτική τεχνολογία των συστημάτων ξενιστών FSU JenaWarum; Το ΔΕΡΜΑ είναι ένας αποτελεσματικός ΦΡΑΓΜΟΣ. Παρέχει προστασία από την αφυδάτωση και τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. Για το λόγο αυτό οι υδατοδιαλυτές δραστικές ουσίες και οι μεγαλομοριακές ουσίες δεν εισέρχονται σχεδόν καθόλου ή καθόλου στο δέρμα. Με την ενθυλάκωση σε εύκαμπτες λιπιδικές φυσαλίδες ελάχιστων διαστάσεων όπως τα SopharTops παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς και αυτών των ουσιών σε ζωντανά στρώματα δέρματος. Και για άλλες δραστικές ουσίες αυξάνεται σημαντικά η διαπερατότητα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η ExperChem επικεντρώνεται σε πρώτες ύλες για τη βιομηχανία καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Επιλεγμένες πρώτες ύλες για καλλυντικά στις οποίες συγκαταλέγονται κατά κύριο λόγο δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καλλυντικών: Υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καθώς και πολυάριθμα εκχυλίσματα φυτών και συντηρητικά. Δίδουμε έμφαση και σε καινοτομικές τάσεις. Παρέχουμε στους πελάτες μας και ύλες κατάλληλες για χρήση σε φυσικά καλλυντικά, πρώτες ύλες από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια (kbA). Για να είναι κανείς εξειδικευμένος συνεργάτης στην αγορά των πρώτων υλών καλλυντικών συνεπάγεται να κατανοεί κανείς την αγορά. Και αυτό συνεπάγεται να αναλαμβάνει κανείς υψηλή ευθύνη για αυτήν ακριβώς την αγορά. Η εξειδίκευση στις πρώτες ύλες της γκάμας των προϊόντων μας που χρήζουν επεξήγησης μας έχει αναδείξει σε εμπειρογνώμονες. Η μακρόχρονη εμπειρία μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε την αγορά με εξατομικευμένες λύσεις προϊόντων και υψηλή πρότυπα ποιότητας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. INNOVANTA, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Ο όμιλος επιχειρήσεων "Innovanta" κατέχει 40% της μερίδας της αγοράς ειδικής διατροφής στην Ρωσία και προσφέρει κλινική και διαιτητική διατροφή που έχει αποδειχθεί ως αποτελεσματική και ασφαλής από κλινικές έρευνες. Τα προϊόντα μας βοηθούν όχι μόνο στην διατήρηση της υγείας αλλά προλαμβάνουν επίσης ορισμένες ασθένειες. Ο ιδιόκτητος παραγωγικός χώρος μας με έκταση άνω των 1000 τ.μ τηρεί αυστηρά τα πρότυπα κατά ISO 22000 και το πρωτόκολλο HACCP. Το τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των συνθέσεων και χρησιμοποιεί αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί τουλάχιστον 70% τοπικά συστατικά, που σημαίνει πως η τιμή δεν εξαρτάται από την τιμή του δολαρίου αλλά παραμένει προσιτή για τους εταίρους μας. Οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα και την γεύση του προϊόν. Παρασκευάζουμε όχι μόνο κλινική διατροφή αλλά και υγιεινή διατροφή για παιδιά και ενήλικες, αθλητική διατροφή, βιταμίνες και προϊόντα για απώλεια βάρους, λήψη βάρους και σταθεροποίησης βάρους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. PIPELINEPHARMA

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge

  H Pipelinepharma.com είναι μια φαρμακευτική πλατφόρμα B2B που συνδέει παρασκευαστές φαρμάκων με αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Για τους αγοραστές- διανομείς της πλατφόρμας, οργανισμοί πωλήσεων και μάρκετινγκ, εταιρείες απόκτησης άδειας, φαρμακευτικές αλυσίδες, χονδρέμποροι, επιταχύνει την κατασκευή της διόδου για το προϊόν, συνδέοντας άμεσα με καταρτισμένους κατασκευαστές παγκοσμίως. Για τους πωλητές της πλατφόρμας- ιδιοκτήτες φακέλων CTD, φαρμακευτικούς παρασκευαστές, εταιρείες παραχώρησης άδειας, τους βοηθά να βρουν αγοραστές, ολοκληρώνει συμφωνίες, υπογράφει εμπορικές συμφωνίες και μειώνει σημαντικά τον χρόνο εμπόρευσης. Βοηθάμε τους φαρμακευτικούς προμηθευτές να αυξήσουν τον στόχο τους στην αγορά, φέρνοντας τους σε επικοινωνία με πάνω από 10.000 ισχυρά ενδεχομένους, κατάλληλους αγοραστές σε 127 χώρες. Με έδρα στην ΕΕ, η Pipelinepharma.com είναι η μόνη Ευρωπαϊκή πλατφόρμα B2B φαρμακευτικών προϊόντων για τελικές συνθέσεις δοσολογιών με ελεγμένες, ενημερωμένες πληροφορίες. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 85.000 φακέλους CTD τελικών συνθέσεων δοσολογιών από 1.800 παρασκευαστές GMP. Ως μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων φαρμάκων υπό την επιμέλεια εμπειρογνώμων παγκοσμίως, η Pipelinepharma.com αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πορισμό διαφορετικών δυσεύρετων γενόσιμων και βιοομοιδών φαρμάκων. Ιατρικές συσκευές και διατροφοφάρμακα θα προστεθούν την πλατφόρμα το 2022. Η ομάδα της Pipelinepharma.com συγκεντρώνει πάνω από 30 ειδικούς, χρηματιστές και συμβούλους ανάπτυξης φαρμακευτικών επιχειρήσεων με μια εκτενή εμπειρία στο Ευρωπαϊκό εμπόριο φαρμάκων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. FEPADIET

  Ισπανία

  Verified by Europages badge

  Η Fepadiet είναι μια επιχείρηση με έδρα στην Μαδρίτη, που διανέμει και εμπορεύεται, από το 2001, διαιτητικά συμπληρώματα και καλλυντικά και η οποία στοχεύει την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και την εξαιρετική ποιότητα της γραμμής της καθώς και στην επιλογή των προσφερόμενων προϊόντων. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως τα προϊόντα της γραμμής FEPA τηρούν την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. NIETIET GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. SAARFIT GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. APLANTIS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. HANSE LABS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. DIE NEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. GLOBAL FINE MARKET

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 8. FIT INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 10. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. VITA INVEST

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. PHYBE UG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. W&R BIOLINE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. BENIVIO GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. NAKO NATURALS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. PLANTACORP GMBH

  Γερμανία

  Η PlantaCorp είναι μια νέα και σύγχρονη επιχείρηση από το Αμβούργο που διαθέτει μια μοναδική διαδικασία παραγωγής λιποσωμικών σκευασμάτων. Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής φέρουν τις δραστικές ουσίες απευθείας και άθικτες στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό είναι πράγματι επαναστατικό, διότι πολλές δραστικές ουσίες διαθέτουν περιορισμένη βιοδιαθεσιμότητα, ιδίως όταν καταναλώνονται σε υψηλές δόσεις. Ένας μεγάλος αριθμός των δισκίων και των χαπιών που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν συνεπώς πολύ περιορισμένη δράση. Με τα λιποσωμικά σκευάσματα αυτό αλλάζει δραματικά. Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες των συστατικών μας. Για την παραγωγή λιποσωμικών σκευασμάτων χρησιμοποιούμε μια μέθοδο που έχουμε αναπτύξει εμείς με μηχανήματα και τεχνολογίες του δικού μας συνεργείου και του δικού μας τμήματος έρευνας και ανάπτυξης. Ως πιστοποιημένος κατά ISO 22000 παραγωγός, η PlantaCorp εξακολουθεί να είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις στη Γερμανία με τεράστιο προβάδισμα.

 9. EVOLUTION GMBH

  Αυστρία

  Η EVOLUTION είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η έδρα μας είναι το Villach στην περιφέρεια Wörthersee. Ο κορυφαίος παραγωγός καινοτομικών, φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και βιολογικών καλλυντικών, είμαστε εξειδικευμένοι στα ολοκληρωμένα προϊόντα για τους τομείς της υγείας, του καλλίγραμμου σώματος, της ευεξίας και της ομορφιάς. Τα ολιστικά προϊόντα της EVOLUTION είναι καταχωρισμένα στο μητρώο σημάτων και προστατεύονται. Διατίθενται με επιτυχία από το 1987 μέσω φαρμακείων, καταστημάτων βιολογικών προϊόντων, ξενοδοχείων Beauty & Wellness, το δικό μας τμήμα πωλήσεων και τους συνεργάτες μας. Ολιστικό σημαίνει για εμάς: μόνο με το συνδυασμό των ενεργειών αδρής και λεπτής ύλης επιτυγχάνουμε με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της εταιρείας μας τη βιοδιαθεσιμότητα και τη δράση. Και όχι μόνο αυτό: με τα δικά μας κριτήρια ποιότητας αποδεικνύουμε τον ολιστικό χαρακτήρα και σύμφωνα με τη φύση. Τα προϊόντα Evolution υπόκεινται στα αυστηρά διεθνή πρότυπα ποιότητας κατά την παραγωγή.

 10. FALCONE SPECIALITIES AG

  Ελβετία

  Η Falcone Specialities AG ανήκει μαζί με την Falcone Bauchemie AG και την Polyrex Additives AG στην Falcone Holding AG. Η ελβετική επιχείρηση διαθέτει από το 1994 εξατομικευμένες λύσεις και κορυφαία προϊόντα στον τομέα των ειδικών χημικών προϊόντων και προσθέτων τροφίμων. Ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των μακροχρόνιων πελατών και των κορυφαίων στη διεθνή αγορά προμηθευτών μας παράγουμε γνώση που θέτει νέα πρότυπα καινοτομίας, προστατεύει το περιβάλλον και παρέχει στους πελάτες μας ένα ελκυστικό οικονομικό πλεονέκτημα. Εμείς δεν παρέχουμε μόνο προσανατολισμένες στο σέρβις προσφοράς με παροχή συμβουλών, αλλά σάς ενθαρρύνουμε ενεργά να μάς υποβάλετε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας. Από κοινού βρίσκουμε τις λύσεις του αύριο.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιταμίνες και προβιταμίνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

509 επιχειρήσεις