• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιταμίνες και προβιταμίνες

Αποτελέσματα για

Βιταμίνες και προβιταμίνες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Γαλλία

  Το εργαστήριο NUTERGIA, που ιδρύθηκε το 1989, εξειδικεύεται στην επεξεργασία των συμπληρωμάτων διατροφής. Ξεκίνησε μετά από την πρωτοβουλία του Claude Lagarde, βιολόγος φαρμακευτικός, η NUTERGIA είναι πρωτοπόρος στον τομέα της μικροδιατροφής στην Γαλλία. Έγινε έτσι το τρίτο γαλλικό εργαστήριο παρασκευής συμπληρωμάτων διατροφής της χώρας. Η NUTERGIA αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την έρευνα και ανάπτυξη, την παρασκευή, την αποστολή και το εμπόριο. Από την NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® (ενεργή κυτταρική διατροφή) προέκυψε το εργαστήριο Προσφέρει στα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος τις όσο δυνατόν πιο ενεργές θρεπτικές ουσίες χάρη στα ιχνοστοιχεία που εκμεταλλεύονται στο μέγιστο την χρήση και την απορρόφηση τους για την αποτοξίνωση και την αναδόμηση των κυττάρων μας. Με μια γκάμα που αποτελείται από περισσότερα από ενενήντα προϊόντα για όλες τις πιθανές σωματικές παθήσεις, η NUTERGIA ελέγχει όλη την διαδικασία από το Α ως το Ω, από την επιλογή των συνθέσεων μέχρι το εμπόριο των προϊόντων. Επίσης, η NUTERGIA εγγυάται την τήρηση όλων των σταδίων ιχνηλάτησης και ελέγχου της ποιότητας.

 2. BUXTRADE GMBH

  Γερμανία

  Η Buxtrade GmbH, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2014 από 2 νέους που θέλησαν να δημιουργήσουν μια παράλληλη επιχείρηση πέρα από την σταθερή εργασία τους. Την άνοιξη του 2017 μετακομίσαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων.Για την ενίσχυση των επιδόσεων στα αθλήματα, τη γενική ευεξία ή την υγεία, η Buxtrade GmbH πωλεί προϊόντα υψηλής ποιότητας διαθέτοντας ευρύ χαρτοφυλάκιο. Λόγω της τοποθεσίας μας στα νότια του Αμβούργου, βρισκόμαστε σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Αμβούργου.Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα της ευρείας γκάμας στα υποκατάστατα ζάχαρης | τις υπερτροφές | τα πρόσθετα τροφίμων | τα συμπληρώματα διατροφής | τα μπαχαρικά | τα αρωματικά και τους ξηρούς καρπούς ανάλογα με τις ανάγκες σας για το σπίτι ή για επεξεργασία τροφίμων από 100 g μέχρι χονδρικής σε παλετοποιημένα προϊόντα.

 3. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και 30 χρόνια, η ACT διαθέτει με επιτυχία έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό πρώτων υλών άριστης και πιστοποιημένης ποιότητας. Η ACT που ιδρύθηκε το 1985 στο Αμβούργο από τον Δρ. Ramin Ghaffari, είναι σήμερα μια επιχείρηση που έχει αναπτυχθεί με περισσότερους από 60 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Χανσεατική πόλη του Αμβούργου και σε 12 ακόμη μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι επιτυχίες εξασφαλίζονται πάντοτε ομαδικά και καθένας από τους συνεργάτες μας συμβάλλει με την εξειδίκευση και την πρωτοβουλία του στην επίτευξη αυτού του στόχου. Για να μπορούμε να δραστηριοποιούμαστε επιτυχώς σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτουμε επίσης ένα διεθνές δίκτυο αντιπροσώπων και ισχυρούς εταίρους για το σημαντικό τομέα της διοικητικής μέριμνας. Με την ACT μπορείτε να είστε βέβαιοι για αποδοτικές ως προς το κόστος, ευέλικτες και εμπρόθεσμες παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο!

 4. HAMDARD

  Τουρκία

  Η Hamdard Pharmaceuticals είναι ηγετική παρασκευαστική εταιρεία στην Τουρκία φαρμακευτικών προϊόντων, που ιδρύθηκε το 2013. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ανώτατη ποιότητα και αποτελεσματικά προϊόντα που υποστηρίζουν την υγεία και ευεξία των πελατών μας. Λαμβάνοντας υπόψη την Ayurveda, παράγουμε προϊόντα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας χρησιμοποιώντας τα μοναδικά φυτά της Ανατολία. Συνεπώς, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια γκάμα εμπορικών σημάτων, εκ των οποίων οι Plantus, Plantus Cosmetics, Doala, και Maxiliv, μια γκάμα θρεπτικών συμπληρωμάτων και περιποίησης του δέρματος. Οι πλήρως ολοκληρωμένες μας εγκαταστάσεις στην Kastamonu, καλύπτουν μια έκταση περ. 5 000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής ώστε να παράγουν φυτικές ιατρικές ουσίες, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Διαθέτουμε μια ομάδα γιατρών και τεχνικών επιστημόνων που εξειδικεύονται στην Ayurveda και στην φυτοθεραπεία, εξασφαλίζοντας πως παράγουμε φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, προστατευτικά και υγιεινά, συμβατά με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε διάφορα προϊόντα για την ενίσχυση της υγείας, από συμπληρώματα διατροφής μέχρι την παρασκευή με σύμβαση για τους πελάτες μας. Στην Hamdard Turkey, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, προσφέροντας στους πελάτες μας ότι καλύτερο προσφέρει η φύση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η GLOBALBLEND SP. Z O.O είναι μια Πολωνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή με σύμβαση συμπληρωμάτων διατροφής, τρόφιμα για ειδικές θρεπτικές και ιατρικές χρήσεις. Αναπτύσσουμε και παρασκευάζουμε προϊόντα για διάφορες εφαρμογές, όπως αθλητική διατροφή, προϊόντα υγιεινά, ποτά, φαρμακευτικά, θρεπτικά φαρμακευτικά προϊόντα ή στιγμιαία διατροφή.Η καταρτισμένη μας ομάδα παράγει προϊόντα ανώτατης ποιότητα για πελάτες σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική. Ελέγχουμε πλήρως την παραγωγική μας διαδικασία υψηλής ποιότητας, από την αγορά πρώτων υλών από τους έμπιστους μας προμηθευτές, ως το μείγμα και την συσκευασία των τελικών προϊόντων. Η εγκατάσταση μας παράγει σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP και GMP. Εργαζόμαστε πάνω σε προϊόντα σε μορφή σκόνης, υγρή μορφή και σε κάψουλες. Για να ολοκληρώσουμε την προσφορά μας, πωλούμε χονδρικής πρώτες ύλες για παραγωγή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BEE-N PHARMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία BEE-N ιδρύθηκε το 2010, παρέχει φαρμακευτικά προϊόντα στην Άγκυρα της Τουρκίας. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επώνυμων και γενόσημων φαρμάκων, νοσοκομειακά αναλώσιμα, προϊόντα υγείας και ευεξίας, κιτ δοκιμών, προϊόντα ατομικής φροντίδας. Η εταιρεία μας στοχεύει να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πουλάμε και να παρέχουμε εξειδικευμένα φαρμακευτικά είδη σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Γενόσημα φάρμακα • Γενόσημα φάρμακα με συνταγή • Επώνυμα φάρμακα ΜΥΣΥΦΑ• Επώνυμα φάρμακα με συνταγή • Βασικός ιατρικός εξοπλισμός• Προϊόντα υγείας και ευεξίας • Προϊόντα ατομικής υγιεινής και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας. Δεσμευόμαστε ώστε να αναλάβουμε την δημιουργία, το μάρκετινγκ και την παράδοση φαρμάκων και αναλώσιμα υψηλής ποιότητας και αιχμής για τους γιατρούς, τις κλινικές και τα νοσοκομεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 3. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Ισπανία

  Η Laboratorios Ubiopharma S.L. είναι μια φαρμακευτική επιχείρηση που ιδρύθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1927. Η κύρια εμπορική της δραστηριότητα είναι η κατασκευή καθώς και το εμπόριο των ιδιόκτητων της ειδικών φαρμάκων καθώς και το εμπόριο προϊόντων από τρίτους. Αρ. εγγραφής 1247.

 4. SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER

  Γερμανία

 5. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

 1. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE

  Γερμανία

 1. SAARFIT GMBH

  Γερμανία

 2. NIETIET GMBH

  Γερμανία

 3. APLANTIS GMBH

  Γερμανία

 4. FIT INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

 5. DIE NEMS GMBH

  Γερμανία

 6. GLOBAL FINE MARKET

  Βέλγιο

 7. HANSE LABS GMBH

  Γερμανία

 8. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Γερμανία

 1. MTL POWER FOOD GMBH

  Γερμανία

 2. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH

  Γερμανία

 4. SWAY SPORTS & HEALTH GMBH

  Αυστρία

 5. BIOPHARMATEC GMBH

  Γερμανία

 6. NAKO NATURALS GMBH

  Γερμανία

 7. BENIVIO GMBH

  Γερμανία

 8. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Γερμανία

 9. W&R BIOLINE GMBH

  Γερμανία

 10. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιταμίνες και προβιταμίνες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

514 επιχειρήσεις