• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRISM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  PRISM : Η εταιρεία PRISM (Médical Protect) ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2020, στα πλαίσια μιας υγειονομικής κρίσης, και είναι μια γαλλική βιομηχανική εταιρεία κατασκευής που προέκυψε από την συνάντηση έμπειρων επιχειρηματιών στον τομέα της υγείας και ενός σχεδιαστού μηχανήματος για την υλοποίηση μασκών. •Made in France : Η εταιρεία έχει εγκατασταθεί προς την πόλη Montpellier, και ανέπτυξε βιώσιμες, οικονομικές και οικολογικές λύσεις καθαρισμού και απολύμανσης Made-in-France. Εποικοδόμησε επίσης μια γαλλική αυτόνομη φιλιέρα προστατευτικών αναπνευστικών μασκών μιας χρήσης. •Νέα προϊόντα 2023 - βιοκαθαρισμός: D-VAP 2000 & 5000 : καθαρισμός και απολύμανση με ατμό χωρίς χημικά προϊόντα. •Τα προϊόντα μας : Μάσκες FFP1, FFP2 και FFP3 σε κωνικό σχήμα. Χειρουργικές μάσκες τύπου I, II και IIR σε τρεις αποχρώσεις : μπλε, λευκό και μαύρο. Εξατομίκευση των μασκών FFP2 (λογότυπο, μηνύματα κ.λπ) εξατομίκευση των χειρουργικών μασκών (τύπου I, II και IIR) μονόχρωμες ή με τέσσερα χρώματα (λογότυπο, μηνύματα κ.λπ). •Ελεγμένα και πιστοποιημένα: Διπλή πιστοποίηση για τις μάσκες μας FFP1, FFP2 και FFP3 : EN 149 2001 + A1 : 2009 FFP2 NR και EN 14683 : 2019 + AC : 2019. Χειρουργικές μάσκες σύμφωνα με τα πρότυπα: EN 14683 : 2019 + AC : 2019. D-VAP : πρότυπο AFNOR NF T72-110 Βακτηριδιοκτόνο- Ιοκτόνο- Μυκητοκτόνο Πιστοποίησεις PRISM : ISO 13485 (υγεία), ISO 9001 και LABEL ENVOL. •Εμπλουτίστε τον κατάλογο σας με ιατρικά εξαρτήματα: Αναπτύξτε την γκάμα των προϊόντων σας και τα προϊόντα PRISM. Επικοινωνία: j.yvanez@prism-medical-protect.fr

 2. IBL CONCEPT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η IBL SPECIFIK είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής και σχεδιασμού λύσεων καθαρισμού και απολύμανση με ξηρό ατμό για επαγγελματίες και βιομηχανίες: ατμοκαθαριστής επαγγελματικής χρήσης, βιομηχανικός ατμοκαθαριστής με ξηρό ατμό, καθαριστής ρομπότ μεταφορικών ιμάντων, κάνη αφρού και ψεκαστήρας απολύμανσης (σύμφωνα με τα πρότυπα Είμαστε μια καινότομη εταιρεία και σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε βιομηχανικούς ατμοκαθαριστές και ψεκαστήρες που επιτρέπουν τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των επιφανειών στον χώρο σας σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν.Η IBL SPECIFIK, σας προτείνει να ανακαλύψετε, μέσα από το διαδικτυακό της τόπο, την γκάμα της με επαγγελματικό και βιομηχανικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό και την απολύμανση χώρων.Εξειδικευμένη στον τομέα της μεταφοράς, των ξενοδοχείων, των νηπιαγωγείων και βρεφικών σταθμών, στην εστίαση, στους συλλόγους, στον τομέα των τροφίμων, της βιομηχανίας, των λευκών θαλάμων και στον κλιματισμό, προσφέρουμε καινότομες λύσεις που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.Χάρη στην μεγάλη μας πείρα, εξασφαλίζουμε μια υψηλή ποιότητα κατασκευής και συσκευών 100% γαλλικής προέλευσης.Έχουμε την βούληση να παρέχουμε έναν εξαιρετικά αξιόπιστο εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καινότομες τεχνολογικές λύσεις που καταναλώνουν λιγότερο νερό, ενέργεια και χημικές ουσίες.Οι τεχνολογίες μας λαμβάνουν υπόψη τον χειριστή και τις απαιτήσεις του: εργονομία, απλή χρήση και υλοποίηση.

 3. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η WESPY είναι μια εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων καθαρισμού/ απολίπανσης ανταλλακτικών με έδρα στην πόλη Konya, στην Τουρκία. Από το 2005, κατασκευάζουμε μηχανήματα λιανικής και χονδρικής και η επιχείριση μας κατέκτησε γρήγορα μια ηγετική θέση ανάμεσα στους ειδικούς στην τεχνολογία καθαρισμού επιφανειών στην Τουρκία. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας (χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά από ευρωπαϊκά εμπορικά σήματα και αποκλειστικά ανοξείδωτα στα μηχανήματα μας) σε ανταγωνιστικές τιμές που θα σας ενδιαφέρουν αναμφισβήτητα. Διαθέτουμε μια ευρεία επιλογή χαρτοφυλάκων όπως: -ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΔΟ (με φόρτωση από πάνω ή εμπρόσθια) -ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ ΜΕ ΒΟΥΡΤΣΑ- ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ -ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΕΙΔΕΣ ΤΥΜΠΑΝΟ -ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΜΟΡΙΩΝ -ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ -ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΙΛΤΡΩΝ ΜΟΡΙΩΝ -ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΙΣΚΩΝ -ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ- ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ -ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ- ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΗ- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ (δοκιμαστής για αναρροφητική συσκευή, αυτόματη και χειροκίνητη κεφαλή λείανσης, διάταξη αφαίρεσης μικρής και μεγάλης βαλβίδας ελαστικού, συσκευή ακονίσματος γωνίας, μηχάνημα στίλβωσης, κινητήρας λείανσης κενού κ.λπ). Επιπλέον εξυπηρετούμε τους αξιότιμους μας πελάτες με τυποποιημένες και ειδικές διαστάσεις ανάλογα με τις μεταβλητές τους ανάγκες. Χάρη στην έμπειρη μας ομάδα και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, σας εγγυόμαστε πως είμαστε ο κατάλληλος σας εταίρος για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Μην διστάσετε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. WHITE LION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η White Lion είναι ο συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στα υψηλής ποιότητας συστήματα ξηρού πάγου και στις λύσεις της τεχνολογίας επιφανειών. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται κορυφαίες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και παγκοσμίως δραστηριοποιούμενοι πάροχοι βιομηχανικών υπηρεσιών, μονάδες παραγωγής ενέργειας, όμιλοι χημικών επιχειρήσεων, αεροπορικές εταιρείες κλπ. Μελετούμε τις ανάγκες σας και επεξεργαζόμαστε προσαρμοσμένες λύσεις για τον αυτόματο και το χειρωνακτικό καθαρισμό με ξηρό πάγο. Με το ευρύ φάσμα παρελκομένων μας είμαστε σε θέση να διαμορφώνουμε και να προσαρμόζουμε τη δική σας συσκευή ξηρού πάγου σε εξατομικευμένη βάση. Χάρη στις αερομεταφορές, τα δικά μας συστήματα ξηρού πάγου είναι διαθέσιμα εντός 24 ωρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως προμηθευτής συστημάτων στο συγκεκριμένο κλάδο διακρινόμαστε για την ποιότητα Made-in-Germany. Στο πλαίσιο αυτό εσείς αποκομίζετε οφέλη και από την 25-ετή εμπειρία μας στον τομέα της τεχνολογίας ξηρού πάγου και τις εφαρμογές της. Οι συσκευές παγοβολής ξηρού πάγου και η γκάμα προϊόντων της White Lion διακρίνονται σε όλους τους τομείς. White Lion - Καινοτομία ξηρού πάγου

 5. TPS INDUSTRIEWASCHMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TPS αναπτύσσει και παράγει από το 1996 βιομηχανικά πλυντήρια. Ένα πλεονέκτημα της ομάδας παραγωγής της TPS είναι η δυνατότητα ανάπτυξης προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των πελατών μας και η ολοκληρωμένη παραγωγή τους στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής 2000 m². Χάρη στο μεγάλο βάθος παραγωγή, το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει λύσεις καθαρισμού για τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα με λίγα μόνο γραμμάρια, έως μεγάλες παρτίδες για τη βιομηχανία σκλήρυνσης με 40 τόνους ή και εξαρτήματα πολύ μεγάλου μήκους, όπως, π.χ., διαμήκεις φορείς μήκους έως 12 μέτρων. Η TPS δεν παρέχει μόνο το επιμέρους σύστημα πλύσης, αλλά, κατά παραγγελία, και μια συνολική λύση με αλυσομεταφορείς, εξέδρες και χειρισμό εξαρτημάτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ίδρυση της εταιρείας DHD Clean Parts GmbH & Co. KG έγινε το Νοέμβριο του 2017 με την ανεξαρτητοποίηση από την DHD Technology GmbH & Co. KG. Οι βασικές δραστηριότητες της εταιρείας DHD Clean Parts GmbH & Co. KG επικεντρώνονται στο βιομηχανικό καθαρισμό εξαρτημάτων. Εκτός από αυτές τις παραγωγικές δραστηριότητες, η DHD Clean Parts GmbH & Co. KG διατηρεί εργαστήριο για αναλύσεις υπολειμματικών ρύπων. Εκεί διεξάγονται έλεγχοι για την εσωτερική διασφάλιση ποιότητας, αλλά και έλεγχοι κατόπιν εντολής του πελάτη. Αυτός το εργαστήριο λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα από τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες της επιχείρησης. Οι πελάτες μας προέρχονται από την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της, την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική βιομηχανία, τον κλάδο των εγκαταστάσεων θέρμανσης και συστημάτων θερμότητας, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, την τεχνολογία περιβάλλοντος και μεταποίησης και άλλους κλάδους της βιομηχανίας.

 2. AUROMAK MAKINA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Με έδρα στην Τουρκία, η Auromak Makine είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής βιομηχανικών πλυντηρίων και παροχής λύσεων πλύσης εξαρτημάτων. Τα προσεκτικά κατασκευασμένα μας προϊόντα εξατομικεύονται ώστε να ανταποκριθούν στις διάφορες απαιτήσεις των αγορών, λιανικής και χονδρικής, με ισχυρή έμφαση στην αισθητική, ανώτατη ποιότητα και λειτουργικότητα. Τα μηχανήματα μας έχουν σχεδιαστεί ώστε αν έχουν πολλαπλές χρήσεις, να ικανοποιούν τις αυστηρές απαιτήσεις των διάφορων τομέων, εκ των οποίων την αυτοκινητοβιομηχανία, την βιομηχανία τροφίμων και συσκευασίας, Αριστεύουν, κυρίως στις εφαρμογές πλύσης ανταλλακτικών. Πλυντήρια ανταλλακτικών με καλάθι: • Μηχάνημα πλύσης ανταλλακτικών • Πλυντήριο ανταλλακτικών πλατφόρμας • Πλυντήριο με καλάθι •Πλυντήριο ανταλλακτικών με θάλαμο • Χειροκίνητα πλυντήρια και πλυντήρια με χειροκίνητη βούρτσα διαλυτικού κάδος πλύσης και πλυντήρια ανταλλακτικών τούρμπο: • Πλυντήριο τούρμπο με χειροκίνητη πίεση • πλυντήριο με τούρμπο πίεση Μηχανήματα υδροβολής: •Μηχάνημα υγρής αμμοβολής •μηχάνημα υδροβολής και πολλά άλλα μηχανήματα στον ιστότοπο μας! Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την δέσμευση μας στην καινοτομία, αυξάνοντας συνεχώς τα βιομηχανικά πρότυπα και προσφέροντας προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Η δυναμική μας ομάδα φροντίζει ώστε να είμαστε πάντα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, με μια γρήγορη προσαρμογή στις αναπτυσσόμενες ανάγκες των πελατών μας. 'Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! ihracat@auromakmakine.com

 3. BRIO ULTRASONICS

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η ομάδα της A&J Tecno Innovacions S.L. ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την διεθνή και εγχώρια πώληση βιομηχανικών μηχανημάτων, κυρίως καθαρισμού με υπερήχους. Έχουμε πάντα ξεχωρίσει χάρη στην ισχυρή μας προσέγγιση έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας ώστε να μειώσουμε δραστικά τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και το ενεργειακό κόστος κάθε εφαρμογής διατηρώτας τα βέλτιστα αποτελέσματα. Κατασκευάζουμε μηχανήματα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

 4. GENERAL VAPEUR S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Οι εταιρείες του ομίλου Menikini, που δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό και βιομηχανικό καθαρισμό για περισσότερα από τριάντα χρόνια, έχουν ενωθεί για να βελτιστοποιήσουν το μάρκετινγκ, την έρευνα και την παραγωγή. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στα δικά της εργοστάσια και με υλικά υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και πιστοποίησης. Ο όμιλος Menikini είναι το επιτυχές παράδειγμα της πιο αυθεντικής ιταλικής «οικογενειακής επιχείρησης».

 5. JETCLEAN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JETCLEAN GmbH ιδρύθηκε το 1998 στο Duisburg. Έκτοτε ασχολούμαστε με την ανάπτυξη και τη διάθεση λύσεων για το βιομηχανικό καθαρισμό εύκαμπτων αγωγών και σωλήνων.

 1. LINDHAUS S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Lindhaus ειδικεύεται στην κατασκευή επαγγελματικών μηχανημάτων καθαρισμού, τα οποία εγγυόνται υψηλά πρότυπα υγιεινής σε κάθε τύπο περιβάλλοντος. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει τόσο όρθιες όσο και συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες, είτε φορητές στην πλάτη είτε συρόμενες. Προσφέρουμε λύσεις για τον καθαρισμό μοκετών και δαπέδων, ιδανικές για καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, γραφεία, νοσοκομεία και άλλους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους όπου είναι απαραίτητη η συνεχής διατήρηση της υγιεινής.

 2. LABOREX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LABOREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική συντήρηση, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Μηχανήματα καθαρισμού εξαρτημάτων, Βιομηχανική συντήρηση, συντηρηση βιομηχανικων εγκαταστασεων, συντηρης βιομηχανικων μηχανηματων, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, μηχανηματα βιομηχανικου καθαρισμου, και ανταλλακτικα για μηχανηματα καθαρισμου. Έχει έδρα σε Olen, Βέλγιο.

 1. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASCO CARBON DIOXIDE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορευματοκιβώτια, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, ξηρος παγος, εμφιαλωση, μεταφορες, Εμπορευματοκιβώτια, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, ανθρακικος ανυδριτης, και ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Wittenbach, Ελβετία.

 2. APSIS TECHNOLOGIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APSIS TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί ψεκαστήρες επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών, Βιομηχανικοί ψεκαστήρες επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών, κεφαλες πλυσιματος, Βιομηχανικοί ψεκαστήρες - συστήματα, και βιομηχανικο πλυσιμο. Έχει έδρα σε Vannes Cedex, Γαλλία.

 3. ASPIRATION BOIS INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASPIRATION BOIS INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αερισμός και εξαερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και φυσίγγιο απομάκρυνσης σκόνης. Έχει έδρα σε Valence, Γαλλία.

 4. D.W. RENZMANN APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία D.W. RENZMANN APPARATEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Monzingen, Γερμανία.

 5. KITTNER ANLAGEN - UND MASCHINENBAU

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KITTNER ANLAGEN - UND MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Kaloyanovo, Βουλγαρία.

 6. MÜLLER & TADDA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÜLLER & TADDA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Neuwied, Γερμανία.

 7. GIULIATTINI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GIULIATTINI SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, μηχανηματα βιομηχανικου καθαρισμου, μηχανηματα υγρου καθαρισμου βιομηχανικης χρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, και δαπεδοκαθαριστηρες για βιομηχανικο καθαρισμο. Έχει έδρα σε Civitella In Val Di Chiana, Ιταλία.

 8. RSA CUTTING SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RSA CUTTING SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Schwerte, Γερμανία.

 1. FISCHER SAUGSYSTEME OHG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FISCHER SAUGSYSTEME OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

 2. SAFETY-KLEEN DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAFETY-KLEEN DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Bad Oeynhausen, Γερμανία.

 3. HCR HYGIENE GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HCR HYGIENE GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Weyarn, Γερμανία.

 4. SIMOFLEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIMOFLEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Argenbühl, Γερμανία.

 5. CH. BATSCH VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CH. BATSCH VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Meckenheim, Γερμανία.

 6. BIG EASY

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIG EASY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Hilpoltstein, Γερμανία.

 7. IROSOFT-CLEANTECH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IROSOFT-CLEANTECH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Elsterwerda, Γερμανία.

 8. BOUS RENZMANN CLEANTECH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOUS RENZMANN CLEANTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμοι υψηλης πιεσης, Εγκαταστάσεις εντατικού καθαρισμού, Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών, και Κατασκευή συστημάτων καθαρισμού. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 9. WORKING ROBOTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WORKING ROBOTS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Holzheim, Γερμανία.

 10. TROCKENEISHANDEL BAD BERKA INH. ANDREAS OESTERHELD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TROCKENEISHANDEL BAD BERKA INH. ANDREAS OESTERHELD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Bad Berka, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.239 Επιχειρήσεις

Kατηγορια