• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. IBL CONCEPT

  Γαλλία

  Η IBL SPECIFIK είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής και σχεδιασμού λύσεων καθαρισμού και απολύμανση με ξηρό ατμό για επαγγελματίες και βιομηχανίες: ατμοκαθαριστής επαγγελματικής χρήσης, βιομηχανικός ατμοκαθαριστής με ξηρό ατμό, καθαριστής ρομπότ μεταφορικών ιμάντων, κάνη αφρού και ψεκαστήρας απολύμανσης (σύμφωνα με τα πρότυπα Είμαστε μια καινότομη εταιρεία και σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε βιομηχανικούς ατμοκαθαριστές και ψεκαστήρες που επιτρέπουν τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των επιφανειών στον χώρο σας σύμφωνα με τα πρότυπα που ισχύουν.Η IBL SPECIFIK, σας προτείνει να ανακαλύψετε, μέσα από το διαδικτυακό της τόπο, την γκάμα της με επαγγελματικό και βιομηχανικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό και την απολύμανση χώρων.Εξειδικευμένη στον τομέα της μεταφοράς, των ξενοδοχείων, των νηπιαγωγείων και βρεφικών σταθμών, στην εστίαση, στους συλλόγους, στον τομέα των τροφίμων, της βιομηχανίας, των λευκών θαλάμων και στον κλιματισμό, προσφέρουμε καινότομες λύσεις που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.Χάρη στην μεγάλη μας πείρα, εξασφαλίζουμε μια υψηλή ποιότητα κατασκευής και συσκευών 100% γαλλικής προέλευσης.Έχουμε την βούληση να παρέχουμε έναν εξαιρετικά αξιόπιστο εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καινότομες τεχνολογικές λύσεις που καταναλώνουν λιγότερο νερό, ενέργεια και χημικές ουσίες.Οι τεχνολογίες μας λαμβάνουν υπόψη τον χειριστή και τις απαιτήσεις του: εργονομία, απλή χρήση και υλοποίηση.

 2. WHITE LION DRY ICE & LASER CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η White Lion είναι ο συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στα υψηλής ποιότητας συστήματα ξηρού πάγου και στις λύσεις της τεχνολογίας επιφανειών. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται κορυφαίες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και παγκοσμίως δραστηριοποιούμενοι πάροχοι βιομηχανικών υπηρεσιών, μονάδες παραγωγής ενέργειας, όμιλοι χημικών επιχειρήσεων, αεροπορικές εταιρείες κλπ. Μελετούμε τις ανάγκες σας και επεξεργαζόμαστε προσαρμοσμένες λύσεις για τον αυτόματο και το χειρωνακτικό καθαρισμό με ξηρό πάγο. Με το ευρύ φάσμα παρελκομένων μας είμαστε σε θέση να διαμορφώνουμε και να προσαρμόζουμε τη δική σας συσκευή ξηρού πάγου σε εξατομικευμένη βάση. Χάρη στις αερομεταφορές, τα δικά μας συστήματα ξηρού πάγου είναι διαθέσιμα εντός 24 ωρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως προμηθευτής συστημάτων στο συγκεκριμένο κλάδο διακρινόμαστε για την ποιότητα Made-in-Germany. Στο πλαίσιο αυτό εσείς αποκομίζετε οφέλη και από την 25-ετή εμπειρία μας στον τομέα της τεχνολογίας ξηρού πάγου και τις εφαρμογές της. Οι συσκευές παγοβολής ξηρού πάγου και η γκάμα προϊόντων της White Lion διακρίνονται σε όλους τους τομείς. White Lion - Καινοτομία ξηρού πάγου

 3. TPS INDUSTRIEWASCHMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TPS αναπτύσσει και παράγει από το 1996 βιομηχανικά πλυντήρια. Ένα πλεονέκτημα της ομάδας παραγωγής της TPS είναι η δυνατότητα ανάπτυξης προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των πελατών μας και η ολοκληρωμένη παραγωγή τους στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής 2000 m². Χάρη στο μεγάλο βάθος παραγωγή, το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει λύσεις καθαρισμού για τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα με λίγα μόνο γραμμάρια, έως μεγάλες παρτίδες για τη βιομηχανία σκλήρυνσης με 40 τόνους ή και εξαρτήματα πολύ μεγάλου μήκους, όπως, π.χ., διαμήκεις φορείς μήκους έως 12 μέτρων. Η TPS δεν παρέχει μόνο το επιμέρους σύστημα πλύσης, αλλά, κατά παραγγελία, και μια συνολική λύση με αλυσομεταφορείς, εξέδρες και χειρισμό εξαρτημάτων.

 4. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η ίδρυση της εταιρείας DHD Clean Parts GmbH & Co. KG έγινε το Νοέμβριο του 2017 με την ανεξαρτητοποίηση από την DHD Technology GmbH & Co. KG. Οι βασικές δραστηριότητες της εταιρείας DHD Clean Parts GmbH & Co. KG επικεντρώνονται στο βιομηχανικό καθαρισμό εξαρτημάτων. Εκτός από αυτές τις παραγωγικές δραστηριότητες, η DHD Clean Parts GmbH & Co. KG διατηρεί εργαστήριο για αναλύσεις υπολειμματικών ρύπων. Εκεί διεξάγονται έλεγχοι για την εσωτερική διασφάλιση ποιότητας, αλλά και έλεγχοι κατόπιν εντολής του πελάτη. Αυτός το εργαστήριο λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα από τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες της επιχείρησης. Οι πελάτες μας προέρχονται από την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της, την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική βιομηχανία, τον κλάδο των εγκαταστάσεων θέρμανσης και συστημάτων θερμότητας, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, την τεχνολογία περιβάλλοντος και μεταποίησης και άλλους κλάδους της βιομηχανίας.

 5. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Τουρκία

  Η WESPY είναι μια εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων καθαρισμού/ απολίπανσης ανταλλακτικών με έδρα στην πόλη Konya, στην Τουρκία. Από το 2005, κατασκευάζουμε μηχανήματα λιανικής και χονδρικής και η επιχείριση μας κατέκτησε γρήγορα μια ηγετική θέση ανάμεσα στους ειδικούς στην τεχνολογία καθαρισμού επιφανειών στην Τουρκία. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας (χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά από ευρωπαϊκά εμπορικά σήματα και αποκλειστικά ανοξείδωτα στα μηχανήματα μας) σε ανταγωνιστικές τιμές που θα σας ενδιαφέρουν αναμφισβήτητα. Διαθέτουμε μια ευρεία επιλογή χαρτοφυλάκων όπως: -ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΔΟ (με φόρτωση από πάνω ή εμπρόσθια) -ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ ΜΕ ΒΟΥΡΤΣΑ- ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ -ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΕΙΔΕΣ ΤΥΜΠΑΝΟ -ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΜΟΡΙΩΝ -ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ -ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΙΛΤΡΩΝ ΜΟΡΙΩΝ -ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΙΣΚΩΝ -ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ- ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ -ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ- ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΗ- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ (δοκιμαστής για αναρροφητική συσκευή, αυτόματη και χειροκίνητη κεφαλή λείανσης, διάταξη αφαίρεσης μικρής και μεγάλης βαλβίδας ελαστικού, συσκευή ακονίσματος γωνίας, μηχάνημα στίλβωσης, κινητήρας λείανσης κενού κ.λπ). Επιπλέον εξυπηρετούμε τους αξιότιμους μας πελάτες με τυποποιημένες και ειδικές διαστάσεις ανάλογα με τις μεταβλητές τους ανάγκες. Χάρη στην έμπειρη μας ομάδα και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, σας εγγυόμαστε πως είμαστε ο κατάλληλος σας εταίρος για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Μην διστάσετε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Ρωσία

  Η ROBOTKOMPLEKT LLC (όμιλος DKR) σχεδιάζει και προμηθεύει εξοπλισμός πλυσίματος αυτοκινήτου, παρέχει εξοπλισμό και εγκατάσταση αυτόματων πλυντηρίων αυτοκινήτου για εταιρείες στην Ρωσία και στις χώρες ΚΑΚ. Η εταιρεία προσφέρει ανάπτυξη, κατασκευή, θέση σε λειτουργία και επίβλεψη εγκατάστασης αυτόματων πλυντηρίων αυτοκινήτου εντός 3 εβδομάδων, παραγωγή και παράδοση εξοπλισμού για πλυντήρια αυτοκινήτων εντός 7 ημερών, παροχή ενός ετήσιου αναπτυξιακού σχεδίου επιχείρησης, υποστήριξη μάρκετινγκ, στρατηγική γρήγορης απόσβεσης, ιδιόκτητο λογισμικό για την ιχνηλάτηση της αποδοτικότητας της εγκατάστασης, υπηρεσία μετά την πώληση, εκ της οποίας υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο/ 7 ημέρες (συνεργεία συντήρησης σε όλη την Ρωσία και στις χώρες ΚΑΚ), αντικατάσταση τωρινών εγκαταστάσεων με τις προηγμένες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό πλυντηρίων αυτοκινήτων, κατάρτιση τεχνικής συντήρησης του προσωπικού ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων για την γρήγορη επίλυση απλών προβλημάτων. 'Ολα τα μηχανήματα για το πλυντήριο αυτοκινήτων και τα εξαρτήματα πλυντηρίου αυτοκινήτων που κατασκευάζονται από την ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) καλύπτονται με 12μηνη εγγύηση.

 2. BRIO ULTRASONICS

  Ισπανία

  Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η ομάδα της A&J Tecno Innovacions S.L. ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την διεθνή και εγχώρια πώληση βιομηχανικών μηχανημάτων, κυρίως καθαρισμού με υπερήχους. Έχουμε πάντα ξεχωρίσει χάρη στην ισχυρή μας προσέγγιση έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας ώστε να μειώσουμε δραστικά τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και το ενεργειακό κόστος κάθε εφαρμογής διατηρώτας τα βέλτιστα αποτελέσματα. Κατασκευάζουμε μηχανήματα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

 3. JETCLEAN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JETCLEAN GmbH ιδρύθηκε το 1998 στο Duisburg. Έκτοτε ασχολούμαστε με την ανάπτυξη και τη διάθεση λύσεων για το βιομηχανικό καθαρισμό εύκαμπτων αγωγών και σωλήνων.

 4. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Ελβετία

 5. APSIS TECHNOLOGIES

  Γαλλία

 1. IRBIS PROFESSIONAL HYGIENE

  Σλοβενία

 2. KITTNER ANLAGEN - UND MASCHINENBAU

  Βουλγαρία

 1. FISCHER SAUGSYSTEME OHG

  Γερμανία

 2. BELIMED LIFE SCIENCE AG

  Ελβετία

 3. BVL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. BIBKO® UMWELT- UND REINIGUNGSTECHNIK GMBH - GESCHÄFTSBEREICH PLATZ®

  Γερμανία

 5. RSA CUTTING SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 6. CIMEL TURBOLAVA LAVAPAVIMENTI MACCHINE A VAPORE

  Ιταλία

 7. GIULIATTINI SRL

  Ιταλία

 8. GENERAL VAPEUR S.R.L.

  Ιταλία

 1. SAFETY-KLEEN DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 2. MÜLLER & TADDA GMBH

  Γερμανία

 3. HCR HYGIENE GBR

  Γερμανία

 4. SIMOFLEX GMBH

  Γερμανία

 5. CH. BATSCH VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. LUBI- INDUSTRIESERVICE GBR

  Γερμανία

 7. TMD SERVICE GMBH

  Γερμανία

 8. DAMPFTEC GMBH

  Γερμανία

 9. BOUS INTERNATIONAL MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 10. BIG EASY

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.539 επιχειρήσεις

Kατηγορια