• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικοί κλίβανοι

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικοί κλίβανοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GEMTEC AG

  Γερμανία

  Η Gemtec είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ειδικεύεται σε λύσεις αυτοματισμού διαδικασιών, στην κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, καθώς και στην επεξεργασία μετάλλων και ελασμάτων. Από το 1992, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της παραγωγής, από τον σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή, καθώς και την εγκατάσταση σε όλο τον κόσμο και τη θέση σε λειτουργία. Χάρη στις δυνατότητας προσωπικού και στις οικονομικές δυνατότητες μας είμαστε σε θέση να επεξεργαζόμαστε σύνθετα προβλήματα. Απασχολούμε περισσότερους από 100 εργαζόμενους, οι οποίοι επεξεργάζονται σε καθημερινή βάση αειφόρα συστήματα για την απρόσκοπτη εκτέλεση των έργων διασφαλίζοντας την άψογη θέση σε λειτουργία επιτόπου. Διαθέτουμε υπεραυτόματα και ημιαυτόματα ειδικά μηχανήματα. Κατά το στάδιο της κατασκευής φροντίζουμε για τη μακροπρόθεσμη διασφάλιση της ενεργειακά αποδοτικής λειτουργίας της εγκατάστασης. Χάρη στο δομοστοιχειωτό τρόπο κατασκευής, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται επιτόπου με γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο.

 2. REINHARDT GMBH

  Γερμανία

  Ως μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Villingen-Schwenningen (Μέλανας Δρυμός), η Reinhardt GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά τεχνικών λύσεων θέρμανσης έως 650°C στους τομείς των βιομηχανικών φούρνων, και των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, επίστρωσης και Slush Moulding. Η ποιότητα είναι η κύρια αποστολή. Πριν από την πρώτη συνομιλία έως το έτοιμο προϊόν – η προσοχή μας επικεντρώνεται στον πελάτη και στα προϊόντα του. Στόχος: παροχή συμβουλών επιτόπου σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερή ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο και να ανταποκρινόμαστε σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις. Η εμπειρία δεκαετιών μάς χαρακτηρίζει. Αυτή η τεκμηριωμένη γνώση αντανακλάται σε κάθε επιμέρους συνεργάτη και καθορίζει τις ενέργειές μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε. Εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με συνέπεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.

 3. E4E ENGINEERS FOR ENGINEERS GMBH

  Γερμανία

  Πεπειραμένοι και δραστήριοι μηχανικοί δεν εξασφαλίζουν μόνο τις πληροφορίες που εσείς χρειάζεστε από την παγκόσμια γκάμα προϊόντων και μεθόδων για εφαρμογές, προδιαγραφές, υλικά κατασκευής και πρότυπα, αλλά τις αξιολογούν (π.χ., μέσω ερωτηματολογίων αναφοράς) και τις παρουσιάζουν με εξειδικευμένο και παραστατικό τρόπο. Αυτοί οι μηχανικού της e4e μπορούν να προσομοιώσουν τη συμπεριφορά προϊόντων στις εφαρμογές σας και να σάς παράσχουν πολύτιμα στοιχεία ως προς την καταλληλότητά τους. Σημαντική συνιστώσα του έργου μας αποτελεί η υπολογιζόμενη από ηλεκτρονικό υπολογιστή ανάλυση λειτουργίας και απόδοσης εξαρτημάτων, συγκροτημάτων και συστημάτων. Ως συνεργάτης σχεδιαστών και κατασκευαστών παρέχουμε πολύτιμα στοιχεία για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με κάθε πρόβλημα. Με εμάς δημιουργείται ένα βελτιστοποιημένο προϊόν ήδη πριν από την κατασκευή του πρώτου πρωτοτύπου.

 4. BTF

  Βέλγιο

  Η BTF SA ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή κατά παραγγελία φούρνων για όλους τους τομείς της βιομηχανίας, καθώς και φούρνων για κεραμικά, για γκάμα θερμοκρασιών έως τους 1.800°C. Είναι δυνατή η σχεδίασή τους για λειτουργία υπό αέρα, αδρανή αέρια, κενό ή για ειδικές θερμικές επεξεργασίες, όπως σκλήρυνση, επαναφορά, ανόπτηση, τήξη, ξήρανση, παλαίωση, προθέρμανση κ.ά. Επιπλέον, η BTF σχεδιάζει και κατασκευάζει κατά παραγγελία φούρνους δοκιμών αντιπυρικής αντοχής των υλικών. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες στο τμήμα της Έρευνας & Ανάπτυξης, καθώς και με εγκεκριμένα εργαστήρια. Αυτοί οι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με το δικό μας σύστημα διεύθυνσης και λήψης δεδομένων και επιτρέπουν τις δοκιμές με βάση διάφορα πρότυπα (EN-1363-1, EN-1363-2, ASTM-E119, UL-263, BS-476-20, HCM, RWS). Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, την επισκευή και την αποκατάσταση φούρνων κάθε μάρκας, καθώς και τον ανεφοδιασμό σε ανταλλακτικά, όπως θερμοζεύγη, ρυθμιστές, μονωτικά και/ή πυρίμαχα υλικά, σωληνοειδείς ή θωρακισμένες αντιστάσεις.

 5. THERMOMELT SRL

  Ιταλία

  Η Thermomelt σχεδιάζει, κατασκευάζει και παρέχει ετοιμοπαράδοτους ηλεκτρικούς κλίβανους με τόξο και EAF-EBT. Σχεδιάζει, κατασκευάζει, παρέχει και εγκαθιστά κλιβάνους με θήκη, πυργίσκους θήκης, αμαξίδια μεταφοράς θηκών, εγκαταστάσεις κενού/εξαερίωσης VD-VOD καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός χαλυβουργείου. Η Thermomelt απασχολεί εμπειρογνώμονες στον τομέα με πάνω από δέκα χρόνια πείρας προς όφελος του εξοπλισμού εξαιρετικά σύγχρονων χαλυβουργίων. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα τοποθετούν την Thermomelt στην κορυφή ως αξιόπιστος ηγέτης στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Ιταλία

  Η Eurotec Riga International βρίσκεται στη Lana, στην επαρχία Bolzano, στην οδό Bottai, 9/1. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα και την προμήθεια καινοτόμων τεχνολογιών για επαγγελματική εστίαση για πάνω από σαράντα χρόνια. Σήμερα είναι ηγέτης στον τομέα αυτό και διανέμει φούρνους μικροκυμάτων, επαγωγικές εστίες και φούρνους πίτσας σε όλη την εθνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

 2. FOURS HC

  Βέλγιο

  Fours hc σημαίνει μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή κάθε τύπου βιομηχανικών κλιβάνων ρεύματος ή αερίου. Όλοι οι φούρνοι μας κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη, από μερικά dm³ ως μερικά m³ & για όλες τις θερμοκρασίες από 0°C ως 1800°C. Κατασκευάζουμε φούρνους για παραδοσιακούς τεχνίτες αλλά και για βιομηχανίες σε τομείς όπως η υαλοποιία, η μεταλλουργία, η αγγειοπλαστική. Κάθε αίτηση χωριστά επεξεργάζεται ανάλογα με τους περιορισμούς θερμικής επεξεργασίας που χρειάζονται για την εφαρμογή σας (ξήρανση, τήξη, διπλό ψήσιμο, ενίσχυση, επιψευδαργύρωση).

 3. ENA ELEKTROTECHNOLOGIEN UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

 4. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. LÖCHER INDUSTRIEOFEN- U. APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

 2. CONTHERMO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING

  Τουρκία

 2. CD AUTOMATION

  Ιταλία

 3. LCM GERARD PROTAT

  Γαλλία

 4. BELMEKO

  Βέλγιο

  Η Belmeko κατασκευάζει βιομηχανικούς κλιβάνους ως 450 °C αερίου, πετρελαίου ή ηλεκτρικούς. Οι κλίβανοι κατασκευάζονται στα μέτρα σας από την αρχή ως το τέλος: σχεδιασμός εντός της επιχείρησης, κατασκευή, συναρμολόγηση και υποστήριξη μετά την πώληση. Οι φούρνοι μας επιτρέπουν πολλαπλές εφαρμογές : επιλογή. Θερμική επεξεργασία αλουμινίου, πλαστικών υλών κ.λπ. 2 . Ξήρανση σκυροδέματος κλπ. 3. Θερμοστερέωση 4. Εμποτισμός 5. Ξήρανση προ-επεξεργασμένων και βερνικωμένων εξαρτημάτων 6. Θέση θερμοκρασίας βαρελιών και δεξαμενών IBC 7. κλπ.

 5. HEATEQ OFENANLAGENBAU

  Γερμανία

  Οι υπηρεσίες μας στον τομέα των κατασκευών (2-3D) και η πλήρης παράδοση στους ακόλουθους τομείς είναι: Κατασκευή βιομ. κλιβάνων - τεχνολογία προστατευτικού αερίου, βιομ. ξηραντήρες, κατασκευή (2-3), καυστήρας αερίου, ΣΠΗΘ, συστήματα κενού. Yπηρεσίες: Κατάρτιση τεχνικών προδιαγραφών για τους χειριστές σε νέες εγκαταστάσεις και μετατροπές κατασκευών βιομηχανικών κλιβάνων, βιομηχανικών ξηραντήρων, συστημάτων προστατευτικού αερίου Απόκτηση έργων για τον κατασκευαστή και τον προμηθευτή στον τομέα της κατασκευής βιομηχανικών κλιβάνων, της τεχνολογίας προστατευτικού αερίου, της τεχνολογίας κενού και των βιομηχανικών ξηραντήρων Σχεδιασμός πλήρους γραμμής παραγωγής ως κατασκευή 3D και υλοποίηση της μέχρι την παραλαβή και παράδοση Ανάπτυξη εξαρτημάτων για ειδικές χρήσεις, καθώς και ολοκληρωμένων νέων συστημάτων. Παραδείγματα εφαρμογών είναι: τεχνολογία πυρόλυσης (TNV, RNV περιστροφικός κλίβανος) βιομηχανικοί ξηραντήρες (ατμοσφαιρικός ξηραντήρας, ξηραντήρας προστατευτικού αερίου, στεγνωτήρας κενού στον τομέα των συσκευασμένων εμπορευμάτων, ιμάντες και ειδικές περιπτώσεις) τεχνολογία κενού (σταθμοί άντλησης για τον στεγνωτήρα κενού, διαπότιση, κλίβανος κενού) τεχνολογία τσιµεντοποιΐας

 6. FCT SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Σχεδιάζουμε εγκαταστάσεις πυροσυσσωμάτωσης υψηλής θερμοκρασίας και ολοκληρωμένα συστήματα παραγωγής άκρως εξελιγμένης τεχνολογίας για λογαριασμό σας. Εκτός αυτού αναλαμβάνουμε επίσης έργα για ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις. Από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση διαθέτουμε την τεχνογνωσία από την πρώτη ύλη έως το έτοιμο προς χρήση εξάρτημα για «Turn Key Plants». Εσείς έχετε την ιδέα για το προϊόν - εμείς την υλοποιούμε με συνέπεια και σάς υποστηρίζουμε έως τη μαζική παραγωγή. Η εκτενής και εμπεριστατωμένη εμπειρία μας σε όλους τους τομείς εργασίας για την παραγωγή υλικών υψηλής απόδοσης και κεραμικών υλικών στον τομέα των μηχανικών είναι το δικό σας προβάδισμα. Οι τεχνικές μας εγκαταστάσεις με σχετικά συστήματα για τη μαζική παραγωγή είναι στη διάθεσή σας για την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή ΚΑΕ.

 7. LEVANT RUS LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία Lewant κατέχει εμπειρία στην κατασκευή φούρνων αρτοποιίας και εξοπλισμού από την Armavir (Ρωσία). Το εργοστάσιο κλιβάνων Lewant κατασκευάζει φούρνους με περιστροφικές σχάρες: : Κλίβανοι πετρελαίου και αερίουηλεκτρικοί φούρνοι ράφια ταψιών σχεδιασμένα για ταψιά 600×800, 600×400 και 600×1100 χιλ. Oι θάλαμοι ψησίματος 2 000 χιλ. δέχονται 20 ταψιά, γεγονός που αυξάνει την παραγωγικότητα κατά 22%. Η Lewant αναλαμβάνει την εγκατάσταση, την θέση σε λειτουργία και την ρύθμιση των φούρνων. προσφέρει στους πελάτες της 24ωρη τεχνική υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση εγγύησης στο πεδίο καθώς και την επισκευή κλιβάνων.Η Lewant επικεντρώνεται στην ανώτατη ποιότητα ψησίματος, μέγιστης ενεργειακής αποδοτικότητας και βιωσιμότητα, και συνεπώς δεν χρησιμοποιεί ανταλλακτικά κινέζικης προέλευσης.'Όλα τα μέρη των κλιβάνων αερίου και ηλεκτρισμού που παράγονται για το εμπόριο σχεδιάζονται για μια εντατική εικοσιτετράωρη λειτουργία βιομηχανικών κλιβάνων με διάρκεια ζωής τουλάχιστον 20 ετών. Η Lewant προσφέρει 3ετής εγγύηση σε όλο τον εξοπλισμό, 5ετής εγγύηση για εναλλάκτες θερμότητας και απεριόριστη εγγύηση για το σώμα των κλιβάνων.

 8. SERMAC SRL FORNI INDUSTRIALI

  Ιταλία

  Βιομηχανικοί ηλεκτρικοί φούρνοι, σχεδιασμός και οικοδομή βιομηχανικών φούρνων, ειδικοί φούρνοι κατόπιν ζήτησης. Η μεγαλύτερη γκάμα βιομηχανικών ηλεκτρικών φούρνων, καλύπτοντας ένα εύρος θερμοκρασίας από 40 ° C έως 1300 °C. Ενοικίαση εξατομικευμένων φούρνων, τεχνική βοήθεια στους πελάτες κατά την επιλογή του πλέον κατάλληλου φούρνου με τις απαιτήσεις, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη του άκρως εξειδικευμένο προσωπικού τους, τακτικές συνεδριάσεις που έχουν προγραμματιστεί.

 1. JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD

  Κίνα

 2. BORTEK

  Ουκρανία

 3. INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A

  Ισπανία

 4. GLOBECORE

  Ηνωμένες Πολιτείες

 5. EISENMANN THERMAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. TAVENGINEERING

  Ιταλία

 7. HASS INTERNATIONAL

  Τουρκία

 8. BILMAK MAKINA

  Τουρκία

 9. HEAT CONCEPT

  Γαλλία

 10. GRUPPO PEDERCINI

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικοί κλίβανοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.666 επιχειρήσεις