• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικη συσκευασια

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικη συσκευασια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KARE-PACK

  Τουρκία

  Η Kare Pack είναι μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής υλικών συσκευασίας, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Κατασκευάζουμε χάρτινα μπολ υψηλής ποιότητας με χαρτί ανώτατης ποιότητας. Χάρη στα απαραίτητα μας υγειονομικά πιστοποιητικά, εκ των οποίων το BRC, τα δοχεία μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Θα τα βρείτε συνημμένα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε σας απαίτηση εκτύπωσης στα μπολ μας. Χάρη στα καπάκια μας που εφαρμόζουν τέλεια στο δοχείο, μπορείτε να ικανοποιήσετε τους τελικούς σας πελάτες. Προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και προθεσμίες παράδοσης. Η βασική μας φιλοσοφία είναι να προσφέρουμε 100% ικανοποίηση στον πελάτη, για αυτόν τον λόγο, ως Kare Pack, ανανεωνόμαστε συνεχώς ακολουθώντας στενά την τεχνολογία ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα, πιο ανθεκτικά προϊόντα με μια ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Σας αναμένουμε για μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση.

 2. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. IZOL PACK

  Τουρκία

 4. BEDAYA PACKING

  Αίγυπτος

 5. DELTA PLAST AND MOULD

  Ελλάδα

  Η ατομική επιχείρηση Delta plast & mould δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση πλαστικών ειδών και κατασκευής καλουπιών παραγωγής πλαστικών προϊόντων έχοντας στην διάθεση της ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο με εξειδικευμένα μηχανήματα καθώς επίσης και κάθετο κέντρο κατεργασιών CNC Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μιας εταιρείας σε όλους τους τομείς που αφορούν: την κατασκευή καλουπιών, την παραγωγή πλαστικών με μηχανές Injection moulding, Την παραγωγή και διάθεση πλαστικών ειδών βιομηχανικής συσκευασίας όπως πλαστικές αγκράφες, πλαστικές γωνίες συσκευασίας κ.α. Προτεραιότητες μας, είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών των συνεργατών μας καθώς επίσης και η ανταπόκριση στα δεδομένα των εποχών με γνώμονα την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων στα πλαίσια του ανταγωνισμού, σκοπεύοντας την διεύρυνση του κύκλου συνεργατών μας με όραμα την δημιουργία αγαστών και μακροχρόνιων συνεργασιών.

  Όλα τα προϊόντα για "βιομηχανικη συσκευασια"

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LOGO GRAMMA PRINTING SOLUTIONS S.A.

  Ελλάδα

  Η LG PACK ιδρύθηκε το 2007 και είναι η ολοκαίνουργια πρόταση στην τέχνη ​ της συσκευασίας​, από ανθρώπους με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στον τομέα. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην συσκευασία και την εκτύπωση όλων των τύπων συσκευασίας και εκδόσεων χαρτιού. Από το ξεκίνημα της εταιρείας μέχρι σήμερα, θέτουμε υψηλούς στόχους με κύριο στόχο την εγγύηση της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων μας. Η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης πελατών είναι μια προτεραιότητα για όλους μας στην LG PACK. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε, να αξιολογούμε και να αναβαθμίζουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, από τον σχεδιασμό μέχρι την εκτέλεση, ώστε να διασφαλίζουμε ότι ικανοποιούν πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Η εταιρεία μας λειτουργεί σε εγκαταστάσεις των 8.000 τμ, και παρέχει τον χώρο για μεγαλύτερες επενδύσεις εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για την κατασκευή νέων καινοτόμων προϊόντων στη βιομηχανία μας. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή ​ Θεσσαλονίκης ​ Σίνδου, Ζώνη Α.

 2. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά έτη, η Engi Technologies θέτει στη διάθεση των πελατών της τον επαγγελματισμό και την προσοχή της στη λεπτομέρεια στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μηχανημάτων και γραμμών συσκευασίας. Η εταιρεία κατασκευάζει: μηχανήματα παρασκευής γλυκών, μηχανήματα τοποθέτησης σε παλέτες, συσκευαστές, καθώς και ειδικά μηχανήματα με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη.

 3. SOLPRINT

  Ισπανία

  Ποιότητα, εξυπηρέτηση, φερεγγυότητα, καινοτομία.

 4. DANIILIDIS PLASTICS PC

  Ελλάδα

  Εισαγωγες - εξαγωγες ειδων συσκευασιας μεγασακοι - πλαστικες σακουλες - σακουλες βαλβιδας

 5. SEYZER MAKINA

  Τουρκία

 1. BRB BEST RELIURE BELKHOUJA SARL

  Τυνησία

 2. SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO

  Ιταλία

 1. SACOSDEALGODON.COM

  Ισπανία

 2. WERIT UK LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 4. BLU PLAST SRL

  Ιταλία

 5. MONA LISA

  Βέλγιο

 6. PACKAGING INNOVATIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. ITAL-SHOP DI BRUNO MICHELE

  Ιταλία

 8. NOVAPACKSUD S.R.L.

  Ιταλία

 1. SCATOLIFICIO MAX BOX SRL

  Ιταλία

 2. PLÁSTICOS VIDAL S.L.

  Ισπανία

 3. LECA GRAPHICS

  Ισπανία

 4. ULMA PACKAGING

  Γαλλία

 5. SINTOCHEM S.R.L.

  Ιταλία

 6. ROTOLPACK S.R.L.

  Ιταλία

 7. ISI PLAST S.P.A.

  Ιταλία

 8. IMBALLPACKAGING

  Ιταλία

 9. EUROEMBALAJE

  Ισπανία

 10. VF CONDITIONNEMENT

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικη συσκευασια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

96 επιχειρήσεις