• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικη συσκευασια

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικη συσκευασια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BERGAMA PLASTIK

  Τουρκία

  Με πλούσια προϊστορία άνω των 50 ετών, η Bergama Plastik είναι κορυφαίος παραγωγός συσκευασιών στην Τουρκία. Με έδρα στο Bergama-Izmir της Τουρκίας, η εταιρεία μας έχει εδραιωθεί σταθερά ως κορυφαία στην αγορά επιχείρηση με παραγωγική ικανότητα 10.000 τόνων ανά έτος. Το εργοστάσιό μας περιλαμβάνει εντυπωσιακούς κλειστούς χώρους 9.000 m2 με τεράστιο ανοικτό χώρο 28.000 m2. Είναι αξιοσημείωτο ότι συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των λίγων επιλεγμένων εταιρειών στην Ευρώπη με δυνατότητα παραγωγής με έγχυση πλαστικού (PP/IML & PS), προϊόντων θερμοδιαμόρφωσης και προϊόντων εμφύσησης. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εξής: Προϊόντα Crystal: Γωνίες Crystal, κύκλοι Crystal, δίσκοι Crystal και ειδικά προϊόντα. Προϊόντα συσκευασίας PP & IML: Γωνιακές και στρογγυλεμένες παραλλαγές PP & IML Προϊόντων μίας χρήσης: Γυαλικά, κολονάτα ποτήρια, σειρά μαχαιροπίρουνων, μπολ και πιάτα Δοχεία κατοικιδίων: γωνιακές και στρογγυλεμένες παραλλαγές Προϊόντα Separator & θερμοδιαμόρφωσης: γωνιακές και στρογγυλεμένες επιλογές Μπολ και φιάλες για μέλι Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παροχή λειτουργικών, καινοτομικών και δημιουργικών λύσεων σε διάφορους κλάδους. Εξυπηρετώντας πελάτες σε τέσσερις ηπείρους και περισσότερες από 50 χώρες η Bergama Plastik έχει εξελιχθεί σε παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία στον τομέα των άκαμπτων συσκευασιών. Οι ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ένα κέντρο Ε&Α και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο καλουπιών που μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών άκαμπτων συσκευασιών στη δική μας επιχείρηση. Η παραγωγή μας πραγματοποιείται με πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. KARE-PACK

  Τουρκία

  Η Kare Pack είναι μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής υλικών συσκευασίας, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Κατασκευάζουμε χάρτινα μπολ υψηλής ποιότητας με χαρτί ανώτατης ποιότητας. Χάρη στα απαραίτητα μας υγειονομικά πιστοποιητικά, εκ των οποίων το BRC, τα δοχεία μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Θα τα βρείτε συνημμένα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε σας απαίτηση εκτύπωσης στα μπολ μας. Χάρη στα καπάκια μας που εφαρμόζουν τέλεια στο δοχείο, μπορείτε να ικανοποιήσετε τους τελικούς σας πελάτες. Προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και προθεσμίες παράδοσης. Η βασική μας φιλοσοφία είναι να προσφέρουμε 100% ικανοποίηση στον πελάτη, για αυτόν τον λόγο, ως Kare Pack, ανανεωνόμαστε συνεχώς ακολουθώντας στενά την τεχνολογία ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα, πιο ανθεκτικά προϊόντα με μια ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Σας αναμένουμε για μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση.

 3. IZOL PACK

  Τουρκία

  Η Izol PACK ιδρύθηκε το 1977, και πρωτοπόρησε στην παραγωγή πτυσσόμενων και άκαμπτων κουτιών. Με 45 έτη βιομηχανικής εμπειρίας, εξελίχθηκε ώστε να είναι πλέον κορυφαίος προμηθευτής μοναδικών λύσεων σχεδιασμού συσκευασιών. Η εμπειρογνωμοσύνη μας επεκτείνετε σε τομείς όπως καλλυντικά, κοσμήματα, υφάσματα, έτοιμη ένδυση, τρόφιμα, γυάλινα είδη, ηλ. εμπόριο, λιανικό εμπόριο και πολλά άλλα. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί άμεση προτεραιότητα μας και ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών μας, συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους ώστε να παραδώσουμε εξαιρετικά προϊόντα. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει άκαμπτα κουτιά, όπως κουτιά κοσμημάτων, δώρου, διαφημιστικά κουτιά και βιομηχανικά κουτιά. Επίσης, προσφέρουμε πτυσσόμενα κουτιά που είναι κατάλληλα για καλλυντικά, κοσμήματα, βιομηχανικές εφαρμογές, κουτιά κραφτ, συσκευασίες για το ηλ. εμπόριο, διαφημιστικά είδη, κουτιά δώρου, συσκευασίες ενδυμάτων και υφασμάτων, κουτιά για φιάλες, κουτιά για σούσι, κουτιά για φαγητό σε πακέτο, κουτιά πίτσας και συσκευασίες για ταχυφαγεία. Επιπλέον, παρέχουμε χαρτοσακούλες και τσάντες από χαρτόνι για να ικανοποιήσουν διάφορες ανάγκες συσκευασίας. Στην Izol PACK, η παραγωγική μας εγκατάσταση αιχμής μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εκτύπωσης, συμπ, εκτύπωση όφσετ, επιχρύσωση και εκτύπωση φύλλων καθώς και μεταξοτυπία.Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να σας υποστηρίξουμε σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας συσκευασίας!

 4. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Τουρκία

  Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ULAS ISTANBUL FOOD PACKAGING

  Τουρκία

  Η ULAS GROUP είναι μια κορυφαία εταιρεία συσκευασίας τροφίμων με ισχυρή παρουσία στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν συνολική έκταση 5000 m², συμπεριλαμβανομένης στεγασμένων χώρων 2700 m² εξοπλισμένων με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και οχήματα διοικητικής μέριμνας. Τα νέας γενιάς συνεργεία χωρίς σκόνη της εταιρείας μας παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και χαρτοκιβώτια από χαρτί, όπως κουτιά για χάμπουργκερ, κουτιά για κοτόπουλο, μπολ σαλάτας, κουτιά γευμάτων, κουτιά για κρύο πιάτο, μπολ σούπας, καπάκια από χαρτόνι και καλαμάκια. Παρέχουμε διάφορες υπηρεσίες συσκευασίας τροφίμων σε επιχειρήσεις παγκοσμίως. Επίσης παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις συσκευασίας και το τμήμα Ε&Α υλοποιεί γρήγορα τις συμφωνημένες διαδικασίες συσκευασίας για τους πελάτες μας. Στην ULAS GROUP δίδουμε προτεραιότητα στην ποιότητα, στην ασφάλεια, στην ευελιξία και στην απόδοση για την εκπλήρωση και την υπερκάλυψη των προσδοκιών των πελατών μας. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στη μέγιστη ευελιξία που ώστε να αντιδρούμε γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς και στις απαιτήσεις των πελατών εφαρμόζοντας άμεσα νέες επιχειρηματικές διαδικασίες. Επικοινωνήστε για περαιτέρω πληροφορίες!

 2. BEDAYA PACKING

  Αίγυπτος

  Η εταιρεία BEDAYA PACKING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εταιρείες συσκευασίας, Συσκευασία, συσκευασιες απο κυματοειδες χαρτονι, Εταιρείες συσκευασίας, κουτια για πιτσες, χαρτιά συσκευασίας κορυφαίας ποιότητας, εξατομικευμένες λύσεις συσκευασίας με χρώματα και υφές, δοχεία τροφίμων με φλεξογραφική εκτύπωση, και δοχεία τροφίμων με εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Cairo, Αίγυπτος.

 3. DELTA PLAST AND MOULD

  Ελλάδα

  Η ατομική επιχείρηση Delta plast & mould δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση πλαστικών ειδών και κατασκευής καλουπιών παραγωγής πλαστικών προϊόντων έχοντας στην διάθεση της ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο με εξειδικευμένα μηχανήματα καθώς επίσης και κάθετο κέντρο κατεργασιών CNC Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μιας εταιρείας σε όλους τους τομείς που αφορούν: την κατασκευή καλουπιών, την παραγωγή πλαστικών με μηχανές Injection moulding, Την παραγωγή και διάθεση πλαστικών ειδών βιομηχανικής συσκευασίας όπως πλαστικές αγκράφες, πλαστικές γωνίες συσκευασίας κ.α. Προτεραιότητες μας, είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών των συνεργατών μας καθώς επίσης και η ανταπόκριση στα δεδομένα των εποχών με γνώμονα την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων στα πλαίσια του ανταγωνισμού, σκοπεύοντας την διεύρυνση του κύκλου συνεργατών μας με όραμα την δημιουργία αγαστών και μακροχρόνιων συνεργασιών.

  Όλα τα προϊόντα για "βιομηχανικη συσκευασια"

 4. LOGO GRAMMA PRINTING SOLUTIONS S.A.

  Ελλάδα

  Η LG PACK ιδρύθηκε το 2007 και είναι η ολοκαίνουργια πρόταση στην τέχνη ​ της συσκευασίας​, από ανθρώπους με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στον τομέα. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην συσκευασία και την εκτύπωση όλων των τύπων συσκευασίας και εκδόσεων χαρτιού. Από το ξεκίνημα της εταιρείας μέχρι σήμερα, θέτουμε υψηλούς στόχους με κύριο στόχο την εγγύηση της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων μας. Η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης πελατών είναι μια προτεραιότητα για όλους μας στην LG PACK. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε, να αξιολογούμε και να αναβαθμίζουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, από τον σχεδιασμό μέχρι την εκτέλεση, ώστε να διασφαλίζουμε ότι ικανοποιούν πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Η εταιρεία μας λειτουργεί σε εγκαταστάσεις των 8.000 τμ, και παρέχει τον χώρο για μεγαλύτερες επενδύσεις εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για την κατασκευή νέων καινοτόμων προϊόντων στη βιομηχανία μας. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή ​ Θεσσαλονίκης ​ Σίνδου, Ζώνη Α.

 5. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Ιταλία

  Εδώ και πολλά έτη, η Engi Technologies θέτει στη διάθεση των πελατών της τον επαγγελματισμό και την προσοχή της στη λεπτομέρεια στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μηχανημάτων και γραμμών συσκευασίας. Η εταιρεία κατασκευάζει: μηχανήματα παρασκευής γλυκών, μηχανήματα τοποθέτησης σε παλέτες, συσκευαστές, καθώς και ειδικά μηχανήματα με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη.

 1. SOLPRINT

  Ισπανία

  Ποιότητα, εξυπηρέτηση, φερεγγυότητα, καινοτομία.

 2. DANIILIDIS PLASTICS PC

  Ελλάδα

  Εισαγωγες - εξαγωγες ειδων συσκευασιας μεγασακοι - πλαστικες σακουλες - σακουλες βαλβιδας

 1. SEYZER MAKINA

  Τουρκία

 2. SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO

  Ιταλία

 3. SACOSDEALGODON.COM

  Ισπανία

 4. SCATOLIFICIO MAX BOX SRL

  Ιταλία

 5. OZKA AMBALAJ KAGIT PLASTIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 6. PLÁSTICOS VIDAL S.L.

  Ισπανία

 7. WERIT UK LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. BLU PLAST SRL

  Ιταλία

 1. ITAL-SHOP DI BRUNO MICHELE

  Ιταλία

 2. LECA GRAPHICS

  Ισπανία

 3. ISI PLAST S.P.A.

  Ιταλία

 4. NOVAPACKSUD S.R.L.

  Ιταλία

 5. MONA LISA

  Βέλγιο

 6. ROTOLPACK S.R.L.

  Ιταλία

 7. PACKAGING INNOVATIONS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. SINTOCHEM S.R.L.

  Ιταλία

 9. ULMA PACKAGING

  Γαλλία

 10. NANUK EU BV

  Κάτω Χώρες

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικη συσκευασια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

100 Επιχειρήσεις