• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανικές σωληνώσεις

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές σωληνώσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. COPIER MACHINERY

  Κάτω Χώρες

  Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

 2. JABITHERM ROHRSYSTEME AG

  Γερμανία

  Η Jabitherm Rohrsysteme AG αναπτύσσει και παράγει εκ των προτέρων μονωμένα συστήματα σωληνώσεων που προορίζονται για τη μεταφορά υγρών και αερίων. Πεδία εφαρμογής είναι, μ.ά., η χημική βιομηχανία, η επεξεργασία αερίου και πετρελαίου, τα ψυκτικά συστήματα, καθώς και η παραγωγή ποτών και τροφίμων. Γενικός στόχος της επιχείρησής μας είναι η τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, η προσαρμογή αυτών στις απαιτήσεις των πελατών, καθώς και η ανάπτυξη σύνθετων λύσεων για ειδικές εφαρμογές. Τα συστήματα των εκ των προτέρων μονωμένων σωλήνων αποσκοπούν στη μεταφορά των υλικών με αμετάβλητες θερμικές ιδιότητες. Η κατασκευαστική διαμόρφωση προέρχεται από την τεχνολογία των σωληνώσεων τηλεθέρμανσης που αποσκοπούν στη μεταφορά θερμότητας σε μεγάλες αποστάσεις. Η υπέργεια χρήση εκ των προτέρων μονωμένων σωλήνων διαφοροποιεί τις απαιτήσεις για το προϊόν.

 3. ZAUNER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Εμείς, η ZAUNERGROUP είμαστε με επί του παρόντος περισσότερους από 550 συνεργάτες, ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον επιτυχημένους εργοδότες στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων στην Αυστρία και παρέχουμε ιδίως σε άκρως εξειδικευμένο, δραστήριο προσωπικό ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης. Στους πελάτες μας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την πρώτη σχεδίαση έως τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση ολόκληρων εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων της θέσης σε λειτουργία και όλων των εργασιών σέρβις και συντήρησης. Το ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο φάσμα υπηρεσιών εκτείνεται από την κατασκευή των σωληνώσεων, τα συστήματα τηλεθέρμανσης και τηλεψύξης, έως τη διαχείριση έργων και τη μηχανολογία για τους τομείς Mission Critical, φαρμακευτικής, βιοτεχνολογίας, χημείας υψηλής ακρίβειας, γενικής βιομηχανίας και τεχνολογίας μονάδων παραγωγής ενέργειας. Ο οικογενειακή επιχείρηση είχαμε από την πρώτη αρχή ως κύριο στόχο να δημιουργούμε αειφόρες αξίες και να προστατεύουμε τους συνεργάτες μας και το περιβάλλον.

 4. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συστημάτων ζύγισης, ανάμειξης και δοσιμέτρησης για ρητίνες εμποτισμού και εποξειδικές ρητίνες. Η IFA διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για συστήματα εμποτισμού και επίστρωσης, συστήματα καθαρισμού νερού χρήσης, τη βιομηχανία υαλοβάμβακα και πετροβάμβακα, τεχνικά πλαστικά και υλικά χύδην, καθώς και για τη βιομηχανία χρωμάτων, βερνικιών και δομικών υλικών. Ο άριστος έλεγχος συστημάτων και η σύνδεση δεδομένων συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων. Συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία από δικούς μας συνεργάτες. Η IFA Technology παρέχει για την αποθήκευση υγρών, στερεών και χύδην υλικών τον εξαιρετικό και ασφαλή χειρισμό, καθώς και τα κατάλληλα δοχεία αποθήκευσης, όπως, π.χ., προσαρμοσμένα ράφια, δεξαμενές αποθήκευσης και εγκαταστάσεις σιλό. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζουμε και ελέγχουμε, μ.ά., τη συμβατότητα των υλικών, την επίδραση των καιρικών συνθηκών και τη συμμόρφωση με τις νομικές προδιαγραφές.

 5. FLEXOMAT GMBH

  Γερμανία

  Η Flexomat GmbH είναι γνωστός κατασκευαστής αντισταθμιστών, μεταλλικών φυσουνών και εύκαμπτων σωλήνων. Οι ιδρυτές της εταιρείας ασχολήθηκαν από το 1975 με τα προαναφερόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια υλοποίησής τους. Οι μεταλλικές φυσούνες και οι αντισταθμιστές υπολογίζονται σύμφωνα με τους αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες και μεθόδους και κατασκευάζονται με CAD. Με οργάνωση με ένα σύστημα PPS, τα προϊόντα κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής, μετασχηματισμού και συγκόλλησης. Ως κατασκευαστής, η Flexomat έχει ελεγχθεί και αναγνωριστεί κατά τα πρότυπα AD-2000 HPO, TRD 201 και DIN EN ISO 3834-2 και έχει πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς TÜV SÜD, GL και DVGW. Η Flexomat διαθέτει επίσης σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2015.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η Thermotec GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής συσκευών και μηχανημάτων. Η κύρια δραστηριότητα αφορά ιδίως τον τομέα της ανάκτησης θερμότητας. Η ανάπτυξη και η παραγωγή επικεντρώνονται στους εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες για την ανταλλαγή θερμότητας μεταξύ δύο ρευμάτων αερίου. Μια άλλη βασική δραστηριότητα αφορά στην παραγωγή 3-οδων βαλβίδων αέρα επεξεργασίας. Εκτός από αυτά τα κύρια πεδία υπάρχουν επίσης πολλά άλλα προϊόντα που αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε. Για την παραγωγή χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ, κατά προτίμηση με υλικά 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, αλλά και άλλες ποιότητες ανοξείδωτου χάλυβα. Μην την επί του παρόντος διαθέσιμη επιφάνεια παραγωγής 1740 m² εν μέρει με μηχανήματα εξοπλισμένα με συστήματα ελέγχου CNC, θέσεις εργασίας με υπολογιστή, θέσεις σχεδίασης CAD και ένα εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001, είμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας.

 2. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - GESENKSCHMIEDE - UMFORMTECHNIK - STAHLSCHMIEDE - GESENKGESCHMIEDETE TEILE

  Γερμανία

  Η DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik είναι μια ανεξάρτητη μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 100 ετών στην παραγωγή σφυρήλατων εξαρτημάτων για διάφορους τομείς εφαρμογής με ακραίες απαιτήσεις, όπως υψηλή πίεση, υψηλή/χαμηλή θερμοκρασία, υψηλή ασφάλεια. Ειδικευόμαστε σε μικρές σειρές παραγωγής έως 130 kg ανά μονάδα, σε όλους τους τύπους χάλυβα, ακατέργαστου ή μηχανικά κατεργασμένου. Πιστοποίηση ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 3. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

  Τουρκία

  Η YALÇIN BORU GEOTHERMAL εγκαταστάθηκε στην οργανωμένη βιομηχανική ζώνη της Polatlı στην Τουρκία σε έναν χώρο 23 000 τ.μ το 1997. Είμαστε μια ηγετική εταιρεία στον τομέα των προ-μονωμένων συνδεδεμένων σωληνώσεων που κατασκευάζονται και σχεδιάζονται για θερμοκρασίες από -200 C έως +315 C. Παρέχουμε κυρίως υπηρεσίες στον τομέα της γεωθερμικής ενέργειας και σε πολλούς τομείς, όπως στην θέρμανση και ψύξη διαμερισμάτων, στην παραγωγή ενέργειας, δόμηση, καλλιέργεια σε θερμοκήπιο, τουρισμό και ακτοπλοϊκός τομέας, με κύρια προτεραιότητα την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Λειτουργούμε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που απαιτείται τώρα από τα ανώτατα επίπεδα, τηρώντας τα κατασκευαστικά πρότυπα κατά EN 253, EN 448, EN 15632, και EN 12201-2 με τον εξειδικευμένο προσωπικό στον κάθε τομέα που τους αντιστοιχεί. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: •Προ-μονωμένοι κλασικοί σωλήνες και προσαρμογές βιομηχανικής χρήσης (με ενίσχυση από ορυκτοβάμβακες) •Προ-μονωμένοι πλαστικοί εύκαμπτοι σωλήνες (PP-R, HDPE, PE-X) και προσαρμογές •Ατσάλινοι αγωγοί, αγωγοί από πολυαιθυλένιο και προσαρμογές... Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 4. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Τουρκία

  Η Sefine Teknik ειδικεύεται σε διμεταλλικές πριονοκορδέλες και στην προμήθεια πριονιών αλουμινίου, προϊόντων από χάλυβα και αλουμίνιο, μπουζονιών, ραγών, αγκυρώσεων και τραβέρσες. Εξυπηρετούμε κάθε περιοχή της Τουρκίας με μια ομάδα ειδικών τεχνικών έτοιμη να μεταβεί στη χώρα για την υλοποίηση του έργου. Μπορούμε επίσης να εξάγουμε σε περιοχές του εξωτερικού (Κίνα, Ευρώπη, Αφρική). Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουμε πιστοποίηση βάσει των προτύπων ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και ISO 21500.

 5. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Η εταιρεία KAYADERELI CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Πετρελαιαγωγοί, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Πρώτες ύλες και πρόσθετα τσιμέντων και κονιαμάτων, Φρούτα αποξηραμένα, φρεσκα φρουτα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

 1. SERTIP

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SERTIP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Βιομηχανική συντήρηση, βιομηχανικες μονωσεις, Λεβητοποιΐα, Βιομηχανική συντήρηση, και τοποθετηση σωληνωσεων. Έχει έδρα σε Jumet, Βέλγιο.

 2. PETROLTECNICA SICILIANA

  Ιταλία

  Η εταιρεία PETROLTECNICA SICILIANA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Κοχλίες και περικόχλια, υδραυλικες βανες, σφυρηλατοι συνδεσμοι, Φλάντζες κρουνοποιΐας, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Augusta, Ιταλία.

 1. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Φανοποιία, λεβητοποιία, μηχανική συγκόλληση, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και μηχανικες κατεργασιες. Έχει έδρα σε Rhinau, Γαλλία.

 2. IBK (INGENIEURBÜRO KRAFTWERKSTECHNIK) ROHRLEITUNGSPLANUNGS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία IBK (INGENIEURBÜRO KRAFTWERKSTECHNIK) ROHRLEITUNGSPLANUNGS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Bad Lauterberg, Γερμανία.

 3. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KOREMA® GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντισταθμιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Τουρμπίνες αερίου, σωληνες απο ptfe, κατασκευη αγωγων και σωληνωσεων, Υφασμάτινοι αντισταθμιστές, Αντισταθμιστές από μαλακό υλικό, Αντισταθμιστές ειδικής κατασκευής, Αντισταθμιστές για κανάλια καυσαερίων, και Αντισταθμιστές διαστολής σωλήνων. Έχει έδρα σε Weiterstadt, Γερμανία.

 4. ACI TUYAUTERIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ACI TUYAUTERIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπιεσμένο αέρα. Έχει έδρα σε Nieul Sur Mer, Γαλλία.

 5. ES HANDEL & SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ES HANDEL & SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Waldbröl, Γερμανία.

 6. GUTHMANN GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με έδρα της εταιρείας στο Oschersleben και συνεργαζόμαστε με επιτυχία με τους πελάτες μας με σύμβαση έργου και σύμφωνα με το γερμανικό νόμο μίσθωσης προσωπικού. Η Guthmann GmbH προέκυψε από την ατομική επιχείρηση Lutz Guthmann που δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα των συναρμολογήσεων. Τα πεδία εφαρμογών μας αφορούν κυρίως στη συναρμολόγηση και την κατασκευή σωληνώσεων στον τομέα του ανοξείδωτου χάλυβα της ζυθοποιίας, της βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων, της βιομηχανίας τροφίμων και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Έχουμε μόνιμο προσωπικό με 80 συναρμολογητές, 3 σχεδιαστές CAD και έναν ειδικό μηχανικό συγκολλήσεων, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου απέκτησαν μέσω των διαφορετικών εφαρμογών εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίες ωφελούν τους πελάτες μας με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. Αντικείμενο της εταιρείας μας αποτελεί η τεχνολογία συγκόλλησης με κίνηση σε τροχιά, η ενδοσκόπηση και η κατασκευαστική παρακολούθηση στον τομέα CAD. Οι συναρμολογητές μας διαθέτουν πιστοποίηση συγκόλλησης σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο και εργάζονται με εργαλεία της εταιρείας.

 7. GCER

  Τυνησία

  Η GCER είναι μια ανώνυμη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2001 με κύριο στόχο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή σωλήνων και λεβητοποιίων από SVR (αγωγοί και σύνδεσμοι, δεξαμενές με μεγάλη διάμετρο, εστίες, ξύστρες και φίλτρα) και από θερμοπλαστικό ή συγκολλημένο θερμοπλαστικό SVR. Η GCER ελέγχει μηχανοκίνητες διαδικασίες υλοποίησης των στρώσεων με περιέλιξη νημάτων, με μορφοποίηση με επαφή ή εκτόξευση. Φρόντισε να συμπληρώσει την υπηρεσία της με μια δραστηριότητα μεταλλικών κατασκευών (στηρίγματα από χάλυβα, καλούπια). Κατασκευάζουμε συστήματα αγωγών σε τεχνικό επίπεδο αιχμής και τα κυκλοφορούμε στο εμπόριο για διάφορες εφαρμογές : Χημεία, περιβάλλον, βιομηχανία φωσφατωμένων λιπασμάτων, ύδατα και αφαλάτωση θαλασσινού νερού, λύματα, βιομηχανία τροφίμων και ενέργεια. Η GCER διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 V 2015, ISO 14001 V 2015 και 18001 V 2007. Δραστηριοποιούμαστε από τον σχεδιασμό ως τον έλεγχο στο πεδίο περνώντας από την διαχείριση των έργων και την τεχνική υποστήριξη.

 8. BÖHLING ROHRLEITUNGS- UND APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε ο συνεργάτης σας για την εποικοδομητική και επαγγελματική συνεργασία στους τομείς της κατασκευής σωληνώσεων, τους τεχνικού και λειτουργικού σχεδιασμού και του ελέγχου ποιότητας. Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση με περισσότερους από 200 συνεργάτες και με τα παραρτήματά μας στο Αμβούργο, στο Velbert και στην Καρλσρούη καλύπτουμε ολόκληρη τη γερμανική ομοσπονδιακή επικράτεια. Με τους άριστα εκπαιδευμένους και πεπειραμένους μηχανικούς εγκαταστάσεων, συγκολλητές και το προσωπικό διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας μας μπορούμε να διεκπεραιώνουμε με υπευθυνότητα κάθε πρόβλημα από την επέμβαση έκτακτης ανάγκης κατά το Σαββατοκύριακο έως την ολοκληρωμένη διακοπή της λειτουργίας εγκαταστάσεων. Ως εκπαιδευτική επιχείρηση στους τομείς της μηχανικής εγκαταστάσεων και της τεχνολογίας συγκόλλησης παρέχουμε σε νέα άτομα μια επαγγελματική προοπτική και έχουμε τον έλεγχο των προσόντων το συνεργατών μας.

 1. COUSIN SMS

  Γαλλία

  Μέσα στο παγκόσμιο πλαίσιο βιομηχανικής απόδοσης, η επιχείρηση Cousin, με έδρα το Chambon Feugerolles, διαθέτει σήμερα μακρά πείρα στα συναφή επαγγέλματα. Ακολουθώντας τον παραδοσιακό λέβητα, η εταιρεία αναπτύσσει και κατασκευάζει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανικής. Παίκτης στην ανάπτυξη, η Cousin έχει ολοκληρώσει τους αργαλειούς και τις τεχνολογίες επιτρέποντάς την να δώσει την κατάλληλη απάντηση στην κατασκευή μηχανικών συνόλων και υποσυνόλων. Μηχανικές κατασκευές - λεβητοποιία και λαμαρινοποιία - Κατασκευή ολοκληρωμένων αυτοματοποιημένων μονάδων - Διπλωτική μηχανή με ψηφιακό έλεγχο - Κοπή με λέιζερ - Κοπή με εκτόξευση δέσμης νερού

 2. HL ANLAGENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η HL Anlagentechnik είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στους τομείς του σχεδιασμού εγκαταστάσεων, της παραγωγής, της συναρμολόγησης, της κατασκευής και της συναρμολόγησης σωληνώσεων και της θέσης σε λειτουργία. Στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής στο Freckenhorst του Warendorf, η ομάδα των εκπαιδευμένων και πεπειραμένων συνεργατών μας παράγει, διασωληνώνει και συναρμολογεί εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία τροφίμων, τη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία. Το πλεονέκτημα σας: Χάρη στη συνεργασία με την εταιρεία Helmes Apparatebau GmbH & Co. KG είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις της ίδιας εταιρείας. Η HL Anlagentechnik διαθέτει και κατασκευάζει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία τροφίμων, τη φαρμακευτική και τη χημική βιομηχανία έως τη θέση σε λειτουργία και την κατάρτιση των χειριστών. Συναρμολογήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με εθνικές και διεθνείς οδηγίες για την παραγωγή και την επεξεργασία προϊόντων στην εκάστοτε χώρα.

 3. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Μεξικό

  Οι χάλκινοι σωλήνες, οι χάλκινες σωληνώσεις και οι άκαμπτοι σωλήνες είναι τα κορυφαία προϊόντα της Empresas M&A. Στην M & A Business, είμαστε αφοσιωμένοι στην εθνική διανομή των κυριότερων παράγωγων και χαλκού στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς. Χάρη στην υψηλή αντοχή τους, οι χάλκινοι σωλήνες χρησιμοποιούνται για εγκαταστάσεις αερίου, ψύξη και κλιματισμό. Τα υλικά μας πληρούν όλα τα καθιερωμένα διεθνή πρότυπα. Διαθέτουμε τους καλύτερους ηλεκτρικούς αγωγούς, τους καλύτερους άκαμπτους και εύκαμπτους σωλήνες, ενώ διαθέτουμε επίσης επίπεδες περιελίξεις.

 4. APLICACIONES TECNICAS INOXSA SL

  Ισπανία

  Η Inoxsa είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην καθοδήγηση ρευστών. Εργοστάσιο εύκαμπτων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα της πλέον υψηλής ποιότητας, καθώς και σωλήνων κάθε είδους και συνδέσμων τεχνικής χρήσης για τη βιομηχανία γενικώς. Η INOXSA FENDER είναι μια θυγατρική που ασχολείται αποκλειστικά με θαλάσσια παραβλήματα για αποβάθρες και πλοία. Εμπόριο ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτου, βιομηχανικών οχημάτων.

 5. MENDI METAL INNOVATION GROUP

  Ισπανία

  Τροχισμένοι σωλήνες μεγάλων διαστάσεων. Στίλβωση και λείανση σωλήνων.

 6. TECHNIK TEAM GMBH

  Γερμανία

  Η Technik Team GmbH δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων

 7. UTEM-TT PIPELINE PARTS PLANT

  Ουκρανία

 8. MEKANIK BORU SANAYI VE TICARET A.Ş

  Τουρκία

 9. CYBERSTEEL

  Ρωσία

 10. PLASTICS WAUTERS

  Βέλγιο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές σωληνώσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.506 Επιχειρήσεις