• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CROMMAC MAKINA METAL IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Crommac Makina, ο έμπιστος σας εταίρος για καλύτερη αποτελεσματικότητα των συστημάτων σας θέρμανσης/ ψύξης, συσκευών επεξεργασίας τροφίμων, βιομηχανικών μηχανημάτων, ιατρικών συσκευών, συστημάτων υγείας και πολλά άλλα. Με στρατηγική θέση στην Tuzla, Κωνσταντινούπολη, οι εγκαταστάσεις μας 2500 τ.μ έχουν στόχο να παρέχουν λύσεις αιχμής για να ικανοποιήσουν τις διάφορες σας ανάγκες. ως κορυφαία εταιρεία κατεργασίας μετάλλων, εξειδικευόμαστε στην δημιουργία μας σειράς προϊόντων, συμπ. θερμαντήρες, συσκευές επεξεργασίας τροφίμων, κάδοι απορριμάτων, ψησταριές και είδη επίπλωσης. Η εμπειρογνωμοσύνη μας καλύπτει την κοπή με λέιζερ, κύρτωση, συγκόλληση και βαφή, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και ποιότητα σε κάθε έργο. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας: •Συσκευές επεξεργασίας τροφίμων: Μηχανή αποφλοίωσης ανανά, ημι-αυτόματη συσκευή παραγωγής χυμού με κύπελλο, Μηχανή αποφλοίωσης ανανά με θήκη• συστήματα θέρμανσης και ψύξης: Ηλεκτρικοί θερμαντήρες, ηλεκτρικές διακοσμητικές εστίες, μικρές συσκευές θέρμανσης, βιομηχανικοί θερμαντήρες •Ψησταριά: Εστίες φωτιάς, πτυσσόμενες ψησταριές •Γραμματοκιβώτια και κάδοι απορριμάτων: Γυάλινοι κάδοι απορριμάτων για τσιγάρα, γραμματοκιβώτια, κάδοι ανακύκλωσης μπαταριών και τσιγάρων, κάδοι ανακύκλωσης •'Επιπλα: Τραπεζάκια σαλονιού με μεταλλικά πόδια •Ιατρικές συσκευές: Επιτραπέζια συσκευή απολύμανσης, επιτοίχια συσκευή απολύμανσης, απολυμαντικό χεριών πάνω σε βάση με πηδάλιο. Στην Crommac Makina, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτη εξυπηρέτηση μέσα από τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, έμπιστη συνεργασία, καινότομες λύσεις και τακτικές παραδόσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 3. FLOTTWEG SE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας της Γερμανίας φυγοκέντρους μετάγγισης, διαχωριστές, ταινιοπρέσες και εγκαταστάσεις που θεωρούνται ως εξαιρετικά αποδοτικές και αξιόπιστες. Σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς εξυπηρετούν σημαντικές λειτουργίες για τη διαύγαση υγρών, το διαχωρισμό υγρών μειγμάτων, τη συμπύκνωση και την αφυδάτωση. Η Flottweg είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ή κατασκευαστές φυγοκέντρων στον τομέα των μηχανικών συστημάτων διαχωρισμού. Τα παραγόμενα αποκλειστικά στη Γερμανία μηχανήματα μετάγγισης, οι διαχωριστές και οι ταινιοπρέσες αποτελούν προϋπόθεση για την υψηλή απόδοση των προϊόντων και την άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων των πελατών μας. Στην πετροχημική, στη χημική, στη φαρμακευτική βιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και στους τομείς της εξόρυξης και του περιβάλλοντος για την επεξεργασία λυμάτων ή ελαιολάσπης - παντού όπου τα κορυφαία προϊόντα και συστήματα της Flottweg χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Επισκεφτείτε μας: www.flottweg.com.

 4. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η AViTEQ διαθέτει από το 1939 υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις συστημάτων δονούμενων μεταφορέων και βιομηχανικών διαδικασιών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και σάς υποστηρίζει πάντοτε με το παγκόσμιο σέρβις της.

 5. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Hebold Systems διαθέτει και αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια εξατομικευμένες λύσεις συστημάτων ανάμειξης και ομογενοποίησης κενού για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών και τη βιομηχανία τροφίμων. Παράγουμε αναμείκτες ως συστήματα ομογενοποίησης και διασποράς για την παραγωγή κρεμών, γελών, αλοιφών, λοσιόν και σαμπουάν. Τα συστήματα επεξεργασίας για την παραγωγή ημιστερεών μορφών διατίθενται σε τυποποιημένα μεγέθη από 5 έως 10.000 l. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη, τα ολοκληρωμένα συστήματα περιλαμβάνουν από έναν ή πολλούς αναμείκτες HEBOLD με ή χωρίς συστήματα ανύψωσης καπακιού, ομογενοποιητές, δοχεία προκαταρκτικής φάσης, συστήματα κενού, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, σωληνώσεις, εξέδρες και το σύστημα ελέγχου με απεικόνιση της διαδικασίας και διαχείριση συνταγών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

 2. SCHOLL APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με τη μετακόμιση το 1959 από τη Φρανκφούρτη στο Bad Marienberg - τη σημερινή έδρα της εταιρείας – μάς δόθηκε η δυνατότητα να μετεξελίσουμε σταθερά και να διευρύνουμε μέχρι σήμερα τη γκάμα τον προϊόντων μας στις εγκαταστάσεις 10.000 m² της εταιρείας μας. Αυτή περιλαμβάνει από την παρασκευή των εδεσμάτων (επαγωγικές συσκευές μαγειρικής) έως την παρουσίαση των εδεσμάτων (σερβίρισμα, συστήματα διατήρησης της θερμότητας και ψύξης) και την επιστροφή των σκευών (βαγονέτο δίσκων). Εκτός αυτού διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επίπλων από ανοξείδωτο χάλυβα (πάγκοι εργασίας, νιπτήρες, θερμοθάλαμοι κλπ.). Στο πλαίσιο αυτό είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις διαστάσεων των πελατών ιδίως στους τομείς της κατασκευής καταστημάτων και εγκαταστάσεων. Έχουμε επιλέξει τη διάθεση των προϊόντων μας μέσω εξειδικευμένων καταστημάτων. Έτσι διασφαλίζουμε την εξειδικευμένη υποστήριξη και την άμεση εξυπηρέτησης επιτόπου. Στους τελικούς πελάτες παρέχουμε ανά πάσα στιγμή ευχαρίστως στοιχεία επικοινωνίας. «Scholl … ένα βήμα μπροστά! » Αυτό συνεπάγεται για εμάς τη γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις νέες τάσεις του κλάδου.

 3. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Verified by europages badge

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

 4. IMETA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής μανδρελιών και κυλίνδρων, για να εξασφαλίζει την καλύτερη σύνδεση κάθε τύπου κονσέρβας, οποιουδήποτε εργοστασίου κιβωτίων και για κάθε κατασκευαστή συρραπτικών, με στόχο την ικανοποίηση των πιο ποικίλων αναγκών των τελικών χρηστών του ίδιου, στον τομέα Τροφίμων, Ποτών και γενικής γραμμής. Παραγωγή κιτ μετατροπής και ανταλλακτικών για συρραπτικές μηχανές. Εξοπλισμός αλλαγής μορφής (κουτί / καπάκι) για κάθε μοντέλο.

 5. BRUNO WOLHFARTH

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 από τον Bruno Wolhfarth ιδρυτή έξυπνο και με επιμονή, ο οποίος διηύθυνε και πατεντάρισε το φίλτρο με πλάκες κυκλικής μορφής χωρίς συνδέσμους, όλα από ανοξείδωτο χάλυβα. Προστέθηκαν σε αυτή την εφεύρεση ο ηλεκτρικές αντλίες εύκαμπτου ελαστομερούς πτερωτή από ανοξείδωτο χάλυβα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ηλεκτρικών αντλιών υγιεινής και ηλεκτροαντλιών με οξέα τιτανίου.

 1. SARONG SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η SARONG είναι μια ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία, που βρίσκεται στη βόρεια Ιταλία στο Reggiolo (RE). Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1972 για να εισάγει την πρώτη μηχανή αυτόματης συσκευασίας (Μοντ. SG-12) για την κατασκευή φαρμακευτικών υπόθετων. Με την πάροδο των χρόνων η SARONG έχει διευρύνει τη γκάμα συσκευασιών και έχει αρχίσει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει μηχανήματα για υπόθετα (Μοντ. SAAS). Η Lam Sarong έχει έδρα στο Reggiolo (RE).

 2. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η YONGMING MACHINERY παράγει/διαθέτει τυποποιημένο και προσαρμοσμένο εξοπλισμό για το χειρισμό καλλιεργειών από τον καθαρισμό έως την επεξεργασία εις βάθος. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν λύσεις πρωτοβάθμιου καθαρισμού έως εργασίες γραμμής παραγωγής για αποφλοίωση, εκχύλιση ελαίων και επιλογή τσίλι. Τα προϊόντα: •Μηχανή αποφλοίωσης ηλιόσπορου•Καθαριστής κόσκινου αέρα•Μηχανή στίλβωσης σιτηρών•Βαρυτομετρικός διαχωριστής•Μηχανή αφαίρεσης πέτρας σιτηρών•Μηχανή ταξινόμησης χρωμάτων•Συλλέκτης φίλτρου σκόνης Pulse-jet κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

 1. RUSSELL FINEX LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUSSELL FINEX LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα κοσκινίσματος, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικό φίλτρο, Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, Συστήματα κοσκινίσματος, και Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Feltham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. UNNINOX EUROPE B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UNNINOX EUROPE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

 3. EKOFLEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EKOFLEX GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Büren, Γερμανία.

 4. HERFRAGA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERFRAGA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, μηχανήματα για κονσέρβες, μηχανικες κατεργασιες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανήματα για τον τομέα της κονσερβοποιίας, και Κιβωτιοποίηση - μηχανές. Έχει έδρα σε Carballo-A Coruña, Ισπανία.

 5. CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η Centrimax - Winkelhorst Trenntechnik GmbH αποτελεί προμηθευτή πλήρους υπηρεσίας μεταχειρισμένων φυγοκεντρικών συσκευών που έχουν υποστεί γενική επισκευή. Η γκάμα των προϊόντων της Centrimax καλύπτει όλο το εύρος των φυγοκεντρικών τεχνολογιών διαχωρισμού. Σε αυτήν ανήκουν διαχωριστήρες, δοχεία απόχυσης, φυγοκεντρητές ώθησης, φυγοκεντρητές εξαγωγής, φυγοκεντρικά αναστρεφόμενα φίλτρα και σωληνοειδή φυγοκεντρικά. Αγοράζονται, επισκευάζονται και πωλούνται αποκλειστικά βιομηχανικά μηχανήματα από φημισμένους κατασκευαστές, όπως GEA Westfalia Separator, Alfa Laval, Flottweg, KMPT (Krauss Maffei), Siebtechnik, Heinkel, κ.α. Τα μηχανήματα παραδίδονται με καινούργιες μονάδες ελέγχου, με εγγύηση και προσαρμοσμένα στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών ή τίθενται σε λειτουργία στο χώρο του πελάτη. Οι δραστηριότητες της Centrimax επικεντρώνονται στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην άριστη σχέση τιμής-απόδοσης. Σήμερα η Centrimax διαθέτει πάνω από 700 φυγοκεντρικές συσκευές σε απόθεμα. Με πάνω από 70% εξοικονόμηση χρημάτων και ποιότητα – Made in Germany.

 6. PKO-SURA COMPANY

  Ρωσία

  Η PKO SURA LLC κατασκευάζει εξοπλισμό ζαχαροπλαστικής για την παραγωγή καραμελών, ζαχαρωτών και προϊόντων ζαχαροπλαστικής για τις βιομηχανίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής υπό το εμπορικό σήμα Ο κατασκευαστής κατασκευάζει μηχανήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό για την βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: μηχανήματα έγχυσης για την παραγωγή πραλίνας και ζελέδες φρούτων, περιοχές μορφοποίησης για την παραγωγή μούσλι, taffy, μπισκότα με ζάχαρη, μεταφορείς ψύξης, ελικοειδείς καταψύκτες, μηχανήματα πλέξης, εξοπλισμός γκλασαρίσματος για το γκλασάρισμα ζαχαρωτών και σοκολάτας κ.α.Κατόπιν αίτησης του πελάτη, ο κατασκευαστής μπορεί επίσης να κατασκευάσει μια παραγωγική ετοιμοπαράδοτη γραμμή για προϊόντα διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και πάγου, την παραγωγή γεμιστών καραμελών, για μπισκότα και άλλα είδη γλυκών.Η PKO παράγει μηχανήματα και εξοπλισμό για την βιομηχανία τροφίμων από το 2010. Η παραγωγή του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής “Sura” βασίζεται σε εξατομικευμένα σχέδιαΤα μικρά μηχανήματα εξοικονομούν χώρο και λειτουργούν με διαισθητικό τρόπο.

 7. KELSTREAM

  Κάτω Χώρες

  Η Kelstream κατασκευάζει εναλλάκτες θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια για την ομαλή ψύξη ή θέρμανση του προϊόντος σας. Το Kelstream χρησιμοποιείται ευρύτερα στην ασηπτική επεξεργασία στην βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Ο εναλλάκτης θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια Kelstream ενδεικνύεται κυρίως χάρη στην ικανότητα του να επεξεργαστεί προϊόντα ευαίσθητα στην θέρμανση, μέτρια ως πολύ παχύρρευστα, ή με κοκκώδη μορφή, και να ελαχιστοποιήσει την έκταση καύσης ή επικάθισης στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας.

 8. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των ευρωπαίων κατασκευαστών εξοπλισμών για τρόφιμα. Είμαστε ειδικοί στην επινόηση νέων τεχνολογιών για εξοπλισμούς που προορίζονται για τη βιομηχανία μεταποίησης τροφίμων. Η εταιρεία εργάζεται επάνω στη δημιουργία νέων συνδυασμένων προϊόντων σε τρεις τομείς: ζαχαρώδη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας/ψάρι. Πραγματοποιούμε επιτυχώς έργο στην επινόηση εντελώς νέων προϊόντων. Η ειδίκευση - καινοτομία μας είναι στη βιομηχανία κατασκευών για σύγχρονα βιομηχανικά συγκροτήματα με σύστημα ελέγχου, προγραμματισμένο μέσω λογισμικού.

 1. DFT TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η DFT Technology κατασκευάζει τα αυτόκλειστα της μάρκας STOCK, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στην παστερίωση και την αποστείρωση ενός πλήθους τροφίμων, αλλά και στον κλάδο της φαρμακευτικής. Στα κυριότερα πεδία εφαρμογής ανήκουν οι παιδικές τροφές, τα προϊόντα κρέατος και αλλαντικών, οι προπαρασκευασμένες τροφές, οι σούπες, το γάλα, οι κρέμες γάλακτος, τα ποτά, τα λαχανικά και τα φρούτα, τα ψάρια και οι τροφές κατοικίδιων ζώων. Από το αυτόκλειστο εργαστηρίου μέχρι το αυτόκλειστο ψεκασμού ατμού και το αυτόκλειστο πολλαπλών διεργασιών, μια ευρεία γκάμα διαφόρων συστημάτων φροντίζει για το ιδανικό αποτέλεσμα στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. Εκτός από τα αυτόκλειστα, η DFT Technology προσφέρει αξεσουάρ, όπως π.χ. ενδιάμεσα στρώματα, κλωβούς και κάτω σκελετούς, για αυτόκλειστα διαφόρων κατασκευαστών. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες, όπως π.χ. συντήρηση, μέτρηση κατανομής θερμοκρασίας, βαθμονόμηση των αισθητήρων ή ακόμα και μετατροπές των συστημάτων ελέγχου όλων των προϊόντων υπό κατεργασία.

 2. PAKMA, UAB

  Λιθουανία

  Η JSC PAKMA σχεδιάζει, κατασκευάζει, δοκιμάζει, συναρμολογεί, εκσυγχρονίζει και συντηρεί εξοπλισμός δοσομέτρησης, συσκευασίας, ψύξης, εφυαλώματος για την βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή: γραμμή παραγωγής τυριών με τηγμένο γάλα GSL, διανομέας νωπού άπαχου τυριού, (Cottage cheese), σήραγγα ψύξης, ελικοειδής ψύκτης, μηχάνημα επικάλυψης, σύστημα μεταφοράς, δοχείο ανάμιξης, ανυψωτήρας, διαλογέας μανιταριω΄ν, θραύστης, γραμμή επικάλυψης πίτσας, πρέσα τυριών, εξοπλισμός παραγωγής τυριού, μίκτης, δοσομετρητής για φαρμακευτικά προϊόντα, αντλίες, μη τυποποιημένα είδη.

 3. PRODMACH TECSERVIS

  Ουκρανία

  Η PRODMACH TECSERVIS ιδρύθηκε το 2010 ως μηχανική τεχνική εταιρεία - κατασκευαστής του εξοπλισμού διεργασιών για τη βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία ειδικεύεται σε μηχανήματα σφράγισης και ανταλλακτικών διαφόρων τύπων, τεχνολογιών που είναι γνωστές σε όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, εργοστάσιο KRYMPRODMASH. Όλα τα μηχανήματα πληρούν τα πρότυπα που ισχύουν στην Ουκρανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ). Με την αγορά των προϊόντων μας, παίρνετε εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και σταθερή λειτουργία της παραγωγής σας.

 4. CORCOMI

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων μεταποίησης και βιομηχανικής εκμετάλλευσης ελιών. Επιχείρηση κατασκευής βιομηχανικών μηχανημάτων για τις ελιές. Μηχανήματα καθαρισμού ελιών, αποφλοιωτικές μηχανές ελιών, πλυντήρια για το πλύσιμο της ελιάς, ζυγός συνεχούς ζύγισης για ελιές, μηχανές απομάκρυνσης κλαδιών για ελιές, μεταφορική ταινία, αντλίες μεταφοράς για στέμφυλα και ελαιοπυρήνες. Κατασκευάζουμε μηχανήματα για τη βιομηχανική επεξεργασία ελιάς. Κατασκευάζουμε μηχανήματα καθαρισμού, αποφλοιωτικές μηχανές, μηχανήματα συσκευασίας, κλπ.

 5. KESSEN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Πληροφορίες για την Kessen Maschinenbau GmbH στο Έσεν - Oldenburg. Η εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων που ιδρύθηκε το 2008 ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγής και στη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και ειδικών μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων. Επικεντρωνόμαστε ιδίως στο χειρισμό συσκευασιών. Ο διαχωρισμός (αποστοίβαξης) δοχείων, η μεμονωμένη μεταφορά, η διάθεση για πλήρωση και η τοποθέτηση καπακιών στα δοχεία αποτελούν τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας μας. Σε συνεργασία με τους εταίρους μας υλοποιούμε ως προμηθευτές αλλά και ως γενικός ανάδοχος ολοκληρωμένες γραμμές (ετοιμοπαράδοτες) για τη δική σας παραγωγή. Παραγγελιοδότες από ολόκληρη την Ευρώπη εκτιμούν την εμπειρία, τη συνέχεια, την αποδοτικότητα και την καινοτομικότητα της επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης.

 6. EACTECH®

  Πορτογαλία

  Η EACTECH είναι ο τεχνολογικός σας εταίρος για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Δημιουργούμε ολοκληρωμένες και ετοιμοπαράδοτες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο. Η εταιρεία (πρώην Esteves Alves & Carvalho) ιδρύθηκε το 2000 στην καρδιά της Πορτογαλικής κλωστοϋφαντουργικής αριστείας, στην πόλη Μπαρσελός. Από τότε αφοσιώθηκε στην εισαγωγή, εξαγωγή, εξατομικευμένη κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Από το 2019 διαθέτει επίσης φυσική παρουσία στην Ισπανία. Για 22 χρόνια μετατρέπουμε και καινοτομούμε τον στόλο μηχανημάτων της εθνικής βιομηχανίας και τα τελευταία 5 χρόνια, πέρα από τα σύνορα μας. Βοηθώντας τις εταιρείες και τους διευθυντές να εκμεταλλευτούν την μέγιστη τους παραγωγικότητα. Για να διατηρήσουμε την αυξανόμενη μας ανάπτυξη, κατασκευάζουμε νέες εγκαταστάσεις, ένα νέο ιστότοπο και ένα νέο κέντρο διαχείρισης διακίνησης το οποίο έχει ολοκληρωθεί και είναι ήδη εξοπλισμένο με μια μεγάλη ποσότητα αποθέματος ώστε να ανταποκριθεί πιο γρήγορα στις απαιτήσεις των εταίρων μας. Με μια εκτενής λίστα αναφορών, τόσο στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η EACTECH είναι περήφανη που βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες προμήθειας βιομηχανικού εξοπλισμού στους τομείς της στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Βρίσκει τεχνολογικές λύσεις αιχμής για τους τομείς της κλωστοϋφαντουργίας, των τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών και πιο πρόσφατα, το βέλτιστο εξοπλισμό για τον τομέα της διαφήμισης με LED. . Αυθεντικότητα. Αριστεία. Δημιουργικότητα Τεχνολογία. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 7. CB SRL

  Ιταλία

  Για πάνω από 50 χρόνια, η επιχείρηση CB Srl ειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού και αξεσουάρ για επαγγελματικές κουζίνες, εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Κατασκευάζει κυρίως εξοπλισμό ψησίματος όπως σούβλες με πλανητικό σύστημα που λειτουργούν με ρεύμα ή φυσικό αέριο, σούβλες κρύου ή θερμού αέρα, ψησταριές με πέτρες λάβας και ηλεκτρικές, ηλεκτρικούς φούρνους για πίτσα και γύρους ηλεκτρικούς ή αερίου για το ψήσιμο κεμπάπ. Στα αξεσουάρ για καταστήματα και σούπερ μάρκετ συγκαταλέγονται διάφοροι τύποι χειροκίνητων μηχανών συσκευασίας από ανοξείδωτο χάλυβα.

 8. CAPTAIN STAMATIS GROUP

  Ελλάδα

  CAPTAIN STAMATIS GROUP is a producer and wholesaler of premium, natural products that focus on quality, superior taste and sustainability. The Premium Natural Edibles Division is a pioneer in offering the gold-standard in Mediterranean olives, natural sea salt flakes and their associated products. In particular, the division leads with two strong brands: Greek Salt Flakes and Earth’s Olives, with a focus on purity and unrivaled taste. Our company's vision is to produce and offer natural food products that are unique in origin, quality, authenticity, nutritional value and taste, whilst respecting the centuries-old tradition in Greece and the Mediterranean, where they are established as the basis of our nutritional chain. We aim for our products to reach every household in Greece and beyond, promoting our country’s culinary traditions, offering our consumers enhanced mealtimes with authenticity in local flavours that have superior taste.

 9. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

 10. VELTITECH

  Ελλάδα

  Εξοπλισμός βιομηχανίας τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών και χημικών. Αντλίες ανοξείδωτες φυγονεντρικές, αυτομάτου αναρροφήσεως, προοδευτικής κοιλότητας, λοβοτές, ημιτονοειδούς πτερωτής, περισταλτικές, εμβολοφόρες πνευματικές, διπλού διαφράγματος, ελαστικής πτερωτής, ελαστικοί σωλήνες, ανοξείδωτα εξαρτήματα, βάνες αυτόματες και χειροκίνητες, σωλήνες, κορδόνια και φύλλα σιλικόνης, σωλήνες, ράβδοι και φύλλα τεφλόν, σωλήνες με πρεσσαριστά άκρα, εναλλάκτες θερμότητας αποξενόμενης επιφάνειας, πλακοειδείς και σωληνωτοί, βιομηχανικές πόρτες ταχυκίνητες, φλιπ-φλαπ και λωριδοκουρτίνες, μηχανήματα βιομηχανικού καθαρισμού και αφρισμού, χαμηλής, μέσης και υψηλής πίεσης.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.912 Επιχειρήσεις

Kατηγορια