• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Η Hebold Systems διαθέτει και αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια εξατομικευμένες λύσεις συστημάτων ανάμειξης και ομογενοποίησης κενού για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών και τη βιομηχανία τροφίμων. Παράγουμε αναμείκτες ως συστήματα ομογενοποίησης και διασποράς για την παραγωγή κρεμών, γελών, αλοιφών, λοσιόν και σαμπουάν. Τα συστήματα επεξεργασίας για την παραγωγή ημιστερεών μορφών διατίθενται σε τυποποιημένα μεγέθη από 5 έως 10.000 l. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη, τα ολοκληρωμένα συστήματα περιλαμβάνουν από έναν ή πολλούς αναμείκτες HEBOLD με ή χωρίς συστήματα ανύψωσης καπακιού, ομογενοποιητές, δοχεία προκαταρκτικής φάσης, συστήματα κενού, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, σωληνώσεις, εξέδρες και το σύστημα ελέγχου με απεικόνιση της διαδικασίας και διαχείριση συνταγών.

 2. FLOTTWEG SE

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας της Γερμανίας φυγοκέντρους μετάγγισης, διαχωριστές, ταινιοπρέσες και εγκαταστάσεις που θεωρούνται ως εξαιρετικά αποδοτικές και αξιόπιστες. Σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς εξυπηρετούν σημαντικές λειτουργίες για τη διαύγαση υγρών, το διαχωρισμό υγρών μειγμάτων, τη συμπύκνωση και την αφυδάτωση. Η Flottweg είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ή κατασκευαστές φυγοκέντρων στον τομέα των μηχανικών συστημάτων διαχωρισμού. Τα παραγόμενα αποκλειστικά στη Γερμανία μηχανήματα μετάγγισης, οι διαχωριστές και οι ταινιοπρέσες αποτελούν προϋπόθεση για την υψηλή απόδοση των προϊόντων και την άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων των πελατών μας. Στην πετροχημική, στη χημική, στη φαρμακευτική βιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και στους τομείς της εξόρυξης και του περιβάλλοντος για την επεξεργασία λυμάτων ή ελαιολάσπης - παντού όπου τα κορυφαία προϊόντα και συστήματα της Flottweg χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Επισκεφτείτε μας: www.flottweg.com.

 3. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 4. EACTECH®

  Πορτογαλία

  Η EACTECH είναι ο τεχνολογικός σας εταίρος για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Δημιουργούμε ολοκληρωμένες και ετοιμοπαράδοτες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο. Η εταιρεία (πρώην Esteves Alves & Carvalho) ιδρύθηκε το 2000 στην καρδιά της Πορτογαλικής κλωστοϋφαντουργικής αριστείας, στην πόλη Μπαρσελός. Από τότε αφοσιώθηκε στην εισαγωγή, εξαγωγή, εξατομικευμένη κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Από το 2019 διαθέτει επίσης φυσική παρουσία στην Ισπανία. Για 22 χρόνια μετατρέπουμε και καινοτομούμε τον στόλο μηχανημάτων της εθνικής βιομηχανίας και τα τελευταία 5 χρόνια, πέρα από τα σύνορα μας. Βοηθώντας τις εταιρείες και τους διευθυντές να εκμεταλλευτούν την μέγιστη τους παραγωγικότητα. Για να διατηρήσουμε την αυξανόμενη μας ανάπτυξη, κατασκευάζουμε νέες εγκαταστάσεις, ένα νέο ιστότοπο και ένα νέο κέντρο διαχείρισης διακίνησης το οποίο έχει ολοκληρωθεί και είναι ήδη εξοπλισμένο με μια μεγάλη ποσότητα αποθέματος ώστε να ανταποκριθεί πιο γρήγορα στις απαιτήσεις των εταίρων μας. Με μια εκτενής λίστα αναφορών, τόσο στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η EACTECH είναι περήφανη που βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες προμήθειας βιομηχανικού εξοπλισμού στους τομείς της στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Βρίσκει τεχνολογικές λύσεις αιχμής για τους τομείς της κλωστοϋφαντουργίας, των τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών και πιο πρόσφατα, το βέλτιστο εξοπλισμό για τον τομέα της διαφήμισης με LED. . Αυθεντικότητα. Αριστεία. Δημιουργικότητα Τεχνολογία. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 5. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η AViTEQ διαθέτει από το 1939 υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις συστημάτων δονούμενων μεταφορέων και βιομηχανικών διαδικασιών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και σάς υποστηρίζει πάντοτε με το παγκόσμιο σέρβις της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Ιταλία

  Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

 2. SCHOLL APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Με τη μετακόμιση το 1959 από τη Φρανκφούρτη στο Bad Marienberg - τη σημερινή έδρα της εταιρείας – μάς δόθηκε η δυνατότητα να μετεξελίσουμε σταθερά και να διευρύνουμε μέχρι σήμερα τη γκάμα τον προϊόντων μας στις εγκαταστάσεις 10.000 m² της εταιρείας μας. Αυτή περιλαμβάνει από την παρασκευή των εδεσμάτων (επαγωγικές συσκευές μαγειρικής) έως την παρουσίαση των εδεσμάτων (σερβίρισμα, συστήματα διατήρησης της θερμότητας και ψύξης) και την επιστροφή των σκευών (βαγονέτο δίσκων). Εκτός αυτού διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επίπλων από ανοξείδωτο χάλυβα (πάγκοι εργασίας, νιπτήρες, θερμοθάλαμοι κλπ.). Στο πλαίσιο αυτό είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις διαστάσεων των πελατών ιδίως στους τομείς της κατασκευής καταστημάτων και εγκαταστάσεων. Έχουμε επιλέξει τη διάθεση των προϊόντων μας μέσω εξειδικευμένων καταστημάτων. Έτσι διασφαλίζουμε την εξειδικευμένη υποστήριξη και την άμεση εξυπηρέτησης επιτόπου. Στους τελικούς πελάτες παρέχουμε ανά πάσα στιγμή ευχαρίστως στοιχεία επικοινωνίας. «Scholl … ένα βήμα μπροστά! » Αυτό συνεπάγεται για εμάς τη γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις νέες τάσεις του κλάδου.

 3. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

  Όλα τα προϊόντα για "βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός"

 4. IMETA SRL

  Ιταλία

  Κατασκευαστής μανδρελιών και κυλίνδρων, για να εξασφαλίζει την καλύτερη σύνδεση κάθε τύπου κονσέρβας, οποιουδήποτε εργοστασίου κιβωτίων και για κάθε κατασκευαστή συρραπτικών, με στόχο την ικανοποίηση των πιο ποικίλων αναγκών των τελικών χρηστών του ίδιου, στον τομέα Τροφίμων, Ποτών και γενικής γραμμής. Παραγωγή κιτ μετατροπής και ανταλλακτικών για συρραπτικές μηχανές. Εξοπλισμός αλλαγής μορφής (κουτί / καπάκι) για κάθε μοντέλο.

 5. SARONG SPA

  Ιταλία

  Η SARONG είναι μια ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία, που βρίσκεται στη βόρεια Ιταλία στο Reggiolo (RE). Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1972 για να εισάγει την πρώτη μηχανή αυτόματης συσκευασίας (Μοντ. SG-12) για την κατασκευή φαρμακευτικών υπόθετων. Με την πάροδο των χρόνων η SARONG έχει διευρύνει τη γκάμα συσκευασιών και έχει αρχίσει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει μηχανήματα για υπόθετα (Μοντ. SAAS). Η Lam Sarong έχει έδρα στο Reggiolo (RE).

 1. BRUNO WOLHFARTH

  Ιταλία

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 από τον Bruno Wolhfarth ιδρυτή έξυπνο και με επιμονή, ο οποίος διηύθυνε και πατεντάρισε το φίλτρο με πλάκες κυκλικής μορφής χωρίς συνδέσμους, όλα από ανοξείδωτο χάλυβα. Προστέθηκαν σε αυτή την εφεύρεση ο ηλεκτρικές αντλίες εύκαμπτου ελαστομερούς πτερωτή από ανοξείδωτο χάλυβα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ηλεκτρικών αντλιών υγιεινής και ηλεκτροαντλιών με οξέα τιτανίου.

 2. B&P ENGINEERING (BP ENGINEERING)

  Πολωνία

 1. RUSSELL FINEX LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Πολωνία

 3. UNNINOX EUROPE B.V.

  Κάτω Χώρες

 4. EKOFLEX GMBH

  Γερμανία

 5. HERFRAGA

  Ισπανία

 6. AETNA DEUTSCHLAND GMBH - ROBOPAC

  Γερμανία

 7. PETRAPLAST S.R.O.

  Τσεχία

 8. REFRA, UAB

  Λιθουανία

 1. PKO-SURA COMPANY

  Ρωσία

  Η PKO SURA LLC κατασκευάζει εξοπλισμό ζαχαροπλαστικής για την παραγωγή καραμελών, ζαχαρωτών και προϊόντων ζαχαροπλαστικής για τις βιομηχανίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής υπό το εμπορικό σήμα Ο κατασκευαστής κατασκευάζει μηχανήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό για την βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: μηχανήματα έγχυσης για την παραγωγή πραλίνας και ζελέδες φρούτων, περιοχές μορφοποίησης για την παραγωγή μούσλι, taffy, μπισκότα με ζάχαρη, μεταφορείς ψύξης, ελικοειδείς καταψύκτες, μηχανήματα πλέξης, εξοπλισμός γκλασαρίσματος για το γκλασάρισμα ζαχαρωτών και σοκολάτας κ.α.Κατόπιν αίτησης του πελάτη, ο κατασκευαστής μπορεί επίσης να κατασκευάσει μια παραγωγική ετοιμοπαράδοτη γραμμή για προϊόντα διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και πάγου, την παραγωγή γεμιστών καραμελών, για μπισκότα και άλλα είδη γλυκών.Η PKO παράγει μηχανήματα και εξοπλισμό για την βιομηχανία τροφίμων από το 2010. Η παραγωγή του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής “Sura” βασίζεται σε εξατομικευμένα σχέδιαΤα μικρά μηχανήματα εξοικονομούν χώρο και λειτουργούν με διαισθητικό τρόπο.

 2. KELSTREAM

  Κάτω Χώρες

  Η Kelstream κατασκευάζει εναλλάκτες θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια για την ομαλή ψύξη ή θέρμανση του προϊόντος σας. Το Kelstream χρησιμοποιείται ευρύτερα στην ασηπτική επεξεργασία στην βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Ο εναλλάκτης θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια Kelstream ενδεικνύεται κυρίως χάρη στην ικανότητα του να επεξεργαστεί προϊόντα ευαίσθητα στην θέρμανση, μέτρια ως πολύ παχύρρευστα, ή με κοκκώδη μορφή, και να ελαχιστοποιήσει την έκταση καύσης ή επικάθισης στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας.

 3. CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η Centrimax - Winkelhorst Trenntechnik GmbH αποτελεί προμηθευτή πλήρους υπηρεσίας μεταχειρισμένων φυγοκεντρικών συσκευών που έχουν υποστεί γενική επισκευή. Η γκάμα των προϊόντων της Centrimax καλύπτει όλο το εύρος των φυγοκεντρικών τεχνολογιών διαχωρισμού. Σε αυτήν ανήκουν διαχωριστήρες, δοχεία απόχυσης, φυγοκεντρητές ώθησης, φυγοκεντρητές εξαγωγής, φυγοκεντρικά αναστρεφόμενα φίλτρα και σωληνοειδή φυγοκεντρικά. Αγοράζονται, επισκευάζονται και πωλούνται αποκλειστικά βιομηχανικά μηχανήματα από φημισμένους κατασκευαστές, όπως GEA Westfalia Separator, Alfa Laval, Flottweg, KMPT (Krauss Maffei), Siebtechnik, Heinkel, κ.α. Τα μηχανήματα παραδίδονται με καινούργιες μονάδες ελέγχου, με εγγύηση και προσαρμοσμένα στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών ή τίθενται σε λειτουργία στο χώρο του πελάτη. Οι δραστηριότητες της Centrimax επικεντρώνονται στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην άριστη σχέση τιμής-απόδοσης. Σήμερα η Centrimax διαθέτει πάνω από 700 φυγοκεντρικές συσκευές σε απόθεμα. Με πάνω από 70% εξοικονόμηση χρημάτων και ποιότητα – Made in Germany.

 4. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των ευρωπαίων κατασκευαστών εξοπλισμών για τρόφιμα. Είμαστε ειδικοί στην επινόηση νέων τεχνολογιών για εξοπλισμούς που προορίζονται για τη βιομηχανία μεταποίησης τροφίμων. Η εταιρεία εργάζεται επάνω στη δημιουργία νέων συνδυασμένων προϊόντων σε τρεις τομείς: ζαχαρώδη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας/ψάρι. Πραγματοποιούμε επιτυχώς έργο στην επινόηση εντελώς νέων προϊόντων. Η ειδίκευση - καινοτομία μας είναι στη βιομηχανία κατασκευών για σύγχρονα βιομηχανικά συγκροτήματα με σύστημα ελέγχου, προγραμματισμένο μέσω λογισμικού.

 5. DFT TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η DFT Technology κατασκευάζει τα αυτόκλειστα της μάρκας STOCK, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στην παστερίωση και την αποστείρωση ενός πλήθους τροφίμων, αλλά και στον κλάδο της φαρμακευτικής. Στα κυριότερα πεδία εφαρμογής ανήκουν οι παιδικές τροφές, τα προϊόντα κρέατος και αλλαντικών, οι προπαρασκευασμένες τροφές, οι σούπες, το γάλα, οι κρέμες γάλακτος, τα ποτά, τα λαχανικά και τα φρούτα, τα ψάρια και οι τροφές κατοικίδιων ζώων. Από το αυτόκλειστο εργαστηρίου μέχρι το αυτόκλειστο ψεκασμού ατμού και το αυτόκλειστο πολλαπλών διεργασιών, μια ευρεία γκάμα διαφόρων συστημάτων φροντίζει για το ιδανικό αποτέλεσμα στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. Εκτός από τα αυτόκλειστα, η DFT Technology προσφέρει αξεσουάρ, όπως π.χ. ενδιάμεσα στρώματα, κλωβούς και κάτω σκελετούς, για αυτόκλειστα διαφόρων κατασκευαστών. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες, όπως π.χ. συντήρηση, μέτρηση κατανομής θερμοκρασίας, βαθμονόμηση των αισθητήρων ή ακόμα και μετατροπές των συστημάτων ελέγχου όλων των προϊόντων υπό κατεργασία.

 6. PAKMA, UAB

  Λιθουανία

  Η JSC PAKMA σχεδιάζει, κατασκευάζει, δοκιμάζει, συναρμολογεί, εκσυγχρονίζει και συντηρεί εξοπλισμός δοσομέτρησης, συσκευασίας, ψύξης, εφυαλώματος για την βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή: γραμμή παραγωγής τυριών με τηγμένο γάλα GSL, διανομέας νωπού άπαχου τυριού, (Cottage cheese), σήραγγα ψύξης, ελικοειδής ψύκτης, μηχάνημα επικάλυψης, σύστημα μεταφοράς, δοχείο ανάμιξης, ανυψωτήρας, διαλογέας μανιταριω΄ν, θραύστης, γραμμή επικάλυψης πίτσας, πρέσα τυριών, εξοπλισμός παραγωγής τυριού, μίκτης, δοσομετρητής για φαρμακευτικά προϊόντα, αντλίες, μη τυποποιημένα είδη.

 7. PRODMACH TECSERVIS

  Ουκρανία

  Η PRODMACH TECSERVIS ιδρύθηκε το 2010 ως μηχανική τεχνική εταιρεία - κατασκευαστής του εξοπλισμού διεργασιών για τη βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία ειδικεύεται σε μηχανήματα σφράγισης και ανταλλακτικών διαφόρων τύπων, τεχνολογιών που είναι γνωστές σε όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, εργοστάσιο KRYMPRODMASH. Όλα τα μηχανήματα πληρούν τα πρότυπα που ισχύουν στην Ουκρανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ). Με την αγορά των προϊόντων μας, παίρνετε εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και σταθερή λειτουργία της παραγωγής σας.

 8. CORCOMI

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων μεταποίησης και βιομηχανικής εκμετάλλευσης ελιών. Επιχείρηση κατασκευής βιομηχανικών μηχανημάτων για τις ελιές. Μηχανήματα καθαρισμού ελιών, αποφλοιωτικές μηχανές ελιών, πλυντήρια για το πλύσιμο της ελιάς, ζυγός συνεχούς ζύγισης για ελιές, μηχανές απομάκρυνσης κλαδιών για ελιές, μεταφορική ταινία, αντλίες μεταφοράς για στέμφυλα και ελαιοπυρήνες. Κατασκευάζουμε μηχανήματα για τη βιομηχανική επεξεργασία ελιάς. Κατασκευάζουμε μηχανήματα καθαρισμού, αποφλοιωτικές μηχανές, μηχανήματα συσκευασίας, κλπ.

 9. KESSEN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Πληροφορίες για την Kessen Maschinenbau GmbH στο Έσεν - Oldenburg. Η εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων που ιδρύθηκε το 2008 ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγής και στη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και ειδικών μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων. Επικεντρωνόμαστε ιδίως στο χειρισμό συσκευασιών. Ο διαχωρισμός (αποστοίβαξης) δοχείων, η μεμονωμένη μεταφορά, η διάθεση για πλήρωση και η τοποθέτηση καπακιών στα δοχεία αποτελούν τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας μας. Σε συνεργασία με τους εταίρους μας υλοποιούμε ως προμηθευτές αλλά και ως γενικός ανάδοχος ολοκληρωμένες γραμμές (ετοιμοπαράδοτες) για τη δική σας παραγωγή. Παραγγελιοδότες από ολόκληρη την Ευρώπη εκτιμούν την εμπειρία, τη συνέχεια, την αποδοτικότητα και την καινοτομικότητα της επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης.

 10. CAPTAIN STAMATIS GROUP

  Ελλάδα

  CAPTAIN STAMATIS GROUP is a producer and wholesaler of premium, natural products that focus on quality, superior taste and sustainability. The Premium Natural Edibles Division is a pioneer in offering the gold-standard in Mediterranean olives, natural sea salt flakes and their associated products. In particular, the division leads with two strong brands: Greek Salt Flakes and Earth’s Olives, with a focus on purity and unrivaled taste. Our company's vision is to produce and offer natural food products that are unique in origin, quality, authenticity, nutritional value and taste, whilst respecting the centuries-old tradition in Greece and the Mediterranean, where they are established as the basis of our nutritional chain. We aim for our products to reach every household in Greece and beyond, promoting our country’s culinary traditions, offering our consumers enhanced mealtimes with authenticity in local flavours that have superior taste.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.110 επιχειρήσεις

Kατηγορια