• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιολογικά κάυσιμα και αέρια- ενεργειακή χρήση

Αποτελέσματα για

Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- ενεργειακή χρήση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DREWNEX POLAND

  Πολωνία

  Αναζητάτε ποσότητες καυσόξυλου χονδρικής ; Η Drewnex θα σας εφοδιάσει τακτικά με καυσόξυλα, στο κατάστημα σας, στον έμπορο σας χονδρικής ή στην αποθήκη σας καυσίμων. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.Για δύο δεκαετίες, εφοδιάζουμε εγχώριους και ξένους πελάτες χονδρικής σε περισσότερες από 10 χώρες, εκ των οποίων η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ. Χρησιμοποιούμε την ανώτατη ποιότητα ξύλου που προέρχεται από τα κρατικά δάση της Πολωνίας, με πιστοποίηση από την FSC. Κατά την ετήσια μας προσφορά χονδρικής, διαθέτουμε ξύλα από τα πιο φημισμένα φυλλόβολα δέντρα: βελανιδιά, σημύδα, οξιά, μελιά, δρυς, και κωνοφόρα πεύκο και ερυθρελάτη. Τα καυσόξυλα και οι εστίες της Drewnex ιδανικά για μοντέρνες, οικολογικές και παραδοσιακές εστίες, καυστήρες και σόμπες καυσόξυλων. Επεξεργαζόμαστε ετησίως 150000 κ.μ ξύλου, η ικανότητα σε κυβικά μέτρα του θαλάμου μας ξήρανσης είναι 2000 κ. μ και μια ομάδα χιλίων και παραπάνω καταρτισμένων υπαλλήλων εργάζεται για την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας Διαθέτουμε μια σύγχρονη και καινότομη παραγωγική γραμμή εξοπλισμένη με 10 μηχανήματα πριονίσματος Hakki Pilke που μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε σχεδόν οποιαδήποτε παραγγελία. Ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, το ξύλο κόβεται σε τρία ή περισσότερα τεμάχια με μέσο μήκος περίπου 30 εκατ. Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην συσκευασία και στην μεταφορά των προϊόντων μας. Για αυτό και αναπτύξαμε την προσωπική μας σύνθεση κουτί-παλέτα.

 2. LIA MOOS

  Κάτω Χώρες

  Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

 3. C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει έδρα σε Kiel, Γερμανία.

 4. A. ARNEGGER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία A. ARNEGGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

 5. INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει έδρα σε Tornesch, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SELECTA BIOENERGIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα προετοιμασίας νερού για κατοικίες, φίλτρα αέρος, Ενεργός άνθρακας, Εξαρτήματα για εγκαταστάσεις βιοαερίου, και Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Krayenberggemeinde, Γερμανία.

 2. SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει έδρα σε Kirchhundem, Γερμανία.

 3. ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει έδρα σε Merkendorf, Γερμανία.

 4. BIG SOLAR S.A.

  Ελλάδα

  Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της BIGSOLAR περιλαμβάνεται εξοπλισμός φωτοβολταικών συστημάτων, αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και γεωθερμίας, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου και βιομάζας, γεννήτριες συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και εξοπλισμός φωτισμού LED για κάθε χρήση. Η BIGSOLAR αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «one-stop-shop» στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, των συστημάτων ψύξης/θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς στον κόσμο, και διατηρεί αποθέματα ικανά για άμεσες παραδόσεις. Επιπλέον της εμπορικής της δραστηριότητας, η BIGSOLAR δραστηριοποιείται: • Στην ανάπτυξη, μελέτη, κατασκευή και διαχείριση φωτοβολταικών σταθμών • Στη μελέτη και εκτέλεση έργων ενεργειακής εξοικονόμησης • Στη μελέτη-σχεδιασμό και εκπόνηση μελετών φωτισμού, τεχνικοοικονομικών μελετών και στη παροχή EPC/turn-key λύσεων φωτισμού • Στο σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση μονάδων βιομάζας και βιοαερίου

 5. GLOBECORE

  Ηνωμένες Πολιτείες

 1. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Πολωνία

 2. MY COMPANY POLAND SP. Z O.O.

  Πολωνία

 1. JANSENS

  Βέλγιο

 2. CORVERS BIOFUEL BENELUX

  Βέλγιο

 3. AGENEX EXTREMADURA ENERGY AGENCY

  Ισπανία

 4. ANTONIO PÉREZ SANTOS S.L.U

  Ισπανία

 5. WOLFMAIER HAUSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. EKOSTANDART

  Ουκρανία

 7. GARTON TRACTOR INC

  Ηνωμένες Πολιτείες

 8. GRUMBAR ENERGY SRL

  Ρουμανία

 1. IZOL WOODS US

  Ουκρανία

 2. BIONEERS

  Αίγυπτος

 3. EWERS ENERGI

  Δανία

 4. DUBAI

  Ουκρανία

 5. MEGA VENTURE LLC

  Ιταλία

 6. EXOES

  Γαλλία

 7. GONGYI YUGONG MACHINERY MANUFACTURING FACTORY

  Κίνα

 8. ALCODIS

  Βέλγιο

 9. GORPYNICH

  Ουκρανία

 10. HDMS

  Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- ενεργειακή χρήση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

383 Επιχειρήσεις