• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την επεξεργασία και τη δοσιμέτρηση υγρής σιλικόνης και παραγωγή ελαστομερών LSR! Ήδη κατά το έτος της ίδρυσης της εταιρείας, το 1996, η ELMET κατέθεσε αιτήσεις έκδοσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογικές αναπτύξεις. Η επωνυμία ELMET ταυτίστηκε γρήγορα με τα υψηλής ποιότητας και καινοτομικά εργαλεία. Όταν τα διαθέσιμα στην αγορά συστήματα και εξαρτήματα δεν είναι κατάλληλα για τη βέλτιστη διαδικασία LIM, η ELMET αναπτύσσει τη βέλτιστη λύση. Εδώ πρέπει να επισημανθεί το δοσιμετρικό σύστημα TOP 3000 S που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη γενιά. Αν και το σύστημα αναπτύχθηκε το 2003, εξακολουθεί να αποτελεί ορόσημο στον τομέα της χύτευσης υπό πίεση της υγρής σιλικόνης από την κυκλοφορία του στην αγορά χάρη σε πολλές μετεξελίξεις και την ενσωμάτωση καινοτομικών λειτουργιών. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την ELMET σε εξειδικευμένο συνεργάτη για υπερσύγχρονες τεχνολογίες τον τομέα της επεξεργασίας και της δοσιμέτρησης της υγρής σιλικόνης ή της παραγωγής ελαστομερών LSR στην Αυστρία!

 2. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων για υδραυλικά συστήματα κίνησης. Από την παροχή συμβουλών έως την ανάπτυξη, την παραγωγή και την παράδοση μ.ά. - Just in time - ή με τη μορφή σετ εξαρτημάτων για συναρμολόγηση παρέχουμε τα πάντα. Επίσης παρέχουμε πολυδιάστατες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Η INTERHYDRAULIK παρέχει άριστη ποιότητα κατά DIN EN ISO 9001: 2008 και DIN EN ISO 14001: 2009. Η INTERHYDRAULIK GmbH εδρεύει στο Selm. Η διαχείριση και η παραγωγή στεγάζονται εκεί από κοινού σε απόσταση περίπου 28 km από το Dortmund. Η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί στόχο και αποστολή των περίπου 130 συνεργατών μας. Οι τομείς της κατασκευής, της ανάπτυξης, της παραγωγής και της διοικητικής μέριμνας διαμορφώνουν μαζί με τους άλλους τομείς της επιχείρησης το δρόμο για ένα βελτιστοποιημένο για τον πελάτη προϊόν. Διαθέτουμε καινοτομικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 3. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

 4. CHRISTIAN MAIER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHRISTIAN MAIER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

 5. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Kerpen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZWICKROELL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η ZwickRoell είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής μηχανημάτων ελέγχου για τον έλεγχο υλικών κατασκευής. Τα δικά μας μηχανήματα ελέγχου υλικών χρησιμοποιούνται στους τομείς Ε&Α και διασφάλισης ποιότητας σε περισσότερους από 20 κλάδους.

 2. MEHRING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MEHRING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Troisdorf, Γερμανία.

 3. SCHMALZ GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία SCHMALZ GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nürensdorf, Ελβετία.

 4. GRAMAG GRAFISCHE MASCHINEN-AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία GRAMAG GRAFISCHE MASCHINEN-AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reiden, Ελβετία.

 5. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων, και χαρτοκοπτικα. Έχει έδρα σε Roubaix, Γαλλία.

 1. SOLUTION GRAPHIQUE

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOLUTION GRAPHIQUE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδοση - μορφοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων μηχανηματων, Εκτύπωση, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Colomars, Γαλλία.

 2. GMP BELGIUM-BIBLIOFILM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GMP BELGIUM-BIBLIOFILM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμοί συρραφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, μηχανηματα πλαστικοποιησης για τον τομεα της βιβλιοδεσιας, και εξοπλισμοι επεξεργασιας εγγραφων. Έχει έδρα σε Evere, Βέλγιο.

 1. E. BRAUN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία E. BRAUN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kammerstein, Γερμανία.

 2. CHARLOIS FAÇONNAGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHARLOIS FAÇONNAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Réalmont, Γαλλία.

 3. FFG WERKE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FFG WERKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

 4. TECHNOPOUDRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία TECHNOPOUDRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ancenis, Γαλλία.

 5. GEORG SCHANDL GRAFISCHE MASCHINEN

  Αυστρία

  Η εταιρεία GEORG SCHANDL GRAFISCHE MASCHINEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 6. ZS SCHMIERANLAGEN VERTRIEBS-GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZS SCHMIERANLAGEN VERTRIEBS-GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mülheim, Γερμανία.

 7. BINDER SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία BINDER SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες κατασκευης αυλακωσεων για τον τομεα της βιβλιοδεσιας, και διπλωτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

 8. STD RELITIQUE

  Γαλλία

  Η εταιρεία STD RELITIQUE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σημεία πωλησης - εκθέσεις, Σημεία πώλησης - μεγάλες αλυσίδες, συσκευασια σε σακουλακια, Αποθήκευση - Εξοπλισμοί και συστήματα, Σημεία πωλησης - εκθέσεις, και Σημεία πώλησης - μεγάλες αλυσίδες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. MULTI IMPORT SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία MULTI IMPORT SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rozzano, Ιταλία.

 2. BBK ETIKETTIER- UND SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BBK ETIKETTIER- UND SONDERMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και μηχανηματα στιγευσης. Έχει έδρα σε Beerfelden, Γερμανία.

 3. ZÖLLER-KIPPER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZÖLLER-KIPPER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mainz, Γερμανία.

 4. ATLANTIC ZEISER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ATLANTIC ZEISER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Emmingen, Γερμανία.

 5. WUKO HYDRAULIK AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία WUKO HYDRAULIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rümlang, Ελβετία.

 6. TECHNOVIS GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία TECHNOVIS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schlattingen, Ελβετία.

 7. I@T INNOVATIVE AUTOMATISIERUNGS TECHNOLOGIEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία I@T INNOVATIVE AUTOMATISIERUNGS TECHNOLOGIEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wadgassen, Γερμανία.

 8. D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH

  Γερμανία

  Η εταιρεία D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Tarmstedt, Γερμανία.

 9. ATIQS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ATIQS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Salem, Γερμανία.

 10. ROLF ALBRECHT

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROLF ALBRECHT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Ταινίες μεταφοράς, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Ταινίες μεταφοράς, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neustrelitz, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.535 Επιχειρήσεις

Kατηγορια