Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ERATEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Eratec εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην πώληση καυστήρων αερίου με μεταλλικές ίνες. Οι καυστήρες μας χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως οι θερμικές επεξεργασίες, η επεξεργασία μετάλλων, η βαφή, ο τομέας διατροφής και πολλούς άλλους τομείς. Με πυρίμαχη κεφαλή από ανοξείδωτο χάλυβα με μια επιφάνεια ακτινοβολίας με πλεκτή μεταλλική ίνα Bekinit® και ένα σύστημα προμείγματος αερίου/ αέρα με ηλεκτρονικό έλεγχο, οι καυστήρες μας μπορούν να παράγουν κλασικές μπλε φλόγες ή αέρια υπέρυθρων για την άμεση θερμική επεξεργασία υπερύθρων. Στην Eratec, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ειδικές τους ανάγκες και να τους προσφέρουμε την καλύτερη τεχνική λύση για την βιομηχανική τους χρήση. Η ομάδα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη, από την ανάλυση των αναγκών και την υλοποίηση της επιλεγμένης λύσης, που μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του κάθε πελάτη χωριστά. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε λύσεις στα μέτρα του πελάτη στους τομείς της θερμικής επεξεργασίας, στην επεξεργασία των μετάλλων, στην βαφή και στον τομέα των τροφίμων. Είμαστε επίσης σε θέση να παράγουμε καυστήρες στα μέτρα σας ώστε να ικανοποιήσουν ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Όλα τα προϊόντα για "βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις"

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2001, η εταιρεία FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) ανέπτυξε, από την ίδρυση της, έναν δίκτυο εταίρων χυτοσίδηρου με έδρα στην Πολωνία. Με πολυετή πείρα, η FGD προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης και τήξης. Η διοίκηση της FGD, με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της, ανταμείφθηκε με την απόκτηση της πιστοποίησης κατά ISO 9001: 2008 το 2013 σχετικά με τον « Σχεδιασμό, αγορά και πώληση ανταλλακτικών από χυτοσίδηρο ». Η εταιρεία προσφέρει τα εξής: - Διάφορα εργοτάξια τήξης για ποικιλομορφία χρωμάτων. - Διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης για ποικιλομορφία σχημάτων. - Ολοκληρωμένα εργαστήρια μηχανικής κατεργασίας ώστε να περιορίσει τον χειρισμό των εξαρτημάτων, από την χύτευση ως την τελική συναρμολόγηση. - Εργαστήρια βαφής για την προστασία των εξαρτημάτων εναντίων της διάβρωσης και για την βελτιστοποίηση της αισθητικής τους. - Γραφείο μελετών για την ανάπτυξη νέων ανταλλακτικών και εννοιών. - Μέσα διαχείρισης διακίνησης κατάλληλα για γρήγορη ανταπόκριση και την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  Όλα τα προϊόντα για "βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις"

 3. FINIXA BY CHEMICAR

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Chemicar Europe NV σχεδιάζει, αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει αναλώσιμα και εξοπλισμό εκτός χρωμάτων για επαγγελματικά φανοποιεία και γενικά για την επιδιόρθωση της βαφής αυτοκινήτων. Εισαγωγή νέας τεχνολογίας στην αγορά για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ως προς το κόστος στη διαδικασία επισκευών φανοποιείου. Η οικονομία και η οικολογία συμβαδίζουν: τα υδατοδιαλυτά χημικά προϊόντα, η υψηλή ποιότητα με προϊόντα χαμηλής κατανάλωσης, τα προϊόντα που εξοικονομούν ενέργεια, η οικολογική διαδικασία παραγωγής αποσκοπούν σε έναν καλύτερο κόσμο μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης.

 4. GZ GUANGLI EFE CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GZ GUANGLI EFE CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θαλαμοι για βιομηχανικες βαφες, και Θάλαμοι βαφής. Έχει έδρα σε Guangzhou, Κίνα.

 5. MB-ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MB-ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Blomberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hilter, Γερμανία.

 2. KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Weiden, Γερμανία.

 3. HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Vöcklabruck, Αυστρία.

 4. VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Sarstedt, Γερμανία.

 5. AB ANLAGENPLANUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AB ANLAGENPLANUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Achim, Γερμανία.

 1. KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Friolzheim, Γερμανία.

 2. LEM IMPIANTI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEM IMPIANTI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θαλαμοι βαφης, εγκαταστασεις και εξοπλισμοι βαφης, εγκαταστασεις και μηχανηματα βαφης μεταλλων, και εγκαταστασεις και μηχανηματα βαφης πλαστικων υλικων. Έχει έδρα σε Carate Brianza, Ιταλία.

 1. RIGO SRL

  Ιταλία

  Η Rigo είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα, που ειδικεύεται στην κατασκευή των: συστημάτων βαφής με χαμηλή πίεση (HVLP και LVLP), αερογράφους HVLP και LVLP, τουρμπίνες HVLP, εξοπλισμός και εξαρτήματα HVLP και LVLP, πιστόλια επαγγελματικής χρήσης για την εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης σε φυσίγγια με κοχλία (1K PU), ειδικών αερογράφων για ειδικές εφαρμογές χημικών προϊόντων, πιστόλια ψεκασμού ειδικών προϊόντων, μηχανές επαγγελματικού βερνικώματος για μεσαίες και μεγάλες επιφάνειες.

 2. AUTOIMPIANTI FAF

  Ιταλία

  Η AUTOIMPIANTI FAF ιδρύθηκε το 1972 από τον Francesco Favaloro, και επιβλήθηκε γρήγορα στην Ιταλική και διεθνής αγορά των συστημάτων βαφής χάρη στις καινότομες της λύσεις. Πάντα επίκαιρη, η AUTOIMPIANTI FAF εξελίσσεται συνεχώς και κατασκευάζει εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας για την αυτοκινητοβιομηχανία και την βιομηχανία, που ικανοποιούν πραγματικά τις απαιτήσεις των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.

 3. ELECTROVAM

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας μετά από πολυετή παρουσία στις ηλεκτροστατικές βαφές, έχει γίνει ευρέως γνωστή στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνοντας έργα υψηλών προδιαγραφών. Βαφές σιδήρου, βαφές αλουμινίου με πιστοποιήσεις και υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει ακριβώς τη λύση που αναζητάτε. Βρείτε όλες τις πληροφορίες, τις διευθύνσεις, την τοποθεσία του εργοστασίου και όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας, μέσα από την ιστοσελίδα.

 4. TIMOTHY HOLDING CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία TIMOTHY HOLDING CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρθρωτοι αξωνες. Έχει έδρα σε Wenzhou, Κίνα.

 5. FIVEX SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία FIVEX SRL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί σκελετοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει έδρα σε Targu-Carbunesti, Ρουμανία.

 6. BELMEKO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BELMEKO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Θάλαμοι βαφής, Φούρνοι ξήρανσης βιομηχανικών χρωμάτων, και φούρνος ψησίματος. Έχει έδρα σε Oostkamp, Βέλγιο.

 7. HANTU MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία HANTU MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοσομετρητες αεριου. Έχει έδρα σε Chengdu, Κίνα.

 8. MCI

  Γαλλία

  Η εταιρεία MCI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Φούρνοι βαφής, Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, θαλαμοι βαφης, Φούρνοι βαφής, και Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα. Έχει έδρα σε Dompierre Les Ormes, Γαλλία.

 1. SYMTEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SYMTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 2. REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

 3. K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Rostock, Γερμανία.

 4. MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wedemark, Γερμανία.

 5. ENBOMAK MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία ENBOMAK MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροστατικη βαφη, και ηλεκτροστατικα πιστολια βαφης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Böheimkirchen, Αυστρία.

 7. M.B. MECCANICA BORDONI

  Ιταλία

  Η εταιρεία M.B. MECCANICA BORDONI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές βαφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, θαλαμοι για βιομηχανικες βαφες, συντηρηση εγκαταστασεων και μηχανηματων για βαφη μεταλλων, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και αυτοματοποιημενο συστημα βαφης. Έχει έδρα σε Gualdo Cattaneo, Ιταλία.

 8. KORA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KORA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 9. ECCOFIL SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ECCOFIL SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, εγκαταστασεις και εξοπλισμοι βαφης, και Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Cornate D'adda, Ιταλία.

 10. KROENERT GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KROENERT GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.599 Επιχειρήσεις

Kατηγορια