• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βαμβάκι - φυτά

Αποτελέσματα για

Βαμβάκι - φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FARNICO

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Farnico είναι κορυφαία στον κλάδο του βαμβακιού εταιρεία χάρη στη βιωσιμότητα, στην υποστήριξη τοπικών γεωργών και στην καλλιέργεια εξαιρετικού βιολογικού βαμβακιού. Η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Sergej Nicolaisen το 2020 για να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε αναπτυσσόμενες χώρες, συνεργάζεται στενά με γεωργούς στο Τατζικιστάν με προτεραιότητα βιώσιμες πρακτικές αποδοτικής συγκομιδής. Η συνεργασία με εμάς παρέχει σε κλωστοϋφαντουργούς πρόσβαση σε ανώτερης κατηγορίας βιολογικό βαμβάκι ηθικώς αδιαμφισβήτητης προέλευσης που αντανακλά την αφοσίωσή μας στην ακεραιότητα και στην αειφορία

 2. SINIRLI SORUMLU TARIS PAMUK VE YAGLI TOH TAR SATIS KOOPERA BIRLIGI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SINIRLI SORUMLU TARIS PAMUK VE YAGLI TOH TAR SATIS KOOPERA BIRLIGI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα φρούτα, Βαμβάκι - φυτά, Αποξηραμένα φρούτα, και Βαμβάκι - φυτά. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. KADIOGLU TARIM TICARET VE SANAYI A S

  Τουρκία

  Η εταιρεία KADIOGLU TARIM TICARET VE SANAYI A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Βαμβάκι - φυτά, Φρούτα αποξηραμένα, και Βαμβάκι - φυτά. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 4. E.G.CARACATSANIS LTD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία E.G.CARACATSANIS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαμβάκι - φυτά, Πορσελάνη - σερβίτσια, Βαμβάκι - φυτά, και Πορσελάνη - σερβίτσια. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

 5. ERTÜRK PAMUK VE ÜZÜM ISL. ITH. IHR. TIC. VE SAN. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERTÜRK PAMUK VE ÜZÜM ISL. ITH. IHR. TIC. VE SAN. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαμβάκι - φυτά, και Βαμβάκι - φυτά. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. S.K.INTERNATIONAL

  Ινδία

  Η εταιρεία S.K.INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαμβάκι - φυτά, και Βαμβάκι - φυτά. Έχει έδρα σε Ludhiana, Ινδία.

 2. OUSSOULTZOGLOU NICOLAOS & CO O.E.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία OUSSOULTZOGLOU NICOLAOS & CO O.E., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαμβάκι - φυτά. Έχει έδρα σε Imathia, Ελλάδα.

 3. KAFANTARIS - PAPAKOSTAS S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία KAFANTARIS - PAPAKOSTAS S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαμβάκι - φυτά. Έχει έδρα σε Karditsa, Ελλάδα.

 4. COPAIS COTTON INDUSTRY J. E. BARBADIMOS CO.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία COPAIS COTTON INDUSTRY J. E. BARBADIMOS CO., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαμβάκι - φυτά. Έχει έδρα σε Orchomenos, Ελλάδα.

 5. PROA, PAULO BATISTA

  Πορτογαλία

 1. ALTRO WARENHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 2. ALGODONERA BLANCA PALOMA SA

  Ισπανία

 1. UNION OF AGRICULTURAL COOPERATIVES OF LACONIA LLC

  Ελλάδα

 2. MIROGLIO BULGARIA E O O D

  Βουλγαρία

 3. FRANCE FLEURS

  Γαλλία

  Η FRANCE FLEURS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1993 στην πόλη Μπορντώ. Γάλλος χονδρέμπορος σε φρέσκα, αποξηραμένα και σταθεροποιημένα άνθη, απευθυνόμαστε πρώτα από όλα στους επαγγελματίες, και αυτό εδώ και 3 γενιές. Επιλέγουμε τα πιο όμορφα προϊόντα και προσφέρουμε τα φυτά μας χονδρικής σε χαμηλές τιμές. Εδώ και πολλά χρόνια, δημιουργήσαμε ισχυρούς δεσμούς με τους παραγωγούς και προμηθευτές μας ώστε να απαιτούμε τα καλύτερα τους προϊόντα. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα αναφορών για τους επαγγελματίες: - γαλλικά άνθη, φρέσκα κομμένα άνθη σε δέσμες, - διάφορα φυλλώματα, - αποξηραμένα άνθη, - σταθεροποιημένα άνθη. Είτε σε δέσμες, χύμα ή διαμορφωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τα προϊόντα μας προσαρμόζονται πάντα στις απαιτήσεις σας. - Χρειάζεστε 10 000 κλαδιά από βαμβάκι; - Θέλετε να διακοσμήσετε τις βιτρίνες σας με εκατοντάδες ανθοδέσμες από αποξηραμένα άνθη στα μέτρα σας; - Θέλετε να προσφέρετε 50 000 τριαντάφυλλα σε ατομική συσκευασία για την γιορτή της μητέρας; Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες : Ζητήστε μας μια προσφοράΗ πρώτη μας προτεραιότητα είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε την προτεραιότητα στα γαλλικά προϊόντα και να προστατεύσουμε την φυτοκομίας μας για να αξιολογήσουμε το έργο των παραγωγών μας. Σας προσφέρουμε τιμές χονδρικής χωρίς μεσολαβητές. Η FRANCE FLEURS είναι ο φυτικός χονδρέμπορος για επαγγελματίες στην Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη.

 4. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Ισπανία

  Παραγωγή ολόκληρο τον χρόνο φυτών και μοσχευμάτων για τη φυτοκομία. Κατασκευή και πώληση συμπυκνωμένου χυμού ντομάτας. Η βαμβακερή μας ίνα παρέχει εγγύηση χάρη στην 25ετή μας πείρα στον τομέα. Τα προϊόντα μας: βαμβάκι, τοματοπολτός, κομμένα άνθη, μπρόκολο, καρότα, δημητριακά, ηλιοτρόπιο. Τα προϊόντα μας: Κονσέρβες όσπριων και λαχανικών. Φυτοκομία. Μοσχεύματα ηλιοτρόπιου. Βαμβάκι. Κομμένα άνθη. Μπρόκολο. Μπρόκολα. Συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας. Καρότα. Δημητριακά.

 5. TG TEKSTIL SAN. VE DIS TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία TG TEKSTIL SAN. VE DIS TIC. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαμβακι, υφασματα, και πλεξη. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.