• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα

Αποτελέσματα για

Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η PTEC GmbH διακρίνεται για την ολοκληρωμένη και αξιόπιστη υποστήριξη έργων στον τομέα των σταθερών και των κινητών εφαρμογών φυσικού αερίου και υδρογόνου. Τα προϊόντα μας: βαλβίδες, βαλβίδες αερίου, βαλβίδες υψηλής πίεσης, βαλβίδες υψηλής πίεσης για τεχνικά αέρια, βαλβίδες φιαλών αερίου, μαγνητικές βαλβίδες, βαλβίδες ασφαλείας θραύσης σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, βαλβίδες για τεχνικά αέρια. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει σωλήνες, βιδωτούς συνδέσμους, φίλτρα, βαλβίδες αντεπιστροφής, ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, συστήματα ασφαλείας αλλά και προϊόντα σχεδιασμένα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Χάρη στη συνεργασία με πανεπιστήμια, στους συνεταιρισμούς, στις επισκέψεις εκθέσεων και στη στοχευμένη μετεκπαίδευση διασφαλίζεται το πλέον σύγχρονο επίπεδο της τεχνολογίας. Πελάτες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας από ολόκληρο τον κόσμο εμπιστεύονται την PTEC, την εταιρεία για καινοτομικά προϊόντα.

 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η Schubert & Salzer Control Systems αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει ρυθμιστικές βαλβίδες και βαλβίδες απομόνωσης υψηλής ακρίβειας για βιομηχανική χρήση σε διαδικασίες τεχνολογίας μεταποίησης. Ως προς την κατανάλωση ενέργειας, τη διάρκεια ζωής και την εκπομπή θορύβου, οι βαλβίδες μας συγκαταλέγονται σήμερα μεταξύ των πλέον αποδοτικών στην αγορά. Η συμπαγής κατασκευή τους και η υψηλή ποιότητα ρύθμισης ελαχιστοποιούν το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης και διασφαλίζουν την υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και διεργασίας με εξαιρετικά μεγάλα διαστήματα λειτουργίας. Εμείς, η Schubert & Salzer Control Systems GmbH με έδρα το Ingolstadt παρέχουμε σε εσάς και στους πελάτες σας απευθείας ή μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στο Μπενελούξ, στην Αγγλία, στη Γαλλία, στην Ινδία και στις ΗΠΑ, καθώς και μέσω περισσότερων από 40 διεθνών εταίρων προϊόντα ποιότητας Schubert & Salzer „Made in Germany”.

 3. MÜLLER CO-AX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

 4. SINUS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Sinus GmbH ιδρύθηκε το 2002 στο Mönsheim της Σουηβίας. Ο κύριος Bassem Bouhlel εξαγόρασε την Sinus GmbH το 2012. Ο κύριος Bouhlel είναι έκτοτε ο διευθύνων σύμβουλος της Sinus GmbH. Αμέσως μετά την εξαγορά της Sinus GmbH το 2012, η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε από το Mönsheim στο Kerpen. Η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε και πάλι στα τέλη του 2014 από το Kerpen στο Αμβούργο. Τότε προστέθηκαν στους χώρους γραφείων και χώροι αποθήκης με αποτέλεσμα να είναι πλέον δυνατή η διεκπεραίωση των παραγγελιών από τον ίδιο προμηθευτή. Λόγω της αυξανόμενης διακίνησης εμπορευμάτων, η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε το 2021 στη στρατηγικά βέλτιστη τοποθεσία του Bargteheide, όπου οι χώροι αποθήκης επεκτάθηκαν κατά περισσότερα από 2000m². Έτσι είμαστε σε θέση να διαθέτουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε μεγάλους αριθμούς τεμαχίων για τους πελάτες μας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων είμαστε σε θέση να υλοποιούμε και να υποστηρίζουμε μεγάλα έργα. Το δικό μας τμήμα διοικητικής μέριμνας αποθήκης μας παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα και αποδοτικά στις επιθυμίες των πελατών. Το τμήμα αποστολής της εταιρείας μας αναλαμβάνει ευχαρίστως τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Στόχος μας είναι να διεκπεραιώνουμε όλα τα ερωτήματα και τα ζητήματα των πελατών μας εντός 24 ωρών και να είμαστε στο πλευρό του πελάτη ως συνεργάτης σε ό, τι αφορά στη διήθηση, στο διαχωρισμό λαδιού, στους διαχωριστές, στους κινητήρες και στα παρελκόμενα. Η Sinus GmbH διακρίνεται για την ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου και τη σταθερή ποιότητα -Made in Germany-

 5. MV AUTOMATION SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η MV automation systems GmbH εξειδικεύεται στις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες και σε πρόσθετα εξαρτήματα για βιομηχανική εφαρμογή. Η εταιρεία μας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, αλλά και πρώτης τάξης λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών. Το μεγάλο εύρος προσφορών μας περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων και πνευματικών εξαρτημάτων. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλα τα ζητήματα. Προσφέρουμε: Τύπους βαλβίδων ειδικά για κάθε πελάτη Πηνία σε όλες τις τιμές τάσης Πηνία με αυξημένη ανοχή τάσης Προκατασκευασμένα υποσυστήματα Βαλβίδες για ειδικές εφαρμογές Εργαζόμαστε σταθερά με συνέπεια και αφοσίωση για την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και επομένως είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την τέλεια λύση για κάθε περίπτωση. Μπορούμε επίσης, αν μας το ζητήσετε, να δημιουργήσουμε για εσάς μια μη δεσμευτική προσφορά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω του εντύπου επικοινωνίας μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Η ομάδα της MV automation systems GmbH

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HO-MATIC AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η HO-Matic AG είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας, εάν θέλετε να βρείτε βαλβίδες και παρελκόμενα για τον έλεγχο διαφόρων μέσων. Διότι, από την ίδρυση της επιχείρησης το 1977, έχουμε ειδικευθεί στον έλεγχο αερίων και υγρών μέσων, καθώς και αποξεστικών υλικών. Εκτός από τη στενή συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές βαλβίδων διαφόρων τύπων (π. χ., τις εταιρείες ROSS EUROPA GmbH ή Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG), η HO-Matic AG έχει αναπτύξει ένα δικό της προϊόν, τη βαλβίδα συμπίεσης HOmatic. Οι πελάτες σε όλες τις ηπείρους το επιλέγουν ως λύση διαφόρων προβλημάτων ελέγχου. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρίας μας στον τομέα της τεχνολογίας βλβίδων και στα υψηλά πρότυπα ποιότητας των προϊόντων μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε επιθυμίες των πελατών σε αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις. Τα προϊόντα μας: ρυθμιστικές βαλβίδες σωληνώσεων, βαλβίδες συμπίεσης, βαλβίδες απομόνωσης, βαλβίδες ελέγχου πεπιεσμένου αέρα κλπ.

 2. V.M.C. SPA THE ORIGINAL ONE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία V.M.C. SPA THE ORIGINAL ONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απλες βαλβιδες, βανες, και βαλβιδες πεπιεσμενου αερα και ηλεκτρικες. Έχει έδρα σε Creazzo, Ιταλία.

 3. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Κίνα

  Η Sufa Technology Industry Co., Ltd. of CNNC, είναι μια επιχείρηση κατασκευής τεχνολογικών προϊόντων που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση βιομηχανικών βαλβίδων. Πρόκειται για την ηγετική επιχείρηση στην βιομηχανική αγορά βαλβίδων στην Κίνα και για την CNNC.Τα προϊόντα της εταιρείας εφαρμόζονται ευρέως σε πάνω από δέκα βιομηχανίες όπως οι βιομηχανίες πετρελαίου και αερίου, διυλιστηρίων, πυρηνικής ενέργειας, ηλεκτρικής ενέργειας, μεταλλουργίας, χημικοβιομηχανία, ναυπηγική βιομηχανία, χαρτοβιομηχανία και φάρμακα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με εθνικό τμήμα επιστημονικής έρευνας. Ως επώνυμο σήμα στην βιομηχανία της βαλβίδας, τα εμπορικά σήματα της "H" και "SUFA" διαθέτουν καλή φήμη και επιρροή στην διεθνής βιομηχανία. Το εμπορικό σήμα "H" αποτελεί το επώνυμο εμπορικό σήμα της πόλης Suzhou και το επώνυμο εμπορικό σήμα της επαρχίας Jiangsu. Της απονεμήθηκαν επίσης οι τίτλοι "2006 China Top-ten (valve) Brand on the World Market" στην εκδήλωση "14th World Producer Conference" το 2006.

 4. CLIPPARD EUROPE SA

  Βέλγιο

  Η Clippard κατασκευάζει μικρό συστατικά πεπιεσμένου αέρος, αντιλαμβανόμαστε πως η κρίσιμες σας εφαρμογές απαιτούν ένα επίπεδο ακρίβειας, αξιοπιστίας και ποιότητας. Πέρα από τον επιστημονικό τομέα, η Clippard προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της σε έναν μεγάλο φάσμα αγορών που χαρακτηρίζονται από την εκμετάλλευση εφαρμογών πάσης φύσης. Από ημιαγωγούς ως την εκτύπωση, από το αυτοκίνητο ως την συσκευασία, τα προϊόντα μας έχουν όλα σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

 5. OILCOMP SRL

  Ιταλία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή βαλβίδων και υδραυλικών συστατικών για τη βιομηχανία. Στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει στην πελατεία του προϊόν που χαρακτηρίζεται από υψηλά πρότυπα ποιότητας. Η συνεχιζόμενη δέσμευση για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του προϊόντος έχει οδηγήσει στην υλοποίηση ενός ευρέος φάσματος λύσεων για υδραυλικές εφαρμογές, που κυμαίνονται από την πιο κοινή στην πιο συγκεκριμένη και εξατομικευμένη.

 1. AIR-TECHNIQUES

  Γαλλία

  Η εταιρεία AIR-TECHNIQUES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα για εξοπλισμούς με πεπιεσμένο αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, και εξαρτήματα για την επεξεργασία αέρα. Έχει έδρα σε Obenheim, Γαλλία.

 2. CHANGZHOU RINGJAY MACHINERY CO.,LIMITED

  Κίνα

  Η εταιρεία CHANGZHOU RINGJAY MACHINERY CO.,LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Changzhou, Κίνα.

 1. IDROENERGIAITALIA

  Ιταλία

  Η εταιρεία IDROENERGIAITALIA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ομοαξονικες ηλεκτροβαλβιδες υψηλης πιεσης. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 2. SOLENOID VALVES (UK) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SOLENOID VALVES (UK) LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροβαλβιδες, και βανες πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Yate / Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. INOX - MECC S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία INOX - MECC S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες κρουνοποιΐας, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Βαλβίδες κρουνοποιΐας, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Δικλείδες συγκράτησης, και βανες με σουβλι. Έχει έδρα σε Cividate Al Piano, Ιταλία.

 4. METAFLUIDOS, SOCIEDADE TÉCNICA DE EQUIPAMENTOS PARA FLUIDOS, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία METAFLUIDOS, SOCIEDADE TÉCNICA DE EQUIPAMENTOS PARA FLUIDOS, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές βαλβίδες, δικλειδες για τη χημικη βιομηχανια, βανες για ψυκτικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις, στραγγαλιστικες βαλβιδες, και Υδραυλικές βαλβίδες. Έχει έδρα σε Corroios, Πορτογαλία.

 5. AIR TORQUE S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία AIR TORQUE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, και ενεργοποιητες. Έχει έδρα σε Costa Di Mezzate, Ιταλία.

 6. SOHAMAX AUTOMATION

  Ινδία

  Η εταιρεία SOHAMAX AUTOMATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Rajkot, Ινδία.

 7. ASCO NUMATICS SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ASCO NUMATICS SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σερβοκινητηρες. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 8. MANGIONE CONSULTING UG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MANGIONE CONSULTING UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 1. B.F.E. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία B.F.E. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες κινητήρων ανάφλεξης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Βαλβίδες κινητήρων ανάφλεξης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, και Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Albano Sant'alessandro, Ιταλία.

 2. SEETRU LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SEETRU LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Βαλβίδες, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, και Κοχλίας. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

 4. ALTIGEN OTOMASYON END. SIS. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALTIGEN OTOMASYON END. SIS. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενεργοποιητές πεπιεσμένου αέρα και υδραυλικοί για την πετροχημεία, Ρυθμιστικές βάνες πεπιεσμένου αέρος, βανες με ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα, και μαγνητικοι και ηλεκτρομαγνητικοι μετρητες ογκου ροης. Έχει έδρα σε Başakşehir, Τουρκία.

 5. YOUNG MASSA

  Ιταλία

  Η εταιρεία YOUNG MASSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαλβιδες μονοκομματου διαφραγματος, και μηχανικοι κοχλιομεταφορεις για διακινηση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Cavenago Brianza, Ιταλία.

 6. SCHRADER

  Γαλλία

  Η εταιρεία SCHRADER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Pontarlier, Γαλλία.

 7. CHANGSHU HUIER

  Κίνα

  Η εταιρεία CHANGSHU HUIER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Changshu, Κίνα.

 8. SCHRADER SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία SCHRADER SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Pontarlier cedex, Γαλλία.

 9. SHANYAN HYDRAULIC CO. LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία SHANYAN HYDRAULIC CO. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαλβίδα αντεπιστροφής, και δικλειδες ασφαλειας. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

 10. CHINA REGIS MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία CHINA REGIS MACHINERY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροβαλβιδες, και σωληνες για συστηματα πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

764 Επιχειρήσεις

Kατηγορια