• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας

Αποτελέσματα για

Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Ιταλία

  Η GNALI BOCIA στο Lumezzane στην επαρχία της Μπρέσια που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Gnali στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικεύεται στην παραγωγή ρυθμιστών, μειωτήρων πίεσης, βρυσών, βαλβίδων ασφαλείας και ρακόρ για συσκευές που λειτουργούν με υγραέριο (LPG), τεχνικά αέρια και νερό. Παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά εξαρτήματα αερίου LPG, κατασκευασμένα από ορείχαλκο, κράμα χαλκού και ψευδάργυρο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία τοποθετούν σήμερα την Gnali Bocia σε ηγετική θέση στην κατηγορία της αγοράς στην οποία ανήκει, αποτελούμενη από τους μεγαλύτερους εθνικούς και διεθνείς παραγωγούς και διανομείς. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης της σχέσης ποιότητας-τιμής, οδηγούν την εταιρεία Gnali Bocia να ασχολείται συνεχώς με τεχνολογικές επενδύσεις και σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να εδραιώσει τις θέσεις της, να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να θέσει νέα θεμέλια για το μέλλον. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. WESA-ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

 4. I.V.A.R. SPA

  Ιταλία

  Η IVAR κατασκευάζει καινοτόμα είδη για τα συστήματα θέρμανσης και υγιεινής, αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Ιταλία : βαλβίδες για θερμαντικά σώματα, ενότητες για άμεση χρέωση, διατάξεις για την κατανομή της θερμότητας, σωλήνες και σύνδεσμοι, υποσταθμοί για θερμοηλεκτρικούς σταθμούς, συλλέκτες διανομής, συστήματα και πάνελ θέρμανσης, στοιχεία για ηλιακά και γεωθερμικά συστήματα.

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik είναι μια ανεξάρτητη μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 100 ετών στην παραγωγή σφυρήλατων εξαρτημάτων για διάφορους τομείς εφαρμογής με ακραίες απαιτήσεις, όπως υψηλή πίεση, υψηλή/χαμηλή θερμοκρασία, υψηλή ασφάλεια. Ειδικευόμαστε σε μικρές σειρές παραγωγής έως 130 kg ανά μονάδα, σε όλους τους τύπους χάλυβα, ακατέργαστου ή μηχανικά κατεργασμένου. Πιστοποίηση ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια.Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια.Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

 2. HO-MATIC AG

  Ελβετία

  Η HO-Matic AG είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας, εάν θέλετε να βρείτε βαλβίδες και παρελκόμενα για τον έλεγχο διαφόρων μέσων. Διότι, από την ίδρυση της επιχείρησης το 1977, έχουμε ειδικευθεί στον έλεγχο αερίων και υγρών μέσων, καθώς και αποξεστικών υλικών. Εκτός από τη στενή συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές βαλβίδων διαφόρων τύπων (π. χ., τις εταιρείες ROSS EUROPA GmbH ή Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG), η HO-Matic AG έχει αναπτύξει ένα δικό της προϊόν, τη βαλβίδα συμπίεσης HOmatic. Οι πελάτες σε όλες τις ηπείρους το επιλέγουν ως λύση διαφόρων προβλημάτων ελέγχου. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρίας μας στον τομέα της τεχνολογίας βλβίδων και στα υψηλά πρότυπα ποιότητας των προϊόντων μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε επιθυμίες των πελατών σε αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις. Τα προϊόντα μας: ρυθμιστικές βαλβίδες σωληνώσεων, βαλβίδες συμπίεσης, βαλβίδες απομόνωσης, βαλβίδες ελέγχου πεπιεσμένου αέρα κλπ.

 3. LA QUOTATA SARACINESCA SNC

  Ιταλία

  Η εταιρεία μας, εδώ και σαράντα χρόνια στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων και κλαπέτων, έχει αναπτύξει τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο ηλεκτρομηχανικό, χημικό και εργοστασιακό τομέα, καθώς και στις εγκαταστάσεις, κατασκευάζοντας, κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, βιομηχανικές βρύσες για συστήματα υγρού όλων των ειδών. Είμαστε στη διάθεση του πελάτη προκειμένου να αξιολογήσουμε τις ανάγκες του και να μελετήσουμε μαζί τις καλύτερες και καταλληλότερες επιλογές από τεχνικής πλευράς.

 4. A.M.I.S. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία παράγει βαλβίδες αντεπιστροφής με ελαστική μεμβράνη ONDASTOP για αστικά και βιομηχανικά συστήματα, υδραγωγεία, εγκαταστάσεις νερού, μονάδες επεξεργασίας νερού και εργοστάσια σιδηρουργίας. Αυτόματα συστήματα τροφοδοσίας αέρα AMISJET για μονάδες αυτόκλειστων. Μονάδες συμπίεσης νερού AMISYSTEM για αστική και βιομηχανική χρήση. Μονάδες συμπίεσης νερού AMISFIRE για πυροσβεστικά συστήματα. Βαλβίδες εξαερισμού για αγωγούς και συστήματα άντλησης.

 5. PETRAS

  Γαλλία

 1. BART

  Ιταλία

 2. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Ιταλία

 1. GEP VALVES SAS

  Ιταλία

 2. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Κίνα

  Η Sufa Technology Industry Co., Ltd. of CNNC, είναι μια επιχείρηση κατασκευής τεχνολογικών προϊόντων που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση βιομηχανικών βαλβίδων. Πρόκειται για την ηγετική επιχείρηση στην βιομηχανική αγορά βαλβίδων στην Κίνα και για την CNNC.Τα προϊόντα της εταιρείας εφαρμόζονται ευρέως σε πάνω από δέκα βιομηχανίες όπως οι βιομηχανίες πετρελαίου και αερίου, διυλιστηρίων, πυρηνικής ενέργειας, ηλεκτρικής ενέργειας, μεταλλουργίας, χημικοβιομηχανία, ναυπηγική βιομηχανία, χαρτοβιομηχανία και φάρμακα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με εθνικό τμήμα επιστημονικής έρευνας. Ως επώνυμο σήμα στην βιομηχανία της βαλβίδας, τα εμπορικά σήματα της "H" και "SUFA" διαθέτουν καλή φήμη και επιρροή στην διεθνής βιομηχανία. Το εμπορικό σήμα "H" αποτελεί το επώνυμο εμπορικό σήμα της πόλης Suzhou και το επώνυμο εμπορικό σήμα της επαρχίας Jiangsu. Της απονεμήθηκαν επίσης οι τίτλοι "2006 China Top-ten (valve) Brand on the World Market" στην εκδήλωση "14th World Producer Conference" το 2006.

 3. WILHELM GELDBACH GMBH

  Γερμανία

  Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει όλες τις γνωστές φλάντζες και δικλείδες, σύμφωνα με διαφορετικά πρότυπα, όπως για παράδειγμα τα DIN, EN, ANSI και British Standard, σε όλες τις γνωστές ποιότητες άνθρακα και ανοξείδωτου χάλυβα.

 4. SICOM ITALIA

  Ιταλία

  σωλήνες, σύνδεσμοι, προϊόντα σωληνώσεων, όλα τα προϊόντα του : ANSI - ASME - ASTM MSS SP DIN - UNI - AFNOR BS - GOST. Φλάντζες, βάνες σφυρηλατημένες και χυτεμένες με τήξη, σωλήνες χωρίς συγκόλληση και συγκολλημένοι, μετρήσεις παντός τύπου και έλεγχος θερμοκρασίας και ροής, σφυρηλατημένα ρακόρ BW -SW -ελικοτομημένα ANSΙ B 16.11, ελκυστήρες και κοχλίες.

 5. VALVOMEC SRL

  Ιταλία

  Η Valvomec είναι μια επιχείρηση ενοποιημένης παραγωγής με 85 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων σε μπρούντζο. Βρίσκεται σε ένα σύγχρονο, υψηλής χωρητικότητας κτίριο στη Valsesia, στη βιομηχανική περιοχή της Roccapietra (Vercelli), που λειτουργεί με νέο και δυναμικό προσωπικό για την υποστήριξη της πείρας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια ετών

 6. WENZHOU PIONEER VALVE CO., LTD.

  Κίνα

 7. IDROSFER SRL

  Ιταλία

 8. CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD.

  Κίνα

 1. PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD

  Τουρκία

 2. VENN CO., LTD.

  Ιαπωνία

 3. ZHEJIANG DOXI VALVE CO.LTD

  Κίνα

 4. BETA VALVE SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. GUTH VENTILTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. ARMAS SU ARMATURLERI

  Τουρκία

 7. STAUFF ANGLIA LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. YEKNIKAN

  Ιράν

 9. VCL - VALVE COMPETENCE LUXEMBOURG

  Λουξεμβούργο

 10. D.E.I. FRANCE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

981 επιχειρήσεις