• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας

Αποτελέσματα για

Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. WESA-ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

 3. I.V.A.R. SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η IVAR κατασκευάζει καινοτόμα είδη για τα συστήματα θέρμανσης και υγιεινής, αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Ιταλία : βαλβίδες για θερμαντικά σώματα, ενότητες για άμεση χρέωση, διατάξεις για την κατανομή της θερμότητας, σωλήνες και σύνδεσμοι, υποσταθμοί για θερμοηλεκτρικούς σταθμούς, συλλέκτες διανομής, συστήματα και πάνελ θέρμανσης, στοιχεία για ηλιακά και γεωθερμικά συστήματα.

 4. HO-MATIC AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η HO-Matic AG είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας, εάν θέλετε να βρείτε βαλβίδες και παρελκόμενα για τον έλεγχο διαφόρων μέσων. Διότι, από την ίδρυση της επιχείρησης το 1977, έχουμε ειδικευθεί στον έλεγχο αερίων και υγρών μέσων, καθώς και αποξεστικών υλικών. Εκτός από τη στενή συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές βαλβίδων διαφόρων τύπων (π. χ., τις εταιρείες ROSS EUROPA GmbH ή Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG), η HO-Matic AG έχει αναπτύξει ένα δικό της προϊόν, τη βαλβίδα συμπίεσης HOmatic. Οι πελάτες σε όλες τις ηπείρους το επιλέγουν ως λύση διαφόρων προβλημάτων ελέγχου. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρίας μας στον τομέα της τεχνολογίας βλβίδων και στα υψηλά πρότυπα ποιότητας των προϊόντων μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε επιθυμίες των πελατών σε αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις. Τα προϊόντα μας: ρυθμιστικές βαλβίδες σωληνώσεων, βαλβίδες συμπίεσης, βαλβίδες απομόνωσης, βαλβίδες ελέγχου πεπιεσμένου αέρα κλπ.

 5. GNALI BOCIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η GNALI BOCIA στο Lumezzane στην επαρχία της Μπρέσια που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Gnali στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικεύεται στην παραγωγή ρυθμιστών, μειωτήρων πίεσης, βρυσών, βαλβίδων ασφαλείας και ρακόρ για συσκευές που λειτουργούν με υγραέριο (LPG), τεχνικά αέρια και νερό. Παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά εξαρτήματα αερίου LPG, κατασκευασμένα από ορείχαλκο, κράμα χαλκού και ψευδάργυρο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία τοποθετούν σήμερα την Gnali Bocia σε ηγετική θέση στην κατηγορία της αγοράς στην οποία ανήκει, αποτελούμενη από τους μεγαλύτερους εθνικούς και διεθνείς παραγωγούς και διανομείς. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης της σχέσης ποιότητας-τιμής, οδηγούν την εταιρεία Gnali Bocia να ασχολείται συνεχώς με τεχνολογικές επενδύσεις και σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να εδραιώσει τις θέσεις της, να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να θέσει νέα θεμέλια για το μέλλον. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik είναι μια ανεξάρτητη μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 100 ετών στην παραγωγή σφυρήλατων εξαρτημάτων για διάφορους τομείς εφαρμογής με ακραίες απαιτήσεις, όπως υψηλή πίεση, υψηλή/χαμηλή θερμοκρασία, υψηλή ασφάλεια. Ειδικευόμαστε σε μικρές σειρές παραγωγής έως 130 kg ανά μονάδα, σε όλους τους τύπους χάλυβα, ακατέργαστου ή μηχανικά κατεργασμένου. Πιστοποίηση ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 3. LA QUOTATA SARACINESCA SNC

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας, εδώ και σαράντα χρόνια στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων και κλαπέτων, έχει αναπτύξει τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο ηλεκτρομηχανικό, χημικό και εργοστασιακό τομέα, καθώς και στις εγκαταστάσεις, κατασκευάζοντας, κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, βιομηχανικές βρύσες για συστήματα υγρού όλων των ειδών. Είμαστε στη διάθεση του πελάτη προκειμένου να αξιολογήσουμε τις ανάγκες του και να μελετήσουμε μαζί τις καλύτερες και καταλληλότερες επιλογές από τεχνικής πλευράς.

 4. VALVOMEC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Valvomec είναι μια επιχείρηση ενοποιημένης παραγωγής με 85 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων σε μπρούντζο. Βρίσκεται σε ένα σύγχρονο, υψηλής χωρητικότητας κτίριο στη Valsesia, στη βιομηχανική περιοχή της Roccapietra (Vercelli), που λειτουργεί με νέο και δυναμικό προσωπικό για την υποστήριξη της πείρας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια ετών

 5. GEP VALVES SAS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 20 χρόνια η εταιρεία μας Gep Valves sas αποτελεί σημείο αναφοράς για την προμήθεια και τεχνική υποστήριξη βιομηχανικών βαλβίδων κατάλληλων για τις δραστηριότητες πετροχημικών, ναυτικών, χαλυβουργικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Ενισχυμένοι από τη συνεχή αναζήτηση καινοτομιών και βελτιώσεων για την αλυσίδα παραγωγής μας, έχουμε αναπτυχθεί με τα χρόνια για να γίνουμε συνεργάτες πολλών εθνικών και διεθνών εταιρειών.

 1. BART

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BART, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Μανόμετρα, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, Θερμόμετρα, ρυθμιστες πιεσης για οργανα μετρησης και ακριβειας, οργανα ρυθμισης και ελεγχου της θερμοκρασιας, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, θερμομετρα, και Μανόμετρα. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 2. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, ρουφράκτης, Δικλείδες συγκράτησης, Βάνες και βαλβίδες, και βαλβιδες διαφραγματος. Έχει έδρα σε Borgosesia, Ιταλία.

 1. WILHELM GELDBACH GMBH

  Γερμανία

  Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει όλες τις γνωστές φλάντζες και δικλείδες, σύμφωνα με διαφορετικά πρότυπα, όπως για παράδειγμα τα DIN, EN, ANSI και British Standard, σε όλες τις γνωστές ποιότητες άνθρακα και ανοξείδωτου χάλυβα.

 2. SICOM ITALIA

  Ιταλία

  σωλήνες, σύνδεσμοι, προϊόντα σωληνώσεων, όλα τα προϊόντα του : ANSI - ASME - ASTM MSS SP DIN - UNI - AFNOR BS - GOST. Φλάντζες, βάνες σφυρηλατημένες και χυτεμένες με τήξη, σωλήνες χωρίς συγκόλληση και συγκολλημένοι, μετρήσεις παντός τύπου και έλεγχος θερμοκρασίας και ροής, σφυρηλατημένα ρακόρ BW -SW -ελικοτομημένα ANSΙ B 16.11, ελκυστήρες και κοχλίες.

 3. PETRAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PETRAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, και Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Pourrieres, Γαλλία.

 4. IDROSFER SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία IDROSFER SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλιτεχνικα ειδη κρουνοποιιας, και σερβοκινητηρες. Έχει έδρα σε Prato Sesia, Ιταλία.

 5. CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικες βαλβιδες για υψηλες θερμοκρασιες, στραγγαλιστικες βαλβιδες, βαλβιδες διαφραγματος, και κλαπέτα συγκράτησης. Έχει έδρα σε Wenzhou, Κίνα.

 6. PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στραγγαλιστικες βαλβιδες, και ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε KOCAELI, Τουρκία.

 7. BETA VALVE SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BETA VALVE SYSTEMS LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωληνοειδείς βαλβίδες, δικλειδες από ανοξειδωτο χαλυβα, μετρητες - ρυθμιστες ροης για εγκαταστασεις υδατων, και εξοπλισμοι διηθησης. Έχει έδρα σε High Wycombe, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. MAROS ENGINEERING

  Ιταλία

  Η εταιρεία MAROS ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαλβιδες κενου, βανες πεπιεσμενου αερα, βαλβίδες και κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, και σχεδιασμος βαλβιδων. Έχει έδρα σε Ferrara, Ιταλία.

 1. GUTH VENTILTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GUTH VENTILTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δικλειδες από ανοξειδωτο χαλυβα, εγκαταστασεις και εξοπλισμος για ζυθοποιεια, Εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα για τη βιομηχανία της οινολογίας, και θωρακισεις. Έχει έδρα σε Landau, Γερμανία.

 2. LEENGATE VALVES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LEENGATE VALVES LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στραγγαλιστικες βαλβιδες, και βαλβιδες διαφραγματος. Έχει έδρα σε Derby, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. DVD VALVES - DOGUS VANA

  Τουρκία

  Η εταιρεία DVD VALVES - DOGUS VANA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Βάνες και βαλβίδες, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Βαλβίδες, και βανες νερου. Έχει έδρα σε MANISA, Τουρκία.

 4. PETRO POWER OIL & GAS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PETRO POWER OIL & GAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες απο χαλυβδοκραματα. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. FAF ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Τουρκία

  Η εταιρεία FAF ROBINETTERIE INDUSTRIELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδατοφρακτες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 6. ARMATUREN VERTRIEB ALMS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARMATUREN VERTRIEB ALMS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, και Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Ratingen, Γερμανία.

 7. EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις άρδευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, υλικα αρδευσης, συνδεσμοι για εγκαταστασεις αρδευσης, και σχεδιασμος εγκαταστασεων αρδευσης. Έχει έδρα σε Efkarpia, Thessaloniki, Ελλάδα.

 8. D.E.I. FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία D.E.I. FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλιναρια, και συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Condé-Sur-Iton, Γαλλία.

 9. FLUID CONTROLS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FLUID CONTROLS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Berkshire, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. VIAR VALVOLE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VIAR VALVOLE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βάνες και βαλβίδες, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βάνες και βαλβίδες, και σφαιρικη βαλβιδα. Έχει έδρα σε Sumirago, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

788 Επιχειρήσεις