• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βίδες

Αποτελέσματα για

Βίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEMIN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η SEMIN είναι γαλλικός βιομηχανικός όμιλος που ειδικεύεται στην κατασκευή υλικών δόμησης. Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις στους επαγγελματίες της οικοδομής και τις εσωτερικής ανακαίνισης κτιρίων. Από το 1838, η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA της SEMIN, πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναπτύξουμε τεχνικές λύσεις που φέρουν μια άνεση στην εγκατάσταση και μια εξοικονόμηση χρόνου στα εργοτάξια. Η SEMIN διαθέτει 6 βιομηχανικούς χώρους στην Γαλλία και 4 σε διεθνές επίπεδο και απαριθμεί 650 συνεργάτες. Ο όμιλος παρουσιάζει ετήσιο τζίρο 160 εκ. € εκ των οποίων το 40% αφορά τις διεθνείς συναλλαγές σε περισσότερες από 66 χώρες στον κόσμο.Ο πελάτης βρίσκεται στην καρδιά της στρατηγικής μας, η άμεση πρόσβαση των ομάδων μας στο πεδίο σε συνδυασμό με την ευελιξία μας και την ανταπόκριση μας ξεχωρίζουν. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεί κύρια προτεραιότητα.Η βούληση του ομίλου είναι να αναπτυχθεί με υπεύθυνο τρόπο ελέγχοντας όσο γίνεται περισσότερο το περιβαλλοντολογικό μας αποτύπωμα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. OZKA ENDUSTRIYEL

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Οι εταιρείες του ομίλου Ozka κατέχουν πάνω από 30 χρόνια πείρας στον τομέα της μορφοποίησης μετάλλου. 'Ολες οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν να είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό προμηθευτή. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις. 'Ολες οι επιχειρήσεις μας και η ομάδα μας εργάζονται για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη κατά 100%. Προσφέρουμε εγγύηση 0 PPM με ομάδα ελέγχου της ποιότητας πλήρως αυτοματοποιημένη και χειρωνακτική. Η OZKA Industrial solutions είναι η εταιρεία παροχής λύσεων που αναζητά ο πελάτης για μια ειδική παραγωγική γραμμή, συμπεριλαμβάνοντας την σφυρηλάτηση, την μορφοποίηση εν ψυχρώ, την συναρμολόγηση και στόχο 0 PPM. Η OZKA Heaters είναι η μόνη εταιρεία στην Τουρκία που παράγει φορητούς θερμαντήρες αερίου. Η OZKA Kitchenwares εξειδικεύεται σε αντικολλητικά τηγάνια αλουμινίου και σε άλλα είδη μαγειρέματος. Η OZKA Stamping αναλαμβάνει την μορφοποίηση όλων των ειδών λαμαρινών, ακόμα και με επεξεργασία εν θερμώ και επιμετάλλωση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ομίλου μας ώστε να δείτε την αντίστοιχη εταιρεία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Goebel είναι ένας οικογενειακός, διεθνώς δραστηριοποιούμενος όμιλος επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων σύνδεσης και συναρμολόγησης. Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για την ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας στοιχείων σύνδεσης και των σχετικών συστημάτων επεξεργασίας. Οι φιλικοί και πεπειραμένοι συνεργάτες, αντιπρόσωποι και συνεργάτες πωλήσεων της εταιρείας μας φροντίζουν για την ικανοποίηση των πελατών μας και τη ενεργή υποστήριξη ολόκληρης της αλυσίδας προμηθειών και προστιθέμενης αξίας. Οι ποιότητα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αυτό ισχύει τόσο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες όσο και για την τεχνική και οργανωτική μετεξέλιξη της επιχείρησης. Η Goebel θέλει να είναι αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών της. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η ειλικρίνεια και η φιλική στάση αποτελούν τις βασικές αρχές για τη συνεργασία εμπιστοσύνης. Αναπτυσσόμαστε με τα προβλήματα των πελατών μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. NORMTEILE LEINIGEN GBR

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Κερδίστε χρόνο και οικονομική αποδοτικότητα: Με τη βοήθειά μας Η LEINIGEN είναι ο δικός σας έμπορος χονδρικής και προμηθευτής συστημάτων για εξαρτήματα C, τυποποιημένα εξαρτήματα, στοιχεία χειρισμού και μηχανημάτων, καθώς και συγκροτήματα για την κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Προμηθευόμαστε από όλους του επώνυμους κατασκευαστές και προμηθευτές της αγοράς. Για το δικό σας πλεονέκτημα! Η τεχνογνωσία για μεγαλύτερη απόδοση στην υπηρεσία της δικής σας ανταγωνιστικότητας Το δικό μας αυτονόητο βασίζεται στη δική μας διατομεακή εξειδίκευση στην κατασκευή μηχανημάτων και σε σχετικούς βιομηχανικούς κλάδους, καθώς και στη γνώση της αγοράς και στην προσανατολισμένη στον πελάτη διαμόρφωση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Με συνεπείς και προσανατολισμένους στις λύσεις χειρισμούς είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας προστιθέμενη αξία περιορίζοντας το φόρτο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1970 από τον Wilhelm Modersohn τον μεγαλύτερο. Κύρια δραστηριότητά της εκείνη την εποχή ήταν η παραγωγή και πώληση αγκυρίων για προκατασκευασμένες προσόψεις από σκυρόδεμα. Σήμερα, η εταιρεία με έδρα το Σπένγκε, απασχολεί ήδη περισσότερα από 140 άτομα. Πλέον η Modersohn ασχολείται με την κατασκευή προσόψεων και βαρέων συνδετήρων, καθώς και ειδικά κατασκευασμένα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ πωλεί, επίσης, εμπορεύματα όπως πείρους και ράβδους με σπείρωμα. Γνωστά έργα όπως η Frauenkirche στη Δρέσδη, το Stadtschloss στο Βερολίνο ή το Design Museum V&A στο Νταντί αποτελούν μέρος του διευρυμένου χαρτοφυλακίου της ιδιόκτητης εταιρείας. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα δοκιμών, η Modersohn αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα τεχνολογίας αγκύρωσης, προσφέροντας έτσι λύσεις βελτιστοποιημένες από πλευράς κόστους και απόδοσης για στερεώσεις και συνδέσμους στην κατασκευαστική βιομηχανία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται εδώ και δεκαετίες μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών συρμάτινων προϊόντων στην Ευρώπη. Το 1852, ο σιδεράς Wilhelm Lüsebrink κατασκεύασε για πρώτη φορά στο Halver-Öckinghausen βιδωτούς κρίκους με ξύλινο σπείρωμα, ένα προϊόν που συγκαταλέγεται ακόμη και σήμερα μεταξύ των σημαντικότερων της γκάμας μας. Με έναν καλό συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας παράγουμε και προμηθεύουμε σήμερα τις αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο από δύο μονάδες. Οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής και διοικητικής μέριμνας, η απόλυτη τήρηση της ποιότητας και των προθεσμιών και η ικανότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών, αποτελούν τα καθοριστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και εγγύηση για την επιτυχία της επιχείρησής μας στην έκτη πλέον γενιά. LÜSEBRINK – βρίσκουμε λύσεις.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. LEDERER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Lederer είναι εδώ και σχεδόν 50 χρόνια ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συνδετικών στοιχείων από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτει περισσότερα από 60.000 διαφορετικά προϊόντα απευθείας από την αποθήκη: - βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια, δακτύλιοι, ροδέλες … - από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβα και μη σιδηρούχα υλικά κατασκευής - πρότυπα και τυποποιημένα εξαρτήματα - DIN, EN, ISO και ειδικά προϊόντα βάσει σχεδίου και από ειδικά υλικά κατασκευής. Ταυτόχρονα, ολοένα και περισσότεροι πελάτες επενδύουν στη βελτιστοποιημένη ως προς την εκάστοτε διαδικασία προμήθεια μέσω του συστήματος διαχείρισης εξαρτημάτων C της Lederer. Εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω πλεονεκτήματα: - μείωση κόστους διαδικασίας έως 50% - μόνιμη διαθεσιμότητα κει εγγυημένη ποιότητα - περιορισμένη δέσμευση κεφαλαίων με μείωση των αποθεμάτων - εξατομικευμένη διοικητική μέριμνα, π.χ., Kanban, αποστολή κλπ. Η Lederer έχει το απαιτούμενο μέγεθος ώστε να υλοποιεί μεγάλα και λεπτομερή έργα (συστάσεις κατόπιν αιτήματος), αλλά και μικρή όσο χρειάζεται ώστε να μπορεί να αντιδρά γρήγορα, ευέλικτα και χωρίς γραφειοκρατία στις απαιτήσεις της αγορά και των πελατών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και σάς εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις μας στο Altenberge (Γερμανία ) και στο Kaohsiung (Ταϊβάν) δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως ως προμηθευτής συστημάτων για βιομηχανικές επιχειρήσεις. Σταθερή συγκράτηση! Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία σύνδεσης της εταιρείας μας είμαστε σε θέση να συναρμολογούμε με ασφαλή τρόπο διάφορα υλικά και εξαρτήματα. Προκειμένου να αποκομίσετε οφέλη από τη συνεργασία μας, διευκολύνουμε επιπρόσθετα το έργο σας με πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ό, τι αφορά στη βίδα, στο παξιμάδι κλπ. Ευέλικτη εξυπηρέτηση! Είτε από την έδρα μας στο Altenberge της Βεστφαλίας είτε από την αντιπροσωπεία μας στο Kaohsiung της Ταϊβάν διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε βιομηχανικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η BTS Befestigungselemente-Technik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία στον τομέα της μεταλλουργίας, η οποία εστιάζει στην κατασκευή και την πώληση στερεωτικών και συνδετικών μέσων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983. Η έδρα της βρίσκεται στο Σάαρμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Απασχολεί περ. 50 εργαζόμενους. Η γκάμα της περιλαμβάνει πεταλούδες, βίδες πτερυγίων, καπελάκια, συνδετήρες ξύλου, σφιγκτήρες, περικόχλια, ολισθαίνοντα τμήματα, βίδες με τετράγωνο κεφάλι και διάφορα ειδικά εξαρτήματα κατόπιν σχεδίου για παραγγελία, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα και η γκάμα επεκτείνεται. Μας χαρακτηρίζει μια σταθερή πορεία υψηλής προστιθέμενης αξίας που ξεκινά με τη χύτευση μετάλλων "Made in Germany" από τη μηχανική επεξεργασία, την προσαρμοσμένη στον πελάτη τελική επεξεργασία μέχρι και την ατομική συσκευασία. Δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τον πελάτη, με ευελιξία και με στόχο την ποιότητα που βασίζεται σε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ο ειδικός συνεργάτης σας για εξαρτήματα C για την προμήθεια όλων των τορναριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και ειδικών εξαρτημάτων. Διαθέτουμε πολυάριθμα (ειδικά) υλικά κατασκευής και επιφάνειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με βάση τις προδιαγραφές σας. Τομείς: Η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία, τα αυτοκίνητα, η κατασκευή μηχανημάτων, τα οπτικά και τα μηχανικά συστήματα υψηλής ακρίβειας, η ιατρική τεχνολογία, η άμυνα, η ηλεκτρική βιομηχανία, η αιολική/ηλιακή ενέργεια, οι σιδηρόδρομοι ή η βιομηχανία ημιαγωγών αποτελούν μόνο ορισμένα παραδείγματα των πολυδιάστατων πεδίων δραστηριοποίησής μας. Διαθέτουμε αρχικά δείγματα ασφαλούς επεξεργασίας και κατά VDA ή PPAP. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς RoHS και REACh, στο διαχρονικό εφοδιασμό και στην προστασία των πόρων. Βάση για το καθημερινό μας έργο αποτελούν συμβάσεις προμήθειας και διασφάλισης ποιότητας, καθώς και έλεγχοι πελατών και προμηθευτών. Εκτός από την προμήθεια όλων των ειδικών, τορναριστών και προτύπων εξαρτημάτων διαθέτουμε επίσης ένα σύστημα διαχείρισης εξαρτημάτων C που μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στις απαιτήσεις και στις συνθήκες σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Το πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών της BLIS Kugelgewindetriebe GmbH περιλαμβάνει: μηχανισμούς μετάδοσης σφαιρικού σπειρώματος σε φρεζαρισμένη και λειασμένη έκδοση κατά DIN και βάσει προδιαγραφών του πελάτη με τυποποιημένα ή ειδικά παξιμάδια, τραπεζοειδείς ατράκτους σε κυλινδρισμένη και φρεζαρισμένη έκδοση, γραμμικούς οδηγούς, παρελκόμενα, όπως έδρανα και βάσεις εδράνων, επισκευές και ελέγχους από την KGT.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

  Verified by Europages badge

  Ειδικός στην Ευρώπη στην υψηλή ποιότητα, η Codipro παράγει δακτυλίους ανύψωσης υψηλότατης ποιότητας, ικανούς για ανύψωση εξαιρετικά βαρέων φορτίων. Όλοι οι δακτύλιοι Codipro είναι αρθρωτοί και επιτρέπουν περιστροφές με φορτία. Η CODIPRO προτείνει μια μεγάλη γκάμα δακτυλίων ανύψωσης και είναι σε θέση να υλοποιήσει δακτυλίους ανύψωσης κατά παραγγελία, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. STEINSTOSSER QUALITÄTSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Οι Steinstosser & Schmachtenberg αποτελούν τον ΟΜΙΛΟ BUCHHOLZ - Καλώς ορίσατε! Η συνεπής εξειδίκευση στον τομέα, η άνω των 100 ετών εμπειρία και η πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας ως βέλτιστες προϋποθέσεις: είμαστε γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο για τη σταθερά άριστη ποιότητα των προϊόντων σας. Οι συνεργάτες μας αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας: Γνωρίζουν επακριβώς τα μηχανήματα, τα πεδία εφαρμογής και τις δικές σας ειδικές προκλήσεις και σάς παρέχουν συμβουλές προσωπικά, στοχευμένα και γρήγορα. Άριστη εξυπηρέτηση, στην οποία μπορείτε να βασίζεστε. Η αξιόπιστη παράδοση ολόκληρων σετ μαχαιριών με παρελκόμενα είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας. Οι πελάτες μας αποκομίζουν έτσι οφέλη από τα σύντομα διαστήματα αλλαγής εξοπλισμού και την υψηλή ασφάλεια προγραμματισμού. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση https: //shop.buchholz-gruppe.eu και βρείτε τα μαχαίρια για το μηχάνημά σας. Διαθέτουμε μαχαίρια και αναλώσιμα για τους παρακάτω κλάδους: ανακύκλωση, οδοποιία, επεξεργασία ελασμάτων, δασοκομία, παραγωγή χάλυβα

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η οικογενειακή επιχείρηση Wilh. Kämper είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία για την τεχνολογία πλαστικής παραμόρφωσης σύρματος και παράγει από το 1888 στο Lüdenscheid της Γερμανίας. Η Wilh. Kämper είναι ο δικός σας τεχνικός επίλυσης προβλημάτων. Από την ανάπτυξη, την παραγωγή πρωτοτύπων, τη μικρή σειρά έως τη μαζική παραγωγή λύνουμε τα προβλήματά σας στον τομέα του σύρματος. Έμα απόσπασμα της τεχνολογίας μας: - κάμψη σε 3 επίπεδα - ανάγλυφη αποτύπωση - μπιζουτάρισμα - χαράκωση - έλαση σπειρωμάτων με κύλιση - σμίκρυνση - σπειροτόμηση - συγκόλληση - κύρτωση - διάτρηση - ισοπέδωση - συμπίεση Επεξεργαζόμαστε όλα τα πλαστικά παραμορφωνόμενα υλικά (μ.ά. χαλύβδινο σύρμα, σύρματα ελατηρίων, σύρματα ανοξείδωτου χάλυβα, μη σιδηρούχα μεταλλικά σύρματα) με διάμετρο από 1, 5 mm έως 10 mm Ø και κατά παραγγελία υλοποιούμε όλες τις επιφάνειες

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων σύνδεσης ξύλου, η Pitzl διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών. „Για κάθε εφαρμογή το κατάλληλο σύστημα“ είναι η φιλοσοφία της Pitzl. Είμαστε ευέλικτοι. Εκτός από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει στηρίγματα στύλων, συνδέσμους, εργαλεία, λύσης ηχομόνωσης κλπ., παρέχουμε επίσης ειδικές κατασκευές με βάση εξατομικευμένες προδιαγραφές και επιθυμίες των πελατών. Έτσι είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε ότι κάθε χρήστης θα λαμβάνει τη βέλτιστη πρόταση λύσεις για την αποτελεσματική σύνδεση ξύλου ακόμη και για ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ως ένας από λίγους κατασκευαστές, η Pitzl διαθέτει στηρίγματα στύλων, συνδέσμους και κολόνες μπαλκονιού με ολοκληρωμένη έγκριση ETA και το σχετικό με αυτήν νομικά δεσμευτικό σήμα CE. Είναι αυτονόητο ότι η παραγωγή „Made in Germany“ συνεπάγεται άριστη ποιότητα. Έτσι υποσχόμαστε στο χρήστη μέγιστη ασφάλεια προϊόντος ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους των επιχειρηματιών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. EREDI BAITELLI SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Κατασκευή τεμαχίων και εξαρτημάτων βάσει σχεδίου, από 1, 5 mm έως 37 mm, από ορείχαλκο, αλουμίνιο, AVP και μαλακό χάλυβα. Εργαστήριο μηχανικών εργασιών ακριβείας, μηχανική τόρνευση για τους εξής τομείς: αυτοκίνητα, πεπιεσμένο αέρα, υδραυλικά και θερμικά συστήματα υγιεινής, υδραυλικά αερίου, βαλβίδες, κρουνοποιία. Η δραστηριότητα της εταιρείας Eredi Baitelli SpA βασίζεται σε στρατηγικούς πυλώνες που αποτελούνται από την πείρα, την δυνατότητα προσαρμογής και την τεχνολογία. Επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. KIPP ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, ενώ από το 1950 εστίασε περισσότερο στα εργαλεία σύσφιξης δικής της ανάπτυξης, όπως ο κλασικός μοχλός - σφιγκτήρας της KIPP. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 350 υπαλλήλους και διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, ενώ από το 1950 εστίασε περισσότερο στα εργαλεία σύσφιξης δικής της ανάπτυξης, όπως ο κλασικός μοχλός - σφιγκτήρας της KIPP. Η εταιρεία απασχολεί 350 υπαλλήλους με παρουσία σε 50 χώρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. PRESSVIT S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η PRESSVIT s.r.l. ειδικεύεται στην παραγωγή ειδικών εξαρτημάτων ψυχρής σφυρηλάτησης κατασκευασμένα βάσει σχεδίου που παρέχεται από τον πελάτη ή σχεδιασμένα σύμφωνα με την τελική χρήση του προϊόντος. Ο τύπος της παραγόμενης βίδας είναι φαρδύς και περιλαμβάνει βίδες με προσυναρμολογημένη ροδέλα - Βίδες συγκόλλησης (εκκένωση συμπυκνωτή, τόξο, προεξοχή) - Αντιβανδαλιστικές, αντιχαλαρωτικές, βίδες ασφαλείας - Ράβδοι, βελόνες, πειράκια - Βίδες, πριτσίνια, δακτύλιοι με εσωτερικό σπείρωμα - Βίδες στερέωσης με κοντό στέλεχος - Κομμένες κεφαλές - Βίδες για πλαστικό, γρήγορες βίδες, ειδικές βαθμίδες - Αυτοσυνδεόμενες για λεπτά φύλλα - Αυτοκόλλητες, αυτοδιατρητικές, αυτοκόλλητες τρίλοβες, τρίπλαστες - Πριτσίνια με σφυρί, ασφαλείας - Ημιδιάτρητα πριτσίνια, γεμάτα, με αυλακώσεις - Βίδες για αφαίρεση - Ειδικές βίδες βάσει σχεδίου. Η PRESSVIT s.r.l. παρέχει επίσης όλα τα προϊόντα για τις ενοποιημένες βίδες με γκάμα που ποικίλλει από διάμετρο 2 mm έως διάμετρο 16 mm.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. ARTAFAST SNC

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Πιστοποιημένη επιχείρηση. Από το 1980, η Artafast εξειδικεύεται στην κατασκευή παξιμαδιών σε πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και σκληρυμένο χάλυβα, από M3 έως M12. Η επιχείρηση παράγει επίσης κοχλίες με τετράγωνο κέλυφος για την μαζική παραγωγή, κοχλίες με πτερυγωτό κέλυφος και κοχλία με πτερύγια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ARTAFAST SNC

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Πιστοποιημένη επιχείρηση. Από το 1980, η Artafast εξειδικεύεται στην κατασκευή παξιμαδιών σε πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και σκληρυμένο χάλυβα, από M3 έως M12. Η επιχείρηση παράγει επίσης κοχλίες με τετράγωνο κέλυφος για την μαζική παραγωγή, κοχλίες με πτερυγωτό κέλυφος και κοχλία με πτερύγια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία MÜHL στο Leopoldshöhe είναι η εξειδικευμένη επιχείρηση για καινοτομικά συστήματα στερέωσης. Καταρτισμένοι ειδικοί πωλητές σάς παρέχουν συμβουλές και φροντίζουν για τη γρήγορη και χαμηλού κόστους υλοποίηση του εκάστοτε ζητήματος. Η MÜHL διαθέτει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα τυποποιημένων και ειδικών βιδωτών συνδέσμων σε κάθε έκδοση και υλικό. Χάρη στη γρήγορη διεκπεραίωση της παραγγελίας με εξυπηρέτηση 24 ωρών. Στο πλαίσιο αυτό, στο επίκεντρο βρίσκεται η ποιότητα των προϊόντων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SPECIAL BOLT SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Special Bolt SRL αποτελεί ιδανικό συνεργάτη για τους παρακάτω βιομηχανικούς τομείς: μηχανική, εργοτάξια, χωματουργικά έργα, αυτοκίνητα, εγκαταστάσεις κ.λπ. Κοχλιοποιία και μπουλόνια, ειδικές βίδες. Ακέφαλοι κοχλίες και περικόχλια διαμέτρου 8-80. Μήκος. Κατασκευάζει ελκυστήρες, κοχλίες, παξιμάδια, βίδες και στερεώσεις. Υλοποιεί επίσης ειδικά προϊόντα μετά το σχέδιο.

 5. MLA FIXINGS

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Η MLA Fixings ειδικεύεται στις στερεώσεις για προσόψεις και σκεπές. Αναπτύξαμε το δικό μας σύστημα Dualfix αποτελούμενο από έναν συνδυασμό μονωτικών σφηνών με αγκυρώσεις προς βίδωμα. Παράγουμε άγκυρα με το βιώσιμο σύρμα μας, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, από ανοξείδωτο/RVS καθώς και από ανοξείδωτο για κατασκευές dunbed. Επίσης, παράγουμε ζεύκτες, σφιγκτήρες με κυλίνδρους, επίσης στα μέτρα του πελάτη. Προσφέρουμε επίσης κοχλίες για προσόψεις και σκεπές. Και μεταξύ άλλων, βίδες Sarkin και κοχλίες εξ αποστάσεως για φέρουσες δομές από ξύλο και αλουμίνιο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  SFSB: Ο κύριος συνεργάτης σας (20 έτη πείρας) για όλες τις επείγουσες παραγγελίες / με σύντομο χρόνο παράδοσης σε συνδετήρες (βίδες, φυτευτοί κοχλίες, περικόχλια) από υλικό με πιστοποίηση EN 10204 3.1, με βάση σχέδια ή προδιαγραφές, από κάθε υλικό. Εξωχώρια, ενέργεια, πετροχημικά και βαριά βιομηχανία, επείγουσες απαιτήσεις. Ειδικά τεμάχια: εντός ωρών/ημερών: δυνατότητα προώθησης σε όλη την Ευρώπη. Ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Φυτευτοί κοχλίες ASTM, βίδες για στροβίλους, βίδες υψηλής θερμοκρασίας, DIN 2510 όλων των τύπων. Κάθε διάμετρος και μήκος, από κάθε είδος υλικού.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. SORALUCE HNOS S.A.

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 8. HEICO BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. MINSAVIT

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 10. NICMAS

  Ουκρανία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.015 επιχειρήσεις