Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βίδες

Αποτελέσματα για

Βίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η KALELILER FASTENERS που ιδρύθηκε το 1995, είναι κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων συνδετήρων με έδρα την Άγκυρα της Τουρκίας. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελισσόμαστε στον προτιμώμενο παγκόσμιο προμηθευτή συνδετήρων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 14.000 τμ συμπεριλαμβανομένου στεγασμένου χώρου 10.000 τμ στην Άγκυρα/Saray συνδυάζουμε την πλούσια κληρονομιά μας με μια επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Στην KALELILER FASTENERS, η ικανοποίηση του πελάτη είναι άκρως σημαντική. Αριστεύουμε στην παραγωγή μπουλονιών, μπουζονιών, μπουλονιών αγκύρωσης και παξιμαδιών εφαρμόζοντας μεθόδους θερμής σφυρηλάτησης & ψυχρής διαμόρφωσης. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε διάφορους τύπους χαλύβδινων συνδετήρων παρέχοντας επιστρώσεις ηλεκτρικού γαλβανισμού και θερμής εμβάπτισης. Επίσης ειδικευόμαστε σε εφαρμογές επίστρωση geomet και Zn-Ni, εστιάζοντας σε μεγάλης κλίμακας μπουλόνια και ειδικούς συνδετήρες μέσω θερμής σφυρηλάτησης. Εξυπηρετούμε διάφορους κλάδους, όπως της ενέργειας, των κατασκευών, των βιομηχανικών εξαρτημάτων, των χαλύβδινων κατασκευών, της κατασκευής αερολιμένων, των διυλιστηρίων και της βιομηχανίας μηχανημάτων. Τα προηγμένα μηχανήματα και ο εξοπλισμός μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε ανώτερης ποιότητας προσαρμοσμένα εξαρτήματα με αποδοτικό τρόπο. Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν αυτόματη κοπή, θερμή σφυρηλάτηση, ψυχρή διαμόρφωση, μηχανική επεξεργασία, έλαση σπειρωμάτων, θερμική επεξεργασία, επίστρωση και έλεγχο ποιότητας. Με το σήμα KLR διαθέτουμε μπουλόνια και βίδες διαμέτρου από M 12 έως M 80, ράβδους με σπείρωμα & μπουζόνια από M 8 έως M 220 mm, καθώς και παξιμάδια μήκους από M 20 έως M 80. Επίσης διαθέτουμε μπουλόνια αγκύρωσης, μπουλόνια U και J και διατηρούμε μεγάλο απόθεμα διαφόρων συνδετήρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 2. SEMIN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SEMIN είναι γαλλικός βιομηχανικός όμιλος που ειδικεύεται στην κατασκευή υλικών δόμησης. Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις στους επαγγελματίες της οικοδομής και τις εσωτερικής ανακαίνισης κτιρίων. Από το 1838, η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA της SEMIN, πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναπτύξουμε τεχνικές λύσεις που φέρουν μια άνεση στην εγκατάσταση και μια εξοικονόμηση χρόνου στα εργοτάξια. Η SEMIN διαθέτει 6 βιομηχανικούς χώρους στην Γαλλία και 4 σε διεθνές επίπεδο και απαριθμεί 650 συνεργάτες. Ο όμιλος παρουσιάζει ετήσιο τζίρο 160 εκ. € εκ των οποίων το 40% αφορά τις διεθνείς συναλλαγές σε περισσότερες από 66 χώρες στον κόσμο.Ο πελάτης βρίσκεται στην καρδιά της στρατηγικής μας, η άμεση πρόσβαση των ομάδων μας στο πεδίο σε συνδυασμό με την ευελιξία μας και την ανταπόκριση μας ξεχωρίζουν. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεί κύρια προτεραιότητα.Η βούληση του ομίλου είναι να αναπτυχθεί με υπεύθυνο τρόπο ελέγχοντας όσο γίνεται περισσότερο το περιβαλλοντολογικό μας αποτύπωμα.

 3. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Ειδικός στην Ευρώπη στην υψηλή ποιότητα, η Codipro παράγει δακτυλίους ανύψωσης υψηλότατης ποιότητας, ικανούς για ανύψωση εξαιρετικά βαρέων φορτίων. Όλοι οι δακτύλιοι Codipro είναι αρθρωτοί και επιτρέπουν περιστροφές με φορτία. Η CODIPRO προτείνει μια μεγάλη γκάμα δακτυλίων ανύψωσης και είναι σε θέση να υλοποιήσει δακτυλίους ανύψωσης κατά παραγγελία, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

 4. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÜHL στο Leopoldshöhe είναι η εξειδικευμένη επιχείρηση για καινοτομικά συστήματα στερέωσης. Καταρτισμένοι ειδικοί πωλητές σάς παρέχουν συμβουλές και φροντίζουν για τη γρήγορη και χαμηλού κόστους υλοποίηση του εκάστοτε ζητήματος. Η MÜHL διαθέτει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα τυποποιημένων και ειδικών βιδωτών συνδέσμων σε κάθε έκδοση και υλικό. Χάρη στη γρήγορη διεκπεραίωση της παραγγελίας με εξυπηρέτηση 24 ωρών. Στο πλαίσιο αυτό, στο επίκεντρο βρίσκεται η ποιότητα των προϊόντων.

 5. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο ειδικός συνεργάτης σας για εξαρτήματα C για την προμήθεια όλων των τορναριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και ειδικών εξαρτημάτων. Διαθέτουμε πολυάριθμα (ειδικά) υλικά κατασκευής και επιφάνειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με βάση τις προδιαγραφές σας. Τομείς: Η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία, τα αυτοκίνητα, η κατασκευή μηχανημάτων, τα οπτικά και τα μηχανικά συστήματα υψηλής ακρίβειας, η ιατρική τεχνολογία, η άμυνα, η ηλεκτρική βιομηχανία, η αιολική/ηλιακή ενέργεια, οι σιδηρόδρομοι ή η βιομηχανία ημιαγωγών αποτελούν μόνο ορισμένα παραδείγματα των πολυδιάστατων πεδίων δραστηριοποίησής μας. Διαθέτουμε αρχικά δείγματα ασφαλούς επεξεργασίας και κατά VDA ή PPAP. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς RoHS και REACh, στο διαχρονικό εφοδιασμό και στην προστασία των πόρων. Βάση για το καθημερινό μας έργο αποτελούν συμβάσεις προμήθειας και διασφάλισης ποιότητας, καθώς και έλεγχοι πελατών και προμηθευτών. Εκτός από την προμήθεια όλων των ειδικών, τορναριστών και προτύπων εξαρτημάτων διαθέτουμε επίσης ένα σύστημα διαχείρισης εξαρτημάτων C που μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στις απαιτήσεις και στις συνθήκες σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η οικογενειακή επιχείρηση Wilh. Kämper είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία για την τεχνολογία πλαστικής παραμόρφωσης σύρματος και παράγει από το 1888 στο Lüdenscheid της Γερμανίας. Η Wilh. Kämper είναι ο δικός σας τεχνικός επίλυσης προβλημάτων. Από την ανάπτυξη, την παραγωγή πρωτοτύπων, τη μικρή σειρά έως τη μαζική παραγωγή λύνουμε τα προβλήματά σας στον τομέα του σύρματος. Έμα απόσπασμα της τεχνολογίας μας: - κάμψη σε 3 επίπεδα - ανάγλυφη αποτύπωση - μπιζουτάρισμα - χαράκωση - έλαση σπειρωμάτων με κύλιση - σμίκρυνση - σπειροτόμηση - συγκόλληση - κύρτωση - διάτρηση - ισοπέδωση - συμπίεση Επεξεργαζόμαστε όλα τα πλαστικά παραμορφωνόμενα υλικά (μ.ά. χαλύβδινο σύρμα, σύρματα ελατηρίων, σύρματα ανοξείδωτου χάλυβα, μη σιδηρούχα μεταλλικά σύρματα) με διάμετρο από 1, 5 mm έως 10 mm Ø και κατά παραγγελία υλοποιούμε όλες τις επιφάνειες

 2. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Goebel είναι ένας οικογενειακός, διεθνώς δραστηριοποιούμενος όμιλος επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων σύνδεσης και συναρμολόγησης. Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για την ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας στοιχείων σύνδεσης και των σχετικών συστημάτων επεξεργασίας. Οι φιλικοί και πεπειραμένοι συνεργάτες, αντιπρόσωποι και συνεργάτες πωλήσεων της εταιρείας μας φροντίζουν για την ικανοποίηση των πελατών μας και τη ενεργή υποστήριξη ολόκληρης της αλυσίδας προμηθειών και προστιθέμενης αξίας. Οι ποιότητα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αυτό ισχύει τόσο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες όσο και για την τεχνική και οργανωτική μετεξέλιξη της επιχείρησης. Η Goebel θέλει να είναι αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών της. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η ειλικρίνεια και η φιλική στάση αποτελούν τις βασικές αρχές για τη συνεργασία εμπιστοσύνης. Αναπτυσσόμαστε με τα προβλήματα των πελατών μας.

 3. STEINSTOSSER & SCHMACHTENBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι Steinstosser & Schmachtenberg αποτελούν τον ΟΜΙΛΟ BUCHHOLZ - Καλώς ορίσατε! Η συνεπής εξειδίκευση στον τομέα, η άνω των 100 ετών εμπειρία και η πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας ως βέλτιστες προϋποθέσεις: είμαστε γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο για τη σταθερά άριστη ποιότητα των προϊόντων σας. Οι συνεργάτες μας αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας: Γνωρίζουν επακριβώς τα μηχανήματα, τα πεδία εφαρμογής και τις δικές σας ειδικές προκλήσεις και σάς παρέχουν συμβουλές προσωπικά, στοχευμένα και γρήγορα. Άριστη εξυπηρέτηση, στην οποία μπορείτε να βασίζεστε. Η αξιόπιστη παράδοση ολόκληρων σετ μαχαιριών με παρελκόμενα είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας. Οι πελάτες μας αποκομίζουν έτσι οφέλη από τα σύντομα διαστήματα αλλαγής εξοπλισμού και την υψηλή ασφάλεια προγραμματισμού. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση https: //shop.buchholz-gruppe.eu και βρείτε τα μαχαίρια για το μηχάνημά σας. Διαθέτουμε μαχαίρια και αναλώσιμα για τους παρακάτω κλάδους: ανακύκλωση, οδοποιία, επεξεργασία ελασμάτων, δασοκομία, παραγωγή χάλυβα

 4. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

 5. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών της BLIS Kugelgewindetriebe GmbH περιλαμβάνει: μηχανισμούς μετάδοσης σφαιρικού σπειρώματος σε φρεζαρισμένη και λειασμένη έκδοση κατά DIN και βάσει προδιαγραφών του πελάτη με τυποποιημένα ή ειδικά παξιμάδια, τραπεζοειδείς ατράκτους σε κυλινδρισμένη και φρεζαρισμένη έκδοση, γραμμικούς οδηγούς, παρελκόμενα, όπως έδρανα και βάσεις εδράνων, επισκευές και ελέγχους από την KGT.

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η BTS Befestigungselemente-Technik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία στον τομέα της μεταλλουργίας, η οποία εστιάζει στην κατασκευή και την πώληση στερεωτικών και συνδετικών μέσων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983. Η έδρα της βρίσκεται στο Σάαρμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Απασχολεί περ. 50 εργαζόμενους. Η γκάμα της περιλαμβάνει πεταλούδες, βίδες πτερυγίων, καπελάκια, συνδετήρες ξύλου, σφιγκτήρες, περικόχλια, ολισθαίνοντα τμήματα, βίδες με τετράγωνο κεφάλι και διάφορα ειδικά εξαρτήματα κατόπιν σχεδίου για παραγγελία, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα και η γκάμα επεκτείνεται. Μας χαρακτηρίζει μια σταθερή πορεία υψηλής προστιθέμενης αξίας που ξεκινά με τη χύτευση μετάλλων "Made in Germany" από τη μηχανική επεξεργασία, την προσαρμοσμένη στον πελάτη τελική επεξεργασία μέχρι και την ατομική συσκευασία. Δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τον πελάτη, με ευελιξία και με στόχο την ποιότητα που βασίζεται σε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης.

 2. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται εδώ και δεκαετίες μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών συρμάτινων προϊόντων στην Ευρώπη. Το 1852, ο σιδεράς Wilhelm Lüsebrink κατασκεύασε για πρώτη φορά στο Halver-Öckinghausen βιδωτούς κρίκους με ξύλινο σπείρωμα, ένα προϊόν που συγκαταλέγεται ακόμη και σήμερα μεταξύ των σημαντικότερων της γκάμας μας. Με έναν καλό συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας παράγουμε και προμηθεύουμε σήμερα τις αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο από δύο μονάδες. Οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής και διοικητικής μέριμνας, η απόλυτη τήρηση της ποιότητας και των προθεσμιών και η ικανότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών, αποτελούν τα καθοριστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και εγγύηση για την επιτυχία της επιχείρησής μας στην έκτη πλέον γενιά. LÜSEBRINK – βρίσκουμε λύσεις.

 1. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων σύνδεσης ξύλου, η Pitzl διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών. „Για κάθε εφαρμογή το κατάλληλο σύστημα“ είναι η φιλοσοφία της Pitzl. Είμαστε ευέλικτοι. Εκτός από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει στηρίγματα στύλων, συνδέσμους, εργαλεία, λύσης ηχομόνωσης κλπ., παρέχουμε επίσης ειδικές κατασκευές με βάση εξατομικευμένες προδιαγραφές και επιθυμίες των πελατών. Έτσι είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε ότι κάθε χρήστης θα λαμβάνει τη βέλτιστη πρόταση λύσεις για την αποτελεσματική σύνδεση ξύλου ακόμη και για ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ως ένας από λίγους κατασκευαστές, η Pitzl διαθέτει στηρίγματα στύλων, συνδέσμους και κολόνες μπαλκονιού με ολοκληρωμένη έγκριση ETA και το σχετικό με αυτήν νομικά δεσμευτικό σήμα CE. Είναι αυτονόητο ότι η παραγωγή „Made in Germany“ συνεπάγεται άριστη ποιότητα. Έτσι υποσχόμαστε στο χρήστη μέγιστη ασφάλεια προϊόντος ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους των επιχειρηματιών.

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και σάς εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις μας στο Altenberge (Γερμανία ) και στο Kaohsiung (Ταϊβάν) δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως ως προμηθευτής συστημάτων για βιομηχανικές επιχειρήσεις. Σταθερή συγκράτηση! Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία σύνδεσης της εταιρείας μας είμαστε σε θέση να συναρμολογούμε με ασφαλή τρόπο διάφορα υλικά και εξαρτήματα. Προκειμένου να αποκομίσετε οφέλη από τη συνεργασία μας, διευκολύνουμε επιπρόσθετα το έργο σας με πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ό, τι αφορά στη βίδα, στο παξιμάδι κλπ. Ευέλικτη εξυπηρέτηση! Είτε από την έδρα μας στο Altenberge της Βεστφαλίας είτε από την αντιπροσωπεία μας στο Kaohsiung της Ταϊβάν διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε βιομηχανικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

 3. LEDERER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Lederer είναι εδώ και σχεδόν 50 χρόνια ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συνδετικών στοιχείων από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτει περισσότερα από 60.000 διαφορετικά προϊόντα απευθείας από την αποθήκη: - βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια, δακτύλιοι, ροδέλες … - από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβα και μη σιδηρούχα υλικά κατασκευής - πρότυπα και τυποποιημένα εξαρτήματα - DIN, EN, ISO και ειδικά προϊόντα βάσει σχεδίου και από ειδικά υλικά κατασκευής. Ταυτόχρονα, ολοένα και περισσότεροι πελάτες επενδύουν στη βελτιστοποιημένη ως προς την εκάστοτε διαδικασία προμήθεια μέσω του συστήματος διαχείρισης εξαρτημάτων C της Lederer. Εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω πλεονεκτήματα: - μείωση κόστους διαδικασίας έως 50% - μόνιμη διαθεσιμότητα κει εγγυημένη ποιότητα - περιορισμένη δέσμευση κεφαλαίων με μείωση των αποθεμάτων - εξατομικευμένη διοικητική μέριμνα, π.χ., Kanban, αποστολή κλπ. Η Lederer έχει το απαιτούμενο μέγεθος ώστε να υλοποιεί μεγάλα και λεπτομερή έργα (συστάσεις κατόπιν αιτήματος), αλλά και μικρή όσο χρειάζεται ώστε να μπορεί να αντιδρά γρήγορα, ευέλικτα και χωρίς γραφειοκρατία στις απαιτήσεις της αγορά και των πελατών.

 4. LK ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια επιχείρηση στον τομέα της αφαίρεσης υλικού CNC, εξειδικευμένη στην παραγωγή βιδών, συνδετικών στοιχείων και εξαρτημάτων βάσει σχεδίου. Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στην πόλη Trier, κοντά στα σύνορα με το Λουξεμβούργο. Τα υλικά από τα οποία παράγουμε τα προϊόντα μας, είναι, μεταξύ άλλων, ανοξείδωτος χάλυβας, χάλυβες χρωμίου-νικελίου, Super Duplex όπως, π.χ., 1.4410 ή 1.4501, καθώς και εξαιρετικά ανθεκτικά στη θερμότητα κράματα με βάση το νικέλιο, όπως, π.χ., Inconel 2.4856 ή και Nimonic 2.4952. Με εμπειρία άνω των 10 ετών παράγουμε σε δύο καινούργια μηχανήματα με έλεγχο CNC και πολλά άλλα μηχανήματα. Ευχαρίστως σάς παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα μας www.lk-zerspanungstechnik.de. Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμάς. Επιπλέον έχουμε επισυνάψει ένα ψηφιακό ενημερωτικό φυλλάδιο με πληροφορίες για εμάς. Από τις 07.06.2023 διαθέτουμε έγκριση AD2000 W0, ενώ έχουμε πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 στις 20.06. Θα χαρούμε για την απάντησή σας και ελπίζουμε να μας αναθέσετε την παραγωγή προϊόντων για λογαριασμό σας ως προμηθευτής.

 5. EREDI BAITELLI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή τεμαχίων και εξαρτημάτων βάσει σχεδίου, από 1, 5 mm έως 37 mm, από ορείχαλκο, αλουμίνιο, AVP και μαλακό χάλυβα. Εργαστήριο μηχανικών εργασιών ακριβείας, μηχανική τόρνευση για τους εξής τομείς: αυτοκίνητα, πεπιεσμένο αέρα, υδραυλικά και θερμικά συστήματα υγιεινής, υδραυλικά αερίου, βαλβίδες, κρουνοποιία. Η δραστηριότητα της εταιρείας Eredi Baitelli SpA βασίζεται σε στρατηγικούς πυλώνες που αποτελούνται από την πείρα, την δυνατότητα προσαρμογής και την τεχνολογία. Επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001.

 6. HEINRICH KIPP WERK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer in the clamping technology, standard elements and operating parts sector. The company produces at its site in Germany using a wide range of machinery. The product range includes more than 65 000 articles that are all quickly available from the onsite logistics centre. KIPP is therefore a reliable partner for industry and plant and machine construction. KIPP develops the products and tests them in quality control completely in-house. Through extensive production resources, standard element assemblies and single parts can be realised as special solutions. During the development of KIPP operating parts special attention is paid to ergonomics and stability. HEINRICH KIPP WERK has existed since 1919 and since 1950 has put the emphasis on self-developed clamping tools such as the classic KIPP clamping lever. The company has more than 480 employees and is present in more than 50 countries.

 7. KIPP ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  The HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer for the sectors clamping technology, standard elements and operating parts. We produce in a large machine shop at our location in Germany. The real net output ratio means that standard elements, structural groups and special solutions can be realised. Our product portfolio includes 65000 items that are all quickly available through the logistics centre. KIPP developes the products completely in-house and tests them repeatedly in the quality control. All products work reliably, have a long service life and long-term availability. Ergonomics and stability are for us the focal point of every new developement. In our KIPP catalogue you will only find products of which we are 100% convinced. This is what our owner managed, traditional company stands for.

 8. PRESSVIT S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η PRESSVIT s.r.l. ειδικεύεται στην παραγωγή ειδικών εξαρτημάτων ψυχρής σφυρηλάτησης κατασκευασμένα βάσει σχεδίου που παρέχεται από τον πελάτη ή σχεδιασμένα σύμφωνα με την τελική χρήση του προϊόντος. Ο τύπος της παραγόμενης βίδας είναι φαρδύς και περιλαμβάνει βίδες με προσυναρμολογημένη ροδέλα - Βίδες συγκόλλησης (εκκένωση συμπυκνωτή, τόξο, προεξοχή) - Αντιβανδαλιστικές, αντιχαλαρωτικές, βίδες ασφαλείας - Ράβδοι, βελόνες, πειράκια - Βίδες, πριτσίνια, δακτύλιοι με εσωτερικό σπείρωμα - Βίδες στερέωσης με κοντό στέλεχος - Κομμένες κεφαλές - Βίδες για πλαστικό, γρήγορες βίδες, ειδικές βαθμίδες - Αυτοσυνδεόμενες για λεπτά φύλλα - Αυτοκόλλητες, αυτοδιατρητικές, αυτοκόλλητες τρίλοβες, τρίπλαστες - Πριτσίνια με σφυρί, ασφαλείας - Ημιδιάτρητα πριτσίνια, γεμάτα, με αυλακώσεις - Βίδες για αφαίρεση - Ειδικές βίδες βάσει σχεδίου. Η PRESSVIT s.r.l. παρέχει επίσης όλα τα προϊόντα για τις ενοποιημένες βίδες με γκάμα που ποικίλλει από διάμετρο 2 mm έως διάμετρο 16 mm.

 1. ARTAFAST SNC

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Πιστοποιημένη επιχείρηση. Από το 1980, η Artafast εξειδικεύεται στην κατασκευή παξιμαδιών σε πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και σκληρυμένο χάλυβα, από M3 έως M12. Η επιχείρηση παράγει επίσης κοχλίες με τετράγωνο κέλυφος για την μαζική παραγωγή, κοχλίες με πτερυγωτό κέλυφος και κοχλία με πτερύγια.

 2. SPECIAL BOLT

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Special Bolt SRL αποτελεί ιδανικό συνεργάτη για τους παρακάτω βιομηχανικούς τομείς: μηχανική, εργοτάξια, χωματουργικά έργα, αυτοκίνητα, εγκαταστάσεις κ.λπ. Κοχλιοποιία και μπουλόνια, ειδικές βίδες. Ακέφαλοι κοχλίες και περικόχλια διαμέτρου 8-80. Μήκος. Κατασκευάζει ελκυστήρες, κοχλίες, παξιμάδια, βίδες και στερεώσεις. Υλοποιεί επίσης ειδικά προϊόντα μετά το σχέδιο.

 3. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Delta Officina Meccanica ιδρύθηκε το 1953, εγκαταστάθηκε στην Ντέσιο, στην επαρχία της Μόνζα και Μπριάνζα. Εξειδικεύεται στην μορφοποίηση εν ψυχρώ ατσάλινων κοχλιών, σύμφωνα με τα πρότυπα, με εξάγωνη κοίλη κεφαλή (Torx), με μετρική ελικοτόμηση κατ. 8, 8 και 10, 9 από M2, 5 έως Μ10. Κατόπιν αίτησης, κατασκευάζουμε ειδικά τεμάχια βάσει σχεδίου, υλοποιούμε ελικοτομήσεις sinistrorsum και με λεπτό βήμα και παράγουμε κυλινδρισμένες ράβδοι με μετρική ελικοτόμησης. Πέρα από την Ιταλική αγορά, συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με τους κύριους εμπόρους του τομέα.

 4. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία μας ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη βιομηχανικών εξαρτημάτων για προμήθειες αναλαμβάνοντας περισσότερα από 450 έργα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κύρος στόχος μας είναι να συνδράμουμε επιχειρήσεις ώστε αυτές να επιτύχουν μείωση του κόστους και βελτίωση της ποιότητας παρέχοντας ταυτόχρονα αξιόπιστες διαδικασίες εφοδιασμού χωρίς πρόσθετες χρεώσεις στους αξιότιμους πελάτες μας. Η τεχνογνωσία μας συνίσταται στην παροχή εξαρτημάτων και στοιχείων υψηλής ποιότητας με έντονη επικέντρωση στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τη συνεχή βελτίωση.

 5. MLA FIXINGS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η MLA Fixings ειδικεύεται στις στερεώσεις για προσόψεις και σκεπές. Αναπτύξαμε το δικό μας σύστημα Dualfix αποτελούμενο από έναν συνδυασμό μονωτικών σφηνών με αγκυρώσεις προς βίδωμα. Παράγουμε άγκυρα με το βιώσιμο σύρμα μας, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, από ανοξείδωτο/RVS καθώς και από ανοξείδωτο για κατασκευές dunbed. Επίσης, παράγουμε ζεύκτες, σφιγκτήρες με κυλίνδρους, επίσης στα μέτρα του πελάτη. Προσφέρουμε επίσης κοχλίες για προσόψεις και σκεπές. Και μεταξύ άλλων, βίδες Sarkin και κοχλίες εξ αποστάσεως για φέρουσες δομές από ξύλο και αλουμίνιο.

 6. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  SFSB: Ο κύριος συνεργάτης σας (20 έτη πείρας) για όλες τις επείγουσες παραγγελίες / με σύντομο χρόνο παράδοσης σε συνδετήρες (βίδες, φυτευτοί κοχλίες, περικόχλια) από υλικό με πιστοποίηση EN 10204 3.1, με βάση σχέδια ή προδιαγραφές, από κάθε υλικό. Εξωχώρια, ενέργεια, πετροχημικά και βαριά βιομηχανία, επείγουσες απαιτήσεις. Ειδικά τεμάχια: εντός ωρών/ημερών: δυνατότητα προώθησης σε όλη την Ευρώπη. Ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Φυτευτοί κοχλίες ASTM, βίδες για στροβίλους, βίδες υψηλής θερμοκρασίας, DIN 2510 όλων των τύπων. Κάθε διάμετρος και μήκος, από κάθε είδος υλικού.

 7. TREX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακεφαλοι κοχλιες, ειδικοι κοχλιες, τυποποιημενη βιδοποιια, Ειδική βιδοποιΐα, ανοξειδωτες βιδες, Αλουμινένιες βίδες, γρασσα, τεχνικές βίδες, και μεταλλικες βιδες. Έχει έδρα σε Cholet, Γαλλία.

 8. GLOBALFIX FURNITURE ACCESSORIES

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GLOBALFIX FURNITURE ACCESSORIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός επίπλων, κοχλιες για κοντραπλακε, Εξοπλισμός επίπλων, κοχλιες μετρικου σπειρωματος, ξυλοβιδες, Βίδες και παξιμάδια από ανοξείδωτο χάλυβα, λαμαρινόβιδα, ειδικοι κοχλιες αυτοκοχλιοτομησης, και ασφάλεια έκκεντρου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEBEL LOGISTIC POLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εξοπλισμός επίπλων, κατεργασιες μεταλλων, μηχανικες κατεργασιες, Λεβητοποιΐα, Εξοπλισμός επίπλωσης, Κατασκευή μεταλλικών πλαισίων, και Κατασκευή μεταλλικών ποδιών. Έχει έδρα σε Obra, Πολωνία.

 10. SORALUCE HNOS S.A.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SORALUCE HNOS S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Παξιμάδια, σπειροειδή ντουί, σπειροειδή παξιμάδια, σφυρηλασία μετάλλων εν ψυχρώ, προμηθευτές εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία, βιδοποιία, και Αποφλοίωση. Έχει έδρα σε Azkoitia-Gipuzkoa, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

992 Επιχειρήσεις