• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • βέργες με σπείρωμα

Αποτελέσματα για

Βέργες με σπείρωμα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GTM (LA GTM FRANCE)

  Γερμανία

  Η La GTM France είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα της επαγωγικής θερμικής επεξεργασίας για ραβδοχάλυβα και σωλήνες με δικές τις δυνατότητες μετεπεξεργασίας, π.χ., εγκαταστάσεις αποφλοίωσης για την παραγωγή στιλπνοχάλυβα. Εύρος διαστάσεων: μήκος έως 15 m. Διάμετρος 10 mm-354 mm. Επιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες όπως: συμβατική θερμική επεξεργασία με κλιβάνους αερίου, ανόπτηση, ανόπτηση χωρίς τάσεις, ανόπτηση GKZ, καθώς και ευθυγράμμιση, σπειροτόμηση, έλαση σπειρωμάτων με κύλιση, σφυρηλάτηση, πριόνισμα, απομαγνητισμός. Αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις και προσαρμοζόμαστε ως προς τις μηχανικές τιμές και τις προθεσμίες διεκπεραίωσης και παράδοσης στις απαιτήσεις του πελάτη. Ένας άλλος επιχειρηματικός τομέας της La GTM France είναι η θυγατρική της εταιρεία Filtaro που διαθέτει συστήματα αγκύρωσης, όπως ράβδους με σπείρωμα, αγκύρια και προεντεταμένες ράβδους. Μπορούμε να παράγουμε όλα τα προϊόντα με μήκος έως 16 μέτρων και διάμετρο 10 mm έως 354 mm. Με έρευνα και εμπειρία >25 ετών τον τομέα των έργων πολιτικού μηχανικού, η La GTM France είναι ένα παγκοσμίως γνωστός προμηθευτής.

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

 3. HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η εταιρεία Scharwath Metallwaren παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στην παραγωγή στηριγμάτων σωλήνων υψηλής ποιότητας. Μπράτσα από χάλυβα κυκλικής διατομής, κολάρα σωλήνων, φορεία σωλήνων ή εξαρτήματα με σπείρωμα με σήμανση Ü, ως βασικές ή ειδικές λύσεις: Από την παροχή συμβουλών έως την παραγωγή, οι πελάτες χρησιμοποιούν προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Σε ολόκληρο τον κόσμο! Scharwath Metallwaren – Ο συνεργάτης σας όταν πρόκειται για συστήματα στηριγμάτων σωλήνων ή τεχνολογία σύνδεσης! Απόσπασμα του προγράμματος παραγωγής της εταιρείας μας: Μπράτσα από χάλυβα κυκλικής διατομής βάσει σχεδίου, μπράτσα από χάλυβα κυκλικής διατομής κατά DIN 3570 μορφής A+B, ράβδοι έλξης με αριτερόστροφο-δεξιόστροφο σπείρωμα, διπλά άκρα σπειρώματος, άκρα συγκόλλησης DIN 525 αριστερόστροφου-δεξιόστροφου σπειρώματος, βίδες πέτρας DIN 529 μορφής A, B, C έως M 48, βιδωτά αγκύρια, άγκιστρα J, εξαρτήματα με σπείρωμα DIN 976 έως M 48. Η πρώτη επιχείρηση της Γερμανίας σε αυτήν την ομάδα προϊόντων με σήμανση Ü! Συνδετήρες από επίπεδο έλασμα, πλάκες αγκύρωσης, κολάρα σωλήνων κατά DIN 3567, DIN 1593, DIN 1596, DIN 1592, DIN 1597, δυνατότητα βραχυπρόθεσμης παράδοσης χάρη στη διατήρηση αποθέματος, παράδοση στις παρακάτω ποιότητες υλικού: S235, S355, C 35, C 45, 36MN6, 42CrMo4, 1.4301, 1.4571. Όλα τα άλλα υλικά κατασκευής και οι προαιρετικές επιλογές κατόπιν αιτήματος. Ευελιξία ως προς τον αριθμό τεμαχίων από 1 έως „άπειρα”! Έγκαιρα και γρήγορα. Μικρή εξέταση καταλληλότητας κατά EN 18800, μέρος 7. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη παρέχουμε μη καταστρεπτικό έλεγχο υλικών με τις μεθόδους PT, MT, RT και UT. Φορεία σωλήνων/έδρανα σωλήνων, έδρανα ολίσθησης σωλήνων, συστήματα σύσφιξης.

 4. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1970 από τον Wilhelm Modersohn τον μεγαλύτερο. Κύρια δραστηριότητά της εκείνη την εποχή ήταν η παραγωγή και πώληση αγκυρίων για προκατασκευασμένες προσόψεις από σκυρόδεμα. Σήμερα, η εταιρεία με έδρα το Σπένγκε, απασχολεί ήδη περισσότερα από 140 άτομα. Πλέον η Modersohn ασχολείται με την κατασκευή προσόψεων και βαρέων συνδετήρων, καθώς και ειδικά κατασκευασμένα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ πωλεί, επίσης, εμπορεύματα όπως πείρους και ράβδους με σπείρωμα. Γνωστά έργα όπως η Frauenkirche στη Δρέσδη, το Stadtschloss στο Βερολίνο ή το Design Museum V&A στο Νταντί αποτελούν μέρος του διευρυμένου χαρτοφυλακίου της ιδιόκτητης εταιρείας. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα δοκιμών, η Modersohn αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα τεχνολογίας αγκύρωσης, προσφέροντας έτσι λύσεις βελτιστοποιημένες από πλευράς κόστους και απόδοσης για στερεώσεις και συνδέσμους στην κατασκευαστική βιομηχανία.

 5. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

  Ειδικός στην Ευρώπη στην υψηλή ποιότητα, η Codipro παράγει δακτυλίους ανύψωσης υψηλότατης ποιότητας, ικανούς για ανύψωση εξαιρετικά βαρέων φορτίων. Όλοι οι δακτύλιοι Codipro είναι αρθρωτοί και επιτρέπουν περιστροφές με φορτία. Η CODIPRO προτείνει μια μεγάλη γκάμα δακτυλίων ανύψωσης και είναι σε θέση να υλοποιήσει δακτυλίους ανύψωσης κατά παραγγελία, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Γαλλία

 2. JUNASPIN GMBH

  Γερμανία

 3. ACTON S.A.

  Γαλλία

 4. MÄDLER GMBH

  Γερμανία

 5. HEINRICH JUNGEBLODT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. NEFF GEWINDETRIEBE GMBH

  Γερμανία

 2. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Γερμανία

 1. KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH

  Γερμανία

 2. ERNST THOMAS GMBH

  Γερμανία

 3. INOX BOUTS FILETES (IBF)

  Γαλλία

 4. FILET SRL

  Ιταλία

 5. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Γαλλία

 6. SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG

  Γερμανία

 7. 4FASTENING GMBH

  Γερμανία

 8. HENSEN GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρηση που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 40 και εξελίχθηκε στην εταιρεία Hensen GmbH, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών υψηλής ποιότητας προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας τόρνου και σπειρωμάτων. Με αρχικό προσανατολισμό μόνο σε περιφερειακό επίπεδο, σήμερα προμηθεύουμε περισσότερους από 2000 πελάτες από τη Γερμανία, την Ευρώπη και υπερπόντιες χώρες από τη μονάδα του Mönchengladbach. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας περίπου 25000 τ.μ. επεκτείνουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων μας με την παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων ακριβείας, καθώς τορναριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων με σπείρωμα κατά DIN, βάσει σχεδίου ή προτύπου. Για να είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση σε μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και σε καλά εκπαιδευμένους συνεργάτες. Η δυνατότητα να υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε μόνιμο έλεγχο ποιότητας και τελικό έλεγχο επιτόπου παρέχει στους πελάτες μας την εγγύηση ενός υψηλού προτύπου ποιότητας. Η HENSEN GmbH θα εξακολουθήσει να καλλιεργεί στο μέλλον την εμπιστοσύνη των πελατών της με την παραγωγή κορυφαίων προϊόντων «Made in Germany».

 1. LAMINADOS ASENSIO SL

  Ισπανία

  Η επιχείρηση Laminados Asensio, S.L., ιδρύθηκε το 1994 και ειδικεύεται στην κατασκευή μπουλονιών αγκύρωσης για την οικοδομή, ευθύγραμμων ή κυρτών και ελικοτομημένων ραβδών διαμέτρου από 6 ως 120 χιλιοστά. Το εργοστάσιο βρίσκεται σε οικόπεδο 15 000 τ.μ, με δομημένη επιφάνεια 3 000 τ.μ. Το εργοστάσιο είναι πρόσφατης κατασκευής, εξοπλισμένο με συστήματα κατασκευής προηγμένης τεχνολογίας και αποτελεσματικά τα οποία διαχειρίζονται οι είκοσι πέντε καταρτισμένοι μας υπάλληλοι. Ολα αυτά τα στοιχεία σας εξασφαλίζουν μια γρήγορη παράδοση και έναν εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας.

 2. DAVREUX NOIZET

  Γαλλία

 3. IAV DREHTEILE GMBH

  Γερμανία

 4. INTENFA GROUP LIMITED COMPANY

  Τουρκία

 5. NSG CELIK

  Τουρκία

 6. GROW TRADE FASTENER

  Τουρκία

 7. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Γερμανία

 8. ISG-SCHÄFER GMBH

  Γερμανία

 9. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Γαλλία

 10. CERGY-VIS

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βέργες με σπείρωμα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

56 επιχειρήσεις