• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αυγά

Αποτελέσματα για

Αυγά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BB WHOLESALE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

 2. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

 5. UFTER HOLDING B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Από το 1994, η Northlink Trading GMBH έχει αριστεύσει ως σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο και ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή αγαθών. Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η προμήθεια ειδών χύδην και η μεταπώλησή τους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σε διάστημα 28 ετών έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως οι Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator και πολλές άλλες. Η επιτυχίας μας βασίζεται στο στρατηγικό πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής μας τοποθεσίας που ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς και διασφαλίζει την αποτελεσματική παράδοση παγκοσμίως. Στην Northlink Trading GMBH, η σταθερή αποστολή μας είναι να υπερκαλύπτουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ασφαλή προϊόντα διακριτής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δια τηρώντας ένα άκρως εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό. Με κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη επιδιώκουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία αριστείας στην παγκόσμια αγορά, αριστεύοντας στην επεξεργασία και στην πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιρειών τροφίμων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αφοσιωμένοι στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας μας, διαθέτουμε υποστήριξη πελατών επί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα παγκόσμια αποστολή, διασφαλίζοντας τη γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. COQ DES PRES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COQ DES PRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοτόπουλα φρέσκα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Αυγά, πατε κοτοπουλου, βιολογικα κοτοπουλα, βολοβαν, μπουτια κοτοπουλου, και Χοιρινό κρέας αλεσμένο και ψημένο (ριγιέτ). Έχει έδρα σε Fernelmont, Βέλγιο.

 2. BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει έδρα σε Breckerfeld, Γερμανία.

 3. ÁNGEL BALDOMÁ S.A.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ÁNGEL BALDOMÁ S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυγά αγροκτήματος, Παραγωγός αυγών, κροκοι αυγων, αλβουμινη αυγου, και Υγρός κρόκος. Έχει έδρα σε Balaguer-Lleida, Ισπανία.

 4. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES FERMIERS D'ARGOAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρέατα και αλλαντικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, γεωργικα προϊοντα, πουλερικα, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Ploufragan, Γαλλία.

 5. GRANJA AGAS SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRANJA AGAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες, Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες, αυγα ορτυκιων, αυγα κοτας, αυγα απο κοτες που εκτρεφονται σε ανοιχτο χωρο, αυγα στην ισπανια, αυγα στην cuenca, και συσκευασμενα φρεσκα αυγα. Έχει έδρα σε Motilla Del Palancar-Cuenca, Ισπανία.

 1. EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυγα κοτας, και αυγα. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 2. EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει έδρα σε Lohne, Γερμανία.

 1. ZOURAS POULTRY

  Ελλάδα

  Καλώς ήρθατε στην E*Σελίδα μας. Σας προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα από την Ελλάδα. Η Zouras Poultry είναι ο κορυφαίος Έλληνας παραγωγός και εξαγωγέας αυγών επώασης, επιτραπέζιων αυγών και επίσης πιστοποιημένος Halal για εξαγωγή κατεψυγμένου κοτόπουλου ολόκληρα και ανταλλακτικά. Welcome to our E*Page. We serve you the best quality products from Greece. Zouras Poultry is the leading Greek producer & exporter of hatching eggs, table eggs and also halal certified for export of frozen chicken whole and parts.

 2. LEHA GMBH

  Γερμανία

  Η LeHA GmbH είναι μια μικρομεσαία, καινοτομική επιχείρηση στο νότιο Sachsen-Anhalt με έδρα στο κέντρο της βορειότερης περιοχής οινοποιίας της Γερμανίας, στην κοιλάδα του Saale-Unstrut. Από το 2002, η LeHA δραστηριοποιείται στην αγορά τροφίμων της Γερμανίας και μπορεί να ανατρέξει σε ένα γνήσιο ιστορικό επιτυχιών. Με κινητήρια δύναμη την υψηλή καινοτομικότητα ήταν σε θέση να διευρύνει και να μετεξελίσσει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων. Έτσι, η εταιρεία εξελίχθηκε από έναν τοπικό προμηθευτή ενός υποκατάστατου κρέμας χωρίς λακτόζη φυτικής προέλευσης σε μια δραστηριοποιούμενη σε ολόκληρη την Ευρώπη επιχείρηση με πολυάριθμα αμιγώς φυτικά προϊόντα. Με την εμπορική ονομασία Schlagfix είναι σήμερα ένας από τους πλέον γνωστούς προμηθευτές αμιγώς φυτικών υποκατάστατων προϊόντων γάλακτος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ποιότητας των προϊόντων Schlagfix είναι η ιδιαίτερα αυθεντική τους γεύση, καθώς και η άψογη λειτουργικότητα, η οποία μάλιστα παρέχει συχνά στον πελάτη ένα ευρύτερο πεδίο εφαρμογής σε σύγκριση με τα ανάλογα ζωικά προϊόντα που ενθουσιάζει έτσι ακόμη και τους „μη χορτοφάγους“ για τα προϊόντα. Λιγότερες θερμίδες, τέλεια ανοχή, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και χωρίς χοληστερίνη… Επιχειρήματα για τα φυτικά προϊόντα Schlagfix υπάρχουν πολλά. Χάρη στη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών στον τομέα της λιανικής πώλησης στη Γερμανία επιτεύχθηκε μια σταθερή ανάπτυξη. Σήμερα, μεταξύ των πελατών μας στη Γερμανία συγκαταλέγονται, π.χ.: οι εταιρείες Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto και Netto Stavenhagen. Επίσης προμηθεύουμε επιμέρους κλινικές και νοσοκομεία.

 3. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Εσθονία

  Παραγωγή και πωλήσεις παστεριωμένων υγρών αυγού (ασπράδι αυγού, κρόκος αυγού, ολόκληρο αυγό), βρασμένα και καθαρισμένα αυγά, αυγά ομελέτα. Πώληση αυγού σε σκόνη (κρόκος, λευκωματίνη αυγού HW, ολόκληρο αυγό, μείγμα για προφιτερόλ, μαγιονέζα που δεν επηρεάζεται από τη θερμότητα, κρόκος αυγού σε σκόνη. Παραγωγή και συσκευασία φρέσκων αυγών. www.eggomuna.ee

 4. DAVA FOODS ESTONIA

  Εσθονία

  Παραγωγή και πωλήσεις παστεριωμένων υγρών αυγού (ασπράδι αυγού, κρόκος αυγού, ολόκληρο αυγό), βρασμένα και καθαρισμένα αυγά, αυγά ομελέτα. Πώληση αυγού σε σκόνη (κρόκος, λευκωματίνη αυγού HW, ολόκληρο αυγό, μείγμα για προφιτερόλ, μαγιονέζα που δεν επηρεάζεται από τη θερμότητα, κρόκος αυγού σε σκόνη. Παραγωγή και συσκευασία φρέσκων αυγών.

 5. QUAIL AND EGGS "ORTYGIA"

  Ελλάδα

  Συγχρονη μοναδα ελληνικης βιολογικης εκτροφης πτερωτων θηραματων "ορτυγια" ορτυκια και αυγα ορτυκιων πωληση χονδρικη λιανικη .Ορτυκια νωπα-κατεψυγμενα.Αυγα φρεσκα η για εκκολαψη.Αυγα τουρσι ξυδατα.Ιταλικα ορτυκια για εκπαιδευση κυνηγετικων σκυλων.Περδικες τσουκαρ και κολχικοι φασιανοι.

 6. B.A.K.FARM

  Ελλάδα

  Πτηνοτροφεία αναπαραγωγής, νεοσσοί, κοτόπουλα , γαλόπουλα, αυγά ελεύθερης βοσκής, πουλάδες.

 7. EGGS TENEKETZH

  Ελλάδα

  Παραγωγη αυγων υψηλης ποιοτητας

 8. OLDAR GROUP SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία OLDAR GROUP SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο αυγων και παστεριωμενων προϊοντων, και συσκευασμενα φρεσκα αυγα. Έχει έδρα σε Komorów, Πολωνία.

 1. GENERAL FURNITURES

  Γαλλία

  Η εταιρεία GENERAL FURNITURES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, αυγα, μη αλκοολούχο εξωτικό αναψυκτικό, Μη αλκοολούχα ποτά, και ηλιελαια. Έχει έδρα σε Bobigny, Γαλλία.

 2. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αυγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυγά, Αυγά, αυγοθήκες, συσκευασία φρούτων και λαχανικών, και αχλαδοσχημοι διακοπτες. Έχει έδρα σε Balikesir/bandirma, Τουρκία.

 3. PRODHOLDING

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PRODHOLDING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, αυγα κοτας, και αυγα κατηγοριας a. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 4. KAYIK SP Z. O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία KAYIK SP Z. O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυγα κοτας. Έχει έδρα σε Trzebiechow, Πολωνία.

 5. CEWO WORTMANN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία CEWO WORTMANN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει έδρα σε Rheda-Wiedenbrück, Γερμανία.

 6. UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκευασμενα αυγα και παραγωγα αυτων. Έχει έδρα σε Areias-Ferreira Do Zêzere, Πορτογαλία.

 7. WACHTELHOF

  Γερμανία

  Η εταιρεία WACHTELHOF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει έδρα σε Uplengen, Γερμανία.

 8. ECOTERA HUEVOS ECOLÓGICOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία ECOTERA HUEVOS ECOLÓGICOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει έδρα σε Zamora, Ισπανία.

 9. GELDOF POULTRY PRODUCTS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GELDOF POULTRY PRODUCTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει έδρα σε Menen, Βέλγιο.

 10. GORDO YUMURTA

  Τουρκία

  Η εταιρεία GORDO YUMURTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αυγά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.306 Επιχειρήσεις