• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αρώματα τροφίμων

Αποτελέσματα για

Αρώματα τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

 3. SÉLECTARÔME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

 4. HUBCYCLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 5. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και διανομή ελαίων μέντας, μενθόλης και άλλων αιθέριων ελαίων για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής, τη βιομηχανία παραγωγής τσίχλας και άλλους συναφείς κλάδους. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ιδίως στους τομείς των καλλυντικών, της οικίας, της περιποίησης (ανθρώπου και ζώων), της κλωστοϋφαντουργίας, των ζωοτροφών, των τροφίμων, της στοματικής περιποίησης, του Wellness και σε πολλούς άλλους τομείς. Οι πεπειραμένοι αρωματοποιοί μας αναπτύσσουν για λογαριασμό σας καινοτομικές δημιουργίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσδοκίες και στο προφίλ των απαιτήσεών σας. Στη νέα ανάπτυξη των προϊόντων σας, είναι αυτονόητο ότι τηρούμε τους νομικούς και τεχνικούς κανονισμούς ασφαλείας, καθώς και τις ειδικές επιθυμίες καταχώρισης. Τα αρωματικά μας έλαια είναι άριστης ποιότητας και πολλαπλών χρήσεων. Διαθέτουμε άριστης ποιότητας ειδικά σχεδιασμένα έλαια μέντας με βάση τις δικές σας απαιτήσεις για τους τομείς της στοματικής υγιεινής, της βιομηχανίας γλυκισμάτων ή ακόμη και με βάση φαρμακευτικές προδιαγραφές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Το Instituto Fitológico είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1971, με έδρα την Βαρκελώνη, η οποία κατασκευάζει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια προϊόντα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτών, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα, αρώματα και γεύσεις για τις βιομηχανίες των φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων, ζωικών τροφίμων, κτηνιατρικής και γεωργίας. Εργαζόμαστε με φυσικές και βιο-οικολογικές διαδικασίες με περισσότερα από 300 φυτά και πολλά φινιρίσματα ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

 2. GMC G. MARIANI & C. SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Από το 1910 η εταιρεία G. Mariani & C. αναπτύσσει μια έντονη δραστηριότητα έρευνας, πειραματισμού και παραγωγής εκχυλισμάτων, χυμών, αρωμάτων, αιθέριων ουσιών και μιας μεγάλης γκάμα προϊόντων που κυμαίνονται από τον κλάδο του λικέρ έως τον τομέα των αναψυκτικών, από τα τρόφιμα μέχρι τη ζαχαροπλαστική και τοποθετείται ανάμεσα στους πιο εξειδικευμένους κατασκευαστές του κλάδου. Προσφέρει μια συμβουλευτική υπηρεσία πριν και μετά την πώληση που επιτρέπει στις εταιρείες-πελάτες να αποκτήσουν προϊόντα και λύσεις στα μέτρα τους. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ UNI EN ISO 9001: 2000

 3. METAROM FRANCE - AROMES & CARAMELS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAROM FRANCE - AROMES & CARAMELS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα αρωματα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια ποτων, αρωματα και αιθερια ελαια για την βιομηχανια ζαχαροπλαστικης, καραμελες, δημιουργια αρωματων, φυσικές γεύσεις για τροφή και ποτά, γεύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, και Χρωστικές ουσίες. Έχει έδρα σε Boves, Γαλλία.

 4. BIOLANDES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIOLANDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Αρώματα τροφίμων, Έλαια φυτικά, Προϊόντα ομορφιάς, Αρώματα τροφίμων, αρωματοθεραπεια, καλλωπιστικα προϊοντα, αιθερια ελαια, και φυτικα εκχυλισματα. Έχει έδρα σε Le Sen, Γαλλία.

 5. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουσίες τροφίμων, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Συντηρητικά τροφίμων, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, αρωματα για την βιομηχανια ζαχαροπλαστικης, ουσίες τροφίμων, φυσικες αρωματικες ουσιες, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Nocera Inferiore, Ιταλία.

 1. FERDINAND KREUTZER-SABAMÜHLE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FERDINAND KREUTZER-SABAMÜHLE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 2. JUST DIFFERENT PEOPLE,S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JUST DIFFERENT PEOPLE,S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Αρώματα τροφίμων, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, βιολογικα λαδια, αιθερια ελαια λεμονιου, καλλυντικα ελαια, βιταμινες, και φυσικες αρωματικες ουσιες. Έχει έδρα σε El Puntal (murcia), Ισπανία.

 1. CANNBRO TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CANNBRO TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 2. LOR'N PACK / LABORATOIRES MATHE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LOR'N PACK / LABORATOIRES MATHE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καπνός και είδη καπνιστών, και Καπνός και είδη καπνιστών. Έχει έδρα σε Luneville, Γαλλία.

 3. ZIA LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZIA LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρωστικές ουσίες, γεύσεις για γλυκά, ειδη παρασκευης γλυκισματων, αρωματα και αιθερια ελαια για την βιομηχανια ζαχαροπλαστικης, χημικες χρωστικες για τη βιομηχανια τροφιμων, φυσικες χρωστικες τροφιμων, γαρνιτουρες ζαχαροπλαστικης, και yerocolors. Έχει έδρα σε Odesa, Ουκρανία.

 4. WOLF NIEMZ - ÄTHERISCHE ÖLE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WOLF NIEMZ - ÄTHERISCHE ÖLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 5. AUGUSTO BELLINVIA ESSENZE E AROMI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AUGUSTO BELLINVIA ESSENZE E AROMI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, φυσικες αρωματικες ουσιες, αντικρυπτογαμικα προϊοντα, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, και αρωματα για το σπιτι. Έχει έδρα σε Rivoli, Ιταλία.

 6. PURE FLAVOUR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PURE FLAVOUR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα προϊοντα για τροφιμα, βιταμινες, συνθετα υλικα, και φυσικές γεύσεις για τροφή και ποτά. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 7. EPICES DES ILES MADAGASCAR

  Μαδαγασκάρη

  Από το 1990, Η EPICES DES ILES MADAGASCAR είχε πάντα στόχο να εξάγει την καλύτερη βιολογική βανίλια. Προετοιμάζουμε πολλά είδη βανίλιας για εξαγωγή εκ των οποίων η μαύρη βανίλια γκουρμέ, η μαύρη βανίλια TK, η κόκκινη βανίλια, η βανίλια cuts, η κοντή βανίλια.Και εγκατασταθήκαμε στην πόλη Sambava, στην ανατολική περιοχή της Μαδαγασκάρης. Η βανίλια μας μαγεύει και μας κατέκτησε ώστε να γοητέψουμε και ολόκληρο τον κόσμο με τα τόσο ιδιαίτερα της αρώματα. Η παγκόσμια γευσιγνωσία αναζητά αυτήν την ποιότητα βανίλιας για τα διάφορα πιάτα και μαγειρικές τους συνταγές. Η εταιρεία EPICES DES ILES MADAGASCAR άνοιξε μια δεύτερη παραγωγική μονάδα φυσικής βανίλιας στην Ambanja, στην περιοχή της DIANA, στο βόρειο μέρος της Μαδαγασκάρης. Πέρα από την βανίλια βιολογικής προέλευσης της Μαδαγασκάρης, παράγουμε και άλλα προϊόντα όπως καφέ, πιπέρι και κακάο. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες ποιότητες και πουλάμε τα προϊόντα μας κυρίως σε μεγάλες ποσότητες. Η EPICES DES ILES MADAGASCAR εξάγει σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων: καλλυντικά, ζαχαροπλαστική, βιομηχανία, παρασκευαστές παγωτών…ικανοποιούμε τις απαιτήσεις σας σε σύντομο διάστημα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας https: //www.epicesdesiles.com / Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που προσφέρουμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 8. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Γερμανία

  Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.

 1. ALCHIM AROMATIQUES

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALCHIM AROMATIQUES ιδρύθηκε το 1971 και ειδικεύεται στην κατασκευή αρωματικών ουσιών για την βιομηχανία τροφίμων (αρτοποιεία, μπισκοτοποιία, γαλακτοκομία, καταστήματα πώλησης παγωτών, διαιτητικά προϊόντα, ζαχαρώδη, ποτά κ.λπ.), στην παρασκευή αρωματισμένων ζαχαρούχων φρούτων για γιαούρτια (βερίκοκο, ανανάς, φράουλα, σμέουρα, μύρτιλλα, κ.λπ.) και εκχυλίσματος κοχενίλης E120 (για την αλλαντοποιία και τα καλλυντικά). Αρχή μας είναι η κατασκευή ποιοτικών προϊόντων. Παραδίδουμε από ένα κιλό μέχρι και πολλούς τόνους. Παρασκευάζουμε γλυκές αρωματικές ουσίες (πικραμύγδαλο, φράουλα, καρύδα, ροδάκινο, ακτινίδιο, φιστίκι κ.λπ.), αλμυρές αρωματικές ουσίες (μανιτάρι, τυρί, τρούφα, θυμάρι, δεντρολίβανο, βασιλικό κ.λπ), φυσικές αρωματικές ουσίες (βανίλια, καφές, άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, λεμόνι, πορτοκάλι κ.λπ.), αρωματικές ουσίες σε μορφή σκόνης, φυτικά εκχυλίσματα, όπως, επίσης, και εξατομικευμένα αρώματα. Εμπορευόμαστε, επίσης, συνθετικές χρωστικές ουσίες.

 2. ALIMAD

  Βέλγιο

  Η ALIMAD FOOD είναι μια εταιρεία παραγωγής αρωμάτων και χρωστικών για τρόφιμα σε υγρή ή ημίρρευστη μορφή. Τα προϊόντα μας προορίζονται στην ανατολίτικη ζαχαροπλαστική και ξεχωρίζουν στην αγορά, τόσο όσον αφορά την ποιότητα, το άρωμα και την γεύση τους όσο για την τιμή τους : ανθόνερο πορτοκαλιάς, ροδόνερο, σιρόπι γλυκόζης με μέλι, σπεσιαλιτέ με λεμόνι. Τα εμπορικά μας σήματα: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε διανομείς και χονδρέμπορους.

 3. DESLY GROUP (HK) DEVELOPMENT LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία DESLY GROUP (HK) DEVELOPMENT LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλτσα σογιας, και Αρωματικά καρυκεύματα. Έχει έδρα σε Gateshead, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. ARÔMES & SAVEURS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARÔMES & SAVEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικες αρωματικες ουσιες, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, και αρωματα σε σκονη. Έχει έδρα σε Prunay-Sur-Essonne, Γαλλία.

 5. DERIVADOS ESENCIALES DE LIMÓN S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία DERIVADOS ESENCIALES DE LIMÓN S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικες αρωματικες ουσιες, Αρτυματικές ουσίες τροφίμων, Παρασκευάζονται αρτυματικές ουσίες, και Αρτυματικές ουσίες όμοιες με φυσικές. Έχει έδρα σε Bollullos De La Mitación, Ισπανία.

 6. LECOCQ FLAVOURS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LECOCQ FLAVOURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα τροφίμων, αρωματα για αλκοολουχα ποτα, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια ποτων, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, και Αρώματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Zonhoven, Βέλγιο.

 7. ATMAR BIO LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ATMAR BIO LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσθετικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Αρώματα τροφίμων, Έλαια φυτικά, Οσπρια ξηρά, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Αρώματα τροφίμων, Έλαια φυτικά, και Οσπρια ξηρά. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

 8. TAMSTEVIYA A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία TAMSTEVIYA A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. TEXIFRANCE AVG

  Γαλλία

  Η εταιρεία TEXIFRANCE AVG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματική ουσία εκχυλίσματος βανίλιας, Φυσικά αρώματα για ζαχαροπλαστική, και Αρωματική ουσία βανίλιας. Έχει έδρα σε Montfavet, Γαλλία.

 10. FABSTER AROMATIQUE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FABSTER AROMATIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα τροφίμων, ουσίες τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, ουσίες τροφίμων, Παρασκευάζονται αρτυματικές ουσίες, και εξαγωγη αρωματων τροφιμων. Έχει έδρα σε Angerville, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρώματα τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

147 Επιχειρήσεις