• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αρώματα και καλλυντικά

Αποτελέσματα για

Αρώματα και καλλυντικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LABORATOIRE COSMÉTIQUE DÔM LABS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ως εργαστήριο και δημιουργός καλλυντικών, η DÔM LABS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και έμπειρες συμβουλές από την σύνθεση ως την παραγωγή των καλλυντικών σας προϊόντων. Μια ποιοτική συμβουλή καλλυντικού προϊόντος χάρη σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Σας συνοδεύουμε βήμα βήμα, από τον σχεδιασμό μέχρι την μορφοποίηση των καλλυντικών σας, και στην συνέχεια για την συσκευασία του εν όψει της εμπορευματοποίησης του. Οι ειδικοί μας σε θέματα καλλυντικών ακούν τις ειδικές σας ανάγκες και σας βοηθούν στην υλοποίηση του έργου σας. Η δομή της προσφοράς μας υπηρεσιών τηρεί 3 προσεγγίσεις ως εξής - Η πλήρης υπηρεσίας αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη διαδικασία, που σας επιτρέπει να υλοποιήσετε την ιδέα σας σε καλλυντικό προϊόν έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά. Το έργο σας καθορίζεται από τεχνική, επιστημονική, οικονομική και εμπορική άποψη (marketing). Το ιδιωτικό σήμα επιτρέπει την επιλογή των συνθέσεων (μακιγιάζ, ευεξία, φροντίδα, σπα). Σας υποστηρίζουν ειδικοί σε θέματα κοσμετολογίας ώστε να επωφεληθείτε από τις συμβουλές τους σε ότι αφορά τα καλλυντικά. Παραλαμβάνεται έτοιμα προϊόντα ή καλλυντικά σε χύμα μορφή, ανάλογα με την επιλογή σας. Η μορφοποίηση ή εργασία για λογαριασμό τρίτων αντιστοιχεί στην κατασκευή ενός καλλυντικού σύμφωνα με τις δικές σας συνθέσεις. Ξεκινάμε την παραγωγή και εξασφαλίζουμε την συσκευασία των καλλυντικών σας στο παραγωγικό μας χώρο. Σημειώστε πως προσφέρουμε επίσης σταθερές ελάχιστε τιμές αγοράς σε ευνοϊκές τιμές για τους πελάτες μας. Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 25 χώρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. COMFORTPAT B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η ComfortPat B.V. είναι μια εταιρεία με έδρα την πόλη Huissen της Ολλανδίας που εξειδικεύεται στην διανομή και στην χονδρική πώληση επώνυμων προϊόντων για την υγεία, την ιατρική, φαρμάκων και καλλυντικών από το Η μεγάλη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα, είδη μακιγιάζ όπως βάσεις και κραγιόν για τα χείλια, κρέμες και αρώματα. Είμαστε ο ιδανικός σας εταίρος για οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς! Για την ασφάλεια σας, παρέχουμε επίσης ιατρικά είδη όπως θερμόμετρα, μάσκες προσώπου, γάντια και απολυμαντικά για τα χέρια και τις επιφάνειες. Διανέμουμε προϊόντα από πολλές επώνυμες φίρμες όπως οι Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior ή l'Occitane.Χάρη στην συνεχή προσέγγιση μας για έρευνα και ανάπτυξη καθώς και καινοτομία, παρέχουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές για να ικανοποίησουμε τους πελάτες μας ανά τον κόσμο. Οι πελάτες μας εκτιμούν επίσης την ολοκληρωμένη μας υπηρεσία μετά την πώληση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EXPORT LINE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. PARFUMS PAR NATURE LA PRODUCTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το επάγγελμα μας είναι να παράγουμε αρώματα και καλλυντικά, στόχος μας είναι η αριστεία, δέσμευση μας η φύση. PARFUMS PAR NATURE – Η παραγωγή (PPN-LP) παράγει για λογαριασμό τρίτων και προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών, από τον σχεδιασμό ως το προϊόν. Στόχος μας είναι να αναζητάμε καθημερινά την αριστεία "Made in France" της αρωματοποιίας και των " υπεύθυνων" καλλυντικών. Η PARFUMS PAR NATURE δεσμεύεται ώστε να εξασφαλίσει την συμβατότητα, την αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση των απαιτήσεων. Η PPN-LP σας προσφέρει μια πλήρης ομάδα για να σας συνοδεύσει για το ετοιμοπαράδοτο ή στα μέτρα σας, έργο. Η ομάδα μας σας συνοδεύει στην δημιουργία της έννοιας μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την σύνταξη του καταστατικού φακέλου. Θα είναι στην διάθεση σας για την ανάπτυξη της γκάμας σας αρωμάτων και καλλυντικών, με πιστοποίηση βιολογικής προέλευσης, φυσική ή κλασική. Κατασκευάζονται μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές: ελάχιστη ποσότητα 3 000 L και άνω.. Μια αναγνωρισμένη τεχνογνωσία πάνω από 30 έτη: η επιχείρηση καλλιεργεί γερές και βιώσιμες συνεργασίες με τοπικούς προμηθευτές και έτσι σας δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στο σύνολο των καλύτερων ειδών συσκευασίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η Balkan Luxury Supply είναι οργανισμός που προσφέρει ευρεία γκάμα πολυτελών ειδών. Είμαστε αξιόπιστη εταιρεία εφοδιασμού προϊόντων ομορφιάς, όπως αρώματα (επώνυμα αρώματα και εξειδικευμένα), καλλυντικά (ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων περιποίησης δέρματος, κρέμες, μακιγιάζ, κ.λπ.), γυαλιά (επώνυμα γυαλιά ηλίου, πολυτελείς σκελετοί, οπτικά), ρολόγια, κοσμήματα και μόδα για λιανέμποροι και χονδρέμποροι σε όλο τον κόσμο. Εισάγουμε- εξάγουμε παγκοσμίως (Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ, κ.λπ). Η ροή των ειδών απευθείας από το απόθεμα μας κάνει γρήγορους και αξιόπιστους εταίρους. Η Balkan Luxury Supply προσφέρει όχι μόνο μοντέρνα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και μια εμπεριστατωμένη λύση για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευματικών μεταφορών, γρήγορη παράδοση, τελωνειακές υπηρεσίες και ασφάλιση. Κρατάμε υψηλότερα επίπεδα αποθεμάτων για την κάλυψη περιόδων εποχικής ζήτησης. Κρατάμε υψηλότερα επίπεδα αποθεμάτων για την κάλυψη περιόδων εποχικής ζήτησης εμπορικών σημάτων, όπως: Calvin Klein, Chloe, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Giorgio Armani, Hermes, Yves Saint Laurent, Gucci, , Lancome, Montale,

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MBR MEDICAL BEAUTY RESEARCH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα καλλυντικά του οίκου MBR συνδέονται με την καινοτομία, την παράδοση, την αποτελεσματικότητα, τη συμβατότητα, τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα. Η MBR είναι μοναδική, απαραίτητη, βιώσιμη και εξατομικευμένη. Η παγκόσμια αρχή λειτουργίας όλων των προϊόντων MBR παράγει μια πληθώρα επιδερμικών, δερματικών και καλλυντικών επιδράσεων, που συνεργάζονται για την τελειότητα αυτής της εξαιρετικής μάρκας. Η φιλοσοφία της MBR ως γερμανική εταιρεία πιστοποιημένη από τον TÜV έγκειται στη χρήση μόνο των καλύτερων ενεργών συστατικών με την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση με βέλτιστη συμβατότητα με το δέρμα, σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες. Η MBR είναι το αποτέλεσμα εντατικής αισθητικής έρευνας με έμφαση στη γήρανση του δέρματος και την αντιγήρανση. Τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί και αναπτύσσονται σε συνεργασία με αναγνωρισμένους ειδικούς στους τομείς της πλαστικής χειρουργικής και της δερματολογίας. Βιοχημεία: Ανάπτυξη της τεχνολογίας της τοξικολογίας, της μικροβιολογίας και της σύνθεσης σκευασμάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. LABORATOIRE EUROTEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, κατασκευάζουμε προϊόντα ομορφιάς και αρώματα, προϊόντα υγιεινής φροντίδας και περιποίησης με συνθέσεις που αποτελούνται από συστατικά με φυσικά ενεργά στοιχεία. Είμαστε περήφανοι του 100% μας φυτικού DNA. Τα καλλυντικά συνδέονται με την σωματική υγιεινή, εξ' ού και η αυστηρή μας επιλογή των προμηθευτών και των συνεργατών μας. Οι ομάδες μας είναι γερές και παθιασμένες προκειμένου να παράγουν προϊόντα ποιότητας και να εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή. Ο άνθρωπος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα στον όμιλο Eurotel : η συμβολή του για την επιτυχία του εργαστηρίου αποτελεί μια προτεραιότητα. Η υποδομή μας, που εξειδικεύεται στην δημιουργία και στην παραγωγή καλλυντικών σε μικρές και μεσαίες σειρές, συγκέντρωσε ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών, επιλεγμένοι αυστηρά για την αξιοπιστία τους και την ποιότητα της τεχνογνωσίας τους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. CHARRIER PARFUMS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. VINCE COMPANY PARFUMERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. NORTEMPRESA PERFUME & COSMETICS MANUFACTURER

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η Nortempresa είναι ηγετική Πορτογαλική εταιρεία στην παρασκευή αρωμάτων και καλλυντικών για εταιρείες, εκδηλώσεις και προσωπικότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. . Αναπτύσσουμε και παράγουμε τα καλύτερα αρώματα αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό του προϊόντος μέχρι την διαχείριση διακίνησης του! Επικεντρωνόμαστε στην Ιδιωτική ετικέτα και στην παραγωγή με σύμβαση. Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και διαθέτουμε ένα σύγχρονο εργαστήριο όπου σχεδιάζουμε προϊόντα για όλες τις ανάγκες: σχεδιασμός, παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος, αυτόματη πλήρωση, λευκός θάλαμος και θάλαμος εμβροχής, γραμμή συσκευασίας και παράδοση! Η εξατομικευμένη μας γραμμή καλλυντικών συμπεριλαμβάνει αρώματα, προϊόντα περιποίησης του δέρματος, του σώματος, προϊόντα για τα μαλλιά κ.λπ. Η Nortempresa τηρεί τα αυστηρά μας πρότυπα για προϊόντα και υπηρεσίες: Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 22716 GMP, σήμα καλής πρακτικής και παρασκευής καλλυντικών. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά έμπειρη. Το εργαστήριο μας στην Braga, στην Βόρεια Πορτογαλία, διαθέτει εξοπλισμό και εγκαταστάσεις αιχμής για να εξασφαλίσει την βέλτιστη ποιότητα των αρωμάτων και καλλυντικών μας. Η ευελιξία είναι μία από τις αξίες μας και παραδίδουμε και προσαρμόζουμε τα καλύτερα προϊόντα που απαιτούνται σύμφωνα με τις διάφορες ανάγκες. Από το 2006, η Nortempresa αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις φίρμες που αναζητούν εξατομικευμένα καλλυντικά και αρώματα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για να μάθετε περισσότερα! .

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. MEIS TRADE

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η MEIS ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1981. Κύριος μας στόχος ήταν να ιδρύσουμε μια εταιρεία ικανή να προσφέρει έναν μοναδικό χαρτοφύλακα προϊόντων άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές στοχεύοντας έναν μεγάλο εύρος πελατών, όλων των ηλικιών: γυναικεία, ανδρικά, παιδικά. Από την αρχή, αφομοιωθήκαμε στην παροχή των καλύτερων προϊόντων περιποίησης του σώματος και των μαλλιών και προϊόντων με τα οποία οι πελάτες νοιώθουν όμορφα και αποκτούν αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας επιστημονική ομάδα έπαιξε μείζον ρόλο στην ανάπτυξη εξαίσιων προϊόντων για το σώμα και τα μαλλιά που προλαμβάνουν προβλήματα ή τα λύνουν αποτελεσματικά τα οποία κατέκτησαν γρήγορα την αγορά μας. Κατακτήσαμε την απόλυτη ικανοποίηση και πίστη του πελάτη χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και στην εξαίσια εξυπηρέτηση με βάση μιας λεπτομερής έρευνας και συνθέσεις που ανέπτυξαν κορυφαία εξειδικευμένα εργαστήρια. Για περισσότερα από 30 χρόνια, τα προϊόντα μας προσφέρονται σε φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών, αλυσίδες σουπερμάρκετ και εξειδικευμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. AUSTRAL COSMETIC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος μας ιδρύθηκε το 2000 από μια οικογένεια προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες αισθητικής σε έναν και μοναδικό χώρο, ώστε να εξοικονομήσουν οι πελάτες χρόνο και να νοιώσουν όμορφοι.Τότε, η Austral Cosmetics ήταν η πρώτη εταιρεία διανομής που συνδύασε μια δυναμική εφοδιαστική αλυσίδα λιανοπωλητών, μια επαναστατική έννοια στον τομέα της ομορφιάς. Η διαχρονική εταιρεία επαναπροσδιορίζεται συνεχώς και ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες. Το 2021, μια επενδυτική εταιρεία αγόρασε την Austral Cosmetics και ανέλαβε με περηφάνια την βούληση της φίρμας να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει σημασία: στον πελάτη. Τα προϊόντα μας και οι εταίροι μας επιλέγονται προσεκτικά. Κύριο μας μέλημα είναι να εξασφαλίσουμε και να σας εγγυηθούμε ποιοτικά προϊόντα στις πιο ενδιαφέρουσες τιμές της αγοράς. Σήμερα, η Austral Cosmetics έχει γίνει μια πραγματική βάση ανάπτυξης της εφοδιαστικής αλυσίδας προϊόντων ομορφιάς στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Ένα μέρος όπου εκτιμάται η εσωτερική ομορφιά. Ένα μέρος που αποτελεί οικία για τα πάντα: μαλλιά, μακιγιάζ, δέρμα και περιποίηση ομορφιάς. Οι έμπειροι μας συνεργάτες είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν στον ταξίδι σας ομορφιάς. Δεν είμαστε μια απλή εταιρεία βιοπορισμού. Είμαστε μια οικογένεια και με αυτόν τον τρόπο υποδεχόμαστε όσους διασχίζουν το κατώφλι μας. Όπως στο σπίτι, θέλουμε να νιώσετε μοναδικοί, άνετα, καλόδεχτοι και πως σας καταλαβαίνουμε και σας λαμβάνουμε υπόψη σε όλες σας τις συναλλαγές με την εταιρεία μας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, μη διστάσετε να ζητήσετε τον κατάλογο μας αν δεν βρείτε ένα προϊόν στον ιστότοπο μας ή μέσω Whatsapp στο 003351227850

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EYUP SABRI TUNCER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1923, η ιστορία της εικονικής αγαπημένης Τούρκικης φίρμας ξεκινά ταυτόχρονα με την γέννηση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η εταιρεία Eyüp Sabri Tuncer είναι μια από τις ηγετικές φίρμες καλλυντικών. Προσφέρει την 100ετή της εμπειρία στους αγαπημένους της πελάτες με πάνω από 600 προϊόντα σε κολόνιες, είδη ατομικής φροντίδας, οικιακής φροντίδας και βρεφικής περιποίησης. Η εταιρεία Eyüp Sabri Tuncer δημιουργεί μια ουσιαστική γέφυρα μεταξύ παράδοσης και μέλλοντος. Ακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες με την εμπειρία της ενός αιώνα και την ανώτατη της αίσθηση σχετικά με την ποιότητα, τις καινότομες στρατηγικές και τους μοναδικούς σχεδιασμούς προϊόντων. Είμαστε περήφανοι να μεταβιβάσουμε το παρελθόν στο μέλλον χάρη στις γερές μας αξίες και αναπτύσσουμε όλα τα προϊόντα μας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Διαθέτουμε πολλές καινοτομίες και πρωτότυπα προϊόντα στον τομέα της κοσμητικής. Τα προϊόντα μας διαθέτουν οδηγίες με Μπράιγ στην συσκευασία και ετικέτα προς διευκόλυνση των ατόμων με πρόβλημα οράσεως. Εξάλλου, τα προϊόντα μας περιέχουν φυσικά συστατικά και δεν περιέχουν παραβένιο ή γλουτένιο. Επίσης, η Eyüp Sabri Tuncer είναι η πρώτη φίρμα καλλυντικών στην Τουρκία που απέκτησε τις πιστοποιήσεις Vegan και Vegetarian για τα προϊόντα της. Η φίρμα δεν διεξάγει δοκιμές σε ζώα. Παράγουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τα πρότυπα σωστής πρακτικής (Good Manufacturing Practices (GMP)) προσφέροντας μόνιμη και πρωτότυπη εμπειρία με τα καλλυντικά της προϊόντα, ξεχωρίζει ως η Τουρκική φίρμα που εκτελεί υγιεινή παραγωγή και διανομή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS έχει εξαιρετική παγκόσμια παρουσία και διαθέτει προϊόντα σε έξι ηπείρους – Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Αφρική, Ευρώπη, Ασία και Ωκεανία. Τα προϊόντα της ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS διατίθενται από πολλούς κορυφαίους εμπόρους λιανικής, μεταξύ αυτών από εμπορικά καταστήματα, αρωματοπωλεία, φαρμακεία και υπεραγορές προϊόντων πολυτελείας και η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο. Η παρουσία στα ράφια είναι σημαντική και πολλά καταστήματα εφαρμόζουν το σύστημα „Shop-in-Shop“. Ασχολούμαστε επίσης με την απευθείας αποστολή, την παροχή υπηρεσιών ΚΑΕ και τις προσωποποιημένες συσκευασίες. Διαθέτουμε μια τεράστια συμβατική βάση με δικαιώματα διάθεσης πολλών επώνυμων εταιρειών καλλυντικών όπως οι Ester Lauder, Lancome, Sisley και πιστοποιημένων καταστημάτων, όπως τα LOREAL, THE BODY SHOP, LANCOME, OBELISK, SEPHORA, DOUGLAS, UNILEVER, P&G. Και ως προμηθευτής και ως κατασκευαστής σετ δώρων, η ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS κατέχει κεντρική θέση. Τα δικά μας σετ δώρων παράγονται στο δικό μας εργοστάσιο και όλα τα σετ συντίθενται επιτόπου με τα διαθέσιμα στοιχεία από τη γκάμα των προϊόντων μας. Τα προϊόντα έχουν πλούσια σύνθεση και διασφαλίζουν την τήρηση των ισχυόντων νόμων και κανονισμών για τα καλλυντικά. Πιστοποιούμε 2 αποθήκες στην Ολλανδία που βρίσκονται στο Rotterdam και στη Χάγη και το δικό μας τμήμα ιδρύθηκε υπό την αιγίδα της μητρικής επιχείρησης η οποία ασχολείται εδώ και 11 χρόνια με τη διάθεση χημικών προϊόντων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ROMERON PERFUME

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ROMERON Perfume είναι ένας από τους ηγετικούς παρασκευαστές αρωμάτων, διαχυτών με καλάμι, αρώματα σε στυλό, αποσμητικό αυτοκινήτου και Eau de colognes στην Τουρκία. Λειτουργούμε σε περισσότερες από 15 χώρες με περίπου 70 καταστήματα πώλησης αρωμάτων Romeron. Επιπλέον, προσφέρουμε στους πελάτες μας παραγωγή με λευκή ετικέτα και εξατομικευμένη υπηρεσία σχεδιασμού. Η ROMERON Perfume είναι ένας από τους 10 καλύτερους προμηθευτές αρωμάτων στην Τουρκία και ένας από τους καλύτερους παρασκευαστές αρωμάτων γαλλικού τύπου. Στην ROMERON, φροντίζουμε επιμελώς τις δημιουργίες σας προσφέροντας τους μια μοναδική αξία και χρησιμοποιώντας συστατικά ανώτατης ποιότητας. Τα αρώματα μας συνδυάζουν αισθητική, ομορφιά, πολυπλοκότητα και συναισθηματική ευεξία τηρώντας παράλληλα τα πιο αυστηρά πρότυπα ελέγχου της ποιότητας και παρακολουθώντας επιμελώς όλα τα παραγωγικά στάδια. Εργαζόμαστε μόνο με τα καλύτερα συστατικά και τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς. Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες σε μια αρωματοποιία με μοναδικό σήμα και να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία στα καταστήματα μας με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα και την βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Στοχεύουμε να δημιουργήσουμε αρώματα ανώτατης ποιότητας, προϊόντα καλλυντικών και αποσμητικών χώρου προσβάσιμα στους πελάτες και να προκαλέσουμε αισθήσεις και μοναδικές εμπειρίες. Επίσης, εργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστους εταίρους για να παράγουμε αρώματα ποιότητας και αποκλειστική συσκευασία. Με εμάς στο πλάι σας, θα είστε σε θέσει να φροντίσετε τους πελάτες σας και να τους προσφέρετε προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. NESRIN COLOGNES LTD.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από το 1950, η Nesrin Colognes LTD. εξυπηρετεί τον τομέα παράγοντας καλλυντικά και απορρυπαντικά, κυρίως κολόνιες. Η Nesrin Colognes, η οποία έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της σύμφωνα με τις καινοτομίες και τις ανάγκες της σημερινής εποχής. Με πολυετή πείρα στην παραγωγή κολόνιας, δημιουργήσαμε μια μεγάλη ποικιλία με ποιοτική συνοχή. Η Nesrin Colognes συνεχίζει τις εμπορικές της δραστηριότητες με τις Nesrin και Ikbal, εμπορικά σήματα υψηλής ποιότητας σε κολόνια που προσφέρονται στις γρήγορα αναπτυσσόμενες αγορές του τομέα σε όλη την χώρα. Είδη κολόνιας: •Κολόνιες με άρωμα λεμόνι •Κολόνια ελιάς •Κολόνιες καπνού •Kολόνιες Linden• Kολόνιες σαφράν, Η γκάμα των αποσμητικών μας χώρου: •Άρωμα Glazed Home• 'Αρωμα ξύλου •Άρωμα ωκεανού •Άρωμα κήπου •Άρωμα άνθεων και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας! Η Nesrin Colognes εφαρμόζει επίσης το βέλτιστο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας ώστε να βελτιώσει συνεχώς την ποιότητα του προϊόντος. Επίσης, προωθούμε χονδρικές και λιανικές πωλήσεις με βάση την ικανοποίηση του πελάτη και την συνοχή της ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. RBG PARIS - ROSE OF BULGARIA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η RBG PARIS σχεδιάζει αρώματα, κατασκευαστής αρωμάτων στα μέτρα του πελάτη και προϊόντων ομορφιάς, καλλυντικών και αρωμάτων με βάση το τριαντάφυλλο. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου είναι παρόν στην γκάμα αρωμάτων και καλλυντικών της RBG PARIS. Η Rbg δημιουργεί αρώματα, αναπτύσσει δημιουργίες αρωμάτων στα μέτρα του πελάτη, γαλλικής κατασκευής, και προσφέρει τις δημιουργίες της αρωμάτων καθώς και την δημιουργία καλλυντικών. Δημιουργήσαμε την προσωπική μας γκάμα καλλυντικών και αναζητούμε διανομείς διεθνώς, στην Ασία, την Βραζιλία, την δυτική Ευρώπη. Τα αρώματα, καλλυντικά μας κατασκευάζονται στην Γαλλία στην Cosmétic Valley τηρώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μπορούμε να αναπτύσσουμε την γκάμα σας αρωμάτων και καλλυντικών στα μέτρα σας. Η γκάμα των αρωμάτων και καλλυντικών μας έχει σχεδιαστεί με μια σύνθεση που ακολουθεί προδιαγραφές προϊόντων που τηρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα και το περιβάλλον. Η RBG πραγματοποιεί εξαγωγές σε όλον τον κόσμο και διαχειρίζεται την εξαγωγή αρωμάτων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. DINA COSMETICS FRANCE SA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. RAPHAEL COSMETIC CONSULTING - FASHION MAKE UP

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η καρδιά του επαγγέλματός μας αφορά τον σχεδιασμό και την διανομή των σειρών μας μακιγιάζ, υπό το σήμα FASHION MAKE-UP®. Δραστηριοποιούμαστε εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, και επιβληθήκαμε ως μια από της ηγετικές εταιρείες στον χώρο με μια σύγχρονη γκάμα και προϊόντα ανώτερης ποιότητας, σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Διαθέτοντας έναν ισχυρό δίκτυο με πάνω από 2 000 σημεία πώλησης στην Ευρώπη, εκ των οποίων ορισμένα σε μεγάλες εθνικές φίρμες, έχουμε αναγνωριστεί στην αγορά μας και φημιζόμαστε πλέον διεθνώς.Παράλληλα, διανέμουμε άδειες για παιδικά αρώματα και προσφέρουμε 2 υπηρεσίες: - Το ξεπούλημα : πακέτα άδειων σε πολύ χαμηλές τιμές με τακτικές παραδόσεις (όλα τα είδη αδειών από τις πιο φημισμένες ως τις αποκλειστικές)- Το μόνιμο : eaux de Toilette 30ML & 100ML ακολουθώντας τις πιο επώνυμες άδειες (FROZEN, MINIONS, MINNIE, SPIDERMAN, κ.λπ...). Χονδρική και ημί-χονδρική πώληση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. SHINE BRIGHT COSMETICS BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Shine Bright Cosmetics BV είναι η ηγετική εταιρεία χονδρικής πώλησης καλλυντικών, προϊόντων ομορφιάς και αρωμάτων στην Ολλανδία. Από την ίδρυση μας, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στους επαγγελματίες μια γκάμα προϊόντων ομορφιάς ανώτατης ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Προϊόντα περιποίησης δέρματος και προσώπου, αρώματα, περιποίηση μαλλιών και μακιγιάζ. Σήμερα εφοδιάζουμε τα καταστήματα καλλυντικών με τα καλύτερα προϊόντα σε όλο τον κόσμο στις καλύτερες τιμές. Ως ειδικοί στην αγορά της υγείας και της ομορφιάς, γνωρίζουμε την σημασία που έχει η κατάλληλη αποθήκευση των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια: χάρη στον εξαιρετικά καταρτισμένο μας προσωπικό και σε ένα βέλτιστο σύστημα διαχείρισης, είμαστε σε θέση να ελέγχουμε πλήρως οποιοδήποτε μη ασφαλές προϊόν ώστε να εμποδίσουμε την αποστολή του με άλλα προϊόντα στο ίδιο κουτί και να διαχειριζόμαστε την διαχείριση διακίνησης και αποθήκευση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προϊόντος. Θα βρείτε τις καλύτερες φίρμες καλλυντικών και αρωμάτων στον ιστότοπο μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SCHNEIDER&TIBURTIUS RUBBER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ST RUBBER ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα ανήκει στους μεγαλύτερους παρόχους ερωτικών ειδών με διεθνή δραστηριότητα. Αυτό αποτελεί ένα επίτευγμα που γεμίζει με περηφάνεια τον Adrian Schneider και τον Werner Tiburtius, τους δύο ιδρυτές– και δεν οφείλεται μόνο στη συνειδητοποίηση της ανάγκης τη σωστή στιγμή.Σε έναν κλάδο που είναι απίστευτα μεγάλος και στον οποίο προκύπτουν συνεχώς νέες ανάγκες, δεν πρέπει κανείς να πιάνει απλώς τον σφυγμό της εποχής. Πρέπει να ξέρει να τον ερμηνεύει. Πρέπει να έχει στενή σχέση με τον κόσμο και τις ερωτικές του επιθυμίες. Ως έμπορος χονδρικής ακόμη περισσότερο. Ιδίως όταν αναπτύσσει δικές του σειρές προϊόντων. Από το 2008 η ST RUBBER αναπτύσσει δικές της μάρκες. Αυτό που ξεκίνησε ως μια φρέσκια, οικονομική σειρά SToys για νεαρές γυναίκες έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο σειρών προϊόντων. Κι ακόμη δεν έχετε δει τίποτα!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. 2002 FRASCOS S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο χονδρικής αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων παγκοσμίως και προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πολυτελείας στην καλύτερη τιμή. Προμηθεύουμε αξιόπιστα προϊόντα ομορφιάς, όπως για παράδειγμα: αυθεντικά επώνυμα αρώματα και αρώματα σχεδιαστών, καλλυντικά προϊόντα, κρέμες και λοσιόν, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, περιποίησης μακιγιάζ, φροντίδας μαλλιών σε χαμηλές τιμές. Είμαστε εξειδικευμένοι στις εισαγωγές-εξαγωγές και στο εμπόριο σε εθνικό επίπεδο (Ισπανία), αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ, Αφρική...). Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε απόθεμα

 4. BEAUTYWORKS

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η BEAUTYWORKS S.A. δραστηριοποιείται στην βιομηχανία των καλλυντικών εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια.Είμαστε προμηθευτές χονδρικής και εξαγωγείς καλλυντικών και αρωμάτων σχεδιαστών.Στέλνουμε αυθεντικά αρώματα, προϊόντα περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ παγκοσμίως.Οι συνεργασίες μας B2B συμπεριλαμβάνουν λιανικοί ηλεκτρονικοί πωλητές, αλυσίδες καταστημάτων και λιανοπωλητές.Στόχος μας να προσφέρουμε προϊόντα που ικανοποιούν την ζήτηση της αγοράς σε ανταγωνιστικές τιμές.Παρέχουμε πολυτελής φίρμες όπως Armani, Dior, YSL, Lancôme, Gucci κ.οκ.Αναζητάμε συνεργασίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. PRIME STOCK

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Prime Stock είναι ο κύριος σας εταίρος για επώνυμα αρώματα και καλλυντικά. Ως διεθνές χονδρέμπορος στο Ρότερνταμ, αγοράζουμε και πουλάμε αρώματα και καλλυντικά στις καλύτερες τιμές. Οι κεντρικές μας αξίες: • Εξειδικευμένες προσφορές επί παραγγελία • Προσωπική επαφή με τους πελάτες μας όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα • Αξιοπιστία και ευελιξία. Χάρη στο ευρύ μας δίκτυο, αγοράζουμε από τους προμηθευτές μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Συγκρίνουμε διάφορες εναλλακτικές και επιλέγουμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς. Αναλαμβάνουμε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και παραδίδουμε εκεί που θέλετε!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. TERRES DORÉES - PARFUMS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 7. FIILIT PARFUM DU VOYAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 8. COMPAGNIE EUROPEENNE DES PARFUMS - CEP

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 9. HH DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 10. LAUVIVE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρώματα και καλλυντικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.636 επιχειρήσεις

Χ'ωρες