• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αρτοποιία- βιομηχανίας

Αποτελέσματα για

Αρτοποιία- βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BISCOTTES ROGER

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ο Roger Sarret, ο γιος του φούρναρη, παράγει παξιμάδια και προσφέρει μια ξεχασμένη αίσθηση, μια ευχαρίστηση του παρελθόντος πριν από τα χρόνια της στέρησης, για να μάθουμε και να τολμούμε να γιορτάσουν και πάλι εκείνες τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. 65 χρόνια αργότερα, ο Roger είναι πάντα εκεί, με την πελατεία του, πιστός στην ποιότητα, έχει εξελιχθεί και η χειροποίητη παραγωγή έχει μεγαλώσει χωρίς να χάνει τα κριτήρια ποιότητας. Κατασκευάζουμε για μάρκες διανομέων ετικετών. Δημιουργία γκάμας πλήρους υπηρεσίας.

 2. TISSAGE BASTIEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TISSAGE BASTIEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη υφαντά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία, βιομηχανίας, υφασματα τροφιμων, Αρτοποιία, βιομηχανίας, υφασματα τροφιμων, και υφασματα τυριων. Έχει έδρα σε Caudry, Γαλλία.

 3. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Roberto, που ιδρύθηκε το 1962, είναι ένας βιομηχανικός φούρνος που βρίσκεται στην επαρχία του Τρέβιζο. Η Roberto Alimentare srl ασχολείται αποκλειστικά, με πάθος και αφοσίωση, στην επιλογή των ιδίων της συστατικών και φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων της που καταλαμβάνουν σήμερα μια θέση πρώτης διαλογής σε Ιταλικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Η Roberto είναι μια καινότομη επιχείρηση που βασίζεται σε γερές ρίζες, που καθιέρωσαν το ισχυρό σημείο της : την ποιότητα των προϊόντων της.

 4. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Βέλγιο

  Η Guenther Bakeries Belgium ειδικεύεται στα ψωμάκια για χάμπουργκερ. Ο μεγαλύτερος πελάτης της είναι η McDonalds και οι παραδόσεις προορίζονται για εστιατόρια στις χώρες του Μπενελούξ. Η ποικιλία των προϊόντων είναι πολύ μεγάλη: εκτός από τα κλασικά ψωμάκια για χάμπουργκερ, προσφέρει επίσης όλες τις δυνατές ποικιλίες σε ψωμάκια για χάμπουργκερ, όπως τα Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib κ.λπ. Επιπλέον, είναι δυνατή η παρασκευή κατά παραγγελία για τον εκάστοτε πελάτη. Η ποιότητα και η ασφάλεια των τροφίμων υπόκεινται σε αυστηρές απαιτήσεις.

 5. BRIOCHES FONTENEAU

  Γαλλία

  Συνεταιρική επιχείρηση της μαζικής διανομής, les Brioches Fonteneau παρασκευάζουν μπριος και είδη κρουασάν υπό την προσωπική της επωνυμία “Ma Boul’Ange”, αλλά και για εμπορικά σήματα διανομέων, αξιοποιώντας έτσι τα τοπικά προϊόντα της Vendée. Διαθέτοντας δύο τόπους παραγωγής, η εταιρεία Brioches Fonteneau είναι εφοδιασμένοι με ένα εργαλείο εργασίας συγχρόνως ευέλικτο, μοντέρνο και αποδοτικό. Συνεχώς ανανεωμένη, επιτρέπει την προσαρμογή των παρασκευών στο ρυθμό των απαιτήσεων διαφυλάσσοντας πάντοτε μια από τις πιο απαιτητικές τεχνογνωσίες στον τομέα της αρτοποιίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FILIPPOPOULOU P KAI SIA EE

  Ελλάδα

  Χονδρικη πωληση κρητικου παξιμαδιου, πωληση και διανομη σε ολη την αττικη πανω απο 700σημεια πωλησης. Αντιπροσωπεια φουρνου ντουρουντους, αρτοποιια κλαπακη, ψωμοτυρι κριτσινια

 2. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Ιταλία

  Η εταιρεία MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα αρτοποιιας βαθειας καταψυξης, και ψωμι βαθειας καταψυξης. Έχει έδρα σε Covo, Ιταλία.

 3. BAKER'S STANDARD LTD.

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία BAKER'S STANDARD LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Plovdiv, Βουλγαρία.

 4. TRILLI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TRILLI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρτοποιια, πανετονε, φρεσκα γλυκα, και προϊοντα ζαχαροπλαστικης. Έχει έδρα σε Modena, Ιταλία.

 5. NOVEPAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία NOVEPAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Lomme, Γαλλία.

 1. FORBANMETAL

  Ισπανία

  Η εταιρεία FORBANMETAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, αντικολλητικες πλακες, καλουπια, Δοχείο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Terrassa, Ισπανία.

 2. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA PARISIENNE DE BAGUETTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Aubervilliers, Γαλλία.

 1. VIGNOLA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VIGNOLA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρτοποιια, αρτοποιια, προμηθειες για εστιατορια, και ζαχαροπλαστικη. Έχει έδρα σε Cisternino, Ιταλία.

 2. BIONATIS - NOVEPAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία BIONATIS - NOVEPAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικη γεωργια. Έχει έδρα σε Haute Rivoire, Γαλλία.

 3. LINWOODS BULK INGREDIENTS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LINWOODS BULK INGREDIENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Armagh, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία, βιομηχανίας, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και αρτοποιια. Έχει έδρα σε Vermelha, Πορτογαλία.

 5. HEIDINGER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEIDINGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία, βιομηχανίας, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 6. L' EPI DU ROUERGUE SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία L' EPI DU ROUERGUE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαροπλαστικη για τη βιομηχανια, σαλατες, και μπριός και είδη κρουασάν. Έχει έδρα σε La Loubière, Γαλλία.

 7. EUROPIZZA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία EUROPIZZA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα αρτοποιιας, και βασεις για πιτσα. Έχει έδρα σε Foligno, Ιταλία.

 8. BANDEJAS COMETA,S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία BANDEJAS COMETA,S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Yeles(toledo), Ισπανία.

 1. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bornem, Βέλγιο.

 2. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία, βιομηχανίας, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρτοποιία, βιομηχανίας, ζαχαρώδη, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και αρτοποιια. Έχει έδρα σε Vila Nova De Santo Andre, Πορτογαλία.

 3. ALGOMAK

  Βόρεια Μακεδονία

  Η εταιρεία ALGOMAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα προϊοντα αρτοποιιας, ψωμι βαθειας καταψυξης, και κατεψυγμενα χωνακια. Έχει έδρα σε Sveti Nikole, Βόρεια Μακεδονία.

 4. MENISSEZ SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία MENISSEZ SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φραντζολες. Έχει έδρα σε FEIGNIES, Γαλλία.

 5. PRODUCTOS ATOCHA

  Ισπανία

  Η εταιρεία PRODUCTOS ATOCHA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Leganés, Ισπανία.

 6. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα αρτοποιιας βαθειας καταψυξης, και χρωστικες ουσιες. Έχει έδρα σε Gelrode, Βέλγιο.

 7. LES DELICES DES 7 VALLEES

  Γαλλία

  Η εταιρεία LES DELICES DES 7 VALLEES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία, βιομηχανίας, και Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Aubigny En Artois, Γαλλία.

 8. ORIZON WEST

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ORIZON WEST, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, γαλακτοκομεια, ψωμι βαθειας καταψυξης, Κατεψυγμένα προϊόντα, και προμηθειες για παγωτοπωλεις. Έχει έδρα σε Staden, Βέλγιο.

 9. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Ιταλία

  Η εταιρεία PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κριτσινια. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

 10. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία, βιομηχανίας, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Αρτοσκευάσματα γλυκά, Άρτος, ψωμί, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Αρτοσκευάσματα γλυκά, και Άρτος, ψωμί. Έχει έδρα σε Nijlen, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρτοποιία- βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.348 Επιχειρήσεις