• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PWL GMBH & CO. ANLAGENTECHNIK KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η τεχνολογία περιβάλλοντος είναι μια έννοια, η οποία σήμερα στηρίζεται περισσότερο από ποτέ στη συνείδηση των ανθρώπων. Ζητούνται και απαιτούνται ολοκληρωμένες στρατηγικές, που μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε με αποδοτικό και γρήγορο τρόπο σε διεργασίες, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημίες στη φύση και στο άμεσο περιβάλλον μας. Όταν μιλάμε για απόδοση, αυτό συνεπάγεται ότι αφοσιωνόμαστε 100% στο δικό σας έργο. Κανένα έργο, καμία εγκατάσταση δεν διεκπεραιώνεται με τυποποιημένες διαδικασίες, αλλά απαιτεί εξατομικευμένους χειρισμούς και σχεδιασμό. Με διεθνή τεχνογνωσία και γνώση των τοπικών συνθηκών είμαστε ο αποδοτικός σας συνεργάτης για ζητήματα της ανακύκλωσης νερού και της επεξεργασίας νερού και λυμάτων.

 2. INDUSTRIEMONTAGEN HOFMANN E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IMH επικεντρώνεται στην παραγωγή, στην παράδοση και στη συναρμολόγηση σωλήνων, π.χ., για εγκαταστάσεις βιοαερίου, εγκαταστάσεις λυμάτων, εγκαταστάσεις βαφείων, σωλήνες αερίου και αέρα, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λάσπης βαφείων, στραγγίσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία και τη γενική βιομηχανία. Επίσης η εταιρεία μας παράγει εγκαταστάσεις ή τα στοιχεία τους στις εγκαταστάσεις της στην Burgtonna και τις συναρμολογεί επιτόπου! Στο πλαίσιο αυτό αντιμετωπίζουμε κάθε φορά νέες απαιτήσεις και προκλήσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό! Η εταιρεία IMH απασχολεί σήμερα 16 εγκαταστάτες, οι οποίοι βρίσκονται εν μέρει σε ολόκληρο τον κόσμο και μία γραμματέα στην Burgtonna . Η εταιρεία μας διαθέτει εκπαιδευμένους εγκαταστάτες σωλήνων, πιστοποιημένους από τον οργανισμό TÜV συγκολλητές WIG και μηχανουργούς. Στις δικές μας αίθουσες συναρμολόγησης και στα εργοτάξια επεξεργαζόμαστε τα εξής υλικά: ανοξείδωτο χάλυβα, μαλακό χάλυβα και γαλβανιζέ χάλυβα, πλαστικά όπως PVC, PP, PE-HD, PVDF, χαλκό.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομή νερού, Αντλίες, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Συστήματα φίλτρων, Διανομή νερού, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Kempenich, Γερμανία.

 4. WAM HELVETIA GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WAM HELVETIA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nebikon, Ελβετία.

 5. WAM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WAM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Χημικά συνδετικά μέσα, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Χημικά συνδετικά μέσα. Έχει έδρα σε Thaining, Γερμανία.

 2. GLASFASER-PRODUKTE KRAMP & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GLASFASER-PRODUKTE KRAMP & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Brüel, Γερμανία.

 3. ENEOTECH UMWELT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENEOTECH UMWELT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ludwigshafen Am Rhein, Γερμανία.

 4. OPTIPLANTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OPTIPLANTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Würselen, Γερμανία.

 5. EPEX SERVICE

  Ελλάδα

  Στην EPEX SERVICE, η μακροχρόνια ειδίκευση μας στη διαχείριση πολυκατοικιών, στην έκδοση κοινοχρήστων, την προμήθεια πετρελαίου, τους καθαρισμούς κτιρίων και σε κάθε είδους τεχνικές εργασίες συντήρησης και επισκευής αποτελεί εγγύηση για τις ανάγκες της οικίας, της πολυκατοικίας ή της επιχείρησής σας . Σκοπός μας να βρίσκουμε αξιόπιστες λύσεις για την κατοικία ή την επιχείρησή σας στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε: Διαχείριση πολυκατοικιών Έκδοση κοινοχρήστων Καθαρισμούς κτιρίων Απολυμάνσεις Αποφράξεις Συντήρηση κήπων Πετρέλαιο θέρμανσης Καυστήρες - Καλοριφέρ Πυροσβεστήρες Ηλεκτρολογικές εργασίες Συντήρηση - επισκευή Air Condition Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε δωρεάν συμβουλές για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμέτωπιζετε στο κτίριο σας και να διαμορφώσουμε μαζί ένα πακέτο υπηρεσιών προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησής σας.

 1. CLARK-DRAIN LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η CLARK-DRAIN προσφέρει ευρεία γκάμα από καλύμματα καναλιών γραμμικής αποχέτευσης, πρόσβασης και αποστράγγισης, υπόγειους συνδέσμους, θαλάμους βαριάς χρήσης, θαλάμους PPIC, γεωργικές λύσεις από χυτοσίδηρο και κατά παραγγελία για συγκεκριμένες εφαρμογές και ανάγκες της βιομηχανίας. Καλύμματα φρεατίων επίσκεψης, καλύμματα πρόσβασης, σχάρες φρεατίων και στόμια: τα καλύμματα από όλκιμο σίδηρο και οι σχάρες φρεατίων πληρούν τις απαιτήσεις του BS EN 124 και διαθέτουν καινοτόμα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ανθεκτικά, ασφαλή και εύκολα στην τοποθέτηση. Το μεικτό βάρος κυμαίνεται από το συνηθισμένο έως 90 τόνους. Γραμμική αποστράγγιση: συστήματα γραμμικής αποστράγγισης από θερμοπλαστικό, σκυρόδεμα πολυμερούς και πολυπροπυλένιο, για να ταιριάζουν σε όλες τις βασικές εφαρμογές. Διαθέσιμες επιλογές σχαρών. Πλάτος καναλιού 100 - 300 χιλ. Υπόγειοι σύνδεσμοι: υπόγειοι σύνδεσμοι από UPVC, PPIC, θάλαμοι και καλύμματα. Θάλαμοι βαριάς χρήσης: Θάλαμοι και καλύμματα για λύσεις προστασίας πρόσβασης και δικτύου καλωδίων/υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Ο θάλαμος παρέχεται πλήρης, έτοιμος για το έδαφος και με εύκολη τοποθέτηση. Ασφάλεια: Εξαιρετικά ασφαλείς θάλαμοι πρόσβασης και καπάκια ασφαλείας.

 2. FISCHER MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Αυστρία

  Η Fischer Maschinen- und Apparatebau GmbH είναι μια προσανατολισμένη στο μέλλον, παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση μηχανολογίας και κατασκευής μηχανημάτων που επικεντρώνεται στην κάλυψη ειδικών απαιτήσεων του πελάτη σε συστήματα θερμικής επεξεργασίας. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε με μια άκρως εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και δραστήριων συνεργατών τις προκλήσεις των πελατών μας. Με τη γνώση που προκύπτει από τη μακρόχρονη εμπειρία, σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό στην καινοτομία, είμαστε σε θέση να παράγουμε συστήματα διαφόρων μεγεθών υψηλής ασφάλειας λειτουργίας και μακράς διάρκειας ζωής. Ουσιαστικός παράγοντας για αυτό το σκοπό αποτελεί η κατασκευή, ο σχεδιασμός και η παραγωγή στις δικές μας εγκαταστάσεις, συχνά σε συνδυασμό με την κατασκευή ειδικών εργαλείων, που αποτελεί τη βάση για την παραγωγή οικονομικά αποδοτικών λύσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Για τους πελάτες μας στους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, της χημικής βιομηχανίας, της χαλυβουργίας και της βιομηχανίας κυτταρίνης, καθώς και του τομέα συστημάτων θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων καλύπτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

 1. GVA GESELLSCHAFT FÜR VERFAHREN DER ABWASSERTECHNIK GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε την GVA Gesellschaft für Verfahren der Abwassertechnik GmbH & Co. KG! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: Βιολογική επεξεργασία λυμάτων, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, εεριστήρες λυμάτων, καθαρισμός λυμάτων, βιολογικές εγκαταστάσεις καθαρισμού λυμάτων, τεχνολογία λυμάτων, εξοπλισμοί εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, αναδευτήρες για την επεξεργασία λυμάτων, αναδευτήρες υποβρύχιου κινητήρα, συντήρηση.

 2. IGAS RESEARCH

  Γερμανία

  Χημεία – Στο εργαστήριο χημείας μας δουλεύουμε με σύγχρονες αναλυτικές συσκευές (φασματοσκοπία UV, ICP-OES, ICP-MS, XRF, SEM, SEM-EDX) και σύμφωνα με την κλασική υγρή χημεία. Λύματα – Το φάσμα καθαρισμού λυμάτων κυμαίνεται από φυσικές και χημικές διεργασίες, μέσω ειδικά ενεργοποιημένης βιολογίας, έως υγροτόπους. Πόσιμο νερό – στο εργαστήριο ανάλυσης πόσιμων υδάτων μας μετράμε βιολογικές παραμέτρους κατά το πρότυπο EU-TrinkwV. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε τις συμβουλές μας!

 3. LASSO TECHNIK AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία LASSO TECHNIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, δικλειδες φραξης, και Κλαπέτα συγκράτησης. Έχει έδρα σε Basel, Ελβετία.

 4. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wolfurt, Αυστρία.

 5. FORBEST EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FORBEST EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καμερες επιθεωρησης, Κάμερα επιθεώρησης υπονόμων, ελεγχος οπτικων μεσων επιθεωρησης, και βιντεοεπιθεωρηση. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

 6. DRAIN REHAB SOLUTIONS

  Καναδάς

  Η εταιρεία DRAIN REHAB SOLUTIONS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Montreal, Καναδάς.

 7. S1E LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία S1E LIMITED, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάμερα επιθεώρησης υπονόμων. Έχει έδρα σε Barnsley, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. FUMOSO INDUSTRIAL S.A

  Ισπανία

  Η εταιρεία FUMOSO INDUSTRIAL S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστράγγιση - έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, συστηματα αγωγων αποστραγγισης, και Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Parets Del Vallés (barcelona), Ισπανία.

 1. NORHAM SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία NORHAM SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε St Donat Sur L'herbasse, Γαλλία.

 2. MANGROVE

  Γερμανία

  Η εταιρεία MANGROVE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικος καθαρισμος λυματων. Έχει έδρα σε Mittelherwigsdorf, Γερμανία.

 3. ENVICON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ENVICON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, φιλτράρισμα λυμάτων, Ανακύκλωση λυμάτων, πληρη συστηματα καθαρισμου υδατων, και Εργασίες για σταθμούς καθαρισμού. Έχει έδρα σε Dinslaken, Γερμανία.

 4. NORDIC WATER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NORDIC WATER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neuss, Γερμανία.

 5. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο, Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Reinach Ag, Ελβετία.

 6. FERNCO

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FERNCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξινομητες. Έχει έδρα σε Barnsley, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. FIBALON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FIBALON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες-προϊόντα συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, φιλτρα για ενυδρεια, φιλτρα για πισινες, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και φίλτρα για δεξαμενές. Έχει έδρα σε Neumarkt, Γερμανία.

 8. OCTEGO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία OCTEGO LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Haywards Heath, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. MEHNE UMWELTTECHNIK E. K. INH. DIPL. ING. (FH) ARMIN ROMETSCH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MEHNE UMWELTTECHNIK E. K. INH. DIPL. ING. (FH) ARMIN ROMETSCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

 10. SAXLUND INTERNATIONAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SAXLUND INTERNATIONAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις καθαρισμου, και Εγκαταστάσεις πλήρωσης Container για χύμα υλικά. Έχει έδρα σε Soltau, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.842 Επιχειρήσεις

Kατηγορια