• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • απορρυπαντικά οικιακής χρήσης

Αποτελέσματα για

Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEVA GLOBAL GRUP

  Τουρκία

  H Neva Global είναι μέλος του ομίλου KYNC.​ Η Neva είναι η πηγή σας για μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών προϊόντων με ιδιωτικό σήμα, σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλής ποιότητας, Τουρκικής κατασκευής. Η Neva είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και με επιρροή κατασκευαστικούς ομίλους. Εξειδικευόμαστε στην συμβατική κατασκευή ​και ιδιωτική σήμανση όλων των ειδών σε υγρά μαντηλάκια, προϊόντα οικιακού καθαρισμού και ατομικής υγιεινής. Είμαστε περήφανοι που διανέμουμε τον εμπορικό μας σήμα Juniper Clean στην παγκόσμια αγορά. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην συνοικία Esenyurt, Κωνσταντινούπολη. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ, στο New Jersey. Διαθέτουμε πολλά προϊόντα υπό το εμπορικό μας σήμα Juniper Clean, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού επιφάνειας, απολύμανσης επιφάνειας, βρεφικά υγρά μαντηλάκια και υγρά μαντηλάκια σαμπουάν για κατοικίδια, ανθεκτικά υγρά μαντηλάκια, υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό επιφάνειας, γυαλιού, πλακακιών και τοίχους, απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων, απολιπαντικά, καθαριστικά για σκουριά και σαπούνια σε υγρή μορφή και σε ράβδο, σαμπουάν, απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων, συμπυκνωμένα προϊόντα χλωρίνης, οργανικά, οικολογικά και βέγκαν προϊόντα, υγρά μαντηλάκια για αφαίρεση μέικαπ, υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό προσώπου και σώματος, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού συσκευής, απορρυπαντικά για την κουζίνα και το μπάνιο, καθαριστικά δαπέδου και χαλιών, απολυμαντικά υγρά μαντηλάκια, τάμπλετ καθαρισμού και χλωρίνης. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για την βέλτιστη σας εμπειρία προϊόντων Τούρκικης προέλευσης από το σήμα ως τον σχεδιασμό, ως την συσκευασία και διανομή. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψτε τις δυνατότητες εκτίναξης των πωλήσεων σας !

 2. ROHM UND WERNER GMBH SEIFEN- U. CHEM. TECHN. FABRIK

  Γερμανία

  Ως αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της παραγωγής κατά παραγγελία χημικών τεχνικών προϊόντων σε μορφή σκόνης, υγρών προϊόντων και εναιωρημάτων δίδουμε πάντοτε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της υπηρεσίας μας και στη σχετική με αυτήν ικανοποίηση του πελάτη. Ταυτόχρονα παραμένουμε πιστοί στις αρχικές μας δραστηριότητες: στην παραγωγή και στη διάθεση στην αγορά προϊόντων πλύσης και καθαρισμού, καθώς και άλλων οικιακών προϊόντων που μπορείτε να αγοράζετε από το πρατήριο του εργοστασίου τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας από τις 7: 00 έως τις 14: 00 ή online. Κατά κύριο λόγο εξακολουθούμε να παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση πρωτότυπες συνταγές, επειδή πάντοτε επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και όχι στο κέρδος.

 3. HOL DING HOLDING B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η HOL DING HOLDING B.V. ιδρύθηκε το 2001 και έχει υιοθετήσει μια προσεγμένη και ευέλικτη προσέγγιση ώστε να προσφέρει υπηρεσίες εμπορίου και αποστολής από άκρη σε άκρη. Η έδρα μας βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, με έναν εκτενή δίκτυο που αναπτύσσει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, από την Ολλανδία, την Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Κίνα- Σανγκάη, Νινγκμπο, Ξουζού, την Ινδία, την Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Είμαστε μια επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015, που σημαίνει από την πλευρά μας μια μεγαλύτερη αφοσίωση, μια διεπαφή επεξεργασίας με μηδενικό σφάλμα, μια πολύ μεγαλύτερη ευθύνη στην παράδοση των κατάλληλων αποτελεσμάτων ενισχύοντας έτσι τα πρότυπα απόδοσης όλης της ομάδας από την πλευρά μας. Είμαστε εισαγωγέας, εξαγωγέας και αντιπρόσωπος που προσφέρει τις πρώτες 500+ φίρμες του κόσμου εντός του τμήματος της FMCG. Στο ισχυρό μας δίκτυο σχέσεων, θα βρείτε διεθνείς αντιπροσώπους που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας. Η HOL DING HOLDING B.V. είναι επίσης μια από της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες της FMCG στην Μέση Ανατολή, εφοδιάζοντας πάνω από 40 χώρες στον κόσμο. Πέρα από το εμπόριο 500 διεθνών φιρμών, παρέχουμε γραφεία στους πελάτες μας ώστε να αναπτύσσουν προϊόντα σε εμπορικά σήματα όπως το σαπούνι Oak Beauty & Gate & 7. Στόχος μας να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ παραγωγών και τελικών καταναλωτών. Δεσμευόμαστε να είμαστε η αξιόπιστη σας πηγή ανεύρεσης αυθεντικών προϊόντων ώστε να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από τον πλανήτη, δημιουργώντας έτσι έναν καλύτερο κόσμο.

 4. MOURGREEN

  Γαλλία

 5. KLINEKS

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BRILLIANCE KFT.

  Ουγγαρία

 2. FINZY LA LESSIVE EN FEUILLES

  Γαλλία

 3. SOCADE

  Γαλλία

 4. KLINTENSIV

  Ρουμανία

 5. GABRIELA BAUMGARTEN MAXXI CLEAN

  Γερμανία

 1. CONSTANTINOU GROUP OF COMPANIES

  Κύπρος

  Η όμιλος εταιρειών CONSTANTINOU GROUP OF COMPANIES ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Λεμεσό, Κύπρο. Αποτελείται από εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο τομέα της παράγωγης εμπορίου. Η εταιρεία A.Z DAILY’S CLEANING PRODUCTS δραστηριοποιείται με παραγωγή υλών καθαρισμού και καλλυντικών προϊόντων. Τα προϊόντα παράγονται σε συσκευασίες που απευθύνονται σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία κτλ. Επίσης παράγονται προϊόντα για υπεραγορές. Όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και συμφώνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Επιπλέον η εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα με private labelling. Η εταιρεία AZACOR δραστηριοποιείτε από το 2007 με την παραγωγή χαρτιού υγιεινής. (Toilet paper, napkins, kitchen roll, hand towel) based on the quality standards ISO 9001: 2008 Στόχος του ομίλου μας είναι να προσφέρει πάντοτε ποιοτικά προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας.

  Όλα τα προϊόντα για "απορρυπαντικά οικιακής χρήσης"

 2. NILO - D. PAPAMICHAIL & CO.LP

  Ελλάδα

  Με έτος ίδρυσης το 1974, η Nilo παράγει και διανέμει μια ευρεία γκάμα απορρυπαντικών, καλλυντικών, απολυμαντικών και προϊόντων προσωπικής περιποίησης. Η συνεχής παρουσία της στην αγορά και τα πολυάριθμα επιτεύγματα της, που περιλαμβάνουν την σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα, την συμμετοχή σε παγκόσμιες εκθέσεις προϊόντων και πολλά βραβεία που επιδεικνύουν την ασταμάτητη ανάπτυξη και το πάθος για καινοτομία, ποιότητα και προσαρμοστικότητα, οδήγησαν στην καθιέρωση της Nilo ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο. Κατέχοντας 2 εργοστασιακές μονάδες στην Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) και Κεντρική Θεσσαλία (Βόλος), η Nilo έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή ενός αξιόλογου εύρους προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και επωνύμων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής της μάρκας VELVET, που καλύπτει τις κατηγορίες Οικιακής χρήσης και Προσωπικής περιποίησης. Εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα και έχοντας μια εκτενής τεχνογνωσία, η Nilo ικανοποιεί τέλεια τις ανάγκες και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών και καταναλωτών της. Μια ομάδα επαγγελματιών, που απαρτίζεται από χημικούς μηχανικούς, χημικούς, βιολόγους, εξειδικευμένων στελεχών και τεχνικών σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, οργάνωσης παραγωγής και διανομής προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, επιδιώκει πάντα την επίτευξη αριστείας στην έρευνα, την παραγωγή και τη διαχείριση.

 1. KIRIKO

  Ισπανία

  Απορρυπαντικά Απορρυπαντικά προϊόντα. Χλωρίνη. Στα προϊόντα μας συγκαταλέγονται τα εξής: λιπάσματα ζωτικής σημασίας plantas-Geo, νιτρικό οξύ και αμμωνία, αποσμητικά με σταγονόμετρο, αποσμητικό σπρέι, καλλυντικά, κρέμα προσώπου, απολίπανση με σπρέι, απορρυπαντικά σε σκόνη, καθαριστικά για δάπεδα 1.500 ml απορρυπαντικό για μαλλί και υγρά απορρυπαντικά για το πλυντήριο ρούχων, χλωρίνη, παχύρευστη χλωρίνη, καθαριστικό τζαμιών και καθαριστικά για όλες τις επιφάνειες, μαλακτικά υφασμάτων συμπυκνωμένα 4 λίτρα, υγρό πιάτων και συμπυκνωμένο υγρό πιάτων.

 2. DUTYBOX LLC

  Ρωσία

  Η Dutybox LLC είναι μια ρωσική εταιρεία κατασκευής ισχυρών οικονομικών και οικολογικών απορρυπαντικών και προϊόντων συντήρησης οικιακής χρήσης. Η γκάμα των οικολογικών απορρυπαντικών της Dutybox περιέχει 11 διαφορετικά συμπυκνώματα για όλες τις επιφάνειες και βρωμιές όπως υγρό σαπούνι για τα χέρια, υγρά απορρυπαντικά για τα πιάτα, απορρυπαντικά οικιακού καθαρισμού, απολυμαντικά, σπρέι αρωματισμού εσωτερικών χώρων, είδη οικιακού καθαρισμού. Τα συμπυκνώματα παρασκευάζονται από βιοδιασπώμενα συστατικά και αρωματικές ουσίες ανώτερης ποιότητας που δεν περιέχουν καυστικά ή αλκαλικά οξέα, φωσφορικά άλατα, παραβένιο, χλωρίνη, SLES και SLS. Τα προϊόντα της Dutybox ξεχωρίζουν χάρη στην σύνθεση τους και στην συσκευασία τους. Οι κάψουλες από ανακυκλωμένο πλαστικό χωρητικότητας 50 ml περιέχουν ένα συμπύκνωμα που παρέχει 500 ml από βιοδιασπώμενο έτοιμο στην χρήση απορρυπαντικό με την προσθήκη 450 ml νερού. Οι κάψουλες παρέχονται πλήρεις σε ανακυκλωμένες φιάλες πολλαπλών χρήσεων. Τα απορρυπαντικά και προϊόντα συντήρησης της Dutybox αποτελούν την πρώτη επιλογή των οικολογικών καταναλωτών.

 3. SPC BIOMICROGEL COMPANY LTD.

  Ρωσία

  Η WONDER LAB® διαθέτει αποτελεσματικά και οικολογικά απορρυπαντικά που έχουν αναπτυχθεί με βάση μια μοναδική τεχνολογία. Η νέα μορφή των πολυσακχαριτών – BIOMICROGEL® – αποτρέπει την εκ νέου απόθεση ρύπων, ελαττώνει τη σκληρότητα του νερού, αυξάνει την αποτελεσματικότητα των φυσικών τασιενεργών ουσιών και καθιστά δυνατό τον περιορισμό ή την πλήρη εξάλειψη της περιεκτικότητας επιβλαβών συνθετικών συστατικών στα απορρυπαντικά χωρίς απώλεια απορρυπαντικής απόδοσης.

 4. TERRADOMI BY AGRAR MARKET GMBH

  Γερμανία

  TerraDomi – Ο εξειδικευμένος συνεργάτης για το δικό σας πράσινο κήπο και το τέλειο ακίνητο. Όμορφος, πράσινο και φροντισμένος κήπος - Το τέλειο σπίτι είναι για πολλούς ένα μεγάλο όνειρο. Για να γίνει και ο δικός σας κήπος ένας πράσινος Παράδεισος, χρειάζεται τη σωστή φροντίδα. Στο ηλεκτρονικό κατάσταση της εταιρείας μας θα βρείτε μεγάλη επιλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας της κορυφαίας εταιρείας TerraDomi για τη βέλτιστη φροντίδα του κήπους σας ή άλλων εξωτερικών εγκαταστάσεων.

 5. HERMINE RABL - LINA LINE® E.U.

  Αυστρία

  Η Lina Line® σημαίνει Φύση! Με τα προϊόντα Lina Line® της εταιρείας μας δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να περιορίζουμε την επιβάρυνση των ανθρώπων και του περιβάλλοντος στο ελάχιστο δυνατό. Τα προϊόντα μας: • απορρυπαντικά οικιακής χρήσης • καρποί πλυσίματος • πλήρωση σκονών κατά παραγγελία • πλήρωση τροφίμων κατά παραγγελία • ειδικά απορρυπαντικά • απορρυπαντικά • βιολογικά απορρυπαντικά • απορρυπαντικά αυτοκινήτων • βιολογικά προϊόντα • απορρυπαντικά για τα χέρια

 6. SUNNYWAY

  Ελλάδα

  Για σας Η εταιρία μας SunnyWay Ltd. Είναι εταιρεία εισαγωγής-εξαγωγής και μεταφοράς. 1.Εισαγουμε και εξάγουμε κρέατα και ψαριά καταψυγμένα, φρούτα και λαχανικά. 2. Έχουμε αυτοκίνητα διαθέσιμα για την Ρουμανία, Ρωσία. 3. Αντιπροσωπεύουμε τα απορρυπαντικά Romira Θα είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την Ρωσία και Ρουμανία. Μπορείτε να επικοινωνήστε ; +30 6948453312; sunnywaygreece@gmail.com

 7. NICOCHEM MANUFACTURER TRADING COMPANY SINCE 2004

  Κύπρος

 8. SES KIMYA TEMIZLIK URUNLERI GIDA SANAYI VE TICARET A.S.

  Τουρκία

 1. NANOFORMULA OU

  Εσθονία

 2. KIZILBENT GROSS

  Τουρκία

 3. Y JOSAMI

  Ισπανία

 4. PRODUCTOS CODINA S.A.

  Ισπανία

 5. YETIS DETERJAN IC VE DIS TIC A.S

  Τουρκία

 6. Ritim Kimya San. ve Dis Tic. Ltd. Sti.

  Τουρκία

 7. L & G IDEENWELT GBR

  Γερμανία

 8. TARSAN AŞ

  Τουρκία

 9. JODEL - PRODUTOS QUÍMICOS, SA

  Πορτογαλία

 10. AGORA GLOBAL GROUP LTD

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.776 επιχειρήσεις