• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αποξηραμένα φρούτα

Αποτελέσματα για

Αποξηραμένα φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BIZIM ANADOLU TARIM

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Bizim Anadolu Tarım ιδρύθηκε το 1973. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια και στην παραγωγή εδώδιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιών. Σήμερα, η εταιρεία μας κατέχει μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες ικανές να δημιουργήσουν το καλύτερο προϊόν για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σπόρων εκ των οποίων: σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους, κόκκους καφέ, αμύγδαλα, κάσιους, ινδική καρύδα, καρύδια, και σπόρους σόγιας. Οι σπόροι μας φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και γεύση. Οι σύγχρονες μας εγκαταστάσεις διαθέτουν τα μηχανήματα επεξεργασίας σπόρων αιχμής ικανές να επεξεργαστούν πάνω από 80 τόνους/ ημέρα που εξασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος. Η εγκατάσταση είναι ημερήσιο προϊόν ανώτατης ποιότητας. Χάρη στα 50 έτη πείρας της Bizim Anadolu Tarım, η εταιρεία είναι ασφαλώς έναν από τους πιο παλιούς και πιο γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών ειδών στην Τουρκία. Αναζητούμε συνεχώς την καινοτομία και ανάπτυξη και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να μετατρέψουμε την επιχείρηση μας σε μια ηγετική γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Έχουμε αναγνωριστεί ευρέως χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, εγχώρια και διεθνώς. Η ποιότητα των προϊόντων μας και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα στην Bizim Anadolu Tarım. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

 2. KURUNE GIDA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1923, όταν ο Vicente Llopis Espinos ξεκινά το εμπόριο αμυγδάλου ισπανικής προέλευσης στην Αλικάντε. Η « Almendras Llopis », όπως ονομάζεται σήμερα, ιδρύθηκε το 1974, όταν μετακόμισε στην βιομηχανική περιοχή της Canastell à San Vicente del Raspeig. Την δεκαετία του 80, αρχίζει την εξερεύνηση της παγκόσμιας αγοράς όπου δραστηριοποιείται πλέον μέχρι σήμερα. Διότι διαθέτουμε πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτηση πελατών ανώτατου επιπέδου: είναι τα χαρακτηριστικά που μας όρισαν πάντα, διότι οι μέθοδοι έχουν αλλάξει προφανώς καθώς και οι απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια της αγοράς αλλά το πάθος της σωστής δουλειάς μένει αμετάλλακτο. Βιομηχανικα προϊόντα απο αμυγδαλο Ξεφλουδισμένοι και καβουρδισμένοι ξηροί καρποί. Ξηροί καρποί. Εξαγωγείς. Προμηθεύουμε τις κύριες παγκόσμιες επιχειρήσεις διατροφής με αμύγδαλα. Αποτελούμε πλέον αναφορά υψηλής ποιότητας στην βιομηχανία τροφίμων όσον αφορά την μεταποίηση των αμυγδάλων.

 4. BERG TRADING COMPANY

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

 5. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Baycelik Tarim που ιδρύθηκε το 1975 είναι ένας κορυφαίος παραγωγός γεωργικών σπόρων με έδρα το Denizli της Τουρκίας. Με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών εφοδίων στην Τουρκία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην προμήθεια υψηλής ποιότητας βρώσιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιού. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε τις πλέον εκτενείς εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Στην Baycelik Tarim διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας σπόρους, κυρίως σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους και καρύδια. Οι δικοί μας ηλιόσποροι επιλέγονται επιμελώς από τις πλέον γόνιμες πεδιάδες της Τουρκίας με σχολαστικότητα προκειμένου να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Με ετήσια ικανότητα επεξεργασίας 15, .00 τόνων ηλιόσπορου, η μονάδα μας επεκτείνεται διαρκώς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να αναδειχθούμε σε κορυφαία γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Στην Baycelik Tarim, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BUXTRADE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Buxtrade GmbH, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2014 από 2 νέους που θέλησαν να δημιουργήσουν μια παράλληλη επιχείρηση πέρα από την σταθερή εργασία τους. Την άνοιξη του 2017 μετακομίσαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων.Για την ενίσχυση των επιδόσεων στα αθλήματα, τη γενική ευεξία ή την υγεία, η Buxtrade GmbH πωλεί προϊόντα υψηλής ποιότητας διαθέτοντας ευρύ χαρτοφυλάκιο. Λόγω της τοποθεσίας μας στα νότια του Αμβούργου, βρισκόμαστε σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Αμβούργου.Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα της ευρείας γκάμας στα υποκατάστατα ζάχαρης | τις υπερτροφές | τα πρόσθετα τροφίμων | τα συμπληρώματα διατροφής | τα μπαχαρικά | τα αρωματικά και τους ξηρούς καρπούς ανάλογα με τις ανάγκες σας για το σπίτι ή για επεξεργασία τροφίμων από 100 g μέχρι χονδρικής σε παλετοποιημένα προϊόντα.

 2. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH, εν συντομία HOWA, διαθέτει αποξηραμένα φρούτα, καρυδόψιχα, ξηρούς καρπούς και σπόρους υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Στη μονάδα μας που διαθέτει πιστοποίηση IFS Food λειτουργούμε ως εισαγωγέας, εξαγωγέας, έμπορος χονδρικής και πάροχος υπηρεσιών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας και της επεξεργασίας κατά παραγγελία περιλαμβάνει το καβούρδισμα ξηρών καρπών, την ανάμειξη, τη συσκευασία και τον τεμαχισμό αποξηραμένων φρούτων, καρυδόψιχας, ξηρών καρπών και σπόρων. Όλα τα προϊόντα μας από ελεγχόμενες βιολογικές και συμβατικές καλλιέργειες τα ελέγχουμε με απόλυτη τήρηση της ευρωπαϊκής και της γερμανικής νομοθεσίας για τα τρόφιμα. Με τους παγκόσμιους προμηθευτές μας καλλιεργούμε συνήθως μακροχρόνιες σχέσεις και γνωρίζουμε τις αειφόρους μεθόδους παραγωγής τους. Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε τα προϊόντα και απευθείας στις δικές αποθήκες και καταστήματα στη Γερμανία ή στην Ευρώπη - η μακρόχρονη συνεργασία με την κύρια μεταφορική εταιρεία μας εγγυάται την αξιόπιστη και εμπρόθεσμη παράδοση. Μπορείτε να είστε βέβαιοι: Από την HOWA προμηθεύσετε αποκλειστικά φυσικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

 3. MAISON BOTEH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η MAISON BOTEH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μητέρα και γιο, ειδικεύεται σε εκλεπτυσμένα προϊόντα διατροφής με γεύσεις από την Περσία/ το Ιράν. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πάθος για την Ιρανική κουζίνα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε δύο επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία προϊόντων με λευκή ετικέτα καιπορισμό προϊόντων made in France. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: Διατηρούμε πολλαπλές δραστηριότητες: 1/ Πώληση των προϊόντων MAISON BOTEH : •Ένα μοναδικό προϊόν : L’Or Noir, πολτός από μαύρο λεμόνι από το Ιράν, •Μαρμελάδες με γεύσεις Περσίας (δείτε τα προϊόντα). - Διαθέσιμα σε διάφορές μορφές : Λιανική ή CHR : από 100 γρ. έως 500 γρ/ ξενοδοχεία: 28 γρ. 42 γρ. - Δυνατότητα βιολογική προέλευσης, - Πιστοποίηση IFS • Μπαχαρικά (Σαφράν, Σουμάκ κ.λπ.), ξηροί καρποί (φυστίκι, άγριο αμύγδαλο κ.λπ) ή αφυδατωμένα φρούτα (αφυδατωμένη φράουλα, μάνγκο από το Ιράν, - Βιολογικής προέλευσης επίσης δυνατή. 2/ Προμηθευτής προϊόντων με λευκή ετικέτα: - Δημιουργούμε συνταγές για εσάς, - Υλοποιούμε μαζί την ετικέτα αν δεν έχετε γραφίστα/σχεδιαστή, - Σας συνοδεύουμε για την δημιουργία της συγγραφής υποχρεώσεων.3/ Εξωπορισμό γαστρονομικών προϊόντων « Made in France » : - 'Εναν δίκτυο εταίρων μας επιτρέπει να σας υποστηρίξουμε στην αναζήτηση σας προϊόντων made in France. Έλαιο, αρτύματα, μαρμελάδες κ.λπ.Με την MAISON BOTEH, τα πάντα γίνονται. Προσφέρουμε υπηρεσίες στα μέτρα του πελάτη ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις προσδοκίες και ανάγκες σας.

 4. EDEN SPEED NEGOCE

  Τυνησία

  Verified by europages badge

  Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

 5. KTRACO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 1. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από 20 χρόνια πείρας στο εμπόριο τροφίμων, η Bernis Food σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα μοναδικά και οργανικά αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά στο τραπέζι σας. Τα αποξηραμένα μας τρόφιμα παράγονται τοπικά από τοπικούς γεωργούς και αποξηραίνονται με το χέρι. Σας εγγυόμαστε πως, χάρη στα αποξηραμένα μας φρούτα, θα ξαναβρείτε τις γεύσεις των παιδικών σας αναμνήσεων. Η γεύση των 100% φυσικής παραγωγής και τοπικής καλλιέργειας αποξηραμένων φρούτων θα σας εντυπωσιάσει. Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται στα γόνιμα εδάφη της Ανατολία, και τα αποξηραίνουμε στον ήλιο. H διαδικασία μας αποξήρανσης προέρχεται από τον ήλιο, με φυσικό τρόπο, και τηρούμε τις πιο αυστηρές μεθόδους υγιεινής.Στην Bernis Food, παραδίδουμε τα προϊόντα μας στις κουζίνες σας χωρίς να αλλοιώσουμε την φρεσκάδα και την φυσικότητα τους. Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο και στις καλύτερες τιμές. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφυλάκιο προϊόντων για αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά. •Αποξηραμένες ντομάτες •Ξηρά σύκα • Αποξηραμένα πράσινα φασόλια •Αποξηραμένες μπανάνες •Αποξηραμένα μήλα •Αποξηραμένες φράουλες • Αποξηραμένα σταφύλια •Αποξηραμένες μελιτζάνες •Αποξηραμένα μανιτάρια, ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα στον κατάλογο μας στον ιστότοπο μας! Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται και αποξηραίνονται χωρίς χημικά ή εντομοκτόνα. Σε εμάς, θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες γεύσεις της φύσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. LARO SP Z O.O. SP.K

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Πολωνία ξηρών καρπών με καραμέλα, με ένα εξαιρετικό αρχείο 30ετής καταγραφής που μας καθιέρωσε ως αξιόπιστος και έμπιστος εταίρος στην βιομηχανία. Ως παραγωγός, η φήμη μας βασίζεται στην εκτενή μας γκάμα ικανοτήτων παραγωγής και στην μεγάλη μας παραγωγική ικανότητα. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων μας και να τηρούμε τα διεθνή πρότυπα IFS για να εγγυόμαστε την αριστεία μας. Η εκτενής μας ποικιλία εκλεκτών σνακς συμπεριλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών: Ξηρούς καρπούς με επικάλυψη καραμέλας, μείγμα ξηρών καρπών, ακατέργαστα και καβουρδισμένους καρπούς, αλατισμένα σνακς με αφυδατωμένα φρούτα, επικαλυμμένους καρπούς, τραγανό καλαμπόκι και μπάρες ξηρών καρπών και φρούτων, ενεργειακές μπάλες, φρούτα και καρπούς με επικάλυψη σοκολάτας, πραλίνες πρώτης ποιότητας και σοκολάτες χωρίς ζάχαρη, τσιπς καλαμποκιού με σοκολάτα. Με κίνητρο το πάθος για μοναδικές γεύσεις, δημιουργούμε μαγευτικά ζαχαρωτά, τηρώντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα των συστατικών. Δημιουργούμε με μεγάλη χαρά νόστιμα σνακς και σταματάμε μόνο αφού είμαστε σίγουρη πως το αποτέλεσμα είναι άριστο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα μας ή αν θέλετε να εξερευνήσετε την δυνατότητα δημιουργίας ενός ιδιωτικού σήματος. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας ώστε να παραδώσουμε εξαιρετικές γλυκές νοστιμιές σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε το δεύτερο μας εμπορικό σήμα, CHAOS be my box - μια συλλογή με μοναδικά σετ δώρων.

 1. AGROAZ FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Στην AGROAZ FRANCE, είμαστε περήφανοι να προσφέρουμε χουρμάδες Αλγερίας πρώτης ποιότητας. Η δέσμευση μας απέναντι στην ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη και αντιλαμβανόμαστε την κρίσιμη σημασία να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα αψέκαστης ποιότητας.Οι χουρμάδες μας καλλιεργούνται στα εύφορα εδάφη της Αλγερίας, και προκύπτουν από μια αρχαία τεχνογνωσία που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Η τεχνογνωσία αυτή, σε συνδυασμό με έναν ιδανικό κλίμα και πλούσια ηλιοφάνεια, προσφέρει χουρμάδες εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε χουρμάς επιλέγεται προσεκτικά με το χέρι ώστε να εξασφαλίσει μια αυθεντική γεύση, μια πεντανόστιμη αφή και μια ασύγκριτη φρεσκάδα.Είτε είστε αρχάριος ή έμπειρος γευσιγνώστης των χουρμάδων, είτε ανακαλύπτετε αυτό το νόστιμο φρούτο για πρώτη φορά, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε στην AGROAZ FRANCE χουρμάδες που θα σας μαγέψουν. Πέρα από ένα απλό φρούτο, οι χουρμάδες της AGROAZ FRANCE αποτελούν μια πραγματική πρόσκληση για ταξίδι. Αφήστε τις μαγευτικές γεύσεις και την πλούσια αφή να σας ταξιδέψουν και ανακαλύψτε έναν κόσμο απόλαυσης και γεύσης. Εμπιστευθείτε την AGROAZ FRANCE για να σας προσφέρει τους καλύτερους χουρμάδες Αλγερίας της αγοράς.

 2. PROMEX SERVICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROMEX SERVICES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα φρούτα, Φρούτα αποξηραμένα, χαρμανια καφε, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), Άψητος πράσινος καφές, ωμός καφές για ροφήματα, Ανάμειξη καφέ σε κόκκους, Αποξηραμένα φρούτα, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Clichy, Γαλλία.

 3. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Cavas International BV – ο πρώτος σας εταίρος στην παγκόσμια αγορά τροφίμων, Με έδρα στην Ολλανδία, δεσμευόμαστε για αριστεία και αξιοπιστία από όλες τις απόψεις των δραστηριοτήτων μας. Η επιτυχία μας βασίζεται σε γερές συνεργασίες, με κορυφαίους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας ποιότητα και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου στους πελάτες μας. Ξεχωρίζουμε προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές, έρευνες αγορών και με την δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών με επώνυμες επιχειρήσεις. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει φρέσκα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά. Στην Cavas International BV, απλοποιούμε τις διαδικασίες ενώ επικεντρωνόμαστε στις μοναδικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε συσκευασίες χύμα για τους βιομηχανικούς μας πελάτες και παρέχουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως διαλογή, καλιμπράρισμα και ανάμειξη. Για τους εταίρους μας λιανικής, εξασφαλίζουμε ευελιξία με εξατομικευμένες λύσεις συσκευασίας λιανικής. Συνοδέψτε μας στο ταξίδι ποιότητας και γεύσης, εξατομικευμένο αποκλειστικά για εσάς.

 4. L'ARBRE PERSAN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  L'Arbre Persan, . εμπορικό σήμα εισαγωγής ξηρών καρπών ανώτατης ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα τροφίμων και τις νομοθεσίες εν ισχύ. Οι ιδρυτές του σήματος έζησαν στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, όπου συνηθίζεται η χρήση των ξηρών καρπών στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, διαπίστωσαν πως δύσκολα έβρισκε κανείς ειδικά προϊόντα από αυτές τις χώρες και αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό προσφέροντας ξηρούς καρπούς ποιότητας, καθώς και σκόνες και αλοιφές με ξηρούς καρπούς. L'Arbre Persan διαθέτει διάφορες συλλογές προκειμένου να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές προτιμήσεις: Αιώνια: τα φυστίκια από την Ispahan, τα αμύγδαλα της Samangan, τα καβουρδισμένα ρεβύθια της Badakhshan, οι χουρμάδες Mazafati και οι ελιές της Βοημίας. Πλούσια: προϊόντα με σαφράν από το Ιράν, αμύγδαλα με τριαντάφυλλο, φυστίκια με σαφράν, μεταξύ άλλων. Φρουτώδες : προϊόντα όπως καρπούς της βερβερίδας από την Mashad, το δαμάσκηνο της Parwan, το σύκο της Ghazni, τα αφυδατωμένα βερύκοκα Peshak και Kishtai, καθώς και διάφορα είδη σταφίδων. Καρποφόρα προσφέρει σπόρους πεπονιού από την Herat, σπόρους κολοκύθας και καβουρδισμένους σπόρους καρπουζιού. Ανθοκομική: τα προϊόντα όπως το σαφράν από το Αφγανιστάν, το άνθος Khatmi και το τριαντάφυλλο από το Ιράν. Για τους ζαχαροπλάστες, L'Arbre Persan προσφέρει ξηρούς καρπούς σε μορφή σκόνης και αλευριών. Μέσα από το εμπορικό μας σήμα, θέλουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε την τοπική γεωργία σε αυτές τις χώρες.

 5. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  H SYNCHRO Organic Food Poland εξειδικεύεται σε ξηρούς καρπούς, καρύδια, μπαχαρικά, και αρωματικά φυτά και έχει κατακτήσει μια ηγετική θέση ως έμπιστη επιχείρηση στην αγορά της Πολωνίας εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Η εμπεριστατωμένη μας εμπειρία, αριστεύουμε στον πορισμό καρυδιών, ξηρών καρπών, μπαχαρικών και αρωματικών φυτών ανώτατης ποιότητας από όλο τον κόσμο. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα συμπεριλαμβάνει εξωτικούς ξηρούς καρπούς, καρύδια και σπόρους κατάλληλα για εξόρυξη λαδιού, όπως σουσάμι, τσία, οινοθήρα και κολοκυθόσποροι. Πέρα από καρύδια : Φουντούκια, αμύγδαλα, φυστίκια, κάσιους, μακαντάμια, και διάφορα μείγματα. Είμαστε η μοναδική σας πηγή για αποκλειστικές επιλογές όπως σταφίδες σουλτάνα, χουρμάδες, ξηρά δαμάσκηνα, βερύκοκα, και ζαχαρωμένα φρούτα . Μια συμφωνία μπαχαρικών, όπως: μαντζουράνα, μαύρο πιπέρι, πιπέρι Ιαμαϊκής, μοσχοκάρυδο, και πολλά άλλα. Εξερευνήστε σπάνια μπαχαρικά όπως φύλλα δάφνης, σαφράν Μαδαγασκάρης, φύλλα κάρυ και ζάαταρ. Εμπλουτίστε την γευστική σας εμπειρία με τα διάφορα μας μείγματα μπαχαρικών. Τσάγια και βοτανικά θαύματα: τα επιλεγμένα μας τσάγια και βότανα από την Ινδία, εκ των οποίων μαύρα, πράσινα και λευκά τσάγια. Βυθιστείτε στο μαγευτικό άρωμα των Brahmi, Amla, Ashwagandha, κ.ο.κ. Αγκαλιάστε τα προϊόντα της πατρίδας μας, από την Πολωνία: σιμιγδάλι, σιμιγδάλι από κεχρί, σπόροι οινοθήρας, σπόροι λιναριού, κολοκυθόσποροι, Ιταλικά (Ελληνικά) καρύδια και αποξηραμένα καρότα, μαϊντανό, σπόροι λιναριού, φασολάκια πράσινα, και άλλα φασόλια. Χάρη στην πιστοποιημένη αριστεία και στην αφοσίωση μας στην ποιότητα, παραδίδουμε εξαιρετικά οργανικά προϊόντα, προσαρμοσμένα ώστε να ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές σας απαιτήσεις.

 6. LA CASARECCIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η La Casareccia, με έδρα στη Via Stabia στο Sant 'Antonio Abate (NA), είναι μια εταιρεία συντήρησης τροφίμων, από ντομάτες μέχρι όσπρια, λαχανικά επιλεγμένα και συσκευασμένα με τη μέγιστη προσοχή. Η Εταιρεία πληροί τα πρότυπα που απαιτούνται για τις πιστοποιήσεις UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD.

 7. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η FOOD BROKERAGE ITALIA προσφέρει Made in Italy σε όλο τον κόσμο. Καλά ιταλικά ζυμαρικά, κατεψυγμένη πίτσα, ντομάτες (πολτός, αποφλοιωμένες ντομάτες, έτοιμες σάλτσες κ.λπ.), αποξηραμένα φρούτα, χυμοί φρούτων και ειδικά ζυμαρικά (ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ζυμαρικά με όσπρια, βιολογικά ζυμαρικά, ζυμαρικά με όσπρια) Εδώ και 30 χρόνια, φροντίζουμε τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων, την εμπορική αποτελεσματικότητα και την υποστήριξη. Πιστοποιημένες εταιρείες ISO, IFS, BRC κ.λπ. για τη διασφάλιση των απαιτήσεων του διεθνούς εμπορίου.

 8. PACS CORPORATION

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η PACS International είναι μια ισπανική επιχείρηση με έδρα τη Βαρκελώνη, η οποία είναι εξειδικευμένη στη διανομή, σε παγκόσμιο επίπεδο, ολοκληρωμένων λύσεων πρώτων υλών, συστατικών, συσκευασιών (γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, PVC / PVDC) και στην κατασκευή για τρίτους, τη φαρμακευτική βιομηχανία, τα καλλυντικά, την προσωπική υγιεινή και την υγιεινή των τροφίμων.

 1. GREEN BEAN

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

 2. GLORIOUS TRADE OF CA LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  Η Glorius trade δεσμεύεται στο χονδρεμπόριο ξηρών καρπών. Τα προϊόντα μας παράγονται χρησιμοποιώντας παραδοσιακή τεχνολογία αποξήρανσης καρπών και καλλιεργούνται σε οικολογικά καθαρό, υπό μοναδικό κλίμα, σε ηλιόλουστο περιβάλλον, με ορεινό αέρα και με άρδευση από τα νερά των ποταμών. Συνεπώς, τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν χάρη στην μοναδική τους γεύση και την ανταγωνιστικότητα τους στην αγορά. Προσφέρουμε καρπούς και ξηρούς καρπούς. : αμύγδαλο, ψίχα αμυγδάλου, πίνατς, ξεφλουδισμένα καρύδια, φυστίκι, ψίχα φυστικιού. μαύρη σταφίδα, ξανθή σταφίδα, βερίκοκα και δαμάσκηνα.

 3. KHIDIR FARM

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  Με 30 χρόνια πείρας, η Xidir αποτελεί την καλύτερη επιλογή αγοραστών για εισαγωγή, πουρέ, αρακά, σταφίδες, φασόλια και καρύδια καθώς και αποξηραμένα φρούτα από πρώτο χέρι. Εξάγουμε το προϊόν σας σε όλο τον κόσμο- στην Κίνα, Κορέα, Τουρκία, Ευρώπη. Η εταιρεία μας είναι αποτελεσματική και οι υπηρεσίες μας κατέχουν άδεια.Τα προϊόντα μας, υψηλής ποιότητας, διαθέτουν πιστοποίηση καισε προσιτές τιμές. Φυσικά προϊόντα, καλλιεργημένα από αγρότες χωρίς χημικά με εγγυημένη ποιότητα και ικανοποίηση πελατών για κάθε προϊόν. Χάρη στην διαφάνεια μας, κατακτάμε την εμπιστοσύνη του πελάτη.

 4. SULTAN AGRO IMPEKS

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  Η Sultan Agro εξάγει με επιτυχία ξηρούς καρπούς, φρούτα και καρπούς εδώ και πάνω από μια πενταετία. Όλα τα προϊόντα παράγονται στο Ουζμπεκιστάν. Κύριος μας στόχος είναι να αυξήσουμε συνεχώς τον αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών. Ελέγχουμε την ποιότητα των προϊόντων δύο φορές, πρώτα εντός του αγροκτήματος και μετά στην αποθήκη, με την συμμετοχή δεκάδων ειδικών, επιλέγουμε προσεκτικά τα κοντέινερ μεταφοράς, προσφέρουμε ιχνηλάτηση των παραγγελιών στους πελάτες μας και παρέχουμε πλήρης επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ζημιάς με δικιά μας ευθύνη.

 5. BIOGUMUS FARM

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  Το αγρόκτημα Biogumus διαθέτει εμπειρία άνω των 10 ετών στον τομέα της παραγωγής & της εξαγωγής λαχανικών, φρούτων & ξηρών καρπών στην Ευρώπη. Παρέχουμε & εγγυόμαστε την παράδοση των καλύτερων, υγιεινών & βιολογικών προϊόντων που παράγονται χωρίς συντηρητικά. Η παραγωγή μας διαθέτει πιστοποίηση: Ecocert Organic, EOS Organic, KOSHER, ISO22000: 2018. Ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση κάθε σταδίου της διαδικασίας, από την επιλογή των σπόρων για την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παραγωγή των αποξηραμένων προϊόντων, τη συσκευασία & την παράδοση στον αγοραστή.

 6. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAYADERELI CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Πετρελαιαγωγοί, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Πρώτες ύλες και πρόσθετα τσιμέντων και κονιαμάτων, Φρούτα αποξηραμένα, φρεσκα φρουτα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

 7. BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, μανγκο, τηγανιτες πατατες, ντοματες, λαχανικα, Τυριά, παρμεζανα, και καφες. Έχει έδρα σε Opfikon, Ελβετία.

 8. PALIMEX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PALIMEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα φρούτα, Αποξηραμένα φρούτα, και ψημενοι ξηροι καρποι. Έχει έδρα σε Rungis, Γαλλία.

 9. AGRI CEREAL MANDORLE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGRI CEREAL MANDORLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασια αμυγδαλων, AGRI CEREAL MANDORLE, αμυγδαλα, ξηροι καρποι, και ξεφλουδισμενα αμυγδαλα. Έχει έδρα σε Riesi, Ιταλία.

 10. COLIN FRUITS SECS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COLIN FRUITS SECS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψημενοι ξηροι καρποι, φρουι γλασε, αφυδατωμενα φρουτα, και αποφλοιωμενα καρυδια. Έχει έδρα σε Lattes, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποξηραμένα φρούτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.474 Επιχειρήσεις