• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PURION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, η PURION είναι η κορυφαία στην αγορά επιχείρηση για τεχνολογία αποστείρωσης υγρών, αέρα & επιφανειών με υπεριώδη ακτινοβολία. Τα συστήματα PURION αναπτύσσονται και παράγονται στη Γερμανία.

 2. CAPTAIN OLFAC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAPTAIN OLFAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόν επεξεργασίας οσμών, απολυμαντικό χεριών, και βιοκτόνα προϊόντα για την υγιεινή των χεριών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

 3. HSDI FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HSDI FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, ελεγχος ποιοτητας αερα, φυσικα προϊοντα, πωληση φυσικων προϊοντων, φιλτρο αερα, και Ανάλυση και έλεγχος αέρα. Έχει έδρα σε Saint-Ismier, Γαλλία.

 4. AIRPROTECH SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIRPROTECH SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντική μηχανική, Απορρύπανση περιβάλλοντος - υπηρεσίες, Απορρύπανση της ατμόσφαιρας - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Απορρύπανση ατμόσφαιρας - υπηρεσίες, εγκαταστασεις καθαρισμου αερα, συσκευες καθαρισμου αερα, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και υπηρεσιες καθαρισμου ατμοσφαιρικων ρυπων. Έχει έδρα σε Magenta, Ιταλία.

 5. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Eco-Mist Biotechnics εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, κατασκευή και εφαρμογή απολυμαντικών λύσεων και ολοκληρωμένη πρόληψη και ελέγχου μολύνσεων σε επιφανειακούς και εναέριους παθογόνους μικροοργανισμούς. Επειδή παράγουμε μη τοξικό απολυμαντικό, τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφαλείς στους τομείς της υγείας, των τροφίμων και ποτών, ξενοδοχείων και αναψυχής, φαρμακευτικών προϊόντων, μεταφοράς, εκπαίδευσης και λιανικής. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να εξαλείψουν την πλειονότητα των δύσκολων και επίμονων μολυσματικών ουσιών, γνωστές στον άνθρωπο. Συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα πιο επικίνδυνα βακτηρίδια, ιοί, μυκητοκτόνα, μούχλα, ζυμομύκητες και σπόροι μυκήτων Δημιουργούμε μια αποκλειστική γκάμα βιοκτόνων που είναι εντελώς ασφαλείς για τον άνθρωπο, τα ζώα, τα φυτά και το περιβάλλον. Συνεπώς, οι χρήστες, ασθενείς, πελάτες ή φιλοξενούμενοι μπορούν να τα χειριστούν με απόλυτη ασφάλεια. Η γκάμα μας μηχανημάτων ξηρής ομίχλωσης και νεφελωμάτων, για τους οποίους εκκρεμή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σκοτώσουν μέχρι 99.9999% 'όλων των παθογόνων ουσιών, επιφανειακοί και εναέριοι.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Γερμανία

  Τα συστήματα καθαρισμού αέρα VIROBUSTER® βασίζονται στην αποτελεσματική τεχνολογία UV-C αποτελώντας έτσι την πλέον ασφαλή και αποδοτική εναλλακτική λύση για τις συνήθεις μεθόδους καθαρισμού αέρα. „Τεκμηριωμένες καινοτομίες για μεγαλύτερη ποιότητας προϊόντων, αποδοτική υγιεινή αέρα και ασφάλεια.“ Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, η VIROBUSTER® International GmbH από το Windhagen έχει εξειδικευτεί στην απολύμανση αέρα UVC και ήδη από το 2003 έχει κατοχυρώσει για πρώτη φορά με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την τεχνολογία με βάση την σχεδιασμένη αρχικά για την ιατρική μέθοδο UVPE – μέχρι σήμερα ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην αγορά της απολύμανσης.

 2. GROCO GMBH

  Αυστρία

  Η δική σας υγεία είναι η αποστολή μας - Είτε πρόκειται για απολύμανση είτε για προληπτικά μέτρα, είμαστε στο πλευρό σας. Τα επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης της εταιρείας μας είναι εξίσου ιδανικά για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Οι συσκευές μας εξαλείφουν βακτήρια, παθογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, σπόρους μυκήτων, λεπτόκοκκη σκόνη, γύρη, αλλεργιογόνα και ακάρια οικιακής σκόνης και βέβαια τους ιούς Covid-19. Οι συσκευές απολύμανσης της εταιρείας μας πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ασφαλείας διασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον. Οι ειδικοί τεχνικοί μας σάς υποβάλλουν ευχαρίστως λύσεις εξατομικευμένα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 3. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η NEOVIA GmbH und Co. KG ιδρύθηκε το 1988 στο Rotenburg/Wümme. Ξεκινήσαμε με τη διάθεση βιοαποδομήσιμων απολυμαντικών, όπως το Huwa-San. Το Huwa-San είναι ένα απολυμαντικό με βάση του υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2). Η διαφορά μεταξύ του Huwa-San και του κανονικού H2O2 συνίσταται στη σταθεροποίηση με άργυρο. Τα πλεονεκτήματα του Huwa-San: Άκρως δραστικό για την καταπολέμηση μ.ά. μικροοργανισμών, βακτηρίων και μούχλας. Χωρίς τοξικά παραπροϊόντα. Χωρίς χλώριο και αλκοόλες. Βιοαποδομήσιμο σε ποσοστό 99, 99%. Το 2005 προστέθηκαν βιοδιαθέσιμα πρόσθετα θρεπτικών υλών για φυτά όπως μ.ά. το Sili-Fert P. Το Sili-Fert P είναι ένας ανόργανος βιοδιεγέρτης με βάση το πυρίτιο. Βοηθά τα φυτά να αναπτύξουν την μέγιστη αντοχή τους κατά της βιοτικής και αβιοτικής καταπόνησης. Τα πλεονεκτήματα του Sili-Fert P είναι: Βιοδιεγέρτης και μικροσκοπικές θρεπτικές ύλες σε ένα προϊόν - Πρόσληψη σε ποσοστό έως 100% - Αυξημένη αντοχή στην καταπόνηση. Μπορεί να αναμειχθεί με λίπασμα φύλλων και προϊόντα φυτοπροστασίας. Από το 2007, η NEOVIA διαθέτει με το NEOFOGG συστήματα εκνέφωσης. Με τα συστήματα NEOFOGG της εταιρείας μας παράγεται ένα εξαιρετικά ψιλό, αιωρούμενο εκνέφωμα το οποίο καθιστά δυνατή τη βελτίωση του χρόνου δράσης για τα απολυμαντικά. Έτσι καθίσταται αποτελεσματικότερη η καταπολέμηση μικροοργανισμών, ζυμομυκήτων, μυκήτων κλπ.. Το σύστημα συναρμολογείται και επεκτείνεται εύκολα. Τα πλεονεκτήματα του NEOFOGG: Απολύμανση επιφανειών με μικροσκοπική εκνέφωση. Δεν χρειάζεται συμπληρωματική έκπλυση. Παράταση του χρόνου παραγωγής. Εξατομικευμένη διαμόρφωση των μέτρων απολύμανση

 4. AC-UMWELTTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία AC-UMWELTTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιονισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Ιονισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, και Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Lechbruck Am See, Γερμανία.

 5. EUKOR

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUKOR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου αερα, και εξοπλισμοι απολυμανσης. Έχει έδρα σε Emerainville, Γαλλία.

 1. PURAVENT

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PURAVENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλιματισμος, συσκευες καθαρισμου αερα, και λαμπτηρες υπεριωδους ακτινοβολιας. Έχει έδρα σε Settle, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BC-TECHNOLOGY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

 1. TECNOSTATIC

  Ισπανία

  Η εταιρεία TECNOSTATIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροστατικα πιστολια βαφης, συσκευη ψεκασμου, εξοπλισμοι απολυμανσης, και πιστολια ψεκασμου. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

 2. B.A.T.I SOLUTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία B.A.T.I SOLUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου αερα, και αντι-βακτηριακα. Έχει έδρα σε Lentilly, Γαλλία.

 3. LIGHT PROGRESS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LIGHT PROGRESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aschaffenburg, Γερμανία.

 4. RICCHE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία RICCHE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι απολυμανσης, και Βακτηριοκτόνες απολυμάνσεις κτιρίων, περιβαλλόντων και εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε South Croydon, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. SPRAI SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία SPRAI SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευη ψεκασμου, και εκνεφωτες - ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Orsay Cedex, Γαλλία.

 6. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, συσκευες καθαρισμου αερα, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, καθαρισμος αερος, και ελεγκτής ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Έχει έδρα σε Wolfenbüttel, Γερμανία.

 7. JETI GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JETI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Oberwesel, Γερμανία.

 8. OZONO DISINFEZIONI

  Ιταλία

  Η εταιρεία OZONO DISINFEZIONI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υγειονομικός έλεγχος, Υγειονομικός έλεγχος, και γεννητριες οζοντος. Έχει έδρα σε Ugento, Ιταλία.

 1. GROUPE APP

  Γαλλία

  Η εταιρεία GROUPE APP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρύπανση ατμόσφαιρας - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Απορροφητήρες κουζίνες και εξαγωγείς, εξαερισμος ψυκτικων θαλαμων, αντιασβεστολιθικη μαγνητικη επεξεργασια, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Απορροφητήρες κουζίνες και εξαγωγείς. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

 2. TONER S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία TONER S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Ανοξείδωτα - μαχαιροπήρουνα, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Ανοξείδωτα - μαχαιροπήρουνα, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Moravska Trebova, Τσεχία.

 3. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποστειρωμενοι θαλαμοι, και μονωτικα. Έχει έδρα σε Hohenstein-Eglingen, Γερμανία.

 4. LCB FOOD SAFETY

  Γαλλία

  Η εταιρεία LCB FOOD SAFETY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασφαλεια διατροφης. Έχει έδρα σε Boz, Γαλλία.

 5. OZCON ENVIRONMENTAL

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία OZCON ENVIRONMENTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, ηλεκτροστατικο φιλτρο, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Η εταιρεία INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, κατάρτιση και καθοδήγηση, πλαστικα υλικα, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wolkenstein, Γερμανία.

 7. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία MERLIN TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υγραντήρες αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Tumeltsham, Αυστρία.

 8. ALLPEST EQUIPMENT SERVICES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ALLPEST EQUIPMENT SERVICES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Northampton, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. PROTEA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία PROTEA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αέρας, καθαρισμός και απολύμανση - συσκευές και εγκαταστάσεις, καθαρισμος υδατων, γεννητριες οζοντος, και οζονιστηρες νερου. Έχει έδρα σε Viareggio, Ιταλία.

 10. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DINIES TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολυμαντικά, μη ιατρικά, λαμπτηρες αποστειρωσης, ηλεκτρολογικη μηχανικη, ηλεκτρικες και ηλεκτρονικες συσκευες, λαμπτηρες υπεριωδους ακτινοβολιας, και Απολυμαντικά, μη ιατρικά. Έχει έδρα σε Villingendorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

422 Επιχειρήσεις

Kατηγορια