• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η Škofic promet d.o.o. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1979. Αναπτύχθηκε στον τομέα της μεταφοράς υγρών επί δεκαετίες. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η διοργάνωση και υλοποίηση μεταφοράς και καθαρισμού δεξαμενών. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαρρύθμισης της διακίνησης στον τομέα της μεταφοράς υγρών. Έχουμε αποκτήσει εμπειρία χάρη στην συνεργασία μας με κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες στον χώρο αυτό και με επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες εντός και εκτός ΕΕ. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η PROTECTO είναι κατασκευαστής που ειδικεύεται στα οικολογικά συστήματα αποθήκευσης. Από το 1993 σχεδιάζει, κατασκευάζει και συναρμολογεί προϊόντα Protectoplus για την ασφαλή αποθήκευση επικίνδυνων για τα ύδατα και εύφλεκτων υλικών. Παντού όπου χρησιμοποιούνται επικίνδυνα υλικά κατασκευής, λειτουργικά μέσα ή απόβλητα, απαιτείται η αποτροπή της ρύπανσης των υδάτων και του εδάφους, καθώς και η προστασία του ανθρώπου. Από την αποθήκευση, τη μεταφορά έως τα σετ έκτακτης ανάγκης, η Protectoplus διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η Protectoplus είναι εξειδικευμένη επιχείρηση κατά §19I WHG και παράγει τυποποιημένες ή εξατομικευμένες λύσεις αποθήκευσης. Όλα τα προϊόντα, είτε αυτά είναι λεκάνες συλλογής από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, PE, GFK ή πολυμερές-σκυρόδεμα, κοντέινερ ραφιών και αποθήκες πυροπροστασίας ή ολοκληρωμένες αίθουσες αποθήκευσης για επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά, παράγονται πάντοτε με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και το σύγχρονο επίπεδο της τεχνολογίας. Με προϊόντα από 6 υλικά κατασκευής (χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβα, σκυρόδεμα, GFK, πλαστικό PE και PVC).

 3. D E C O R DEPOT CONTENEUR REPARATION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η DECOR DEPOT CONTENEUR REPARATION σας προσφέρει θαλάσσια εμπορευματοκιβώτια, τυποποιημένα, ψυκτικά και ειδικά, μεταχειρισμένα και ελεγμένα και με πρώτη αναχώρηση από μία από τις αποθήκες μας. Θα επωφεληθείτε από την τριακονταετής μας εμπειρία ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε ότι αφορά την λιμενική διακίνηση. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. MEVATEC S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η MEVA είναι μια Τσέχικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή δοχείων απορριμάτων, εξοπλισμό αποθήκευσης και διακίνησης αστικού εξοπλισμού, μεταξύ άλλων. Ειδικότερα, η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει κάδους απορριμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δεξαμενές όμβριων υδάτων, δοχεία επικίνδυνων απορριμάτων, δοχεία ιατρικών απορριμάτων, ανυψωτικές πλατφόρμες, διαπαλέτες, ξύλινες ή πλαστικές παλέτες καθώς και πάγκους, τραπέζια και βρύσες- συντριβάνια για δημοτικές κοινότητες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1898, και είμαστε περήφανοι για την εκτενής μας ιστορία, γνώση και εμπειρία. Υιοθετούμε μια ατομική προσέγγιση του πελάτη ώστε να εξασφαλίσουμε πως ικανοποιούμε τις ειδικές του ανάγκες και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Επίσης, διαθέτουμε την πλειονότητα των προϊόντων μας σε απόθεμα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη παράδοση. Από την ίδρυση της, η MEVA παρέμεινε πάντα πιστή στις ίδιες αξίες: εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς. Στόχος μας να αναπτύσσουμε ελκυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και το σχεδιασμό τους. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση ως την μεταφορά των προϊόντων μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε.

 5. SYSTEO INDUSTRIE S.A.S

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Επώνυμος ειδικός στον τομέα των αυτόματων, κατακόρυφων, μηχανικών συστημάτων αποθήκευσης, η SYSTEO INDUSTRIE τοποθετείται αναμφισβήτητα ως κορυφαία επιχείρηση, προσφέροντας λύσεις στα μέτρα του πελάτη για κάθε έργο. Ενισχυμένοι με την μεγάλη μας ποικιλία μηχανικών συστατικών αιχμής, οι καινότομες μας αποθήκες, τα "καρουζέλ" προσφέρονται σε 2 διαφορετικές επιλογές: το ONE LOOP και το MULTILOOP, εξασφαλίζοντας την πιο κατάλληλη λύση για τις ειδικές σας ανάγκες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. D&R RACKING LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία D&R RACKING LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βραχίονας για παλέτες, Δοκούς για σύστημα ραφιών για παλέτες, βιομηχανικά πατάρια, και προβολικα συστηματα ραφιων για αποθηκευση. Έχει έδρα σε Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bautzen, Γερμανία.

 3. VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 4. PSB INTRALOGISTICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PSB INTRALOGISTICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pirmasens, Γερμανία.

 5. PBM LAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PBM LAGERTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwalmtal, Γερμανία.

 1. POLYPAL GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία POLYPAL GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Homburg, Γερμανία.

 2. DEXION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEXION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Laubach, Γερμανία.

 1. RACK CONCEPT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RACK CONCEPT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια αποθήκευσης, γονδολες για σουπερ μαρκετ, ικριωμα, μεταλλικες παλετες, αποθήκευση, Συστήματα αποθήκευσης, καφασωτά, Ράφια αποθήκευσης, και ράφια για παλέτες. Έχει έδρα σε Manage, Βέλγιο.

 2. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALMECCANICA SPAGGIARI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Γερανοί με πυλώνα, βαρουλκοφορεια, γερανοι ανυψωσης εμπορευματων, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, βαρουλκα για ανυψωση εμπορευματων, Γερανοί με πυλώνα, γερανογεφυρες για ανυψωση εμπορευματων, και αυτοματα καταστηματα. Έχει έδρα σε Fontevivo, Ιταλία.

 3. RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ξηραντήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, ξηραντηρια δημητριακων, μηχανηματα και εξοπλισμοι ξηρανσης, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, και σιλο αποθηκευσης και φυλαξη και αποθηκευση. Έχει έδρα σε Granozzo Con Monticello, Ιταλία.

 4. ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ETZEL LAGERSYSTEM SERVICE UND HANDEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sipplingen, Γερμανία.

 5. SCHAKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHAKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομές - τελικές εργασίες, Δημόσια έργα, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Κάδοι διακίνησης αγαθών, εργα οδοποιιας, Οικοδομές - τελικές εργασίες, Δημόσια έργα, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, και Κάδοι διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 6. DUMETA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DUMETA GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rheine, Γερμανία.

 7. ERMA-REGALE INH. PETER MATT

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERMA-REGALE INH. PETER MATT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Spreitenbach, Ελβετία.

 8. CURE-EMBALLAGES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CURE-EMBALLAGES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλέτες, Παλέτες, Ξύλα για παλέτες, ξυλινες παλετες, και αποθήκη για παλέτες. Έχει έδρα σε Brazey En Plaine, Γαλλία.

 1. ATOX ESM

  Γαλλία

  Η ATOX σας προτείνει μία ευρεία γκάμα ραφιών, δυναμικών, κινητών, ελαφρών, μεγάλου ύψους καθώς και ράφια παλετών, ράφια ημιβαρέως τύπου, παλέτες manurack, προστατευτικά, ετικέτες χαρακτηριστικών. Η συναρμολόγηση πραγματοποιείται από τις εξειδικευμένες ομάδες μας καθώς και η συντήρηση. Υλοποιούμε μαζί τις μελέτες σας και εκτιμούμε τις δαπάνες ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιό σας. Πεπειραμένοι επαγγελματίες σας οδηγούν στις επιλογές σας ώστε να αποκτήσετε τη καλύτερη επιστροφή υλικοτεχνικών μέσων. Επιλέξτε το καλύτερο, αποφύγετε το χειρότερο.

 2. EUROSTORAGE

  Βέλγιο

  Ως διανομέας σε ευρωπαϊκό επίπεδο συστημάτων αποθήκευσης για τον κλάδο της μεταλλουργίας, η Eurostorage διαθέτει μεγάλη ποικιλία λύσεων αποθήκευσης μεταλλικών λαμαρινών, καθώς και διαφόρων συστημάτων αποθήκευσης για προφίλ κάθε είδους με μήκος έως 20 μέτρα. Όλα τα ράφια είναι εξοπλισμένα με συρόμενα συρτάρια που επιτρέπουν την άμεση και συνεχή διαθεσιμότητα των λαμαρινών ή των προφίλ για την κατεργασία τους. Η εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, καθώς και η εργασία με πλήρη ασφάλεια, αποτελούν τα κυριότερα πλεονεκτήματα.

 3. STORACT LOG

  Βουλγαρία

  Η STORACT LOG είναι μια εταιρεία μηχανικής για το σχεδιασμό, τη μηχάνευση και το εμπόριο αυτόματων και μηχανικών συστημάτων ταξινόμησης και λογισμικού διαχείρισης αποθήκης. Σύστημα αυτόματης κατακόρυφης αποθήκευσης και ανάκτηση για εφαρμογές γραφείου και βιομηχανικές εφαρμογές, συστήματα δυναμικής αποθήκευσης για παλέτες και κουτιά, κάθε είδους μεταφορείς με κύλινδρο και ιμάντα και αυτοματοποιημένα συστήματα ταξινόμησης, φορητά συστήματα ραφιών για παλέτες και υλικά μεγάλου μήκους, μηχανήματα παλετοποίησης, ρομποτικά αυτοκίνητα. Λογισμικό διαχείρισης αποθήκης, ράγες ερπυσμού, μεταφορείς.

 4. CONTINENTAL RACK

  Βέλγιο

  Προϊόντα: 1° Σανίδες από μασίφ ξύλο : Η Continental Rack κατασκευάζει ξύλινα ράφια για αρχειοθέτηση, για αποθήκες ή για διαρρύθμιση καταστημάτων. 2° Σανίδες από σκληρό πάνελ: Χάρη στα ράφια από σκληρό πάνελ, τα στηρίγματα των σανίδων από μασίφ ξύλο συντηρούνται, αλλά τα ράφια αποτελούνται από μικρές σανίδες από μασίφ ξύλο με κενά. 3° Κινητές εταζέρες : Τα ξύλινα μας ράφια μπορούν επίσης να συναρμολογηθούν πάνω σε κινητή βάση. 4° Διαρρυθμίσεις καταστημάτων 5° Πάγκος : Τα ξύλινα μας ράφια λειτουργούν επίσης ως δομή για τον πάγκο του καταστήματος σας.

 5. DAMBACH COMPONENTS

  Γερμανία

  Ως πεπειραμένος προμηθευτής μέσων ανάληψης φορτίων και στοιχείων μεταφοράς, η DAMBACH COMPONENTS συνδυάζει την ανάπτυξη και την παραγωγή σε μία μονάδα στη Γερμανία. Η σταθερά υψηλή ποιότητα και οι προσανατολισμένες στο χρήστη λύσεις διακρίνουν τα στοιχεία. Ο αυτόνομος επιχειρηματικός τομέας της DAMBACH Lagersysteme GmbH & Co. KG διαθέτει εμπειρία άνω των 45 ετών. Κατασκευαστές συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς αποκομίζουν οφέλη από την εξειδικευμένη υποστήριξη και τα προσαρμοσμένα προϊόντα. Με το καινοτομικό σύστημα τρισδιάστατης διαμόρφωσης Online, οι πελάτες μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το επιθυμητό προϊόν στις δικές τους απαιτήσεις.

 6. WCM FACTORY METAL SAN.TIC.A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία WCM Factory είναι παραγωγός μεταλλικών προϊόντων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Η WCM επιβλήθηκε ως ηγέτης στην βιομηχανία του μετάλλου για 20 χρόνια και η WCM δραστηριοποιείται στις παραγωγικές της εγκαταστάσεις 4000 τ.μ με την εμπειρία που κατέχει η επαγγελματική μας ομάδα. Η WCM αναπτύχθηκε συνεχώς με βάση την αυτοματοποιημένη παραγωγή. Στόχος της εταιρείας είναι να χρησιμοποιεί την τεχνολογία τελευταίας γενιάς και να παράγει τα καλύτερα προϊόντα χωρίς αύξηση του κόστους. Η WCM καθόρισε την γκάμα των προϊόντων ως αποτέλεσμα της ανάλυσης των αναγκών της αγοράς. προθήκες παρουσίασης, εξοπλισμός καταστημάτων, εξοπλισμός αγορών, συστήματα φωτισμού ραφιών, στροβιλοσυμπιεστές στην αυτοκινητοβιομηχανίας, ρολόγια σε πύργους. Επίσης, διαμορφώνουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η WCM εργάζεται για να συγκροτήσει μια δημιουργική ομάδα με σύγχρονη φιλοσοφία των ανθρώπινων πόρων, και έχει υιοθετήσει την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών επικοινωνίας και διαδικτύου για την γρήγορη ροή των δεδομένων και την ταχύτατη λήψη αποφάσεων που χρειάζονται ώστε να μετατρέψει τις δυναμικές συνθήκες της αγοράς προς όφελος της.

 7. HESONWERK GMBH TRANSPORT-, LAGER- & UMWELTTECHNIK

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια, η ιστορική επιχείρηση HESON αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για τη λύση των προβλημάτων σας στον τομέα της τεχνολογίας μεταφοράς, αποθήκευσης και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας χυτηρίων, της μηχανικής επεξεργασίας. Τα προϊόντα HESON χρησιμοποιούνται σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας: αυτοκινητοβιομηχανία, προμηθευτές αυτοκινητοβιομηχανίας (χυτήρια, σφυρηλατήρια, μηχανικές κατασκευές, βιομηχανία βιδών), τεχνολογίας ραφοπάταρων και αυτοματισμών, βιομηχανία διάθεσης αποβλήτων έως τη βιομηχανία τροφίμων.

 8. UNAL PERE ET FILS

  Γαλλία

  Η επιχείρηση Unal, που ιδρύθηκε το 1990, ειδικεύεται στην αγορά, την επισκευή και την πώληση μεταχειρισμένων παλετών. Η Unal πατέρας και υιός αναλαμβάνει την επεξεργασία κατά NIMP 15, τη θραύση ξύλινων απορριμάτων και απέκτησε άδεια για την ανακύκλωση ξύλινων συσκευασιών. Κατασκευάζονται ξύλινες παλέτες, επιδιόρθωση ξύλινων παλετών, εμπόριο παλετών κάθε είδους : ξύλινες παλέτες, καινούργιες παλέτες, μεταχειρισμένες παλέτες, πλαστικές παλέτες, ξύλινες παλέτες σε όλες τις διαστάσεις. Συλλογή ξύλινων παλετών, θραύση ξύλινων παλετών, ανακύκλωση απορριμάτων από ξύλινες συσκευασίες. Αποθήκευση ξύλινων παλετών

 9. KARDEX DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η Kardex Remstar συγκαταλέγεται παγκοσμίως μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών αυτόματων συστημάτων αποθήκης και προετοιμασίας. Καθένα από τα προϊόντα μας αναπτύσσεται με στόχο την αύξηση της δικής σας παραγωγικότητας και τη βελτίωση της αποδοτικότητας των δικών σας διαδικασιών εργασίας. Οι προσαρμοσμένες λύσεις μας σάς παρέχουν τη δυνατότητα να αξιοποιείτε άψογα τους αποθηκευτικούς σας χώρους. Από το 1873 έχουμε εγκαταστήσει επιτυχώς περισσότερα από 140.000 συστήματα για τους τομείς «Γραφείο», «Αποθήκη» και «Εμπόριο» – μια απόδειξη της αποδοτικότητας και της δραστηριότητας των συνεργατών μας. Παγκόσμια παρουσία: η Kardex Remstar διαθέτει παραρτήματα και αντιπροσωπείες σε πολλές χώρες του κόσμου. Ως μέλος του ομίλου Kardex με περισσότερους από 1.480 συνεργάτες, είμαστε σε θέση να μεταδίδουμε την τεχνογνωσία μας υπό μορφή σέρβις, υποστήριξης και κατάρτισης.

 10. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει όλες σχεδόν τις συσκευές και μηχανές για την αποθήκευση, την τύλιξη και την κοπή καλωδίων, αγωγών, συρματόσχοινων, σωλήνων, εύκαμπτων σωλήνων και προφίλ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.244 Επιχειρήσεις