• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η PROTECTO είναι κατασκευαστής που ειδικεύεται στα οικολογικά συστήματα αποθήκευσης. Από το 1993 σχεδιάζει, κατασκευάζει και συναρμολογεί προϊόντα Protectoplus για την ασφαλή αποθήκευση επικίνδυνων για τα ύδατα και εύφλεκτων υλικών. Παντού όπου χρησιμοποιούνται επικίνδυνα υλικά κατασκευής, λειτουργικά μέσα ή απόβλητα, απαιτείται η αποτροπή της ρύπανσης των υδάτων και του εδάφους, καθώς και η προστασία του ανθρώπου. Από την αποθήκευση, τη μεταφορά έως τα σετ έκτακτης ανάγκης, η Protectoplus διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η Protectoplus είναι εξειδικευμένη επιχείρηση κατά §19I WHG και παράγει τυποποιημένες ή εξατομικευμένες λύσεις αποθήκευσης. Όλα τα προϊόντα, είτε αυτά είναι λεκάνες συλλογής από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, PE, GFK ή πολυμερές-σκυρόδεμα, κοντέινερ ραφιών και αποθήκες πυροπροστασίας ή ολοκληρωμένες αίθουσες αποθήκευσης για επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά, παράγονται πάντοτε με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και το σύγχρονο επίπεδο της τεχνολογίας. Με προϊόντα από 6 υλικά κατασκευής (χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβα, σκυρόδεμα, GFK, πλαστικό PE και PVC).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η STOPA είναι ένας κορυφαίος σε ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντων μεγάλου μήκους και αυτόματων συστημάτων πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού. Επικεντρωμένη ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων στάθμευσης για πολυώροφους χώρους στάθμευσης, οικονομική και οικολογική σύμπτυξη χώρου στάθμευσης. Τα προϊόντα μας: συστήματα διεκπεραίωσης πολυώροφων χώρων στάθμευσης, πολυώροφοι χώροι στάθμευσης, σχεδιασμός και εξυγίανση πολυώροφων χώρων στάθμευσης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. DAMBACH COMPONENTS

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ως πεπειραμένος προμηθευτής μέσων ανάληψης φορτίων και στοιχείων μεταφοράς, η DAMBACH COMPONENTS συνδυάζει την ανάπτυξη και την παραγωγή σε μία μονάδα στη Γερμανία. Η σταθερά υψηλή ποιότητα και οι προσανατολισμένες στο χρήστη λύσεις διακρίνουν τα στοιχεία. Ο αυτόνομος επιχειρηματικός τομέας της DAMBACH Lagersysteme GmbH & Co. KG διαθέτει εμπειρία άνω των 45 ετών. Κατασκευαστές συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς αποκομίζουν οφέλη από την εξειδικευμένη υποστήριξη και τα προσαρμοσμένα προϊόντα. Με το καινοτομικό σύστημα τρισδιάστατης διαμόρφωσης Online, οι πελάτες μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το επιθυμητό προϊόν στις δικές τους απαιτήσεις.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ATLANTIQUE REPARTITION

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η ATLANTIQUE RÉPARTITION είναι ο ανεξάρτητος σας χονδρέμπορος, τοπικός σας διανομέας.Ένας εταίρος δίπλα σας, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει έμφαση στις καθημερινές σας ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί το σύνθημα μας: είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σας σε λύσεις. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: όλες μας οι παραγγελίες υποβάλλονται καθημερινά στα 120 μεγαλύτερα εργαστήρια. Τους επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας γιατί βρίσκεστε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ: τα αποθέματα μας ενημερώνονται και διαλέγονται καθημερινά. . Οι στήλες και οι σειρές μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε και να αριθμήσουμε όλες τις θυρίδες ταξινόμησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των αποθεμάτων μας, γιατί αποτελούν το αυριανό μας τζίρο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται χειροποίητα. Τα προϊόντα ταξινομούνται προσεκτικά στα καφάσια για την απόλυτη σας άνεση. Ο Θωμάς, που είναι ο υπεύθυνος φαρμακοποιός, τα ελέγχει προσωπικά ένα ένα. ΔΙΑΝΟΜΉ: Η Μοργκάν και η Λουντιβίν αναλαμβάνουν την παράδοση μια με δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και φορώντας την μάσκα τους, θα διαπιστώσετε το χαμόγελο τους. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: επειδή δεν είστε απλά "πελάτες" αλλά εταίροι, με τους οποίους αναπτύσσουμε, όλοι μαζί την επιχείρηση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Τα σχόλια σας καθιστούν πηγή βελτίωσης μας και η ικανοποίηση σας η μεγαλύτερη μας επιβράβευση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ISIVAC

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. RACK CONCEPT

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 3. EK ROBOTICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. POLYPAL GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. FAMI HANDELS GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 1. PBM LAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. HERMKES REGALSYSTEME & BETRIEBSEINRICHTUNGEN INH. ANDREA HERMKES

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. VANDERLANDE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. DEXION GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. PSB INTRALOGISTICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 7. D&R RACKING LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by Europages badge
 8. RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 9. SCHAKE GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 10. ERMA-REGALE INH. PETER MATT

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 1. DUMETA GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. HIT HOLZINDUSTRIE TORGAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. ATOX ESM

  Γαλλία

  Η ATOX σας προτείνει μία ευρεία γκάμα ραφιών, δυναμικών, κινητών, ελαφρών, μεγάλου ύψους καθώς και ράφια παλετών, ράφια ημιβαρέως τύπου, παλέτες manurack, προστατευτικά, ετικέτες χαρακτηριστικών. Η συναρμολόγηση πραγματοποιείται από τις εξειδικευμένες ομάδες μας καθώς και η συντήρηση. Υλοποιούμε μαζί τις μελέτες σας και εκτιμούμε τις δαπάνες ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιό σας. Πεπειραμένοι επαγγελματίες σας οδηγούν στις επιλογές σας ώστε να αποκτήσετε τη καλύτερη επιστροφή υλικοτεχνικών μέσων. Επιλέξτε το καλύτερο, αποφύγετε το χειρότερο.

 4. EUROSTORAGE

  Βέλγιο

  Ως διανομέας σε ευρωπαϊκό επίπεδο συστημάτων αποθήκευσης για τον κλάδο της μεταλλουργίας, η Eurostorage διαθέτει μεγάλη ποικιλία λύσεων αποθήκευσης μεταλλικών λαμαρινών, καθώς και διαφόρων συστημάτων αποθήκευσης για προφίλ κάθε είδους με μήκος έως 20 μέτρα. Όλα τα ράφια είναι εξοπλισμένα με συρόμενα συρτάρια που επιτρέπουν την άμεση και συνεχή διαθεσιμότητα των λαμαρινών ή των προφίλ για την κατεργασία τους. Η εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, καθώς και η εργασία με πλήρη ασφάλεια, αποτελούν τα κυριότερα πλεονεκτήματα.

 5. STORACT LOG

  Βουλγαρία

  Η STORACT LOG είναι μια εταιρεία μηχανικής για το σχεδιασμό, τη μηχάνευση και το εμπόριο αυτόματων και μηχανικών συστημάτων ταξινόμησης και λογισμικού διαχείρισης αποθήκης. Σύστημα αυτόματης κατακόρυφης αποθήκευσης και ανάκτηση για εφαρμογές γραφείου και βιομηχανικές εφαρμογές, συστήματα δυναμικής αποθήκευσης για παλέτες και κουτιά, κάθε είδους μεταφορείς με κύλινδρο και ιμάντα και αυτοματοποιημένα συστήματα ταξινόμησης, φορητά συστήματα ραφιών για παλέτες και υλικά μεγάλου μήκους, μηχανήματα παλετοποίησης, ρομποτικά αυτοκίνητα. Λογισμικό διαχείρισης αποθήκης, ράγες ερπυσμού, μεταφορείς.

 6. CONTINENTAL RACK

  Βέλγιο

  Προϊόντα: 1° Σανίδες από μασίφ ξύλο : Η Continental Rack κατασκευάζει ξύλινα ράφια για αρχειοθέτηση, για αποθήκες ή για διαρρύθμιση καταστημάτων. 2° Σανίδες από σκληρό πάνελ: Χάρη στα ράφια από σκληρό πάνελ, τα στηρίγματα των σανίδων από μασίφ ξύλο συντηρούνται, αλλά τα ράφια αποτελούνται από μικρές σανίδες από μασίφ ξύλο με κενά. 3° Κινητές εταζέρες : Τα ξύλινα μας ράφια μπορούν επίσης να συναρμολογηθούν πάνω σε κινητή βάση. 4° Διαρρυθμίσεις καταστημάτων 5° Πάγκος : Τα ξύλινα μας ράφια λειτουργούν επίσης ως δομή για τον πάγκο του καταστήματος σας.

 7. HESONWERK GMBH TRANSPORT-, LAGER- & UMWELTTECHNIK

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια, η ιστορική επιχείρηση HESON αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για τη λύση των προβλημάτων σας στον τομέα της τεχνολογίας μεταφοράς, αποθήκευσης και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας χυτηρίων, της μηχανικής επεξεργασίας. Τα προϊόντα HESON χρησιμοποιούνται σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας: αυτοκινητοβιομηχανία, προμηθευτές αυτοκινητοβιομηχανίας (χυτήρια, σφυρηλατήρια, μηχανικές κατασκευές, βιομηχανία βιδών), τεχνολογίας ραφοπάταρων και αυτοματισμών, βιομηχανία διάθεσης αποβλήτων έως τη βιομηχανία τροφίμων.

 8. WCM FACTORY METAL SAN.TIC.A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία WCM Factory είναι παραγωγός μεταλλικών προϊόντων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Η WCM επιβλήθηκε ως ηγέτης στην βιομηχανία του μετάλλου για 20 χρόνια και η WCM δραστηριοποιείται στις παραγωγικές της εγκαταστάσεις 4000 τ.μ με την εμπειρία που κατέχει η επαγγελματική μας ομάδα. Η WCM αναπτύχθηκε συνεχώς με βάση την αυτοματοποιημένη παραγωγή. Στόχος της εταιρείας είναι να χρησιμοποιεί την τεχνολογία τελευταίας γενιάς και να παράγει τα καλύτερα προϊόντα χωρίς αύξηση του κόστους. Η WCM καθόρισε την γκάμα των προϊόντων ως αποτέλεσμα της ανάλυσης των αναγκών της αγοράς. προθήκες παρουσίασης, εξοπλισμός καταστημάτων, εξοπλισμός αγορών, συστήματα φωτισμού ραφιών, στροβιλοσυμπιεστές στην αυτοκινητοβιομηχανίας, ρολόγια σε πύργους. Επίσης, διαμορφώνουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η WCM εργάζεται για να συγκροτήσει μια δημιουργική ομάδα με σύγχρονη φιλοσοφία των ανθρώπινων πόρων, και έχει υιοθετήσει την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών επικοινωνίας και διαδικτύου για την γρήγορη ροή των δεδομένων και την ταχύτατη λήψη αποφάσεων που χρειάζονται ώστε να μετατρέψει τις δυναμικές συνθήκες της αγοράς προς όφελος της.

 9. UNAL PERE ET FILS

  Γαλλία

  Η επιχείρηση Unal, που ιδρύθηκε το 1990, ειδικεύεται στην αγορά, την επισκευή και την πώληση μεταχειρισμένων παλετών. Η Unal πατέρας και υιός αναλαμβάνει την επεξεργασία κατά NIMP 15, τη θραύση ξύλινων απορριμάτων και απέκτησε άδεια για την ανακύκλωση ξύλινων συσκευασιών. Κατασκευάζονται ξύλινες παλέτες, επιδιόρθωση ξύλινων παλετών, εμπόριο παλετών κάθε είδους : ξύλινες παλέτες, καινούργιες παλέτες, μεταχειρισμένες παλέτες, πλαστικές παλέτες, ξύλινες παλέτες σε όλες τις διαστάσεις. Συλλογή ξύλινων παλετών, θραύση ξύλινων παλετών, ανακύκλωση απορριμάτων από ξύλινες συσκευασίες. Αποθήκευση ξύλινων παλετών

 10. KARDEX DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η Kardex Remstar συγκαταλέγεται παγκοσμίως μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών αυτόματων συστημάτων αποθήκης και προετοιμασίας. Καθένα από τα προϊόντα μας αναπτύσσεται με στόχο την αύξηση της δικής σας παραγωγικότητας και τη βελτίωση της αποδοτικότητας των δικών σας διαδικασιών εργασίας. Οι προσαρμοσμένες λύσεις μας σάς παρέχουν τη δυνατότητα να αξιοποιείτε άψογα τους αποθηκευτικούς σας χώρους. Από το 1873 έχουμε εγκαταστήσει επιτυχώς περισσότερα από 140.000 συστήματα για τους τομείς «Γραφείο», «Αποθήκη» και «Εμπόριο» – μια απόδειξη της αποδοτικότητας και της δραστηριότητας των συνεργατών μας. Παγκόσμια παρουσία: η Kardex Remstar διαθέτει παραρτήματα και αντιπροσωπείες σε πολλές χώρες του κόσμου. Ως μέλος του ομίλου Kardex με περισσότερους από 1.480 συνεργάτες, είμαστε σε θέση να μεταδίδουμε την τεχνογνωσία μας υπό μορφή σέρβις, υποστήριξης και κατάρτισης.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.527 επιχειρήσεις