• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BINOLOGY LLC

  Ρωσία

  Η Binology LLC αναπτύσσει και παράγει λύσεις για έξυπνες πόλεις που επιτρέπουν την εξοικονόμηση του κόστους διαχείρισης των απορριμάτων ως και 70%. Τα κύρια σχέδια μας είναι τα εξής: SmartCity Bin 120 - αυτόματος ηλιακός έξυπνος κάδος IoT με πρέσα, σύστημα μέτρησης της στάθμης πλήρωσης, μετεωρολογικός σταθμός, έξυπνους αλγόριθμους πυροπροστασίας και εξοικονόμησης ενέργειας ενσωματωμένοι σε γαλβανισμένο ατσαλένιο κουτί κατά των κραδασμών, SmartCity Separation Station 2 και 3 - μονάδες διαλογής απορριμάτων με βάση έξυπνους βιολογικούς κάδους για την συλλογή ανακυκλώσιμων ειδών, SmartCity Indoor TV - λύση εσωτερικού χώρου με πλευρικές οθόνες Full HD και ηχεία, SmartCity WSens - ανιχνευτής στάθμης απορριμάτων με υπερήχους, συμβατό με οποιοδήποτε κάδο και δεξαμενή 0, 08 - 24 m3, παρέχεται με αντικραδασμικό κουτί και ενσωματωμένος ανιχνευτής θερμοκρασίας, Λογισμικό στο σύννεφο και κινητή εφαρμογή "SmartCity Management" για αποτελεσματική διαχείριση προσωπικού, δυναμική λειτουργία διαδρομών, ιχνηλάτιση τύπου απορριμάτων, προηγμένα εργαλεία ελέγχου και αναφοράς για την διαχείριση των απορριμάτων και την αποκομιδή των απορριμάτων.

 2. BOHET FILS

  Βέλγιο

  Η επιχείρηση επέκτεινε τις υπηρεσίες της στην ενοικίαση εμπορευματοκιβωτίων για οικιακά απορρίμματα και απορρίμματα. Θέτει τον επαγγελματικό εξοπλισμό της στη διάθεση των εργολάβων, αλλά και των ιδιωτών. Η επιχείρηση διαθέτει 5 εμπορευματοκιβώτια όγκου 10 έως 15 κυβ.μ., τα οποία μπορούν να δεχτούν όλα τα απορρίμματά σας: χώματα, θραύσματα πλίνθων, πλαστικά, ξύλο, Παλιοσίδηρα, διάφορα μπάζα. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφαλή μεταφορά παλαιών επίπλων και οικιακών ηλεκτρικών συσκευών μεγάλου βάρους ή όγκου.

 3. A & C DUSTBINS & WASTE BINS WEBER GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η A & C Waste Container Weber GmbH & Co KG είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες κατασκευής τροχηλάτων κάδων απορριμάτων, πλαστικών κάδων για επικίνδυνα απορρίματα κάδοι ανακύκλωσης οικιακής χρήσης, κάδοι για στρωμνή και κάδοι νοσοκομειακών απορριμάτων κατασκευασμένοι από HDPE στην πόλη Haan της Γερμανίας. Η Weber είναι μια εταιρεία με πιστοποίηση κατά ISO 9001, ISO 14001 και ISO 50001 και εξειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση κινητών τροχηλάτων με 2 ή 4 τροχούς κάδων απορριμάτων, εμπορικά κοντέινερ απορριμάτων και τροχηλάτων κάδων χωρητικότητας 10 ως 1100 λίτρα. Γερμανικής προέλευσης.

 4. MTM NE-METALLE GMBH

  Γερμανία

  Η MTM NE-Metalle μια επιχείρηση που ειδικεύεται σε EMS (Electronic Manufacturing Service). Λειτουργούμε ως προμηθευτής υλικών κασσιτεροκόλλησης και υψηλής ποιότητας ανόδων εντελώς διαφορετικών κραμάτων για την ηλεκτρονική βιομηχανία και την επιβελτίωση επιφανειών. Ειδικότερα, στις βασικές δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνονται τα υλικά κασσιτεροκόλλησης ηλεκτρονικών προϊόντων και προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Η MTM NE-Metalle συγκροτείται από συνεργάτες με μακρόχρονη εμπειρία στους κλάδους της μεταλλουργίας, της ηλεκτρονικής , της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ανακύκλωσης. Αυτός ο μοναδικός και ολοκληρωμένος συνδυασμός γνώσεων και εμπειρίας μάς αναδεικνύει: στο συνεργάτη επιχειρήσεων EMS! Στόχος μας είναι να μην αποτελούμε απλώς εμπορικό εταίρο των πελατών μας, αλλά τον ιδανικό πάροχο υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επιπλέον στους πελάτες μας τεχνική υποστήριξη, αναλύσεις λουτρού κασσιτεροκόλλησης για τη διασφάλιση της ποιότητας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας διαχείριση αποβλήτων υλικών κασσιτεροκόλλησης, καθώς και σεμινάρια κατάρτισης για τη νομική ασφάλεια του χειρισμού τους.

 5. SA.TRA.MET. SRL

  Ιταλία

  Η πολυετής μας πείρα στην διαχείριση των απορριμάτων, σιδηρούχων ή μη, μας επιτρέπει να προσφέρουμε έναν επαγγελματισμό και μια εμπειρία που κάνουν την επιχείριση μας ξεχωριστή στην αγορά. Στους χώρους μας διαλέγουμε, συλλέγουμε και επιλέγουμε τα διάφορα μέταλλα. Ολα τα μέσα μας ελέγχονται περιοδικά και διαθέτουν άδεια φόρτωσης και μεταφοράς. Συλλογή απορριμάτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FLYTTEFIRMA SJÆLLAND

  Δανία

  Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μετακομίσεων Moving Company Zealand, μία από τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρείες στη Δανία. Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται κοντά στην Κοπεγχάγη και θα χειριστούμε όλα τα είδη της μετακόμισης, μεταφοράς και αποθήκευσης, τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό. Ο στόλος μας περιλαμβάνει φορτηγά και Mercedes όλων των μεγεθών, για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή κίνηση. Επισκεφθείτε από τώρα στην ιστοσελίδα μας για μια εκτίμηση !

 2. SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A

  Πορτογαλία

 3. GAFUROV SERVIS EOOD

  Βουλγαρία

 4. ZIEL INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED COMPANY

  Τουρκία

 5. PINI SRL

  Ιταλία

 1. BMB BUNTMETALLEBRAUN

  Γερμανία

 2. GREEN CITY INTERNATIONAL

  Σερβία

 1. TRANS-COM

  Κάτω Χώρες

 2. INO RECYCLAGE

  Γαλλία

 3. STUER CONTAINERDIENST

  Βέλγιο

 4. CONTAINERDIENST DEKEYSER

  Βέλγιο

 5. VAN SPAANDONK CONTAINERDIENST

  Βέλγιο

 6. CONTAINERDIENST VANDE VELDE

  Βέλγιο

 7. ADEFIA

  Γαλλία

 8. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  Βέλγιο

 1. AITEC ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

 2. TEIRLINCK & CO

  Βέλγιο

 3. CATTE CONTAINERS

  Βέλγιο

 4. TOP-MIX

  Βέλγιο

 5. ANG

  Βέλγιο

 6. CLANN - OPBEVARING AF MØBLER

  Δανία

 7. DENEYER ALAIN

  Βέλγιο

 8. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  Βέλγιο

 9. REGIOCONTAINER

  Κάτω Χώρες

 10. COOPERATIVA CETEX GROUP 2

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.220 επιχειρήσεις