• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MEVATEC S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η MEVA είναι μια Τσέχικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή δοχείων απορριμάτων, εξοπλισμό αποθήκευσης και διακίνησης αστικού εξοπλισμού, μεταξύ άλλων. Ειδικότερα, η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει κάδους απορριμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δεξαμενές όμβριων υδάτων, δοχεία επικίνδυνων απορριμάτων, δοχεία ιατρικών απορριμάτων, ανυψωτικές πλατφόρμες, διαπαλέτες, ξύλινες ή πλαστικές παλέτες καθώς και πάγκους, τραπέζια και βρύσες- συντριβάνια για δημοτικές κοινότητες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1898, και είμαστε περήφανοι για την εκτενής μας ιστορία, γνώση και εμπειρία. Υιοθετούμε μια ατομική προσέγγιση του πελάτη ώστε να εξασφαλίσουμε πως ικανοποιούμε τις ειδικές του ανάγκες και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Επίσης, διαθέτουμε την πλειονότητα των προϊόντων μας σε απόθεμα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη παράδοση. Από την ίδρυση της, η MEVA παρέμεινε πάντα πιστή στις ίδιες αξίες: εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς. Στόχος μας να αναπτύσσουμε ελκυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και το σχεδιασμό τους. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση ως την μεταφορά των προϊόντων μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε.

 2. A & C DUSTBINS & WASTE BINS WEBER GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η A & C Waste Container Weber GmbH & Co KG είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες κατασκευής τροχηλάτων κάδων απορριμάτων, πλαστικών κάδων για επικίνδυνα απορρίματα κάδοι ανακύκλωσης οικιακής χρήσης, κάδοι για στρωμνή και κάδοι νοσοκομειακών απορριμάτων κατασκευασμένοι από HDPE στην πόλη Haan της Γερμανίας. Η Weber είναι μια εταιρεία με πιστοποίηση κατά ISO 9001, ISO 14001 και ISO 50001 και εξειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση κινητών τροχηλάτων με 2 ή 4 τροχούς κάδων απορριμάτων, εμπορικά κοντέινερ απορριμάτων και τροχηλάτων κάδων χωρητικότητας 10 ως 1100 λίτρα. Γερμανικής προέλευσης.

 3. BOHET FILS

  Βέλγιο

  Η επιχείρηση επέκτεινε τις υπηρεσίες της στην ενοικίαση εμπορευματοκιβωτίων για οικιακά απορρίμματα και απορρίμματα. Θέτει τον επαγγελματικό εξοπλισμό της στη διάθεση των εργολάβων, αλλά και των ιδιωτών. Η επιχείρηση διαθέτει 5 εμπορευματοκιβώτια όγκου 10 έως 15 κυβ.μ., τα οποία μπορούν να δεχτούν όλα τα απορρίμματά σας: χώματα, θραύσματα πλίνθων, πλαστικά, ξύλο, Παλιοσίδηρα, διάφορα μπάζα. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφαλή μεταφορά παλαιών επίπλων και οικιακών ηλεκτρικών συσκευών μεγάλου βάρους ή όγκου.

 4. BINOLOGY LLC

  Ρωσία

  Η Binology LLC αναπτύσσει και παράγει λύσεις για έξυπνες πόλεις που επιτρέπουν την εξοικονόμηση του κόστους διαχείρισης των απορριμάτων ως και 70%. Τα κύρια σχέδια μας είναι τα εξής: SmartCity Bin 120 - αυτόματος ηλιακός έξυπνος κάδος IoT με πρέσα, σύστημα μέτρησης της στάθμης πλήρωσης, μετεωρολογικός σταθμός, έξυπνους αλγόριθμους πυροπροστασίας και εξοικονόμησης ενέργειας ενσωματωμένοι σε γαλβανισμένο ατσαλένιο κουτί κατά των κραδασμών, SmartCity Separation Station 2 και 3 - μονάδες διαλογής απορριμάτων με βάση έξυπνους βιολογικούς κάδους για την συλλογή ανακυκλώσιμων ειδών, SmartCity Indoor TV - λύση εσωτερικού χώρου με πλευρικές οθόνες Full HD και ηχεία, SmartCity WSens - ανιχνευτής στάθμης απορριμάτων με υπερήχους, συμβατό με οποιοδήποτε κάδο και δεξαμενή 0, 08 - 24 m3, παρέχεται με αντικραδασμικό κουτί και ενσωματωμένος ανιχνευτής θερμοκρασίας, Λογισμικό στο σύννεφο και κινητή εφαρμογή "SmartCity Management" για αποτελεσματική διαχείριση προσωπικού, δυναμική λειτουργία διαδρομών, ιχνηλάτιση τύπου απορριμάτων, προηγμένα εργαλεία ελέγχου και αναφοράς για την διαχείριση των απορριμάτων και την αποκομιδή των απορριμάτων.

 5. MTM NE-METALLE GMBH

  Γερμανία

  Η MTM NE-Metalle μια επιχείρηση που ειδικεύεται σε EMS (Electronic Manufacturing Service). Λειτουργούμε ως προμηθευτής υλικών κασσιτεροκόλλησης και υψηλής ποιότητας ανόδων εντελώς διαφορετικών κραμάτων για την ηλεκτρονική βιομηχανία και την επιβελτίωση επιφανειών. Ειδικότερα, στις βασικές δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνονται τα υλικά κασσιτεροκόλλησης ηλεκτρονικών προϊόντων και προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Η MTM NE-Metalle συγκροτείται από συνεργάτες με μακρόχρονη εμπειρία στους κλάδους της μεταλλουργίας, της ηλεκτρονικής , της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ανακύκλωσης. Αυτός ο μοναδικός και ολοκληρωμένος συνδυασμός γνώσεων και εμπειρίας μάς αναδεικνύει: στο συνεργάτη επιχειρήσεων EMS! Στόχος μας είναι να μην αποτελούμε απλώς εμπορικό εταίρο των πελατών μας, αλλά τον ιδανικό πάροχο υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επιπλέον στους πελάτες μας τεχνική υποστήριξη, αναλύσεις λουτρού κασσιτεροκόλλησης για τη διασφάλιση της ποιότητας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας διαχείριση αποβλήτων υλικών κασσιτεροκόλλησης, καθώς και σεμινάρια κατάρτισης για τη νομική ασφάλεια του χειρισμού τους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SA.TRA.MET. SRL

  Ιταλία

  Η πολυετής μας πείρα στην διαχείριση των απορριμάτων, σιδηρούχων ή μη, μας επιτρέπει να προσφέρουμε έναν επαγγελματισμό και μια εμπειρία που κάνουν την επιχείριση μας ξεχωριστή στην αγορά. Στους χώρους μας διαλέγουμε, συλλέγουμε και επιλέγουμε τα διάφορα μέταλλα. Ολα τα μέσα μας ελέγχονται περιοδικά και διαθέτουν άδεια φόρτωσης και μεταφοράς. Συλλογή απορριμάτων.

 2. FLYTTEFIRMA SJÆLLAND

  Δανία

  Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μετακομίσεων Moving Company Zealand, μία από τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρείες στη Δανία. Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται κοντά στην Κοπεγχάγη και θα χειριστούμε όλα τα είδη της μετακόμισης, μεταφοράς και αποθήκευσης, τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό. Ο στόλος μας περιλαμβάνει φορτηγά και Mercedes όλων των μεγεθών, για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή κίνηση. Επισκεφθείτε από τώρα στην ιστοσελίδα μας για μια εκτίμηση !

 3. SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, Σκουπιδοτενεκέδες, εμπορευματοκιβωτια, και οικολογικα δοχεια. Έχει έδρα σε Entrocamento, Πορτογαλία.

 4. GAFUROV SERVIS EOOD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία GAFUROV SERVIS EOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Σκουπιδοτενεκέδες, δοχεια αποκομιδης αποβλητων, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, και Σκουπιδοτενεκέδες. Έχει έδρα σε Svishtov, Βουλγαρία.

 5. ZIEL INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED COMPANY

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZIEL INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

 1. PINI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία PINI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, καθετοι συμπιεστες, και Εγκαταστάσεις συμπίεσης απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Gerenzano, Ιταλία.

 2. BMB BUNTMETALLEBRAUN

  Γερμανία

  Η εταιρεία BMB BUNTMETALLEBRAUN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οδικές μεταφορές, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Memmingerberg, Γερμανία.

 1. ANG

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ANG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, Σκουπιδοτενεκέδες, Κοντέινερ - κατασκευή, κατασκευές από χάλυβα, και Δοχεία αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Oudenaarde, Βέλγιο.

 2. REGIOCONTAINER

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία REGIOCONTAINER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει έδρα σε Zaltbommel, Κάτω Χώρες.

 3. STUER CONTAINERDIENST

  Βέλγιο

  Η εταιρεία STUER CONTAINERDIENST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, υπηρεσια κοντεϊνερ, και βιομηχανικα αποβλητα. Έχει έδρα σε Kruibeke, Βέλγιο.

 4. CEYSSENS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CEYSSENS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, αποκομιδη απορριμματων, και δοχεια αποκομιδης αποβλητων. Έχει έδρα σε Bree, Βέλγιο.

 5. VAN SPAANDONK CONTAINERDIENST

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VAN SPAANDONK CONTAINERDIENST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, υπηρεσια κοντεϊνερ, και Δοχεία απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Meer, Βέλγιο.

 6. CONTAINERDIENST VANDE VELDE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONTAINERDIENST VANDE VELDE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, δοχεια αποκομιδης αποβλητων, και εμπορευματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Zwijnaarde, Βέλγιο.

 7. CONTAINERDIENST STEFFENS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONTAINERDIENST STEFFENS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπάζα - ανακύκλωση, Οικοδομικά υλικά, Κοντέινερ - κατασκευή, Μπάζα - ανακύκλωση, υπηρεσια κοντεϊνερ, και Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Hergenrath, Βέλγιο.

 8. CLANN - OPBEVARING AF MØBLER

  Δανία

  Η εταιρεία CLANN - OPBEVARING AF MØBLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει έδρα σε Herning, Δανία.

 1. ADEFIA

  Γαλλία

  Η εταιρεία ADEFIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενα οχήματα, κιβωτια απο λαμαρινα, Δοχείο συγκράτησης, κοντεινερ απορριματων, και Ανατρεπόμενα οχήματα. Έχει έδρα σε Le Chesnay, Γαλλία.

 2. CATTE CONTAINERS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CATTE CONTAINERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, και ενοικιαζονται κινητες κατασκευες και εμπορευματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Oudenaarde, Βέλγιο.

 3. INO RECYCLAGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία INO RECYCLAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και συλλογη και καταστροφη απορριμματων. Έχει έδρα σε Clermont-Ferrand, Γαλλία.

 4. DENEYER ALAIN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DENEYER ALAIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, και κατεδαφισεις. Έχει έδρα σε St-Genesius-Rode, Βέλγιο.

 5. TRANS-COM

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία TRANS-COM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Αμαξώματα φορτηγών - κατασκευές, Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών, Μεταλλικά δοχεία, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Αμαξώματα φορτηγών - κατασκευές, και Αλυσίδες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

 6. BUYSE CONTAINERS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BUYSE CONTAINERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και εμπορευματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Rumbeke, Βέλγιο.

 7. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONTAINERDIENST VINDEVOGEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, δοχεια αποκομιδης αποβλητων, και εμπορευματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Deinze, Βέλγιο.

 8. TRAFLUX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TRAFLUX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοντεινερ απορριματων, δοχεια αποκομιδης αποβλητων, και δοχεία απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Houthalen, Βέλγιο.

 9. AITEC ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία AITEC ENVIRONNEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει έδρα σε Pernes Les Fontaines, Γαλλία.

 10. GREEN CITY INTERNATIONAL

  Σερβία

  Η εταιρεία GREEN CITY INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει έδρα σε Beograd, Σερβία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.150 Επιχειρήσεις