• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • απεριτίφ- μη αλκοολούχα

Αποτελέσματα για

Απεριτίφ- μη αλκοολούχα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELLUSTRIA LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by Europages badge

  Εμπλουτίστε την εμπειρία σας πίνοντας μοναδικά, ανώτερης ποιότητας ποτά με πλούσια ιστορία. Η Ellustria δραστηριοποιείται παγκοσμίως από την καρδιά του Λονδίνου, αναλαμβάνοντας με ιδιαίτερη προσοχή την παρασκευή, διανομή και εμπόριο των καλύτερων οινοπνευματωδών και ποτών. Ο τωρινός χαρτοφύλακας αποτελείται από ιδιόκτητα εμπορικά σήματα της Ellustria όπως η βότκα Snow Queen, Romanov, Belka & Strelka, Τζιν IL Dottore και πολλά άλλα. Σε επιλεγμένες αγορές, η Ellustria διαχειρίζεται εμπορικά τα τζιν Amuerte, Highclere Castle, το ρούμι Moko, το κονιάκ Prunier και άλλα. Έχουμε σήμερα την δυνατότητα να εισάγουμε, διανέμουμε, πουλάμε χονδρικής και λιανικής σε πελάτες εντός του Ην. Βασιλείου. Η λίστα των πελατών μας συμπεριλαμβάνει : Waitrose, Harrods, ξενοδοχεία 5 αστέρων και άλλους λογαριασμούς πολυτελείας και premium.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. UNIVERS DRINK

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Το Night Orient είναι μια γκάμα κρασιών και ημιαφρωδών χωρίς αλκοόλ, εγγυημένα 0, 0%. Παρόμοιο και ταυτόχρονα διαφορετικό στον χώρο των αφρωδών και της σαμπάνιας, το ημιαφρώδες Night Orient με λεπτές φυσαλίδες εκλέχθηκε από τους καταναλωτές ως προϊόν της χρονιάς 2013. Σήμερα η Night Orient είναι παρούσα σε 14 χώρες και διανέμεται κυρίως μέσω του λιανεμπορίου. Αυτή η σειρά ποτών χωρίς αλκοόλ ταιριάζει τέλεια στον εορτασμό σημαντικών γεγονότων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ARDUENNA GIN

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 5. ESPRIT APERITIFS

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH

  Γερμανία

 2. ENBIO OHG

  Γερμανία

 3. MAUTONE & CIE

  Βέλγιο

 4. WINE & SPIRITS

  Κάτω Χώρες

 5. AMBROSIUS

  Βέλγιο

 1. PATATAS FRITAS GUAYS S.L

  Ισπανία

 2. DISTILLERIE PIERRE GUY

  Γαλλία

 3. LAGLER EXPORT IMPORT S.R.O.

  Σλοβακία

 4. LOUP BLANC

  Γαλλία

 5. DISTILLERIE GIRARD

  Γαλλία

 6. SUPREME ENERGY & VODKA

  Κάτω Χώρες

 7. PERNOD RICARD BELGIUM NV

  Βέλγιο

 8. LES VERGERS DE LA PASSION

  Γαλλία

 9. KA-3 D.O.O.

  Κροατία

 10. CODIRECT LLP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. ARKAY DISTRIBUTION

  Γαλλία

 2. SIX WIJNHANDEL

  Βέλγιο

 3. MILLECOLORI

  Ιταλία

 4. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. A.G. BARR P.L.C.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. ZAVOD ROSINKA ZAO

  Ρωσία

 7. VERA MAÑOGIL HERMANOS SL

  Ισπανία

 8. KIMBO SA

  Ισπανία

 9. COMERCIAL DE VINOS ACERA S.L.

  Ισπανία

 10. OEM AF 2003 A/S

  Δανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απεριτίφ- μη αλκοολούχα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

56 επιχειρήσεις