• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • απεριτίφ- μη αλκοολούχα

Αποτελέσματα για

Απεριτίφ- μη αλκοολούχα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELLUSTRIA LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Εμπλουτίστε την εμπειρία σας πίνοντας μοναδικά, ανώτερης ποιότητας ποτά με πλούσια ιστορία. Η Ellustria δραστηριοποιείται παγκοσμίως από την καρδιά του Λονδίνου, αναλαμβάνοντας με ιδιαίτερη προσοχή την παρασκευή, διανομή και εμπόριο των καλύτερων οινοπνευματωδών και ποτών. Ο τωρινός χαρτοφύλακας αποτελείται από ιδιόκτητα εμπορικά σήματα της Ellustria όπως η βότκα Snow Queen, Romanov, Belka & Strelka, Τζιν IL Dottore και πολλά άλλα. Σε επιλεγμένες αγορές, η Ellustria διαχειρίζεται εμπορικά τα τζιν Amuerte, Highclere Castle, το ρούμι Moko, το κονιάκ Prunier και άλλα. Έχουμε σήμερα την δυνατότητα να εισάγουμε, διανέμουμε, πουλάμε χονδρικής και λιανικής σε πελάτες εντός του Ην. Βασιλείου. Η λίστα των πελατών μας συμπεριλαμβάνει : Waitrose, Harrods, ξενοδοχεία 5 αστέρων και άλλους λογαριασμούς πολυτελείας και premium.

 2. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 3. UNIVERS DRINK

  Βέλγιο

  Το Night Orient είναι μια γκάμα κρασιών και ημιαφρωδών χωρίς αλκοόλ, εγγυημένα 0, 0%. Παρόμοιο και ταυτόχρονα διαφορετικό στον χώρο των αφρωδών και της σαμπάνιας, το ημιαφρώδες Night Orient με λεπτές φυσαλίδες εκλέχθηκε από τους καταναλωτές ως προϊόν της χρονιάς 2013. Σήμερα η Night Orient είναι παρούσα σε 14 χώρες και διανέμεται κυρίως μέσω του λιανεμπορίου. Αυτή η σειρά ποτών χωρίς αλκοόλ ταιριάζει τέλεια στον εορτασμό σημαντικών γεγονότων.

 4. ARDUENNA GIN

  Βέλγιο

 5. ESPRIT APERITIFS

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH

  Γερμανία

 2. PATATAS FRITAS GUAYS S.L

  Ισπανία

 3. AMBROSIUS

  Βέλγιο

 4. WINE & SPIRITS

  Κάτω Χώρες

 5. ENBIO OHG

  Γερμανία

 1. DISTILLERIE PIERRE GUY

  Γαλλία

 2. SUPREME ENERGY & VODKA

  Κάτω Χώρες

 1. LES VERGERS DE LA PASSION

  Γαλλία

 2. LOUP BLANC

  Γαλλία

 3. SIX WIJNHANDEL

  Βέλγιο

 4. CODIRECT LLP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. ARKAY DISTRIBUTION

  Γαλλία

 6. KA-3 D.O.O.

  Κροατία

 7. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. A.G. BARR P.L.C.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. VERA MAÑOGIL HERMANOS SL

  Ισπανία

 2. BURCAK FRANCE

  Γαλλία

 3. DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L.

  Ισπανία

 4. APERITIVOS TAPA SA

  Ισπανία

 5. ROMA MINERALVANNFABRIKK BERGERSEN AS

  Νορβηγία

 6. VEGIC '97 D.O.O.

  Κροατία

 7. PPN SA

  Γαλλία

 8. RAZIARENIAT LAV E OOD

  Βουλγαρία

 9. KIMBO SA

  Ισπανία

 10. FADICAMO SA

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απεριτίφ- μη αλκοολούχα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

57 επιχειρήσεις