• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • απεριτίφ- μη αλκοολούχα

Αποτελέσματα για

Απεριτίφ- μη αλκοολούχα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. ELLUSTRIA LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Εμπλουτίστε την εμπειρία σας πίνοντας μοναδικά, ανώτερης ποιότητας ποτά με πλούσια ιστορία. Η Ellustria δραστηριοποιείται παγκοσμίως από την καρδιά του Λονδίνου, αναλαμβάνοντας με ιδιαίτερη προσοχή την παρασκευή, διανομή και εμπόριο των καλύτερων οινοπνευματωδών και ποτών. Ο τωρινός χαρτοφύλακας αποτελείται από ιδιόκτητα εμπορικά σήματα της Ellustria όπως η βότκα Snow Queen, Romanov, Belka & Strelka, Τζιν IL Dottore και πολλά άλλα. Σε επιλεγμένες αγορές, η Ellustria διαχειρίζεται εμπορικά τα τζιν Amuerte, Highclere Castle, το ρούμι Moko, το κονιάκ Prunier και άλλα. Έχουμε σήμερα την δυνατότητα να εισάγουμε, διανέμουμε, πουλάμε χονδρικής και λιανικής σε πελάτες εντός του Ην. Βασιλείου. Η λίστα των πελατών μας συμπεριλαμβάνει : Waitrose, Harrods, ξενοδοχεία 5 αστέρων και άλλους λογαριασμούς πολυτελείας και premium.

 3. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ανακαλύψτε την Egiazki Spiritueux, ένα παθιασμένο και δυναμικό διυλιστήριο για την δημιουργία εξαιρετικών οινοπνευμάτων. Η επιχείρηση μας αντικατοπτρίζει την κληρονομιά μιας αιώνιας παράδοσης και αξιοποιεί τα φυσικά συστατικά του μοναδικού μας τόπου. Κάθε σταγόνα ενός από τα οινοπνευματώδεις μας ποτά αφηγείται μια ιστορία, ξυπνά τις αισθήσεις και σας καλεί σε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Η προσεγμένη μας παραγωγική διαδικασία, από την ανάδευση ως την απόσταξη, εξασφαλίζει μια αψεγάδιαστη ποιότητα. Ευνοούμε τα τοπικά προϊόντα, προωθούμε την βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα συμπεριλαμβάνει τζιν με σύνθετες φυτικές γεύσεις, διακριτικά γλυκά λικέρ και εκλεπτυσμένα αποστάγματα. Κάθε φιάλη αποτελεί εγκώμιο της περιοχής μας και για της εμπειρογνωμοσύνης του έμπειρου μας αποστάκτη. Είτε είστε γνώστης σε αναζήτηση νέων αισθήσεων είτε απλά περίεργος να ανακαλύψετε νέα αρώματα, η Egiazki Spiritueux σας καλεί να ανακαλύψτε έναν μαγευτικό κόσμο. Βυθιστείτε στο σύμπαν των μοναδικών μας δημιουργών και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την πρωτοτυπία της Egiazki. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 4. ARUFEL S.R.O.

  Σλοβακία

  Verified by europages badge

  Η Arufel s.r.o. που ξεκίνησε ως μια απλή καφετέρια στο 2014, ενσαρκώνει το συνδυασμό της καινοτομίας και της αφοσίωσης στον παγκόσμιο τομέα FMCG. Οι ιδρυτές της, ο Michal και ο Martin, αναπολούν την ταπεινή έναρξη της εταιρείας που σήμερα αποτελεί ορόσημο αριστείας διεθνούς εμπορίου. Με ένα συνδυασμό καινοτομικής σκέψης, σκληρής εργασίας και παγκόσμιας έρευνας, η Arufel s.r.o. έχει επαναπροσδιορίσει το τοπίο εισαγωγών-εξαγωγών, αναπτυσσόμενη από ένα μικρό εστιατόριο σε μια ηγετική δύναμη στον κλάδο FMCG με έδρα το Presov της Σλοβακίας. Σήμερα, η Arufel διακρίνεται ως η κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών FMCG και στον κλάδο της διανομής, παρέχοντας ένα διευρυνόμενο φάσμα προϊόντων σε περισσότερες από 40 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, εδραιώνοντας έτσι το καθεστώς της ως αξιόπιστος παγκόσμιος συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει φημισμένες εταιρείες όπως οι Monster Energy, Red Bull, Coca-Cola και Nescafé, τονίζοντας την αφοσίωσή της στην κάλυψη των διαφόρων αναγκών των εταίρων της. Το βασικό επιχειρηματικό στήριγμα της εταιρείας είναι η προηγμένη αποθήκη της στη Σλοβακία με 12 ράμπες φόρτωσης, χωρητικότητα 3.500 παλετών και ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS). Αυτή η μονάδα, εξοπλισμένη με σύγχρονες γραμμές σήμανσης και ανασυσκευασίας, διασφαλίζει το βέλτιστο χειρισμό των προϊόντων. Η επιτυχία της Arufel διασφαλίζεται από την αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών, η τεχνογνωσία και το πάθος για την άριστη εξυπηρέτηση των οποίων είναι ασύγκριτες. Αυτή η αφοσίωση στην αριστεία αντανακλάται επιπρόσθετα στη δέσμη υπηρεσιών "ALL IN" που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την προμήθεια του προϊόντος έως την παγκόσμια παράδοση συμπεριλαμβανομένων ελέγχων ποιότητας και τοποθέτησης αυτοκόλλητων ετικετών,

 5. BRANDSPARKLE

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Brandsparkle ειδικεύεται στην παραγωγή και στην παράδοση ανώτερης κατηγορίας ποτών που είναι προσαρμοσμένα στη χαρακτηριστική ταυτότητα του εμπορικού σήματος. Αφοσιωμένοι στη δημιουργία μοναδικών αναψυκτικών που ενσαρκώνουν την ουσία κάθε εμπορικού σήματος, διακρινόμαστε για την κατά παραγγελία παραγωγή αναψυκτικών που αρέσουν στους πελάτες. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων έως τη συσκευασία και τη διανομή. Με συνεργασίες με κορυφαίους παραγωγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη διαθέτουμε προσωποποιημένες γεύσεις, σχέδια συσκευασίας και στρατηγικές μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας ότι κάθε αναψυκτικό θα αφήνει μια μακροπρόθεσμη εντύπωση. Αναπτύσσουμε διάφορα προϊόντα για την HORECA & FMCG, όπως ζυμαρικά, ρύζι, αυγά κλπ. Με κίνητρο την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία εντάσσουμε σε κάθε πτυχή του έργου μας πάθος και δημιουργικότητα. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παρέχουμε αναζωογονητικά και πεντανόστιμα ποτά, αλλά και να δημιουργούμε ιστορίες που σφυρηλατούν στενές σχέσεις μεταξύ πελατών και εμπορικών σημάτων. Με την Brandsparkle, κάθε γουλιά καθίσταται μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης εμπειρίας για τους πελάτες του πελάτη μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. UNIVERS DRINK

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Το Night Orient είναι μια γκάμα κρασιών και ημιαφρωδών χωρίς αλκοόλ, εγγυημένα 0, 0%. Παρόμοιο και ταυτόχρονα διαφορετικό στον χώρο των αφρωδών και της σαμπάνιας, το ημιαφρώδες Night Orient με λεπτές φυσαλίδες εκλέχθηκε από τους καταναλωτές ως προϊόν της χρονιάς 2013. Σήμερα η Night Orient είναι παρούσα σε 14 χώρες και διανέμεται κυρίως μέσω του λιανεμπορίου. Αυτή η σειρά ποτών χωρίς αλκοόλ ταιριάζει τέλεια στον εορτασμό σημαντικών γεγονότων.

 2. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτα, Μη αλκοολούχα ποτά, Αεριούχα ποτά, Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, ταμπλετες σοκολατας, σοκολατα, και προετοιμασια γλυκισματων. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 3. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES ARRANGEURS FRANÇAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ετοιμα κοκτείλ, Ποτά, ρουμι, armagnac, Παραγωγός Αρμανιάκ, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, οινοπνευματωδη, και αλκοολουχα ποτα. Έχει έδρα σε Cologne, Γαλλία.

 4. UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρασιά, αποσταγματα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αποστακτήρια, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και αλκοολες. Έχει έδρα σε Celorico De Basto, Braga, Πορτογαλία.

 5. DJIN SPIRITS

  Γαλλία

  Η εταιρεία DJIN SPIRITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, και Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει έδρα σε Saint-Brice, Γαλλία.

 1. ESPRIT APERITIFS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ESPRIT APERITIFS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, αλκοολουχα απεριτιφ, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και γλυκα κρασια. Έχει έδρα σε La Teste-De-Buch, Γαλλία.

 2. OSCO

  Γαλλία

  Η εταιρεία OSCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, και Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει έδρα σε Fresnes, Γαλλία.

 1. BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, αλκοολουχα κρασια, και Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει έδρα σε Seligenstadt, Γερμανία.

 2. PATATAS FRITAS GUAYS S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία PATATAS FRITAS GUAYS S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηγανιτες πατατες. Έχει έδρα σε Xinzo De Limia, Ισπανία.

 3. AMBROSIUS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AMBROSIUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλκοολες, ουισκι, αλκοολουχα ποτα, και αλκοολουχα απεριτιφ. Έχει έδρα σε Koksijde, Βέλγιο.

 4. ENBIO OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ENBIO OHG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, και Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει έδρα σε Bremerhaven, Γερμανία.

 5. MAUTONE & CIE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MAUTONE & CIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, και ποτα χωρις αλκοολ. Έχει έδρα σε Tamines, Βέλγιο.

 6. WINE & SPIRITS

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία WINE & SPIRITS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, κρασια, σαμπανια, και αλκοολουχα απεριτιφ. Έχει έδρα σε Wateringen, Κάτω Χώρες.

 7. LAGLER EXPORT IMPORT S.R.O.

  Σλοβακία

  Η εταιρεία LAGLER EXPORT IMPORT S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), αλκοολουχα απεριτιφ, τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης, και Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει έδρα σε bratislava, Σλοβακία.

 8. LOUP BLANC

  Γαλλία

  Η εταιρεία LOUP BLANC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους wine bar δοκιμες κρασιων, αλκοολουχα απεριτιφ, και αλκοολουχα ποτα. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

 1. DISTILLERIE GIRARD

  Γαλλία

  Η εταιρεία DISTILLERIE GIRARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλκοολουχα απεριτιφ, και σιροπια. Έχει έδρα σε Jonquieres, Γαλλία.

 2. DISTILLERIE PIERRE GUY

  Γαλλία

  Η εταιρεία DISTILLERIE PIERRE GUY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποσταγμένο αψέντι, αλκοολουχα απεριτιφ, γλυκανισο, και λικερ. Έχει έδρα σε Pontarlier, Γαλλία.

 3. LES VERGERS DE LA PASSION

  Γαλλία

  Η εταιρεία LES VERGERS DE LA PASSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηλίτης και απίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγός μηλόξυδου, μηλιτης, καλβαντος, και αλκοολουχα απεριτιφ. Έχει έδρα σε Rauville La Bigot, Γαλλία.

 4. KA-3 D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία KA-3 D.O.O., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σόδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριούχα ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, Αεριούχα ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, και Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει έδρα σε Karlovac, Κροατία.

 5. SUPREME ENERGY & VODKA

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία SUPREME ENERGY & VODKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλκοολουχα απεριτιφ. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

 6. CODIRECT LLP

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία CODIRECT LLP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει έδρα σε Cheltenham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. MILLECOLORI

  Ιταλία

  Η εταιρεία MILLECOLORI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικρη τραπεζαρια. Έχει έδρα σε Pescia, Ιταλία.

 8. ARKAY DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARKAY DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεριτίφ, μη αλκοολούχα. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

 9. SIX WIJNHANDEL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SIX WIJNHANDEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, κρασια, λικερ, Ετοιμα κοκτείλ, και αλκοολουχα απεριτιφ. Έχει έδρα σε Ieper, Βέλγιο.

 10. KIMBO SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία KIMBO SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, Αναψυκτικά - Ποτά, Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, και Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απεριτίφ- μη αλκοολούχα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

65 Επιχειρήσεις