• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ

Αποτελέσματα για

Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Γερμανία

  Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

 2. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η SHZ Sächsische Hebe- und Zurrtechnik GmbH είναι ήδη από το 2002 στο Großröhrsdorf της Δρέσδης στη διάθεσή σας, όταν αναζητάτε υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγονται στη Γερμανία. Μεταξύ άλλων παράγουμε ιμάντες πρόσδεσης, ιμάντες ανύψωσης και στρογγυλές αρτάνες και από την άποψη αυτή, ανήκουμε στις πλέον γνωστές επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Όχι μόνο για την ποιότητα των δικών μας ιμάντων πρόσδεσης, των άλλων προϊόντων του προγράμματός μας και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης που παρέχουμε, έχουμε αναπτυχθεί συνεχώς κατά τα τελευταία χρόνια και διευρύνουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Για το λόγο αυτό θα βρείτε σ' εμάς πολυάριθμες λύσεις για τους παρακάτω τομείς: ασφάλιση φορτίων, υφασμάτινα μέσα στερέωσης, αλυσίδες και συρματόσχοινα, ανυψωτικά μέσα.

 3. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

 4. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

  Ειδικός στην Ευρώπη στην υψηλή ποιότητα, η Codipro παράγει δακτυλίους ανύψωσης υψηλότατης ποιότητας, ικανούς για ανύψωση εξαιρετικά βαρέων φορτίων. Όλοι οι δακτύλιοι Codipro είναι αρθρωτοί και επιτρέπουν περιστροφές με φορτία. Η CODIPRO προτείνει μια μεγάλη γκάμα δακτυλίων ανύψωσης και είναι σε θέση να υλοποιήσει δακτυλίους ανύψωσης κατά παραγγελία, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

 5. KEDY

  Τουρκία

  'Οτι είναι κοινό αποδεικνύεται συχνά ανεπαρκές.κάθε μέρα, αξιόλογοι πόροι σπαταλώνται στις επιχειρήσεις λόγω έλλειψης των κατάλληλων ανυψωτικών λύσεων. Επιπλέον, η ανεπαρκής ανύψωση επιφέρει συχνά δαπανηρές ζημιές που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Εκμεταλλευτείτε την εμπειρογνωμοσύνη μας ώστε να γίνουν οι διαδικασίες της επιχείρησης σας όχι μόνο πιο ασφαλείς, αλλά και ταχύτερες και οικολογικές.Το τελικό αποτέλεσμα των συμβουλών μας θα ικανοποιήσουν όλες τις προσδοκίες σας. Για περισσότερα από 10 χρόνια, στον τομέα του εξοπλισμού για τον χειρισμό φορτίων, η KEDY® είναι ο εταίρος σας για τα έργα σας καθώς και για την επίλυση των προβλημάτων σας. Οι εξειδικευμένες τεχνολογικές λύσεις ανύψωσης της KEDY® όχι μόνο είναι βιώσιμες αλλά είναι επίσης φιλικές ως προς το υλικό, ασφαλείς στην χρήση με την μεταφορά εμπορευμάτων και εύκολες στην χρήση για το προσωπικό. Είτε πρόκειται για μια οικονομική τυποποιημένη ή μια μοναδική προσωποποιημένη λύση, η KEDY® θα βρει την καλύτερη λύση για το πρόβλημα σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HAACON HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η haacon hebetechnik gmbh με έδρα το Freudenberg στον Main είναι κατασκευαστής εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ανύψωσης. Επιχειρηματικοί τομείς είναι τα βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης, τα συστήματα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και τα ανυψωτικά συστήματα. Από τεχνική άποψη, η haacon αναπτύσσει ανυψωτικούς μηχανισμούς, η μετάδοση δύναμης των οποίων διεξάγεται μέσω ατράκτων, οδοντωτής ράβδου ή συρματόσχοινου. Η haacon επικεντρώνεται στους επιχειρηματικούς τομείς γενικών συστημάτων ανύψωσης, εξαρτημάτων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ανυψωτικών συστημάτων στον τομέα B2B.

 2. AEROLIFT INDUSTRIALS B.V.

  Κάτω Χώρες

 3. LIFTEUROP (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

 4. LEMMENS

  Βέλγιο

 5. SÉCURI'OUEST

  Γαλλία

 1. 3I HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. WIMO HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. NOVAMACH ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

 2. HEBETECH AG

  Ελβετία

 3. SFK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. MIRECS TECHNOLOGIEPARTNER GMBH

  Γερμανία

 5. HOVMAND A/S

  Δανία

 6. FRIEDRICH KÖSTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. TILLER BV

  Γερμανία

 8. BLOKSMA-ENGINEERING GMBH MATERIALFLUSSTECHNIK

  Γερμανία

 1. SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH

  Γερμανία

 2. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Γαλλία

 3. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Γαλλία

 4. TRANSPROTEC GMBH

  Γερμανία

 5. LASH + LIFT ZURR- UND HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. LEIRITZ MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 7. ELECTROELSA S.R.L.

  Ιταλία

 8. PLANETA FRANCE SAS

  Γαλλία

 9. LORTEL

  Λουξεμβούργο

 10. GERMANY DALMEC GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.260 επιχειρήσεις