• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ

Αποτελέσματα για

Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Ειδικός στην Ευρώπη στην υψηλή ποιότητα, η Codipro παράγει δακτυλίους ανύψωσης υψηλότατης ποιότητας, ικανούς για ανύψωση εξαιρετικά βαρέων φορτίων. Όλοι οι δακτύλιοι Codipro είναι αρθρωτοί και επιτρέπουν περιστροφές με φορτία. Η CODIPRO προτείνει μια μεγάλη γκάμα δακτυλίων ανύψωσης και είναι σε θέση να υλοποιήσει δακτυλίους ανύψωσης κατά παραγγελία, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

 2. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

 3. VEGA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. είναι μια ηγετική εταιρεία στην βιομηχανία των περονοφόρων και στοιβαχτήρων οχημάτων και παλετοφόρων φορτηγών, με έδρα στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας από το 1978. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφύλακα με στοιβαχτήρες, παλετοφόρα οχήματα και ανταλλακτικά, συμπ. περονοφόρα οχήματα ντίζελ και LPG, ηλεκτρικά περονοφόρα, παλετοφόρα οχήματα ηλεκτρικής πλατφόρμας, χειροκίνητα υδραυλικά αμαξίδια, μηχανήματα έλξης με μπαταρία πλήρως αυτοματοποιημένα, ημι-αυτόματα μηχανήματα έλξης με μπαταρία, χειροκίνητες πλατφόρμες φόρτωσης και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να ανακαλύψετε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας.Πέρα από τα μηχανήματα μας, κατασκευάζουμε επίσης τροχούς από πολυαμίδιο, ροδάκια και τροχίσκοι από πλαστικό από καουτσούκ για στοιβαχτήρες και την βιομηχανία των παλετοφόρων οχημάτων. Η προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και οι ηθικές αρχές ώστε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών. Στόχος μας η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών για μηχανήματα μεταφοράς και στοίβαξης ικανοποιώντας τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας. Το όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τομέα με καινότομη προσέγγιση και να γίνουμε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με 41 χρόνια πείρας, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με ευνοϊκούς όρους εξόφλησης, ομαλή και έγκαιρη παράδοση και μια επιχειρησιακή προσέγγιση βιωσιμότητας με οικονομική, περιβαλλοντολογική και κοινωνική ευαισθησία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η SHZ Sächsische Hebe- und Zurrtechnik GmbH είναι ήδη από το 2002 στο Großröhrsdorf της Δρέσδης στη διάθεσή σας, όταν αναζητάτε υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγονται στη Γερμανία. Μεταξύ άλλων παράγουμε ιμάντες πρόσδεσης, ιμάντες ανύψωσης και στρογγυλές αρτάνες και από την άποψη αυτή, ανήκουμε στις πλέον γνωστές επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Όχι μόνο για την ποιότητα των δικών μας ιμάντων πρόσδεσης, των άλλων προϊόντων του προγράμματός μας και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης που παρέχουμε, έχουμε αναπτυχθεί συνεχώς κατά τα τελευταία χρόνια και διευρύνουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Για το λόγο αυτό θα βρείτε σ' εμάς πολυάριθμες λύσεις για τους παρακάτω τομείς: ασφάλιση φορτίων, υφασμάτινα μέσα στερέωσης, αλυσίδες και συρματόσχοινα, ανυψωτικά μέσα.

 5. DAL FORNO SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Πλήρης προμήθεια εγκαταστάσεων και εξοπλισμού κατάλληλων για ανύψωση και διακίνηση υλικών, που περιλαμβάνει βεντούζες για τον τομέα του μαρμάρου και του γρανίτη, γερανούς με φλόκους, αναρτημένα συστήματα, ηλεκτρικά ανυψωτικά αλυσίδων, συστήματα ανύψωσης κενού και εξοπλισμό μετακίνησης. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, εγγυημένα από πολυετή εμπειρία και δέσμευση στον τομέα της ανύψωσης με βεντούζες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LIFTEUROP (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LIFTEUROP (GROUPE ALIPA), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα ανυψωσης, εξοπλισμός ανύψωσης, Γάντζοι για ανύψωση, λουριά, εξοπλισμος ασφαλειας, εργαστηριο επισκευων, δυναμόμετρα, πινακίδα αναγνώρισης, και μαγνήτες ανύψωσης. Έχει έδρα σε Wiltz, Λουξεμβούργο.

 2. LEMMENS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEMMENS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Σύσπαστα και βαρούλκα, Κορδόνια και σπάγγοι, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Δίχτυα και σχοινιά, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Σύσπαστα και βαρούλκα, και μεταλλικα καλωδια. Έχει έδρα σε Sprimont, Βέλγιο.

 3. 3I HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 3I HANDHABUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Kaufungen, Γερμανία.

 4. HOVMAND A/S

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOVMAND A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανυψωτικά στηρίγματα. Έχει έδρα σε Køge, Δανία.

 5. FRIEDRICH KÖSTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIEDRICH KÖSTER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Heide, Γερμανία.

 1. HEBETECH AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEBETECH AG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Altendorf, Ελβετία.

 2. SFK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SFK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Weilmünster, Γερμανία.

 1. WIMO HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WIMO HEBETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Woringen, Γερμανία.

 2. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Έξαλα, αρτανες, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, καλώδια και εξαρτήματα για σπορ αναρρίχησης σε δέντρα, Έξαλα, καλώδια από σύρμα από γαλβανισμένο χάλυβα, εξαρτηματα ανυψωσης, και Εξοπλισμός ανύψωσης. Έχει έδρα σε Mimet, Γαλλία.

 3. SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

 4. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρομαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, μαγνητικοι διαχωριστες, μαγνητικη ανυψωση, μαγνήτες ανύψωσης, και Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Villers La Montagne, Γαλλία.

 5. DEAL LEVAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEAL LEVAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί για οικοδομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, βιομηχανική ανύψωση, βιομηχανικη αλυσιδα, σχοινωματα, καλωδια βιομηχανικης χρησης, καλωδια, εξαρτηματα ανυψωσης, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Δακτύλιος ανύψωσης για συγκόλληση. Έχει έδρα σε Gémenos, Γαλλία.

 6. TRANSPROTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRANSPROTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Ahrensburg, Γερμανία.

 7. PLANETA FRANCE SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLANETA FRANCE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύσπαστα και βαρούλκα, Σύσπαστα και βαρούλκα, αμαξιδια ανυψωσης για μεταφορες, ηλεκτρικοί πάλαγκοι με αλυσίδα, και ηλεκτρικοί πάλαγκοι για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Couëron, Γαλλία.

 8. LORTEL

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LORTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Σύσπαστα και βαρούλκα, Ιμάντες ασφαλείας, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, και Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Bettembourg, Λουξεμβούργο.

 1. GERMANY DALMEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GERMANY DALMEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Aying, Γερμανία.

 2. ALLWEB BELGIUM

  Βέλγιο

  Κατασκευάζονται ιμάντες ανύψωσης και πρόσδεσης, σωληνοειδείς ιμάντες, στρογγυλές αρτάνες ("one-way slings") και δίχτυα για βαρέα φορτία - δίχτυα ανύψωσης μάρκας Beneca. Σύστημα στοιβάγματος, ιμάντες πρόσδεσης με πόρπες, λουριά, αγκράφες καστάνια, καστάνιες, ιμάντες πρόσδεσης, ιμάντες ανύψωσης με τρίγωνο, ατελείωτες ιμάντες, ιμάντες, σωληνοειδείς ιμάντες προσαρμοσμένοι στις ανάγκες σας. Ιμάντες ανύψωσης και σύσφιξης, ιμάντες πρόσδεσης προσαρμόσιμοι στο κείμενο και το λογότυπο της επιλογής σας. Πολύ γρήγορη παράδοση και εγγυημένη ποιότητα!

 3. KEDY

  Τουρκία

  'Οτι είναι κοινό αποδεικνύεται συχνά ανεπαρκές.κάθε μέρα, αξιόλογοι πόροι σπαταλώνται στις επιχειρήσεις λόγω έλλειψης των κατάλληλων ανυψωτικών λύσεων. Επιπλέον, η ανεπαρκής ανύψωση επιφέρει συχνά δαπανηρές ζημιές που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Εκμεταλλευτείτε την εμπειρογνωμοσύνη μας ώστε να γίνουν οι διαδικασίες της επιχείρησης σας όχι μόνο πιο ασφαλείς, αλλά και ταχύτερες και οικολογικές.Το τελικό αποτέλεσμα των συμβουλών μας θα ικανοποιήσουν όλες τις προσδοκίες σας. Για περισσότερα από 10 χρόνια, στον τομέα του εξοπλισμού για τον χειρισμό φορτίων, η KEDY® είναι ο εταίρος σας για τα έργα σας καθώς και για την επίλυση των προβλημάτων σας. Οι εξειδικευμένες τεχνολογικές λύσεις ανύψωσης της KEDY® όχι μόνο είναι βιώσιμες αλλά είναι επίσης φιλικές ως προς το υλικό, ασφαλείς στην χρήση με την μεταφορά εμπορευμάτων και εύκολες στην χρήση για το προσωπικό. Είτε πρόκειται για μια οικονομική τυποποιημένη ή μια μοναδική προσωποποιημένη λύση, η KEDY® θα βρει την καλύτερη λύση για το πρόβλημα σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

 5. ALTRAD INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η Altrad International είναι η εταιρεία του ομίλου Altrad. Εξειδικεύεται στο εμπόριο όλων των προϊόντων που κατασκευάζονται από τον όμιλο σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος ALTRAD συναλλάσσεται σήμερα με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο : Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική κ.λπ. Η Εταιρεία προσφέρει έναν κατάλογο ποιοτικών, αξιόπιστων προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η γκάμα των προϊόντων, που κατασκευάζονται από τον όμιλο ξεκινούν από εξοπλισμό εργοταξίων (χειράμαξο, σκαλωσιά, εγκιβωτισμός, αντιστήριξη, μπετονιέρα, σφύρες, πλατφόρμες δόνησης, εκτοξευτήρες, κάδοι σκυροδέματος, σκάλες...) αλλά και μηχανήματα κοπής, επεξεργασίας σκυροδέματος (δονούμενες βελόνες και μετατροπείς κ.λπ.), καθώς και εξοπλισμός για κοινότητες (εξέδρες, σκηνές δεξιώσεων, αθλοπαιδιές, σκηνή, τραπέζια...) Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες της : διαχείριση διακίνησης, αγορά και υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση πάντα στην διάθεση του πελάτη.

 6. PEINER SMAG LIFTING TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει προϊόντα για τη μετακίνηση χύδην υλικών κάθε είδους, εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και εδικά ανυψωτικά μέσα. Τα κύρια πεδία εφαρμογής είναι λιμένες, επιχειρήσεις μεταφόρτωσης, κατασκευαστές γερανών και οικοδομικών μηχανημάτων, χαλυβουργεία, επιχειρήσεις ανακύκλωσης και εγκαταστάσεις καύσης απορριμμάτων. Το 2015, η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με πλαίσια ανύψωσης μέσω εξαγοράς. Τα εργοστάσια στο Salzgitter της Γερμανίας, στη Σαγκάη της Κίνας και στο Chennai της Ινδίας (αρπάγες), καθώς και στο Changshu της Κίνας (πλαίσια ανύψωσης) αναπτύσσουν και παράγουν με βάση τη δοκιμασμένη τεχνογνωσία PEINER μέσα ανάληψης φορτίων για όλες τις εφαρμογές μεταφόρτωσης. Η άνω των 65 ετών εμπειρία στον κλάδο σε συνδυασμό με καινοτομικές, πρακτικές διαδικασίες ανάπτυξης οδηγούν τις αρπάγες PEINER στην κορυφαία θέση στη διεθνή αγορά. Αρπάγες PEINER χρησιμοποιούνται παντού όπου μεταφορτώνονται, μετακινούνται ή τοποθετούνται υλικά. Η εταιρεία είναι παγκοσμίως κορυφαία ιδίως στον τομέα της αρπάγης για τη φόρτωση και την εκφόρτωση πλοίων μεταφοράς χύδην φορτίων.

 7. HAACON HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η haacon hebetechnik gmbh με έδρα το Freudenberg στον Main είναι κατασκευαστής εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ανύψωσης. Επιχειρηματικοί τομείς είναι τα βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης, τα συστήματα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και τα ανυψωτικά συστήματα. Από τεχνική άποψη, η haacon αναπτύσσει ανυψωτικούς μηχανισμούς, η μετάδοση δύναμης των οποίων διεξάγεται μέσω ατράκτων, οδοντωτής ράβδου ή συρματόσχοινου. Η haacon επικεντρώνεται στους επιχειρηματικούς τομείς γενικών συστημάτων ανύψωσης, εξαρτημάτων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ανυψωτικών συστημάτων στον τομέα B2B.

 8. SEILEREI VOIGT SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η σχοινοποιία Voigt Seil- und Hebetechnik GmbH είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής συρματόσχοινων, πλεκτών και πλαστικών σχοινιών, καθώς και οποιασδήποτε λύσης που αφορά σε σχοινιά. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τους παρακάτω 5 τομείς προϊόντων: πλεκτά σχοινιά, συρματόσχοινα και αλυσίδες/μέσα στερέωσης/μέσα προστασίας από πτώση ΜΑΠ/μέσα ασφάλισης φορτίων, συστήματα πρόσδεσης/ανυψωτικά μέσα, μέσα στήριξης φορτίων. Εκτός αυτού παρέχουμε επίσης διάφορες υπηρεσίες, όπως, π.χ., υπηρεσίες επισκευής και ελέγχου, υπηρεσία ενοικίασης συσκευών, υπηρεσίες συναρμολόγησης, διάφορες καταρτίσεις ή σεμινάρια. Στις 4 αίθουσες παραγωγής της εταιρείας μας που χαρακτηρίζονται από υψηλά τεχνικά και καινοτομικά πρότυπα, παράγουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας. Προκειμένου να διασφαλίζουμε τη γρήγορη επεξεργασία και σύντομους χρόνους παράδοσης για τους πελάτες μας, αποθηκεύουμε τα προϊόντα μας σε 3 αποθήκες σε συνθήκες κατάλληλες για την ποιότητα και άμεσα προσβάσιμα.

 9. JAY ELECTRONIQUE

  Γαλλία

  Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η JAY Electronique, μια κορυφαία ευρωπαϊκή αγορά, αναπτύσσει εξατομικευμένες λύσεις για τηλεχειριστήρια. Έναρξη φέτος μιας νέας γενιάς ασύρματων λύσεων για πολλές εφαρμογές. Μοντέρνα σειρά χάρη στην οθόνη, τα μενού πλοήγησης και την αμφίδρομη επικοινωνία, εύκολη στην εγκατάσταση και τη συντήρηση, ισχυρή, ενσωματώνει επίπεδο ασφάλειας υψηλότερο από τις κανονιστικές απαιτήσεις και μια εργονομία που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους χρήστες.

 10. LAMET SOLLEVAMENTI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία Lamet ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τη δεκαετία του 1970 και, μέσα σε 20 έτη, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των εξαρτημάτων ανύψωσης και διακίνησης. Τα προϊόντα της Lamet, καρπός πείρας, έρευνας, μελέτης και αυστηρού ελέγχου των προϊόντων, ανταποκρίνονται κατά μεγάλο μέρος στις προσδοκίες του τομέα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.130 Επιχειρήσεις