• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανυψωτικές πλατφόρμες

Αποτελέσματα για

Ανυψωτικές πλατφόρμες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

 2. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το ευρύ φάσμα συστημάτων ανύψωσης υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών κάνουν την LAWECO κορυφαία στην Ευρώπη. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή τραπεζών ανύψωσης για διάφορους βιομηχανικούς κλάδους και η υλοποίηση εξατομικευμένων ειδικών κατασκευών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της προσφοράς της LAWECO. Η LAWECO διαθέτει ανυψωτικές τράπεζες εγκαταστάσεων, ανυψωτικές τράπεζες επίπεδης ανέλκυσης, ανυψωτικές τράπεζες με άτρακτο, ανυψωτικές τράπεζες με αλυσίδα ώθησης, ανυψωτικές τράπεζες με ιμάντες και ανυψωτικές τράπεζες μεταφόρτωσης για όλες τις απαιτήσεις ανύψωσης, καθώς και το CARGO MASTER, την παραδοσιακή μάρκα για μηχανήματα εξυπηρέτησης αεροσκαφών. Τα προϊόντα μας: ανυψωτικές πλατφόρμες, ανυψωτικές τράπεζες, ψαλιδωτές ανυψωτικές τράπεζες, ανυψωτικές τράπεζες με ιμάντες, ανυψωτικές τράπεζες με αλυσίδα ώθησης

 3. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο πάροχος υπηρεσιών ποιότητας. Ολοκληρωμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη υπηρεσίες. Διασφάλιση ποιότητας. Έλεγχος + μέτρηση. Οπτικές εργασίες διαλογής με τεχνοσκόπιο, ενδοσκόπιο κλπ. Έλεγχος σφαλμάτων. Τεκμηρίωση. Έκθεση ελέγχου. Αποθήκευση. Θέση σε λειτουργία. Αποστολή. Σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκης 8000 τ.μ. Επιστρωμένη υπαίθρια επιφάνεια 2500 τ.μ.. 3000 θέσεις ραφιών βαρέων φορτίων. Λογισμικό αποθήκης. Λογισμικό διαχείρισης αποθήκης. Συσκευασία μεμονωμένων εξαρτημάτων. Σειρές. Συγκροτήματα. Ξύλινα κιβώτια. Ειδική συσκευασία. Πλαστικό Blister. Μεμβράνη. Επεξεργασία παραγωγής εξαρτημάτων (τόρνος, φρέζα κλπ.). Κατασκευή διατάξεων. Προκαταρκτική/τελική συναρμολόγηση. Συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Αποσυναρμολόγηση. Συμπληρωματική επεξεργασία. Συναρμολόγηση. Εξειδίκευση: πρώτης τάξεως και υπερσύγχρονη. Υλισμικό. Συσκευές ελέγχου υψηλής τεχνολογίας. Μηχανήματα επεξεργασίας CNC. Μέσα μέτρησης. Αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας Blister και μεμβράνης. Ολοκληρωμένο λογισμικό. Σύγχρονες αποθήκες και αίθουσες συναρμολόγησης. Υποδομή. Απευθείας BAB. Σύνδεση με A 8 και A 6. Κεντρική θέση στην Ευρώπη. Εξειδικευμένοι συνεργάτες σε όλους τους τομείς. Συνεχής επιμόρφωση.

 4. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEMM Maschinenbau είναι εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια παγκόσμιος προμηθευτής στον τομέα της ειδικής κατασκευής συστημάτων χειρισμού ρολών στη βιομηχανία χάρτου, μεμβρανών, συσκευασίας και τροφίμων. Εκτός αυτού, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια παράγουμε κονσόλες, συνδέσμους, προεκτάσεις ατράκτων και στραγγαλιστικές βαλβίδες για τη βιομηχανία μηχανισμών κίνησης και δικλείδων. Χάρη στη σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του τορναρίσματος και του φρεζαρίσματος. Ως πιστοποιημένη επιχείρηση κατά DIN ISO 9001: 2015, η προσανατολισμένη στον πελάτη πολιτική ποιότητας αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να σάς παρέχουμε ανά πάσα στιγμή εξατομικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για ειδικές λύσεις.

 5. BORGHI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει: μεταφορείς με κοχλία, αλυσίδα, ταινία και παλέτα, αναβατόρια με κάδους, φίλτρα, περιστροφικοί διανομείς, καθαριστικά, κλαπέτα και εξειδικευμένος εξοπλισμός για ανάκτηση, εκφόρτωση και εξαγωγή προϊόντων, με παραγωγικότητα που κυμαίνεται από 10 έως 300 τόνους/ώρα. Σχεδιασμός και κατασκευή ολοκληρωμένων αγροτοβιομηχανικών εγκαταστάσεων για αποθήκευση σιτηρών, σιλό, μύλοι, μύλοι ρυζιού, μύλοι ζωοτροφών και λιμενικές εγκαταστάσεις. Παράγει επίσης βιομηχανικούς ανελκυστήρες μεγάλης χωρητικότητας, έως 1.000 τόνους/ώρα,

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικές πλατφόρμες, μεταφορα εμπορευματων, μεταφορες, Ανυψωτικές πλατφόρμες, και ενοικιαση οχηματων. Έχει έδρα σε Ragusa, Ιταλία.

 2. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικές πλατφόρμες, μεταφορα εμπορευματων, μεταφορες, Ανυψωτικές πλατφόρμες, και ενοικιαση οχηματων. Έχει έδρα σε Ragusa, Ιταλία.

 3. PICCOLI AUTOGRU

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PICCOLI AUTOGRU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά-γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικές πλατφόρμες, φορτηγα με γερανο για ανυψωση εμπορευματων, φορτηγα, Ανυψωτικές πλατφόρμες, και εναεριες πλατφορμες ανυψωσης εμπορευματων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 4. TVH GROUP

  Βέλγιο

  Ο TVH – Thermote & Vanhalst είναι διεθνής όμιλος με πελάτες σε περισσότερες από 170 χώρες και των οποίων οι δραστηριότητες χωρίζονται σε δύο τμήματα: Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ και Ενοικίαση & Εξοπλισμός. Τα Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ είναι η μπουτίκ στην οποία βρίσκουμε όλα τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ για υλικό διακίνησης, για τη γεωργική βιομηχανία. Η Ενοικίαση και ο Εξοπλισμός διαθέτει τρία τμήματα : Το τμήμα εξοπλισμού, το τμήμα ενοικίασης και το τμήμα σέρβις & επιδιορθώσεων. Το τμήμα σέρβις δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο Βέλγιο.

 5. THOMAS KRANEN

  Βέλγιο

  Από το 1986 ο Thomas Hoogwerkers προτείνει μεγάλη γκάμα πλατφόρμων ποιότητας για διάφορους τομείς και εξαγωγές σε όλόκληρο τον κόσμο. Οι πλατφόρμες μας είναι ιδιαίτερα ισχυρές, ασφαλείς και εύκολες στη χρήση. Διακρίνουμε 4 κατηγορίες : ανυψωτήρες με ρυμουλκούμενη πλατφόρμα, ανυψωτήρες με πλατφόρμα σε φορτηγό, ανυψωτήρες με πλατφόρμα σε τρακτέρ και ανυψωτήρες με πλατφόρμα σε κεραίες. Το ύψος των εργασιών κυμαίνεται από 13 μέχρι 32 μέτρα. Εάν ενδιαφέρεστε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 1. MARTINELLI PIATTAFORME

  Ιταλία

  Η Martinelli Costruzioni δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της ενοικίασης πλατφορμών, στην Potenza. Πέρα από τις ανυψωτικές πλατφόρμες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέρουμε όλη την πείρα του εξαιρετικά καταρτισμένου μας προσωπικού στον τομέα της ανύψωσης. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και προσφέρει τις πλατφόρμες της σε όλη την Ιταλία.

 2. NOR-ESTE

  Ισπανία

  Μηχανήματα για τον τομέα της ανύψωσης, πώληση και ενοικίαση καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων. Προμηθεύουμε: σκαλωσιές, ηλεκτρικές ανυψωτικές πλατφόρμες. Γερανοί για οικοδομικές εργασίες. Γερανοί - πύργος. Γερανοί αυτόματης ανύψωσης. Ανελκυστήρες. Ασανσέρ και αναβατόρια για τον κλάδο των κατασκευών. Ενοικίαση και πώληση ηλεκτρικών σκαλωσιών.

 1. RAMA ALQUILER Y VENTA DE MAQUINARIA

  Ισπανία

  Τα συστήματα ανύψωσης Rama προέρχονται από μια εταιρεία ενοικίασης και πώλησης βαρέων οχημάτων η οποία ειδικεύεται στις ανυψωτικές κινητές πλατφόρμες για ανθρώπους (PEMP). Τα τελευταία χρόνια, προσθέσαμε ένα νέο είδος μηχανημάτων στον κατάλογο μας, μηχανήματα που προορίζονται για την χερσαία μεταφορά, αποκτήσαμε πάνω από 50 μηχανήματα εργοταξίου (Εκσκαφείς, σφύρες, ανατροπείς, ενότητες, ….). Μπορούμε έτσι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία με συμβουλές, διαχείριση διακίνησης και συντήρηση.

 2. GENOVESE UMBERTO SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία Genovese Umberto srl κατέχει ηγετική θέση στην μεταπώληση και την ενοικίαση καινούργιων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων, από τις καλύτερες φίρμες : μίνι-εκσκαφείς, μίνι-σκαπτικά, φτυάρια από καουτσούκ, άκαμπτα και αρθρωτά ελάσματα, τροχαίο υλικό μεταφοράς με κάθετη βάση. Η επιχείρηση προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρογεννητριών και μονάδων συγκόλλησης υψηλής ποιότητας, από την ενοικίαση ως την πώληση, όλα συμβατά με τα τωρινά πρότυπα ισχύς και ακουστικής πίεσης.

 3. ASCENDOR LIFTTECHNIK

  Αυστρία

  Η εταιρεία ASCENDOR LIFTTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλιομενες σκαλες, γρυλοι αυτοκινητων, ανελκυστηρας, και αναβατορια σκαλας με πλατφορμα. Έχει έδρα σε Neufelden, Αυστρία.

 4. ALIMAK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ALIMAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικές πλατφόρμες, Ανελκυστήρες, ανυψωτηρες ανυψωσης εμπορευματων, Ανυψωτικές πλατφόρμες, ανυψωτηρες, και Ανελκυστήρες. Έχει έδρα σε Rushden, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. MATILSA, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία MATILSA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικές πλατφόρμες, και Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει έδρα σε La Muela, Ισπανία.

 6. EDIL FEAL SERVIZI E NOLEGGI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία EDIL FEAL SERVIZI E NOLEGGI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, εναεριες πλατφορμες, ενοικιαση τηλεσκοπικων ανυψωτηρων, Οικοδομικά υλικά, και ενοικιαση φορτηγου. Έχει έδρα σε Lizzanello, Ιταλία.

 7. SMALL LIFT S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία SMALL LIFT S.L, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειραμαξες διακινησης εμπορευματων. Έχει έδρα σε Martorelles (barcelona), Ισπανία.

 8. YUKAN HYDRAULIC CARAVAN TRAILER MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία YUKAN HYDRAULIC CARAVAN TRAILER MACHINERY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει έδρα σε Xiangzhou District,, Κίνα.

 1. CMALIFTS

  Ιταλία

  Η εταιρεία CMALIFTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρας, ανελκυστηρες και επαρτες για οικοδομες, ανελκυστηρες και αναβατορια ιδιωτικης και βιομηχανικης χρησης, και πανοραμικοι ανελκυστηρες. Έχει έδρα σε Corato Bari, Ιταλία.

 2. EUROSCAF SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία EUROSCAF SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρες και επαρτες για οικοδομες. Έχει έδρα σε Riese Pio X, Ιταλία.

 3. NACELEXPERT

  Γαλλία

  Η εταιρεία NACELEXPERT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικές πλατφόρμες, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, πλατφορμες ανυψωσης, τηλεσκοπικές πλατφόρμες, Ανυψωτικές πλατφόρμες, και Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Abzac, Γαλλία.

 4. GPBMU

  Ισπανία

  Η εταιρεία GPBMU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευάζονται μηχανήματα κατόπιν σχεδίου. Έχει έδρα σε Guadalajara, Spain, Ισπανία.

 5. WEP-WEISSHAUPT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEP-WEISSHAUPT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επάρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Ανύψωση - εξοπλισμός, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Ανύψωση - εξοπλισμός, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, και ανυψωτικες πλατφορμες. Έχει έδρα σε Aachen, Γερμανία.

 6. DEVAS HOMELIFT

  Τουρκία

  Η εταιρεία DEVAS HOMELIFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικές πλατφόρμες, Ανυψωτικές πλατφόρμες, και ανελκυστηρες για ατομα με ειδικες αναγκες. Έχει έδρα σε Melikgazi, Τουρκία.

 7. MISTO ELEVADORES

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MISTO ELEVADORES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρες και αναβατορια ιδιωτικης και βιομηχανικης χρησης, και ανυψωτικες πλατφορμες. Έχει έδρα σε Vila Nova De Gaia, Πορτογαλία.

 8. TOP RENT SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TOP RENT SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση πλατφορμων, αυτοκινουμενες πλατφορμες, φορτηγο-γερανος, και σκαλωσια. Έχει έδρα σε Ravenna, Ιταλία.

 9. P.M.P. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία P.M.P. SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση εναεριων πλατφορμων, ενοικιαζονται σκευοφοροι, ενοικιαζονται σκαλες με καλαθι, και ενοικιαση μικρων σκαπτικων. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

 10. TECNOLIFT S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECNOLIFT S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικές πλατφόρμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται σκευοφοροι, εναεριες πλατφορμες, ενοικιαση γερανων, και ενοικιαση πλατφορμων. Έχει έδρα σε Gazzuolo, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανυψωτικές πλατφόρμες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

442 Επιχειρήσεις