• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανυψωτικά συστήματα

Αποτελέσματα για

Ανυψωτικά συστήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KEM TECH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η KemTech KSF Europe είναι ένας Ελβετός κατασκευαστής με πάνω από 45 χρόνια πείρας στον σχεδιασμό λύσεων ανύψωσης για συστήματα CVC, τέντες, σκεπάσματα για βεράντες, ξηρά διαχωριστικά, υαλοπίνακες και υλικά. Είμαστε περήφανοι για την κυρίαρχη μας θέση σε μια παγκόσμια αγορά που καλύπτει την Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική, την Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, όσον αφορά την καινοτομία. Στοχεύοντας πάντα την αριστεία, αναζητάμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις της βιομηχανίας προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τα ανώτατα πρότυπα.Με την πάροδο του χρόνου, η KSF απέκτησε γερές ικανότητες σε ότι αφορά την έρευνα και την ανάπτυξη και την κατασκευή και απέκτησε έτσι πάνω από 200 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, κατακτώντας ηγετική θέση στην βιομηχανία του γυαλιού. Οι εργαλειομηχανές μας ψηφιακού ελέγχου καθώς και τα ημι-ρομποτικά μας συστήματα κατασκευάζονται με μεγάλη ακρίβεια από καταρτισμένους επαγγελματίες στο παραγωγικό μας εργοστάσιο, με σύγχρονους εξοπλισμούς συγκόλλησης. Η KSF δεσμεύεται επίσης να παρέχει στους πελάτες της μια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, γρήγορη και αποτελεσματική. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ : - 45 χρόνια πείρας στον σχεδιασμό λύσεων χειρισμού - Χιλιάδες πελάτες ανά τον κόσμο - Πάνω από 200 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας - Μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με πιστοποίηση CE - Εδρα και εκθεσιακός χώρος στην Ελβετία - Αποθήκη και μονάδα συντήρησης στην Γαλλία.

 2. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

 3. VACU-LIFT TRANSPORTSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζουμε VacuLifter®. Made in Germany. Ως εφευρέτης της τεχνολογίας ανύψωσης κενού αναπτύσσουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια καινοτομικά συστήματα μεταφοράς με την ονομασία VacuLifter®, τα οποία απλουστεύουν τις διαδικασίες παραγωγής σε πολλούς κλάδους χάρη στην υψηλή τους απόδοση. Είμαστε σε θέση να αναφέρουμε με υπερηφάνεια ότι σήμερα χρησιμοποιούνται περισσότερα από 28.000 μηχανήματα VacuLifter® σε ολόκληρο τον κόσμο σε βιοτεχνικές έως πολυεθνικές επιχειρήσεις (π.χ., αεροναυπηγική και αυτοκινητοβιομηχανία) και συνεπώς, η VACU-LIFT κατέχει την κορυφαία θέση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Χάρη στην ολοκληρωμένη τεχνογνωσία, την επαγγελματική διαχείριση έργων και τη διαρκή έρευνα και ανάπτυξη διαθέτουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις προκειμένου να σάς παρέχουμε και προσαρμοσμένες κλαδικές λύσεις.

 4. ACIMEX

  Γαλλία

  Ηγέτης στον βιομηχανικό χειρισμό βαρέων φορτίων Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε συσκευές ανύψωσης σε κενό αέρα για την αρπαγή αντικειμένων μεγάλης δυνατότητας από σκυρόδεμα, χάλυβα ή PVC. Εργαζόμαστε για τα εργοτάξια μηχανικών εργασιών και δημοσίων έργων μεγάλης εμβέλειας. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της μεταλλουργίας για την αεροναυπηγική. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε ακραίες συνθήκες και σε εχθρικά, επικίνδυνα, απότομα εδάφη, όπου τα συστήματα ανύψωσης χωρίς ανυψωτική δοκός με βεντούζα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν (πχ. στην σήραγγα για την αρπαγή και την εγκατάσταση σπονδυλωτής δομής). Υλοποιούμε εξοπλισμούς στα μέτρα για την ανύψωση, την ανατροπή και την αποθήκευση μεγάλων όγκων. Τελειοποιούμε συστήματα ικανά να σηκώσουν και να χειριστούν μέχρι 30 τόνους με απόλυτα ασφαλή τρόπο. Η παροχή μας συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση, την συναρμολόγηση και την θέση σε λειτουργία αυτόματων συνόλων για διάφορες διαδικασίες κατασκευής.

 5. AERO-LIFT VAKUUMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH, που ιδρύθηκε το 1992 με έδρα παραγωγής στο Geislingen-Binsdorf, Zollernalbkreis δραστηριοποιείται στην τεχνολογία της ανύψωσης με κενό αέρος και των μεταφορών. Στα νοτιοδυτικά της Γερμανίας, ανάμεσα στον Μέλανα Δρυμό και τον σουαβικό Ιούρα χρησιμοποιούνται με συνέπεια οι πρώτες ύλες που οδηγούν στην επιτυχία. Το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μας και η αρμονική ατμόσφαιρα αντικατοπτρίζονται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Το μεγάλο εύρος εφαρμογών τους απαιτεί καινοτόμες ιδέες και ευελιξία. Ο επιτυχημένος συνδυασμός συνεργατών με κίνητρο και εξειδικευμένες ικανότητες, καθώς και το ζωηρό ομαδικό πνεύμα επιτρέπουν στην εταιρεία να μετεξελίσσεται συνεχώς. Ο διεθνής προσανατολισμός, τα σύγχρονα προγράμματα μετεκπαίδευσης εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά και το καλό κλίμα δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη βελτιστοποίηση της αξίας των προϊόντων μας για τους πελάτες. Βαθιά ριζωμένη στην εταιρική φιλοσοφία, εκτός από την περιβαλλοντική συνείδηση, είναι και η βασική αρχή "citius, fortius, altius" σε σχέση με τον πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CERRATO SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CERRATO Srl δραστηριοποιείται στον τομέα των εγκαταστάσεων ανύψωσης από το 1963, με 55 μισθωτούς υπαλλήλους σε διάφορες παραγωγικές υπηρεσίες (πώληση-σχεδιασμός-διοίκηση-κατασκευή-συναρμολόγηση-συντήρηση- εξυπηρέτηση μετά την πώληση). Κύριοι στόχοι μας είναι να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, αξιόπιστα και σίγουρα. Οι υπηρεσίες μας υποστήριξης εξασφαλίζουν την θέση σε λειτουργία των εγκαταστάσεων μας και ανταποκρίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 2. STERTIL B.V.

  Κάτω Χώρες

  O όμιλος Stertil είναι μέλος της Citadel Enterprises Ltd, έναν ηγετικό τεχνολογικό Ολλανδικό όμιλο. Τα προϊόντα του ομίλου Stertil πωλούνται διεθνώς μέσα από τοπικές οργανώσεις πώλησης στις ΗΠΑ, το Ην. Βασίλειο, τις Κάτω χώρες, τη Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία και Βραζιλία καθώς και μέσα από προσεκτικά επιλεγμένων αποκλειστικούς αντιπροσώπους

 3. DALMEC FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία DALMEC FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλαγκα, ρομποτ χειρισμου, βραχιονες χειρισμου, και διαταξεις χειρισμου. Έχει έδρα σε Argenteuil, Γαλλία.

 4. NORDGREIF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NORDGREIF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, και ρυμούλκες. Έχει έδρα σε Schenefeld, Γερμανία.

 5. MANUPAC

  Γαλλία

  Η εταιρεία MANUPAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες πεπιεσμένου αέρα - συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, και Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Villeneuve Sur Yonne, Γαλλία.

 1. A.S.M.I. S.N.C. DI MICHELON GIULIANO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία A.S.M.I. S.N.C. DI MICHELON GIULIANO & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιοριστης υπερβολικου φορτιου, κυψελες φορτισης, ζυγοι και συστηματα βιομηχανικης ζυγισης, και Μηχανική μορφοποίηση. Έχει έδρα σε Pianiga, Ιταλία.

 2. TTR HANDLING

  Ιταλία

  Η εταιρεία TTR HANDLING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βεντουζες ανυψωσης, και εξοπλισμός ανύψωσης. Έχει έδρα σε Robecco Sul Naviglio, Ιταλία.

 1. SZERVIZ-TRADE KFT.

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία SZERVIZ-TRADE KFT., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, Οχήματα - υπηρεσίες, Ανυψωτικά οχημάτων για συνεργεία, Ανυψωτικά συστήματα, Οχήματα - υπηρεσίες, και Ανυψωτικά οχημάτων για συνεργεία. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

 2. MANIP

  Γαλλία

  Η εταιρεία MANIP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, εγκαταστασεις ανυψωσης, Ανυψωτικά συστήματα, μαγνήτες χειρισμού, και διακινηση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Loudun, Γαλλία.

 3. ADC FAYAT GROUP

  Γαλλία

  Η εταιρεία ADC FAYAT GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, Ανυψωτικά συστήματα, μεταλλικες κατασκευες, ανυψωτικες τραπεζες για διακινηση εμπορευματων, και παλαγκα. Έχει έδρα σε Parthenay, Γαλλία.

 4. ISERCO INDUSTRIES SERVICES ET CONSEILS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ISERCO INDUSTRIES SERVICES ET CONSEILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, Ανυψωτικά συστήματα, και ατερμονες κοχλιες. Έχει έδρα σε Gondecourt, Γαλλία.

 5. GROUPE DELAUNOIT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GROUPE DELAUNOIT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα, Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα, διακινηση εμπορευματων, Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα, συσκευη καθαρισμου σχαρας, και Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει έδρα σε Fleurus, Βέλγιο.

 6. 2M LEVAGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία 2M LEVAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορτηγο-γερανος, γερανοι για φορτηγα για ανυψωση εμπορευματων, αυτοκινουμενοι γερανοι, και βιομηχανική ανύψωση. Έχει έδρα σε La Charité-Sur-Loire, Γαλλία.

 7. MAPPTOOLS S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MAPPTOOLS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία πεπιεσμένου αέρα, διαταξεις συσφιξης, Εργαλεία πεπιεσμένου αέρα, εργαλεια πεπιεσμενου αερα, και βιομηχανικα εργαλεια πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Rho, Ιταλία.

 8. SMEYERS-TU

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SMEYERS-TU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικές πλατφόρμες, Επάρτες, Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια, ανυψωτικες τραπεζες για διακινηση εμπορευματων, Ανυψωτικές πλατφόρμες, Επάρτες, και Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Strombeek-Bever, Βέλγιο.

 1. PRO-TEC SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία PRO-TEC SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανισμοι κουρτινων. Έχει έδρα σε Senago, Ιταλία.

 2. TECPONTE - TECNOLOGIA EM ELEVAÇÃO

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία TECPONTE - TECNOLOGIA EM ELEVAÇÃO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, Γερανοί για οικοδομές, γερανογεφυρες για ανυψωση εμπορευματων, ανταλλακτικα και εξαρτηματα για γερανογεφυρες ανυψωσης εμπορευματων, Ανύψωση - εξοπλισμός, και Γερανοί για οικοδομές. Έχει έδρα σε Maceira Lra, Πορτογαλία.

 3. CABLERO SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία CABLERO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεστραμμένα καλώδια, Ανυψωτικά συστήματα, Ιμάντες ασφαλείας, Σύσπαστα και βαρούλκα, Συνεστραμμένα καλώδια, Ανυψωτικά συστήματα, Ιμάντες ασφαλείας, και Σύσπαστα και βαρούλκα. Έχει έδρα σε Iasi, Ρουμανία.

 4. BOYENS MICHEL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BOYENS MICHEL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ανυψωτικά συστήματα, ελκυστηρες για διακινηση εμπορευματων, Συσκευές μεταφοράς φορτίου μεγάλου βάρους, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Liege, Βέλγιο.

 5. SHT SUHLER HEBEZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SHT SUHLER HEBEZEUGTECHNIK GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Suhl, Γερμανία.

 6. DAMAC, MATÉRIEL ELECTRIQUE - RADIOCOMMANDES INDUSTRIELLES - VARIATEURS DE TENSION

  Γαλλία

  Η εταιρεία DAMAC, MATÉRIEL ELECTRIQUE - RADIOCOMMANDES INDUSTRIELLES - VARIATEURS DE TENSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοέλεγχος - συστήματα και εξοπλισμός, και Ραδιοέλεγχος - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Meylan, Γαλλία.

 7. MEDIACO INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία MEDIACO INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητοί γερανοί, Συσκευές ανύψωσης, και ανυψωτικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

 8. ELETTROMECCANICA PIZZAMIGLIO

  Ιταλία

  Η εταιρεία ELETTROMECCANICA PIZZAMIGLIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανυψωτικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμός ανύψωσης, και συντηρηση πυλωνων γερανου. Έχει έδρα σε Valeggio Sul Mincio, Ιταλία.

 9. ACEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ACEMIA INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, μεταφορεις, Ανυψωτικά συστήματα, και Κατασκευή σκηνών. Έχει έδρα σε La Chevroliere, Γαλλία.

 10. CARPMETAL SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CARPMETAL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανογέφυρες και γερανοί με πυλώνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανυψωτικά συστήματα, βαρουλκοφορεια, κυλιομενες γεφυρες, Ανυψωτικά συστήματα, και μεταλλικοι σκελετοι. Έχει έδρα σε Adro, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανυψωτικά συστήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

182 Επιχειρήσεις