• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αντλίες σκυροδέματος

Αποτελέσματα για

Αντλίες σκυροδέματος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Γερμανία

  Παρέχουμε ποιότητα Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε συνεχείς ελέγχους ποιότητας και η ποιότητα διασφαλίζεται με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Επίσης πληρούν ειδικές απαιτήσεις των εκάστοτε εφαρμογών. Υποσχόμαστε να είμαστε στη διάθεσή σας -Υψηλές απαιτήσεις προϊόντων, σύντομες προθεσμίες παράδοσης και γρήγορη διεκπεραίωση - αυτό είναι το μέτρο αξιολόγησής μας σε καθημερινή βάση. Συμπέρασμα: Υλικά κατασκευής=Ποιότητα=CEMEX. Βρισκόμαστε παντού όπου μάς χρειάζεστε. Σε συνεργασία με τους εταίρους μας διατηρούμε περισσότερα από 100 υποκαταστήματα στη Γερμανία. Οι αυτοκινούμενοι αναμεικτήρες και τα οχήματα σιλό της εταιρείας μας φέρνουν τα προϊόντα μας σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια «just in time» στους πελάτες μας. Έτσι είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες. Είμαστε μέλος μιας διεθνώς δραστηριοποιούμενης επιχείρησης. Η CEMEX Deutschland AG ανήκει στην CEMEX S. A. B. de C. V., μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με έδρα το Monterrey του Μεξικού.

 2. AS RUBBER

  Τουρκία

  Η As Rubber είναι κατασκευαστής αντλιών σκυροδέματος και ανταλλακτικών για μπετονιέρες από την Τουρκία. Με άνω των τριάντα ετών εμπειρία στον τομέα παράγουμε ανταλλακτικά για κορυφαίες εταιρείες του κλάδου με υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον μπορούμε να κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ειδικευόμαστε σε προϊόντα από καουτσούκ, έμβολα αντλιών σκυροδέματος και σετ στεγανοποιήσεων. Παράγουμε ανταλλακτικά ΚΑΕ για τις εξής εταιρείες: ανταλλακτικά Putzmeister, Zoomlion, Schwing, Cifa, Sermac, ανταλλακτικά ΚΑΕ για μπετονιέρες και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας. Τα προϊόντα μας είναι απόλυτα ανταλλάξιμα. Χρησιμοποιούμε πρότυπα βέλτιστης ποιότητας και υιοθετούμε τις ίδιες τεχνολογικές διαδικασίες όπως και οι αρχικοί κατασκευαστές. Τα έμβολά μας έχουν κατά 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα άλλα προϊόντα. Δίδουμε πάντοτε ανώτατη προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών μας ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε λύσεις με εξαιρετικά και σωστά προϊόντα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. AURAMA

  Γαλλία

 4. WOPFINGER TRANSPORTBETON GES.M.B.H.

  Αυστρία

 5. ELKON GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MITROUSIS - BUILDING MACHINERY

  Ελλάδα

  Η εταιρεία "ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ" εισάγει, συναρμολογεί, κατασκευάζει και εμπορεύεται μηχανήματα μίξης και προώθησης κονιαμάτων: - μηχανήματα τσιμεντοκονίας- μηχανήματα παραδοσιακού σοβά- μηχανήματα ετοίμων κονιαμάτων- μηχανήματα ελαφρών κονιαμάτων- μηχανήματα εκτόξευσης σκυροδέματος- μηχανήματα ενεμάτων και αρμολόγησηςΕπιπλέον η εταιρεία "ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ" εμπορεύεται εργαλεία και εξοπλισμό συνεργείων: - εφαρμογής θερμομόνωσης- εφαρμογής τσιμεντοκονίας- τοποθέτησης πλακιδίων- κατασκευής Φ/Β ΠάρκωνΤην εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας συμπληρώνουν: - πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης- μηχανήματα υδροβολής / αμμοβολής- ανταλλακτικά & εξαρτήματα πλυστικών

 2. TRAMAK MACHINERY CONCRETE PUMP SPARE PARTS

  Τουρκία

 3. FLÜGEL FUNKTECHNIK UG

  Γερμανία

 4. ETYEMEZLER

  Τουρκία

 5. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. DM MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 2. TP GRUP

  Τουρκία

 1. SERVIMAI

  Ισπανία

 2. BMS BETON MAKINA SERVIS LTD.

  Τουρκία

 3. GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC

  Τουρκία

 4. GCE MAKINA

  Τουρκία

 5. PUMPPAR DOOEL

  Βόρεια Μακεδονία

 6. STAR TEKNIK MAKINE DIŞ TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 7. NA-MAK MAKINA

  Τουρκία

 8. ESSER BETON GMBH

  Γερμανία

 1. ALPINA CONSTRUCTION MACHINERY SRL

  Ιταλία

 2. RIBA RENT BRECHT

  Βέλγιο

 3. MDZ MACHINERY LTD.STI

  Τουρκία

 4. BOBCAT CENTER ANTWERPEN

  Βέλγιο

 5. LENBETON

  Ρωσία

 6. HF BETONPOMP VERHUUR

  Κάτω Χώρες

 7. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 8. DOGUS TEKNIK MAKINA INSAAT LTD.

  Τουρκία

 9. DIE PUMAS BETONFÖRDERUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. MERMANS BETON

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αντλίες σκυροδέματος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

172 επιχειρήσεις