• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο

Αποτελέσματα για

Ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. TITANIUM METALS (UK) LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Το τιτάνιο είναι ένα μέταλλο χαμηλής πυκνότητας και υψηλής αντοχής με υψηλή αντιδιαβρωτική ιδιότητα. Το τιτάνιο μπορεί να υποβληθεί σε συγκόλληση, μηχανική κατεργασία και διαμόρφωση όπως οποιοδήποτε άλλο χάλυβα. Το τιτάνιο διαθέτει σημείο τήξης σε θερμοκρασία 1668°c που είναι ανώτερο από τον χάλυβα, ωστόσο το τιτάνιο έχει σχεδόν το μισό βάρος από τον ανοξείδωτο χάλυβα. Χάρη στην ασύγκριτη ανθεκτικότητα του και στις αντιδιαβρωτικές του ιδιότητες, το τιτάνιο αποτελεί το μέταλλο που επιλέγουν οι μηχανικοί στις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, πετροχημείας και ιατρικής. Η μεγαλύτερη αντοχή του τιτανίου επιτρέπει στους μηχανικούς να χρησιμοποιούν πιο λεπτά υλικά, γεγονός που επιτρέπει την εξοικονόμηση κόστους υλικών και επιβάρυνσης διακίνησης. Το Τιτάνιο χρησιμοποιείται στους κινητήρες και τα πλαίσια των αεροσκαφών, στην αυτοκινητοβιομηχανία, πετροχημεία, στα ιατρικά εμφυτεύματα, στα συστήματα υπεράκτιων αγωγών, στα εργοστάσια αφαλάτωσης, χαρτοπολτού και χάρτου και στους εναλλάκτες θερμότητας (συμπαγείς ή σε μορφή σωλήνα). Το τιτάνιο έχει φτάσει στην περιοχή σας αφού προτιμάται από τους πελάτες που αγοράζουν γυαλιά, σκελετοί, ρολόγια και κοσμήματα.

  2. DEMARK SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία DEMARK SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, κοπή με λέιζερ, ανθρακοχαλυβας, και χαλυβες τυπου superduplex. Έχει έδρα σε Torun, Πολωνία.

  3. ASTRA STEEL S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ASTRA STEEL S.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο. Έχει έδρα σε Alfoz De Lloredo, Ισπανία.

  4. CENTRALE D'ACHATS PRODUITS RARES

    Γαλλία

    Η εταιρεία CENTRALE D'ACHATS PRODUITS RARES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπόριο χάλυβα, πριστη ξυλεια, ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, και χαλυβας ολκησης. Έχει έδρα σε Montherme, Γαλλία.

  5. MADIBA LIGAS ESPECIAIS

    Βραζιλία

    Η εταιρεία MADIBA LIGAS ESPECIAIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδικα κραματα, ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, και χαλυβες τυπου superduplex. Έχει έδρα σε São Paulo, Βραζιλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CLAUS ANDERSEN RUSTFRI STÅL A/S

    Δανία

    Η εταιρεία CLAUS ANDERSEN RUSTFRI STÅL A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιτοιχιες ντουλαπες, απινιδωτες, και ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο. Έχει έδρα σε Odense S, Δανία.

  2. JAY STEEL CORPORATION

    Ινδία

    Η εταιρεία JAY STEEL CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη νικελίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας, ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, ανθρακοχαλυβας, και ανοξειδωτες φλαντζες. Έχει έδρα σε Mumbai, Ινδία.

  3. MULTINOX OVERSEAS

    Ινδία

    Η εταιρεία MULTINOX OVERSEAS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού για τρίψιμο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, και υπερκραματα με βαση το νικελιο. Έχει έδρα σε Mumbai, Ινδία.

  4. BMZ SRL SPECIAL FASTENERS

    Ιταλία

    Η εταιρεία BMZ SRL SPECIAL FASTENERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες κατά παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδική βιδοποιΐα, ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, και τορνευτα μεταλλικα ειδη κιγκαλεριας. Έχει έδρα σε Isso, Ιταλία.

  5. R J SALES

    Ινδία

    Η εταιρεία R J SALES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας, ανθρακοχαλυβας, ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, και διπλοι χαλυβες. Έχει έδρα σε Mumbai, Ινδία.

  1. NINGBO OUTIC TITANIUM TECHNOLOGY CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία NINGBO OUTIC TITANIUM TECHNOLOGY CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

  2. ANSONMETAL CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία ANSONMETAL CO.,LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κράμα τιτανίου, ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, και Πιστοποίηση αεροδιαστημική. Έχει έδρα σε Chengdu, Κίνα.

  1. PARTENOPEA METALLI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PARTENOPEA METALLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο, και ανοξειδωτος χαλυβας - αλουμινιο - χαλκος. Έχει έδρα σε Teverola, Ιταλία.

  2. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, η Höver & Sohn διακρίνεται παγκοσμίως για τη μοναδική ποιότητα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι επιμένουμε σε παλιά καλούπια – η φλόγα του πάθους για τον ανοξείδωτο χάλυβα εξακολουθεί να αποτελεί στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Οι παραδοσιακές αξίες συνδυάζονται με τη σύγχρονη τεχνολογία CNC και αυτός ο συνδυασμός είναι ο εγγυητής της ποιότητας που «σάς κάνει ευτυχισμένους». Διαθέτουμε την εμπειρία και τα κίνητρα, είμαστε παραδοσιακοί και σύγχρονοι, δραστήριοι και έτοιμοι για τις απαιτήσεις σας. Η Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG έχει παγκοσμίως τη φήμη άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας. Η ποιότητα στην Höver δεν αποτελεί μόνο λόγια, αλλά είναι μια σταθερή αρχή της ζωντανής φιλοσοφίας της επιχείρησης. Ως ανεξάρτητος τομέας, η διασφάλιση της ποιότητας συνδέεται οργανωτικά άμεσα με τη διεύθυνση της εταιρείας. Η χωρίς συμβιβασμούς ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια αποτελεί υποχρέωση για την Höver. Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν ουσιαστικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρείας μας.

  3. INTERALLOY GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Η Interalloy με έδρα του Schinznach-Bad της Ελβετίας, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής σωλήνων ακριβείας για διάφορες ειδικές εφαρμογές. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και παραγωγής, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση και τη μακρόχρονη εμπειρία μάς καθιστά σε έναν αξιόπιστο και ευέλικτο συνεργάτη για ειδικές εφαρμογές της βιομηχανίας και του εμπορίου. Ως επιχείρηση που διατηρεί απόθεμα για τις παραγγελίες της παράγουμε έτοιμα εξαρτήματα κατά παραγγελία με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η Interalloy είναι σήμερα κορυφαίος προμηθευτής σωλήνων ακριβείας για ειδικές απαιτήσεις και κατασκευαστής έτοιμων εξαρτημάτων σωλήνων. Με συνεχείς καινοτομίες προωθούμε ακόμη περισσότερο την εξειδίκευση. Από τον Οκτώβριο του 2015, η Interalloy εκπροσωπείται και στην ΕΕ με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και διοικητικής μέριμνας στο Hörbranz (Αυστρία). Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας η απλουστευμένη δυνατότητα σχέσης με την αγορά της ΕΕ.

  4. OTTO JUNKER CM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH στο Simmerath-Lammersdorf (20 χλμ. από το Aachen) είναι μια επιχείρηση που επικεντρώνεται σε ειδικά κράματα. Το πρόγραμμα υλικών της εταιρείας μας σάς παρέχει μια μεγάλη γκάμα κραμάτων σιδήρου, νικελίου και κοβαλτίου υψηλής αντοχής. Αυτά τα υλικά τήκονται σε επαγωγικές καμίνους υψηλής απόδοσης με τις ανάλογες απαιτήσεις και με χρήση της τεχνικής κενού. Το πρόγραμμα της εταιρείας μας περιλαμβάνει ανθεκτικά στη διάβρωση κράματα, ανθεκτικά στη θερμότητα κράματα, μη μαγνητιζόμενα κράμα, ανθεκτικά στη φθορά κράματα και πολλά ειδικά κράματα νικελίου και κοβαλτίου. Παράγουμε χυτά υλικά για οριακή διαβρωτική καταπόνηση ως κράματα νικελίου JUNKERALLOY®. Πολλά από αυτά τα υλικά να έχουμε αναπτύξει και τα διαθέτουμε ήδη για πολλές δεκαετίες. Εκτός από τα υλικά που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, παράγουμε και άλλα, συνολικά περίπου 100 είδη.

  5. STAINLESS

    Γαλλία

    Η εταιρεία STAINLESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τιτανιο και κραματα. Έχει έδρα σε Dannemarie-Sur-Crête, Γαλλία.

  6. METAVIA BRAMI

    Γαλλία

    Η εταιρεία METAVIA BRAMI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες με πρόσμειξη νικελίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τιτανιο και κραματα, και λαμαρινες τιτανιου. Έχει έδρα σε Bezons, Γαλλία.

  7. ZJ GUOBANG STEEL CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία ZJ GUOBANG STEEL CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, και κραματα νικελιου. Έχει έδρα σε Lishui, Κίνα.

  8. ART METAL

    Γαλλία

    Η Dynamic Metals προμηθεύεται και παρέχει υψηλής ποιότητας μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων των φύλλων τιτανίου και ανοξείδωτο χάλυβα, όπως 17/4PH, AMS 5643 και AMS 5629. Η ομάδα της έχει μεγάλη εμπειρία ως προμηθευτής μεταλλικών προμηθευτών, γνώση, εμπειρία και επαφές για να συμβουλεύει και να εφοδιάζει τους πελάτες με ένα ευρύ φάσμα μετάλλων αεροδιαστημικού βαθμού. Αυτά μπορούν να παρέχονται χωρίς ελάχιστη χρέωση και, στις περισσότερες περιπτώσεις, την ίδια ημέρα ή την επόμενη ημέρα παράδοσης.

  1. ROLL STEEL SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία ROLL STEEL SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, κοπη κυλινδρων, τιτανιο και κραματα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, και λαμαρίνα ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε Poznań, Πολωνία.

  2. JACQUET BENELUX

    Βέλγιο

    Η εταιρεία JACQUET BENELUX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξείδωτοι χάλυβες, και κραματα νικελιου. Έχει έδρα σε Herstal, Βέλγιο.

  3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοποιΐα - μη σιδηρούχα μέταλλα, κραματα νικελιου, Συρματοποιΐα - μη σιδηρούχα μέταλλα, και ανοξείδωτο χαλύβδινο σύρμα. Έχει έδρα σε Rotherham, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. TEKNASTEEL SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEKNASTEEL SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, και κραματα νικελιου. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανοξειδωτος χαλυβας - κραματα νικελιου - τιτανιο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

24 Επιχειρήσεις