• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανθη και φυτά θερμοκηπίου

Αποτελέσματα για

Ανθη και φυτά θερμοκηπίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Γαλλία

  Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. PHARMA CARE CBD

  Γαλλία

 3. LA FEUILLE POSÉE / PROVID CBD

  Γαλλία

 4. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Ιταλία

  Το Green Center είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Κεντρική Ιταλία και προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας και προσεγμένη εξυπηρέτηση και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις φυτικές σας ανάγκες. Μπορείτε να αγοράσετε φυτά κάθε είδους (οπωροφόρα, υδρόβια και λιμνόβια, εξωτερικού χώρου, σαρκώδη φυτά, σαρκοφάγα, φοίνικες, ελαιόδεντρα, Φυτά μπολιασμένα-ενωμένα, και πολλά άλλα), αλλά και κρεβατίνες, μεταλλικά έπιπλα κήπου, mobili per giardino di metallo, καλλιτεχνικά κεραμεικά, λίπασμα, προσθετικά, τεχνητά φυτά και πισίνες εκτός εδάφους.

 5. FLORADOR

  Βέλγιο

  Η Florador προσφέρει στους χονδρέμπορους και Ευρωπαίους ανθοπώλες μια σειρά πάνω από 80 ποικιλίες τριαντάφυλλων ποιότητας από το Εκουαδόρ και ασυναγώνιστης σπανιότητας. Αυτά τα τριαντάφυλλα θεωρείται ότι είναι τα καλύτερα στον κόσμο, με δεδομένο το μέγεθος του μπουμπουκιού τους και το μήκος του στελέχους έως 1 μέτρο. Επιπλέον, τα χρώματά τους είναι πρωτότυπα και παραμένουν φρέσκα για πολύ. Εκος από το γεγονός ότι το προϊόν αυτο πληροί όλες τις προσδοκίες, η Florador παρέχει επίσης τη μεταφορά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ANTHOPARAGOGOS

  Ελλάδα

  Η επιχείρησή μας ασχολείται με την παραγωγή καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού χώρου. Εδώ και 20 χρόνια προσφέρουμε στου πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές. Μέσα από την νέα μας ιστοσελίδα δίνουμε την δυνατότητα σε όλους τους εμπόρους φυτών πανελλαδικής εμβελείας, να δουν τα προϊόντα μας. Διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών και πράσινων φυτών διαφόρων μεγεθών όπως επίσης και καρποφόρα φυτά.

 2. INSTAGREEN

  Γαλλία

 3. FLOREFFE

  Ιταλία

 4. ALFLORA COMERCIO DE FLORES LDA.

  Πορτογαλία

 5. BARTOLINI EMILIANO

  Ιταλία

 1. CHANVRE DC ( CBD CLONES PRODUCER)

  Ελβετία

 2. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLOGY CO.LTD.

  Τουρκία

 1. CANAPATH

  Ιταλία

 2. PÉPINIÈRES CECE

  Βέλγιο

 3. POLEPLANTS

  Ισπανία

 4. EUROPER PERLIT

  Τουρκία

 5. G & W HANDEL GMBH

  Γερμανία

 6. ARTISAN DU VÉGÉTAL - PÉPINIÈRES FOURNEL

  Γαλλία

 7. JARDINS DES ZAYONS

  Γαλλία

 8. SAFFRON EX.

  Βουλγαρία

 1. EUROVEILING

  Βέλγιο

 2. ROSADIJERICHO

  Ιταλία

 3. FLEURS WUST

  Λουξεμβούργο

 4. FANTASTIC TREES

  Γερμανία

 5. A.T.C. SYRIA

  Συρία

 6. CILANTRO_PAGE

  Ισπανία

 7. AT REST FLOWERS

  Κάτω Χώρες

 8. VIVEIROS CONFIANÇA COMERCIO DE PLANTAS E FLORES LDA.

  Πορτογαλία

 9. PLANTIVET LDA.

  Πορτογαλία

 10. JARDIM DA RUA COMERCIO DE PLANTAS LDA.

  Πορτογαλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανθη και φυτά θερμοκηπίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

654 επιχειρήσεις