• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αναψυκτικά - ποτά

Αποτελέσματα για

Αναψυκτικά - ποτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 3. BRANDSPARKLE

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Brandsparkle ειδικεύεται στην παραγωγή και στην παράδοση ανώτερης κατηγορίας ποτών που είναι προσαρμοσμένα στη χαρακτηριστική ταυτότητα του εμπορικού σήματος. Αφοσιωμένοι στη δημιουργία μοναδικών αναψυκτικών που ενσαρκώνουν την ουσία κάθε εμπορικού σήματος, διακρινόμαστε για την κατά παραγγελία παραγωγή αναψυκτικών που αρέσουν στους πελάτες. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων έως τη συσκευασία και τη διανομή. Με συνεργασίες με κορυφαίους παραγωγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη διαθέτουμε προσωποποιημένες γεύσεις, σχέδια συσκευασίας και στρατηγικές μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας ότι κάθε αναψυκτικό θα αφήνει μια μακροπρόθεσμη εντύπωση. Αναπτύσσουμε διάφορα προϊόντα για την HORECA & FMCG, όπως ζυμαρικά, ρύζι, αυγά κλπ. Με κίνητρο την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία εντάσσουμε σε κάθε πτυχή του έργου μας πάθος και δημιουργικότητα. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παρέχουμε αναζωογονητικά και πεντανόστιμα ποτά, αλλά και να δημιουργούμε ιστορίες που σφυρηλατούν στενές σχέσεις μεταξύ πελατών και εμπορικών σημάτων. Με την Brandsparkle, κάθε γουλιά καθίσταται μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης εμπειρίας για τους πελάτες του πελάτη μας.

 4. ARUFEL S.R.O.

  Σλοβακία

  Verified by europages badge

  Η Arufel s.r.o. που ξεκίνησε ως μια απλή καφετέρια στο 2014, ενσαρκώνει το συνδυασμό της καινοτομίας και της αφοσίωσης στον παγκόσμιο τομέα FMCG. Οι ιδρυτές της, ο Michal και ο Martin, αναπολούν την ταπεινή έναρξη της εταιρείας που σήμερα αποτελεί ορόσημο αριστείας διεθνούς εμπορίου. Με ένα συνδυασμό καινοτομικής σκέψης, σκληρής εργασίας και παγκόσμιας έρευνας, η Arufel s.r.o. έχει επαναπροσδιορίσει το τοπίο εισαγωγών-εξαγωγών, αναπτυσσόμενη από ένα μικρό εστιατόριο σε μια ηγετική δύναμη στον κλάδο FMCG με έδρα το Presov της Σλοβακίας. Σήμερα, η Arufel διακρίνεται ως η κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών FMCG και στον κλάδο της διανομής, παρέχοντας ένα διευρυνόμενο φάσμα προϊόντων σε περισσότερες από 40 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, εδραιώνοντας έτσι το καθεστώς της ως αξιόπιστος παγκόσμιος συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει φημισμένες εταιρείες όπως οι Monster Energy, Red Bull, Coca-Cola και Nescafé, τονίζοντας την αφοσίωσή της στην κάλυψη των διαφόρων αναγκών των εταίρων της. Το βασικό επιχειρηματικό στήριγμα της εταιρείας είναι η προηγμένη αποθήκη της στη Σλοβακία με 12 ράμπες φόρτωσης, χωρητικότητα 3.500 παλετών και ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS). Αυτή η μονάδα, εξοπλισμένη με σύγχρονες γραμμές σήμανσης και ανασυσκευασίας, διασφαλίζει το βέλτιστο χειρισμό των προϊόντων. Η επιτυχία της Arufel διασφαλίζεται από την αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών, η τεχνογνωσία και το πάθος για την άριστη εξυπηρέτηση των οποίων είναι ασύγκριτες. Αυτή η αφοσίωση στην αριστεία αντανακλάται επιπρόσθετα στη δέσμη υπηρεσιών "ALL IN" που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την προμήθεια του προϊόντος έως την παγκόσμια παράδοση συμπεριλαμβανομένων ελέγχων ποιότητας και τοποθέτησης αυτοκόλλητων ετικετών,

 5. HK TRADING GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Με εμπειρία άνω των δέκα ετών στην προμήθεια προϊόντων ποιότητας στην τεράστια αγορά της Ευρώπης και της Μεγάλης Βρετανίας έχουμε από το 2006, όταν ξεκινήσαμε και το 2010, όταν εδραιώθηκε η μάρκα, αποκλειστικά ένα στόχο: να είμαστε ο παγκοσμίως μεγαλύτερος προμηθευτής υγιεινών ξηρών καρπών, ποτών, οσπρίων, μπαχαρικών και πολλών άλλων προϊόντων που πληροί τα διεθνή πρότυπα. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης. Η καλλιέργεια και η διατήρηση υγιών σχέσεων με τους πελάτες μας αποτελεί ουσιαστική συνιστώσα της ύπαρξής μας. Επιδιώκουμε τη βελτίωση της δομής των μεταφορών φρούτων από την πηγή έως τον αγοραστή. Αυτό το κάνουμε με βελτιωμένες λύσεις μάρκετινγκ, τροφοδοσίας και διαχείρισης κινδύνων. Για την ποιότητα δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό, αλλά ικανοποιούμε τους πάντες με την εφαρμογή μοναδικών, δυναμικών στρατηγικών. Το ολοκληρωμένο μάρκετινγκ της εταιρείας μας περιλαμβάνει την αποστολή, την παράδοση και τους όρους πληρωμής, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούμε μια υγιή σχέση με τους παρόχους υπηρεσιών της αλυσίδας εφοδιασμού φρούτων. Παρέχουμε σύνθετες υπηρεσίες για τις εξαγωγές λαδιού, ρυζιού, ξηρών καρπών και ζάχαρης από την Ταϊλάνδη, καθώς και μια σειρά υπηρεσιών διοικητικής μέριμνας: - θαλάσσια μεταφορά σπορελαίων, αλεύρων, δημητριακών, - οδική μεταφορά λαδιών, ρυζιού, ξηρών καρπών, ζάχαρης προς την Ευρώπη, την Ασία, - μεταφορές λαδιού, ρυζιού, ξηρών καρπών, ζάχαρης σε εμπορευματοκιβώτια, - μεταφορά σπορελαίων σε εύκαμπτες δεξαμενές FlexiTank

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MASTERS FOOD DRINK

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MASTERS FOOD DRINK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Μη αλκοολούχα ποτά, Αεριούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Μη αλκοολούχα ποτά, και μη αλκοολούχο εξωτικό αναψυκτικό. Έχει έδρα σε Épinay-Sous-Sénart, Γαλλία.

 2. OPPTHA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OPPTHA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Neutraubling, Γερμανία.

 3. CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 4. TIMGAD STORE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TIMGAD STORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Ελιές, Γεώμηλα (πατάτες), Μη αλκοολούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Ελαιόλαδο, χουρμαδες, συσκευασμενοι χουρμαδες, και πεπονια. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

 5. ESRA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ESRA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Bitterfeld-Wolfen, Γερμανία.

 1. SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Mainz, Γερμανία.

 2. KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Oelde, Γερμανία.

 1. FIRSTFOODS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FIRSTFOODS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, Ποτά, Άρτος, ψωμί, Αναψυκτικά - Ποτά, Συνομοσπονδίες αγορών, πωληση online προϊοντων τροφιμων, διανομή τροφίμων, εξαγωγη τροφιμων, και εισαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Reims, Γαλλία.

 2. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές χάρτου και χαρτονιού, Ποτά, ρολα θερμικου χαρτιου, Μη αλκοολούχα ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές χάρτου και χαρτονιού, και Ποτά. Έχει έδρα σε Weiswampach, Λουξεμβούργο.

 3. SPREECO (EU) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  SpreeCo, is a British company that invests in the area of food innovation, producing functional Foods for people of all ages. It holds a series of Patents for the production of Foods, Beverages and Drinks of all kinds and types of Spirulina, Chlorella or Hippophaes (Sea-Buckthorn). SpreeCo’s slogan is "Smart Food For Everyday People" and declares in the most concise and comprehensive manner, the category (Smart Foods /SuperFoods) that the company belongs according to the Committee on Food of the European Union as well as all the people to whom looks to make sales. Functional food is the new trend in the food industry, where a growing number of people have adopted a "healthy" lifestyle as a means of disease prevention. As part of this trend has increased the demand for food products, except nutritive properties have a beneficial effect on health. The English term «functional foods» refers to products that combine nutrition with disease prevention.

 4. ALOE VERA HELLAS

  Ελλάδα

  Our company ALOE VERA HELLAS is a leading company in Crete, Greece producing aloe Vera products such as: aloe juice/gel, aloe Vera marmalade's with fresh fruits, aloe juice drinks (awarded at the international taste awards – https: //www.taste-institute.com/en/awarded-products/product-details/9021250 ) as well as aloe carbonated juice drinks  ( 1st in the world) etc.  We also offer private label services as well as formulation and production of new aloe based products according to client demands. Our factory functions under FSSC 22000 (TUV AUSTRIA CERTIFIED) and GMP (NATIONAL ORGANIZATION OF MEDICINE E.O.F. for production of food supplements) standards ensuring the quality and safety of our products. The aloe gel/juice we use in all of our products is fresh (not powder), certified organic (GR-BIO-01) and comes from certified organic, Greek, cultivators. Our company also has FDA and DUNS numbers for our juice and beverage products. You can find all of our products if you kindly visit our site www.aloevera-hellas.gr. 

 5. ARGOLIS JUICES S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΧΥΜΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. ειδικεύεται στην παρασκευή φυσικών χυμών και μειγμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χυμούς, αναψυκτικά και νέκταρ. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη ποικιλία βάσεων χυμών φρούτων για φρουτοποτά και αναψυκτικά. Οι βάσεις χυμών φρούτων είναι παρασκευάσματα φρούτων τα οποία περιέχουν και άλλα συστατικά όπως χρωστικές ουσίες, αρώματα κτλ, εμπλουτίζουν τις φυσικές ιδιότητές τους και χρησιμοποιούνται αυτούσια από τους πελάτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία παράγει κατά παραγγελία οποιοδήποτε συνδυασμό φρούτων ή βάση επιθυμεί ο κάθε πελάτης. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ : ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΑ ΧΥΜΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 60±1 BRIX, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ PE ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 250kg . ΛΕΜΟΝΙ : ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΑ ΧΥΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 39±1BRIX, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ PE ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 250kg . ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ : ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΑ ΧΥΜΟΥ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ 58±1 BRIX, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ PE ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 250kg . ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ : ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΑ ΧΥΜΟΥ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ 64 ±2 Brix, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ PE ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 250kg . ΜΙΓΜΑΤΑ - ΒΑΣΕΙΣ

 6. IMAGRAM

  Γαλλία

  Η SARL IMAGRAM είναι Γάλλος κατασκευαστής φυσικών λεμονάδων υψηλής ποιότητας από το 1856. Η SARL IMAGRAM καινοτομεί και προσφέρει τώρα ένα ευρύ φάσμα οργανικής λεμονάδα και αρωματισμένης λεμονάδας με σεβασμό στην παλαιά μέθοδο και τη συνταγή. Προτείνουμε πλούσια παλέτα αναψυκτικών με το σήμα ELIXIA. Διάφορες γεύσεις και αρώματα: λεμονάδα από morello κεράσι, αρωματισμένα με λεμονάδα, λεμονάδα πάθους, λεμονάδα σοκολάτας, λεμονάδα δαμάσκηνο, λεμονάδα αγαύης…

 7. HIONATI SOFTDRINKS

  Ελλάδα

  Η εταιρεια παραγει αεριουχα ποτα ( αναψυκτικα - σοδες ) απο το 1948 με παραδοσιακο και χειροποιητο τροπο εως και σημερα και τα εμφιαλωνει σε συγχρονη γραμμη παραγωγης. Παραγει 5 ειδη ( πορτοκαλαδα , λεμοναδα , βυσσιναδα , γκαζοζα , σοδα ) σε γυαλινες (glass) κ πλαστικες (pet) φιαλες μιας χρησης 250ml σε συσκευασια των 24 φιαλων / κιβωτιο . Τα προιοντα μας παραγονται απο φυσικους ελληνικους χυμους και με διαλεγμενες πρωτες υλες .

 8. TATOLAS EZSTATHIOS

  Ελλάδα

  εμποριο τροφιμων και ποτων

 1. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, ποτα με βαση το τσαϊ, δυναμωτικα ροφηματα, Μη αλκοολούχα ποτά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Lauterach, Αυστρία.

 2. SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA

  Ιταλία

  Η εταιρεία SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πορτοκαλαδα, λεμοναδα, και αεριουχα ποτα. Έχει έδρα σε Augusta, Ιταλία.

 3. OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριούχα ποτά, ποτα χονδρικης, δυναμωτικα ροφηματα, και Αεριούχα ποτά. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

 4. VON ARISTO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία VON ARISTO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Graben, Γερμανία.

 5. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Neuenkirchen, Γερμανία.

 6. OGUZ HOLDING

  Τουρκία

  Η εταιρεία OGUZ HOLDING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 7. RIEME BOISSONS

  Γαλλία

  Η εταιρεία RIEME BOISSONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεμοναδα, σιροπι λεμονιου, σιροπια, και σιροπια φρουτων χωρις αλκοολ. Έχει έδρα σε Morteau, Γαλλία.

 8. VITALYV INTERNATIONAL SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία VITALYV INTERNATIONAL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Καλλυντικά, συμπληρωματα διατροφης, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Ponte San Pietro, Ιταλία.

 9. TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Rostock, Γερμανία.

 10. FURYA ENERGY

  Γαλλία

  Η εταιρεία FURYA ENERGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριούχα ποτά. Έχει έδρα σε Pau, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αναψυκτικά - ποτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.854 Επιχειρήσεις