Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες

Αποτελέσματα για

Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEGRINI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση Negrini κατασκευάζει υδραυλικούς και μηχανικούς γάντζους, υδραυλικά στερεωτικά βαφής, μηχανικά, ραδιοφωνικά, περιβαλλοντικά, κάδοι για διαφράγματα, κάδοι dragline. Το τεχνικό γραφείο μας είναι πάντα έτοιμο για την αντιμετώπιση και επίλυση των τεχνικών προβλημάτων, παρουσιάζοντας και εξηγώντας τις κατάλληλες λύσεις. Κατόπιν ζήτησης, η Negrini χρησιμοποιεί μηχανικούς όταν πρόκειται να βρει λύσεις σε σύνθετα προβλήματα. Τα προϊόντα ελέγχονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

 2. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Ρωσία

  H LLC Technopark Impulse είναι μέλος του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών Tradicia. Η Technopark Impulse κατασκευάζει συνδέσμους ειδικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις στον τομέα της οδικής κατασκευής, στις αστικές, γεωργικές βιομηχανίες και ορυχεία. υδραυλικός εξοπλισμός, μηχανήματα δόμησης, οδόστρωση, μηχανές και εξοπλισμός, μηχάνημα και εξοπλισμός εξόρυξης, μεταλλεύματα και ορυκτά, μηχανές οδικού καθαρισμού, κουβούκλια και αρπάγες, γερανοί. Η εταιρεία υλοποιεί μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, από την ανάπτυξη και την παραγωγή βοηθητικών εξοπλισμών ως την παράδοση, συντήρηση και τεχνική τους υποστήριξη. Το εργοστάσιο εκτελεί έναν ολοκληρωμένο παραγωγικό κύκλο. 'Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα αναπτύσσονται σε ιδιόκτητο γραφείο σχεδιασμού και η κατασκευή όλων των συστατικών καθώς και η τελική συναρμολόγηση των τελικών προϊόντων εκτελούνται στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

 3. WINKELBAUER SCHWEIZ AG

  Ελβετία

  Η Winkelbauer GmbH είναι μια επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με έδρα το Anger/Weiz της Στυρίας. Σε μια επιφάνεια παραγωγής περ. 6.500 m² επεξεργάζονται περίπου 90 άκρως εκπαιδευμένοι συνεργάτες περισσότερους από 3.000 τόνους χάλυβα σε ετήσια βάση παράγοντας υψηλής ποιότητας εργαλεία εργασίας και εξοπλισμούς για οικοδομικά μηχανήματα (έως 150 τόνων). Η επιχείρηση διαρθρώνει το έργο της σε 4 μεγάλους τομείς που καθιστούν δυνατή για τον πελάτη τη βέλτιστη υποστήριξη και την αξιοποίηση συνεργιών: εξοπλισμός οικοδομικών μηχανημάτων, παραγωγή εξαρτημάτων, παραγωγή ιδεών. Τέσσερις αλληλένδετοι επιχειρηματικοί τομείς παρέχουν αφενός στον πελάτη τη δυνατότητα να αξιοποιεί τα πάντα και αφετέρου τη βεβαιότητα της άψογης επαγγελματικής υποστήριξης. Για τους πελάτες μας δεν είμαστε μόνο σχεδιαστής και κατασκευαστής υψηλής ποιότητας εργαλείων εργασίας και εξοπλισμών οικοδομικών μηχανημάτων έως 100 τόνων. Η πολυδιάστατη συλλογή μηχανημάτων μας και το μεγάλο βάθος παραγωγής μάς καθιστούν σε επαγγελματικό συνεργάτη για προσανατολισμένες στη χρήση λύσεις ιδιαίτερων απαιτήσεων

 4. 123MANUTENTION

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η 123Manutention ειδικεύεται στην πώληση υλικού χειρισμού και αποθήκευσης για επαγγελματίες και σας προτείνει πλήρη γκάμα εξοπλισμού χειρισμού : κάδοι, ανυψωτήρες, Εσωτερική μεταφορά - τροχαίο υλικό, Δεματιαστές, αμαξίδια, ανυψωτικά τραπέζια, Γερανοί. Η 123Manutention σας προσφέρει μεγάλη επιλογή σε κάδους αποθήκευσης : ανατρεπόμενοι κάδοι, αυτοανατρεπόμενοι κάδοι, κάδοι με κάτω άνοιγμα, κάδοι για τσιμέντο, κάδοι για άμμο, κλπ. Μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

 5. VOLQUETES PONFERRADA SL

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη κάθε είδους κάδου για φορτηγά, κυρίως κάδοι μήκους ως 14 μέτρα. Μεταπωλητής γερανών της μάρκας HMF.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL

  Πολωνία

  Η εταιρεία DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικά φτυάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρπάγες και ανατρεπόμενοι κάδοι, φορτωτικα φτυαρια, και κατασκευη μηχανηματων. Έχει έδρα σε Opole, Πολωνία.

 2. DS TRANS HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DS TRANS HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 3. AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE

  Ελβετία

  Η εταιρεία AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Buchrain, Ελβετία.

 4. COMECA INDUSTRIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία COMECA INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, κυπελλα, Λεβητοποιΐα, και Ειδικά μηχανήματα - κατασκευή. Έχει έδρα σε Castres, Γαλλία.

 5. THE BUCKET MANUFACTURING

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία THE BUCKET MANUFACTURING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρπάγες και ανατρεπόμενοι κάδοι, μηχανες κοπης πετρας, ψεκαστηρες, και συσκευη καθαρισμου σχαρας. Έχει έδρα σε Chepstow, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. EUROBEN

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUROBEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Annezin, Γαλλία.

 2. GECO MANUTENTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία GECO MANUTENTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Montrevault-Sur-Evre, Γαλλία.

 1. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Γερμανία

  Η εταιρεία SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Oelsnitz, Γερμανία.

 2. SECATOL

  Γαλλία

  Η εταιρεία SECATOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κάδος για μπετόν. Έχει έδρα σε Saint-benoit Cédex, Γαλλία.

 3. YARDMEN SUPPLY COMPANY LIMITED

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία YARDMEN SUPPLY COMPANY LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Oskland, Ηνωμένες Πολιτείες.

 4. NORD BENNE

  Γαλλία

  Η εταιρεία NORD BENNE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, συναρμολογηση γερανων, διαρρυθμιση φορτηγων, και βιομηχανικα αμαξωματα. Έχει έδρα σε Loos Cedex, Γαλλία.

 5. SCREENPOD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SCREENPOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Dungannon, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ανυψωτικά συστήματα, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Erdmannhausen, Γερμανία.

 7. HEDA LIFT

  Τουρκία

  Η εταιρεία HEDA LIFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά γερανοφόρα οχήματα, ανυψωτηρες με ψαλιδια, ηλεκτρικοι ανελκυστηρες, και ενοικιαση ανυψωτικων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 8. PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Northamptonshire, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. ASS MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASS MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες ρομποτικης, γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων, ρυμούλκες, και αυτοματισμος ρομποτικη. Έχει έδρα σε Overath, Γερμανία.

 2. BIG BENNES

  Γαλλία

  Η εταιρεία BIG BENNES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Μεταφορά απορριμμάτων, Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης, Μηχανές κοσκινίσματος, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Μεταφορά απορριμμάτων, και Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης. Έχει έδρα σε Soignolles-en-brie, Γαλλία.

 3. CRACO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CRACO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ταινίες μεταφοράς, Συστήματα κοσκινίσματος, Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ταινίες μεταφοράς, Συστήματα κοσκινίσματος, και Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Atzelgift, Γερμανία.

 4. BENNES DALBY

  Γαλλία

  Η εταιρεία BENNES DALBY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάδοι για οχήματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Saint-antoine-de-ficalba, Γαλλία.

 5. GIMBRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία GIMBRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Saint Macaire, Γαλλία.

 6. RYAN O'DONOVAN HAULAGE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία RYAN O'DONOVAN HAULAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Enfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. TRAMAC

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TRAMAC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικα φτυαρια για χωματουργικες εργασιες. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

 8. NARZĘDZIA BRUKARSKIE

  Πολωνία

  Η εταιρεία NARZĘDZIA BRUKARSKIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες στοιβαξης, και Αρπάγες και ανατρεπόμενοι κάδοι. Έχει έδρα σε Poznań, Πολωνία.

 9. JAVACPRODUCTION

  Τσεχία

  Η εταιρεία JAVACPRODUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρπάγες και ανατρεπόμενοι κάδοι, και Αρπάγες. Έχει έδρα σε KRNOV, Τσεχία.

 10. BODY CONCEPT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BODY CONCEPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, και Διαρρύθμιση επαγγελματικών οχημάτων. Έχει έδρα σε Mons, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

112 Επιχειρήσεις