• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες

Αποτελέσματα για

Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEGRINI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση Negrini κατασκευάζει υδραυλικούς και μηχανικούς γάντζους, υδραυλικά στερεωτικά βαφής, μηχανικά, ραδιοφωνικά, περιβαλλοντικά, κάδοι για διαφράγματα, κάδοι dragline. Το τεχνικό γραφείο μας είναι πάντα έτοιμο για την αντιμετώπιση και επίλυση των τεχνικών προβλημάτων, παρουσιάζοντας και εξηγώντας τις κατάλληλες λύσεις. Κατόπιν ζήτησης, η Negrini χρησιμοποιεί μηχανικούς όταν πρόκειται να βρει λύσεις σε σύνθετα προβλήματα. Τα προϊόντα ελέγχονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

 2. WINKELBAUER SCHWEIZ AG

  Ελβετία

  Η Winkelbauer GmbH είναι μια επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με έδρα το Anger/Weiz της Στυρίας. Σε μια επιφάνεια παραγωγής περ. 6.500 m² επεξεργάζονται περίπου 90 άκρως εκπαιδευμένοι συνεργάτες περισσότερους από 3.000 τόνους χάλυβα σε ετήσια βάση παράγοντας υψηλής ποιότητας εργαλεία εργασίας και εξοπλισμούς για οικοδομικά μηχανήματα (έως 150 τόνων). Η επιχείρηση διαρθρώνει το έργο της σε 4 μεγάλους τομείς που καθιστούν δυνατή για τον πελάτη τη βέλτιστη υποστήριξη και την αξιοποίηση συνεργιών: εξοπλισμός οικοδομικών μηχανημάτων, παραγωγή εξαρτημάτων, παραγωγή ιδεών. Τέσσερις αλληλένδετοι επιχειρηματικοί τομείς παρέχουν αφενός στον πελάτη τη δυνατότητα να αξιοποιεί τα πάντα και αφετέρου τη βεβαιότητα της άψογης επαγγελματικής υποστήριξης. Για τους πελάτες μας δεν είμαστε μόνο σχεδιαστής και κατασκευαστής υψηλής ποιότητας εργαλείων εργασίας και εξοπλισμών οικοδομικών μηχανημάτων έως 100 τόνων. Η πολυδιάστατη συλλογή μηχανημάτων μας και το μεγάλο βάθος παραγωγής μάς καθιστούν σε επαγγελματικό συνεργάτη για προσανατολισμένες στη χρήση λύσεις ιδιαίτερων απαιτήσεων

 3. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Ρωσία

  H LLC Technopark Impulse είναι μέλος του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών Tradicia. Η Technopark Impulse κατασκευάζει συνδέσμους ειδικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις στον τομέα της οδικής κατασκευής, στις αστικές, γεωργικές βιομηχανίες και ορυχεία. υδραυλικός εξοπλισμός, μηχανήματα δόμησης, οδόστρωση, μηχανές και εξοπλισμός, μηχάνημα και εξοπλισμός εξόρυξης, μεταλλεύματα και ορυκτά, μηχανές οδικού καθαρισμού, κουβούκλια και αρπάγες, γερανοί. Η εταιρεία υλοποιεί μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, από την ανάπτυξη και την παραγωγή βοηθητικών εξοπλισμών ως την παράδοση, συντήρηση και τεχνική τους υποστήριξη. Το εργοστάσιο εκτελεί έναν ολοκληρωμένο παραγωγικό κύκλο. 'Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα αναπτύσσονται σε ιδιόκτητο γραφείο σχεδιασμού και η κατασκευή όλων των συστατικών καθώς και η τελική συναρμολόγηση των τελικών προϊόντων εκτελούνται στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

 4. 123MANUTENTION

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η 123Manutention ειδικεύεται στην πώληση υλικού χειρισμού και αποθήκευσης για επαγγελματίες και σας προτείνει πλήρη γκάμα εξοπλισμού χειρισμού : κάδοι, ανυψωτήρες, Εσωτερική μεταφορά - τροχαίο υλικό, Δεματιαστές, αμαξίδια, ανυψωτικά τραπέζια, Γερανοί. Η 123Manutention σας προσφέρει μεγάλη επιλογή σε κάδους αποθήκευσης : ανατρεπόμενοι κάδοι, αυτοανατρεπόμενοι κάδοι, κάδοι με κάτω άνοιγμα, κάδοι για τσιμέντο, κάδοι για άμμο, κλπ. Μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

 5. VOLQUETES PONFERRADA SL

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη κάθε είδους κάδου για φορτηγά, κυρίως κάδοι μήκους ως 14 μέτρα. Μεταπωλητής γερανών της μάρκας HMF.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MASKINFABRIKKEN JST A/S

  Δανία

  Η εταιρεία MASKINFABRIKKEN JST A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτήματα για εκσκαφείς, Αρπάγες και ανατρεπόμενοι κάδοι, εργαλεια και εξαρτηματα για τη γεωργια, και σπατουλες και κουταλια σερβιρισματος. Έχει έδρα σε Herning, Δανία.

 2. DS TRANS HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DS TRANS HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 3. BMF HYDRAULICS

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία BMF HYDRAULICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί κύλινδροι, χυτευση χαλυβα, αρπαγες για εκσκαφεις, Υδραυλικοί κύλινδροι, και μεταφορα παλιοσιδηρων. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

 4. AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE

  Ελβετία

  Η εταιρεία AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Buchrain, Ελβετία.

 5. COMECA INDUSTRIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία COMECA INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, κυπελλα, Λεβητοποιΐα, και Ειδικά μηχανήματα - κατασκευή. Έχει έδρα σε Castres, Γαλλία.

 1. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Γερμανία

  Η εταιρεία SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Oelsnitz, Γερμανία.

 2. EUROBEN

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUROBEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Annezin, Γαλλία.

 1. THE BUCKET MANUFACTURING

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία THE BUCKET MANUFACTURING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρπάγες και ανατρεπόμενοι κάδοι, μηχανες κοπης πετρας, ψεκαστηρες, και συσκευη καθαρισμου σχαρας. Έχει έδρα σε Chepstow, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. NORD BENNE

  Γαλλία

  Η εταιρεία NORD BENNE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, συναρμολογηση γερανων, διαρρυθμιση φορτηγων, και βιομηχανικα αμαξωματα. Έχει έδρα σε Loos Cedex, Γαλλία.

 3. SECATOL

  Γαλλία

  Η εταιρεία SECATOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κάδος για μπετόν. Έχει έδρα σε Saint-benoit Cédex, Γαλλία.

 4. GECO MANUTENTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία GECO MANUTENTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Montrevault-Sur-Evre, Γαλλία.

 5. SCREENPOD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SCREENPOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Dungannon, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. BENNES DALBY

  Γαλλία

  Η εταιρεία BENNES DALBY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάδοι για οχήματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Saint-antoine-de-ficalba, Γαλλία.

 7. ASS MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASS MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες ρομποτικης, γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων, ρυμούλκες, και αυτοματισμος ρομποτικη. Έχει έδρα σε Overath, Γερμανία.

 8. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ανυψωτικά συστήματα, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Erdmannhausen, Γερμανία.

 1. CRACO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CRACO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ταινίες μεταφοράς, Συστήματα κοσκινίσματος, Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ταινίες μεταφοράς, Συστήματα κοσκινίσματος, και Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Atzelgift, Γερμανία.

 2. BIG BENNES

  Γαλλία

  Η εταιρεία BIG BENNES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Μεταφορά απορριμμάτων, Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης, Μηχανές κοσκινίσματος, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Μεταφορά απορριμμάτων, και Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης. Έχει έδρα σε Soignolles-en-brie, Γαλλία.

 3. PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Northamptonshire, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. HEDA LIFT

  Τουρκία

  Η εταιρεία HEDA LIFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά γερανοφόρα οχήματα, ανυψωτηρες με ψαλιδια, ηλεκτρικοι ανελκυστηρες, και ενοικιαση ανυψωτικων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 5. DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO

  Ιταλία

  Η εταιρεία DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποσταγματα, και μπιτερ. Έχει έδρα σε Faver, Ιταλία.

 6. JAVACPRODUCTION

  Τσεχία

  Η εταιρεία JAVACPRODUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρπάγες και ανατρεπόμενοι κάδοι, και Αρπάγες. Έχει έδρα σε KRNOV, Τσεχία.

 7. RYAN O'DONOVAN HAULAGE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία RYAN O'DONOVAN HAULAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει έδρα σε Enfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τριβελια για δραπανα, και πασσαλοι θεμελιωσης. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 9. AGRIGNIA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AGRIGNIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Θραυστήρες και θρυμματιστές, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει έδρα σε Darion, Βέλγιο.

 10. TRAMAC

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TRAMAC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικα φτυαρια για χωματουργικες εργασιες. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

112 Επιχειρήσεις