• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Αποτελέσματα για

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JCBENERGY GENERATOR FACTORY

  Τουρκία

  Η JCB ENERGY είναι μια ηγετική εταιρεία κατασκευής γεννητριών με έδρα την Τουρκία. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να εξασφαλίσουμε την πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας προσφέροντας τους μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση μέσα από αποτελεσματική ομαδική εργασία και συνεργία. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και ισχυρότερους κατασκευαστές κινητήρων για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η εταιρεία μας ξεχωρίζει προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, που συμπ. γεννήτριες ντίζελ, γεννήτριες βενζίνης, γεννήτριες αναστροφείς, αντλίες νερού, στήλες φωτισμού και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα, αξιοπιστία και συνοχή και η πολιτική μας για τις πωλήσεις έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στους πελάτες έναν εκτενές δίκτυο διανομής και υπηρεσιών. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες παραγωγικές διαδικασίες, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και απόδοση. Είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίοι βασίζονται σε εμάς λόγω της εκτενής μας εμπειρία στην βιομηχανία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. CHEMEC GMBH

  Γερμανία

  ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ. Η CHEMEC ιδρύθηκε το 2000 ως γραφείο μηχανικών για συστήματα χημικών μετρήσεων. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στη χρήση αισθητήρων αερίων για την ανάλυση βιοαερίου, ιδίως στον τομέα των αισθητήρων θερμικής αγωγιμότητας και των ηλεκτροχημικών αισθητήρων αερίου. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για διεργασίες ζύμωσης σε γεωργικές εγκαταστάσεις βιοαερίου ή για βιομηχανικές ή δημοτικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων: η ακριβής και υψηλού βαθμού ανάλυση αερίων είναι καθοριστικής σημασίας για τη βέλτιστη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Εδώ και περίπου 20 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε συσκευές ανάλυσης αερίων με βάση τις δικές μας τεχνολογίες.

 3. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

  Γερμανία

  Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

 4. GENPOWER GENERATOR

  Τουρκία

  Η Genpower είναι κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής εξοπλισμού παραγωγής ρεύματος με βάση την Τουρκία και εμπειρία άνω των 20 ετών. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού παραγωγής ρεύμα τος, συμπεριλαμβανομένων φορητών γεννητριών, γεννητριών συγκόλλησης, γεννητριών ντίζελ και βενζίνης και βιομηχανικών γεννητριών. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται κατά τρόπον ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες διάφορων βιομηχανικών κλάδων, όπως των κατασκευών, της γεωργίας, της εξόρυξης, της βιομηχανίας πετρελαίου και αερίου και της παροχής ρεύματος έκτακτης ανάγκης. Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη τεχνολογία και υλικά για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας διαθέτουν ετήσια παραγωγική ικανότητα 60.000 μονάδων συνδυάζοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα παραγωγής με παγκοσμίου κλάσης τεχνολογία για την παροχή υψηλής ποιότητας και αξιόπιστων προϊόντων στους πελάτες μας. Οι εξαγωγές μας σε 121 διαφορετικές χώρες έχουν κάνει γνωστό το όνομά μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Genpower συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ειδικές τους ανάγκες και να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών τους. Είτε χρειάζεστε μια ισχυρή γεννήτρια για βιομηχανική χρήση είτε μια αξιόπιστη γεννήτρια συγκόλλησης για τις δικές σας εφαρμογές συγκόλλησης, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να παράσχουμε τη βέλτιστη λύση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 5. GRETO

  Πολωνία

  Η GRETO POLSKA είναι εγκεκριμένος διανομέας που παρέχει εταιρείες και εργολήπτες εγκαταστάσεων στην Ευρώπη με στοιχεία για εγκαταστάσεις θέρμανσης και φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Προσφέρουμε φωτοβολταϊκές μονάδες, κλυδωνιστές/δονητές, φορτιστές ηλ. οχημάτων, αντλία θερμότητος, και δεξαμενές DHW. Εκατοντάδες πελάτες εμπιστεύονται τα προϊόντα μας σε 21 χώρες. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Γκντίνια και στο Βερολίνο και εγγυάται γρήγορη παράδοση από 5 αποθήκες σε όλη την Ευρώπη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CHAROT SA

  Γαλλία

  Από το 1932, η CHAROT σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται σε όλη την επικράτεια της Γαλλίας και διεθνώς. Είμαστε μια ηγετική γαλλική επιχείρηση στον τομέα των χαλύβδινων δεξαμενών με επικάλυψη ανοξείδωτου για την παραγωγή ζεστού νερού, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των δεξαμενών αποθήκευσης οποιουδήποτε ρευστού. Ο κατάλογος μας προσφέρει για τις κοινότητες, τον βιομηχανικό, οικιακό ή αγροτικό τομέα ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, αερίου, ηλιακοί θερμοσίφωνες, θερμοδυναμικοί θερμοσίφωνες, θερμαντήρες ηλεκτρισμού, μονάδα παστερίωσης ECS, εναλλάκτες με πλάκες, εναλλάκτες αποσύνδεσης, ηλιακοί εναλλάκτες, ηλεκτρικοί λέβητες, ξυλόσομπες, υδρο-συζεύκτες αερίου και ηλεκτρισμού, συστήματα προετοιμασίας ECS, ημι-στιγμίαια συστήματα, μαγνητικά φίλτρα, μονάδες διατήρησης της πίεσης, παγκόσμιος ρυθμιστής pack control3, ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου και ισχύς, φιάλη ανάμειξης, δεξαμενή απορρόφησης, δεξαμενές Υδρογονάνθρακες, δεξαμενές πυροπροστασίας, δεξαμενές για λιπάσματα σε υγρή μορφή...

 2. VIBRAFLOOR

  Γαλλία

  Η VIBRAFLOOR είναι ο ειδικός στην κατασκευή συστήματος εκκένωσης προϊόντων σε χύμα, υγρή μορφή καθώς και κολλώδεις. Το σύστημα VIBRAFLOOR προσαρμόζεται σε όλα τα είδη αποθήκευσης : Σιλό μεταλλικά ή από σκυρόδεμα, χοάνες, βαγόνια, αυτόνομοι κάδοι, καράβια, ανεξάρτητα από το σχήμα και τις διαστάσεις τους. Η Vibrafloor τοποθετεί το σύστημα της εκκένωσης στα κυλινδρικά, τετράγωνα σιλό, από σκυρόδεμα, χάλυβα, ημι-κυλινδρικά, σε καράβια, βαγόνια, φορτηγά, εξασφαλίζοντας ενιαίο καθαρισμό.

 3. TAA-HAUSTECHNIK E.U.

  Αυστρία

 4. BENZ ALUSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 5. KELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. THOMAS PRINZ HGS

  Γερμανία

 2. BOSSWERK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Ισπανία

 2. TURN SOLAR GMBH

  Γερμανία

 3. GREENENERGY DEUTSCHLAND

  Γερμανία

 4. PV GLOBAL GMBH

  Γερμανία

 5. MÜNCHEN ENERGIEPRODUKTE GMBH

  Γερμανία

 6. TTE-ENERGIEBERATUNG

  Γερμανία

 7. KIESELBACH MASCHINENBAUTEILE GMBH

  Γερμανία

 8. POLARSTERN GMBH

  Γερμανία

 1. STADTWERKE DÜSSELDORF AG

  Γερμανία

 2. E&B KANTTEILE GMBH

  Αυστρία

 3. SUNCATCHER HOLDING GMBH

  Γερμανία

 4. HARDY SCHMITZ GMBH

  Γερμανία

 5. ELEKTRO REISS GMBH

  Γερμανία

 6. EILT E.U.

  Αυστρία

 7. TRITECH SOLAR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

 8. WE PLUS GROUP

  Τουρκία

 9. ELEKTRO HECHT GMBH & CO KG

  Γερμανία

 10. CIE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.099 επιχειρήσεις