• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Αποτελέσματα για

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHEMEC GMBH

  Γερμανία

  ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ. Η CHEMEC ιδρύθηκε το 2000 ως γραφείο μηχανικών για συστήματα χημικών μετρήσεων. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στη χρήση αισθητήρων αερίων για την ανάλυση βιοαερίου, ιδίως στον τομέα των αισθητήρων θερμικής αγωγιμότητας και των ηλεκτροχημικών αισθητήρων αερίου. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για διεργασίες ζύμωσης σε γεωργικές εγκαταστάσεις βιοαερίου ή για βιομηχανικές ή δημοτικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων: η ακριβής και υψηλού βαθμού ανάλυση αερίων είναι καθοριστικής σημασίας για τη βέλτιστη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Εδώ και περίπου 20 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε συσκευές ανάλυσης αερίων με βάση τις δικές μας τεχνολογίες.

 2. E-STREAM GMBH & CO. KGAA

  Γερμανία

  Η E-Stream GmbH & Co. KGaA ιδρύθηκε το 2019. Η κύρια δραστηριότητά μας σήμερα συνίσταται στη διάθεση στοιχείων μπαταριών ιόντων λιθίου και λύσεων συσσώρευσης ενέργειας. Η μέγ. παραγωγική μας ικανότητα στον τομέα των στοιχείων ιόντων λιθίου ανέρχεται σε 800.000 στοιχεία ημερησίως (18650 και 21700). Επίσης βρισκόμαστε στο στάδιο της πιστοποίησης οικιακών και βιομηχανικών πινάκων ενέργειας και εμπορευματοκιβωτίων συσσωρευτών ενέργειας που θα είναι διαθέσιμοι ήδη το 2021. Εκτός αυτού, στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της E-Stream εργαζόμαστε με στόχο την ανάπτυξη συσσωρευτών ενέργειας κατά τρόπον που αυτοί να μπορούν να συνδέονται χάρη στην ιδιαίτερη ικανότητα ταχείας φόρτισης με στήλες φόρτισης με βάση την αειφόρο τεχνολογία E-Stream. Η E-Stream διαθέτει προϊόντα από την έρευνα και την ανάπτυξη μέσω διαφόρων βαθμίδων δοκιμής, όπου ελέγχονται η συμβατότητα σειράς και η καταλληλότητα στην πράξη για την παραγωγή πρώτων πρωτοτύπων έως τη μαζική παραγωγή.

 3. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

  Γερμανία

  Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

 4. CHAROT SA

  Γαλλία

  Από το 1932, η CHAROT σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται σε όλη την επικράτεια της Γαλλίας και διεθνώς. Είμαστε μια ηγετική γαλλική επιχείρηση στον τομέα των χαλύβδινων δεξαμενών με επικάλυψη ανοξείδωτου για την παραγωγή ζεστού νερού, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των δεξαμενών αποθήκευσης οποιουδήποτε ρευστού. Ο κατάλογος μας προσφέρει για τις κοινότητες, τον βιομηχανικό, οικιακό ή αγροτικό τομέα ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, αερίου, ηλιακοί θερμοσίφωνες, θερμοδυναμικοί θερμοσίφωνες, θερμαντήρες ηλεκτρισμού, μονάδα παστερίωσης ECS, εναλλάκτες με πλάκες, εναλλάκτες αποσύνδεσης, ηλιακοί εναλλάκτες, ηλεκτρικοί λέβητες, ξυλόσομπες, υδρο-συζεύκτες αερίου και ηλεκτρισμού, συστήματα προετοιμασίας ECS, ημι-στιγμίαια συστήματα, μαγνητικά φίλτρα, μονάδες διατήρησης της πίεσης, παγκόσμιος ρυθμιστής pack control3, ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου και ισχύς, φιάλη ανάμειξης, δεξαμενή απορρόφησης, δεξαμενές Υδρογονάνθρακες, δεξαμενές πυροπροστασίας, δεξαμενές για λιπάσματα σε υγρή μορφή...

 5. VIBRAFLOOR

  Γαλλία

  Η VIBRAFLOOR είναι ο ειδικός στην κατασκευή συστήματος εκκένωσης προϊόντων σε χύμα, υγρή μορφή καθώς και κολλώδεις. Το σύστημα VIBRAFLOOR προσαρμόζεται σε όλα τα είδη αποθήκευσης : Σιλό μεταλλικά ή από σκυρόδεμα, χοάνες, βαγόνια, αυτόνομοι κάδοι, καράβια, ανεξάρτητα από το σχήμα και τις διαστάσεις τους. Η Vibrafloor τοποθετεί το σύστημα της εκκένωσης στα κυλινδρικά, τετράγωνα σιλό, από σκυρόδεμα, χάλυβα, ημι-κυλινδρικά, σε καράβια, βαγόνια, φορτηγά, εξασφαλίζοντας ενιαίο καθαρισμό.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ARTE ALUMINYUM SANAYI VE TICARET LTD.STI.

  Τουρκία

 2. KELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. TURN SOLAR GMBH

  Γερμανία

 4. BOSSWERK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. BENZ ALUSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 1. THOMAS PRINZ HGS

  Γερμανία

 2. MÜNCHEN ENERGIEPRODUKTE GMBH

  Γερμανία

 1. TTE-ENERGIEBERATUNG

  Γερμανία

 2. TAA-HAUSTECHNIK E.U.

  Αυστρία

 3. GREENENERGY DEUTSCHLAND

  Γερμανία

 4. KIESELBACH MASCHINENBAUTEILE GMBH

  Γερμανία

 5. RCB CALDERAS DE VAPOR

  Ισπανία

 6. PV GLOBAL GMBH

  Γερμανία

 7. CCE DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 8. STADTWERKE DÜSSELDORF AG

  Γερμανία

 1. E&B KANTTEILE GMBH

  Αυστρία

 2. SUNCATCHER HOLDING GMBH

  Γερμανία

 3. EILT E.U.

  Αυστρία

 4. HARDY SCHMITZ GMBH

  Γερμανία

 5. ELEKTRO REISS GMBH

  Γερμανία

 6. TRITECH SOLAR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

 7. ELEKTRO HECHT GMBH & CO KG

  Γερμανία

 8. WE PLUS GROUP

  Τουρκία

 9. CIE

  Γαλλία

 10. ACTIV-ENERGIE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.397 επιχειρήσεις