• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανακύκλωση λυμάτων

Αποτελέσματα για

Ανακύκλωση λυμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η STA διακρίνεται από το 1992 ως οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με περισσότερους από 40 συνεργάτες για την προσανατολισμένη στον πελάτη δραστηριότητα. Με γνώση των εφαρμογών και επιμελημένη σχεδίαση συστημάτων ενσωματώνουμε με επιτυχία τις λύσεις μας στις διαδικασίες παραγωγής των πελατών μας. Χάρη στους σύγχρονους μηχανολογικούς πόρους παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ειδικών απαιτήσεων των πελατών γρήγορα και αξιόπιστα. Με βάση την εμπειρία από περισσότερους από 2.000 παγκοσμίως εγκαταστημένους διαχωριστές και τηρουμένων των επίκαιρων προτύπων ασφαλείας αναπτύσσουμε υψηλής απόδοσης, μακράς διάρκειας ζωής και ασφαλή μηχανήματα. Ερευνούμε τους δυναμικούς συσχετισμούς ρευστών στα μηχανήματά μας και διεξάγουμε ολοκληρωμένες δοκιμές στην πράξη. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι διαχωριστές STA θα εξακολουθήσουν να είναι τα πλέον αποδοτικά μηχανήματα στην αγορά και μελλοντικά. Εγγυόμαστε το υψηλό πρότυπο ποιότητας της εταιρείας μας με τη δική μας προστιθέμενη αξία σε χώρους παραγωγής άνω των 800 m² και με πιστοποιημένες διαδικασίες (WHG 19 L, ISO 9001).

 2. FLOTTWEG SE

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας της Γερμανίας φυγοκέντρους μετάγγισης, διαχωριστές, ταινιοπρέσες και εγκαταστάσεις που θεωρούνται ως εξαιρετικά αποδοτικές και αξιόπιστες. Σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς εξυπηρετούν σημαντικές λειτουργίες για τη διαύγαση υγρών, το διαχωρισμό υγρών μειγμάτων, τη συμπύκνωση και την αφυδάτωση. Η Flottweg είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ή κατασκευαστές φυγοκέντρων στον τομέα των μηχανικών συστημάτων διαχωρισμού. Τα παραγόμενα αποκλειστικά στη Γερμανία μηχανήματα μετάγγισης, οι διαχωριστές και οι ταινιοπρέσες αποτελούν προϋπόθεση για την υψηλή απόδοση των προϊόντων και την άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων των πελατών μας. Στην πετροχημική, στη χημική, στη φαρμακευτική βιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και στους τομείς της εξόρυξης και του περιβάλλοντος για την επεξεργασία λυμάτων ή ελαιολάσπης - παντού όπου τα κορυφαία προϊόντα και συστήματα της Flottweg χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Επισκεφτείτε μας: www.flottweg.com.

 3. SEWEC OZON GMBH

  Γερμανία

  Οι κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες της SEWEC OZON είναι η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση συστημάτων παραγωγής όζοντος, τα ολοκληρωμένα συστήματα και τα μέρη συστημάτων όζοντος, καθώς και οι εγκαταστάσεις αερισμού. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας: Εξοπλισμός όζοντος, Εξοπλισμός αντιμετώπισης όζοντος, Συσκευές όζοντος, Συστήματα αποστείρωσης για τρόφιμα, Βαλβίδες αερισμού και εξαερισμού, Μίξερ, στατικά, Λουτρά ξενοδοχείων, Εξοπλισμός εξαερισμού για εστιατόρια, Εξοπλισμός απολύμανσης πόσιμου νερού, Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας σημείου δρόσου

 4. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε κατασκευαστής μπεκ φίλτρων και συστημάτων αποχέτευσης για την επεξεργασία νερού και λυμάτων. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή εργαλείων και η παραγωγή στις εγκαταστάσεις μας παρέχουν τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε γρήγορα και ευέλικτα στις επιθυμίες σας.

 5. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ENVICON GMBH

  Γερμανία

 2. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 3. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά ήδη από το 1995 και διαθέτουμε εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα που σχεδιάζουμε και παράγουμε εμείς. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι μέθοδοί μας είναι ασφαλή και επαναλήψιμα. Με εκπαιδευμένους συνεργάτες ασχολούμαστε μόνο με την επεξεργασία βιομηχανικών υδάτων και λυμάτων από τη βιομηχανία τροφίμων « CSB», αλλά σ' αυτό είμαστε τέλειοι. Τι σάς παρέχουμε. Τα προϊόντα μας έχουν προκύψει και βελτιστοποιηθεί από την πρακτική εφαρμογή. Τα δικά μας συστήματα λύσεων βασίζονται στην ανάλυση δειγμάτων υδάτων και στα προσδιοριζόμενα στοιχεία. Αντιμετωπίζουμε τα δικά σας προβλήματα λυμάτων στοχευμένα και με συγκριτικά μικρές ποσότητες. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η διάγνωση προβλημάτων και η στοχευμένη επιλογή του σωστού προϊόντος. Επίσης διαθέτουμε δοσιμετρικά συστήματα και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων κάθε μεγέθους. Κατανάλωση οξυγόνου - Περιορισμός οξυγόνου για λύματα γαλακτοκομικών επιχειρήσεων, σφαγείων, τυροκομείων, βιομηχανιών δέρματος, παραγωγής βρώσιμων λαδιών, όπως ελαιόλαδο, παλμιτέλαιο

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η BELKI teknik ιδρύθηκε το 1888 ως μικρό σιδηρουργείο. Το παλιό σφυρηλατείο εξακολουθεί να είναι απόλυτα λειτουργικό και λειτουργεί ως μουσείο. Τη διεύθυνση της επιχείρησης ανέλαβε ο K. Skjellerup ο πρεσβύτερος, πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, το 1945. Κατά τη δεκαετία του 1960 τέθηκε σε λειτουργία ένα νέο συνεργείο προκειμένου να διασφαλιστεί η βελτίωση της ανάπτυξης προϊόντων και της παραγωγικής ικανότητας της επιχείρησης. Το 1979 ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης ο υιός Ivan Skjellerup. Κατά τη δεκαετία του 1980 αναπτύχθηκε το πρώτο φίλτρο τύπου χαρτοταινίας BELKI και γεννήθηκε η BELKI teknik. Η BELKI teknik μετακόμισε το 1994 για λόγους χώρου στο Rødkærsbro και διαθέτει σήμερα 2000 m2 χώρων παραγωγής και γραφείων. Κατά τη δεκαετία του 1990 διευθύνθηκε ο τομέας νέων και μετεξελιγμένων προϊόντων συστημάτων φίλτρων, διαχωριστών λαδιού και κατασκευής κεντρικών εγκαταστάσεων. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν έργα παροχής υπηρεσιών & προμήθειας για επιχειρήσεις σε παρακείμενες περιοχές.

 5. XL CARWASH PARTS OHG

  Γερμανία

  Ανταλλακτικά και παρελκόμενα εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων και γραμμών πλύσης όλων των κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά. Washtec και Wesumat. Τα προϊόντα μας: βούρτσες πλυντηρίου αυτοκινήτων, βούρτσες για εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων, παρελκόμενα και ανταλλακτικά για εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων, εγκαταστάσεις πλυντηρίου επαγγελματικών οχημάτων, πλυντήρια αυτοκινήτων, συστήματα επεξεργασίας λυμάτων εγκαταστάσεων πλυντηρίων αυτοκινήτων, μεταχειρισμένες εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων.

 1. JÄGER UMWELT-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  - Παράγουμε περισσότερες από 25 εκατομμύρια μεμβράνες ή αεριστήρες για τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων - Είμαστε κάτοχοι περισσοτέρων από 30 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα της τεχνολογίας αεριστήρων - Υποστηρίζουμε τους προμηθευτές μας με τεχνικές λύσεις προκειμένου να τους εξασφαλίσουμε οικονομική ωφέλεια - Βελτιώνουμε διαρκώς τη μακροβιότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα των αεριστήρων μας

 2. WILMS GMBH

  Γερμανία

 1. DAYSIL SILICONE

  Τουρκία

 2. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Ιταλία

 3. INOPSYS

  Βέλγιο

 4. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Τουρκία

 5. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Γερμανία

 6. APATEQ

  Λουξεμβούργο

 7. HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH

  Αυστρία

 8. SIROX CLEANECH GMBH

  Ελβετία

 1. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Αυστρία

 2. KRYSTELINE GROUP LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. QINGDAO YIMEI ENVIRONMENT PROJECT CO.,LTD

  Κίνα

 4. RESONET

  Γαλλία

 5. SNOEK TECHNOLOGY

  Βέλγιο

 6. DNA CEVRE VE ARITMA TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 7. SUEZ ENVIRONNEMENT

  Γαλλία

 8. YIIMA TECH CO., LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 9. PILSDON AUTOS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. NEWPORT PAPER CO

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανακύκλωση λυμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.269 επιχειρήσεις

Kατηγορια