• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ανακύκλωση λυμάτων

Αποτελέσματα για

Ανακύκλωση λυμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEWEC OZON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες της SEWEC OZON είναι η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση συστημάτων παραγωγής όζοντος, τα ολοκληρωμένα συστήματα και τα μέρη συστημάτων όζοντος, καθώς και οι εγκαταστάσεις αερισμού. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας: Εξοπλισμός όζοντος, Εξοπλισμός αντιμετώπισης όζοντος, Συσκευές όζοντος, Συστήματα αποστείρωσης για τρόφιμα, Βαλβίδες αερισμού και εξαερισμού, Μίξερ, στατικά, Λουτρά ξενοδοχείων, Εξοπλισμός εξαερισμού για εστιατόρια, Εξοπλισμός απολύμανσης πόσιμου νερού, Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας σημείου δρόσου

 2. FLOTTWEG SE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας της Γερμανίας φυγοκέντρους μετάγγισης, διαχωριστές, ταινιοπρέσες και εγκαταστάσεις που θεωρούνται ως εξαιρετικά αποδοτικές και αξιόπιστες. Σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς εξυπηρετούν σημαντικές λειτουργίες για τη διαύγαση υγρών, το διαχωρισμό υγρών μειγμάτων, τη συμπύκνωση και την αφυδάτωση. Η Flottweg είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ή κατασκευαστές φυγοκέντρων στον τομέα των μηχανικών συστημάτων διαχωρισμού. Τα παραγόμενα αποκλειστικά στη Γερμανία μηχανήματα μετάγγισης, οι διαχωριστές και οι ταινιοπρέσες αποτελούν προϋπόθεση για την υψηλή απόδοση των προϊόντων και την άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων των πελατών μας. Στην πετροχημική, στη χημική, στη φαρμακευτική βιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και στους τομείς της εξόρυξης και του περιβάλλοντος για την επεξεργασία λυμάτων ή ελαιολάσπης - παντού όπου τα κορυφαία προϊόντα και συστήματα της Flottweg χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Επισκεφτείτε μας: www.flottweg.com.

 3. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε κατασκευαστής μπεκ φίλτρων και συστημάτων αποχέτευσης για την επεξεργασία νερού και λυμάτων. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή εργαλείων και η παραγωγή στις εγκαταστάσεις μας παρέχουν τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε γρήγορα και ευέλικτα στις επιθυμίες σας.

 4. MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, ανακυκλωση υδατων, επεξεργασια υδατων, Ανακύκλωση λυμάτων, και επεξεργασία εναντίον του ασβεστόλιθου. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Χημικά συνδετικά μέσα, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Χημικά συνδετικά μέσα. Έχει έδρα σε Thaining, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OVIVO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OVIVO DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

 2. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά ήδη από το 1995 και διαθέτουμε εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα που σχεδιάζουμε και παράγουμε εμείς. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι μέθοδοί μας είναι ασφαλή και επαναλήψιμα. Με εκπαιδευμένους συνεργάτες ασχολούμαστε μόνο με την επεξεργασία βιομηχανικών υδάτων και λυμάτων από τη βιομηχανία τροφίμων « CSB», αλλά σ' αυτό είμαστε τέλειοι. Τι σάς παρέχουμε. Τα προϊόντα μας έχουν προκύψει και βελτιστοποιηθεί από την πρακτική εφαρμογή. Τα δικά μας συστήματα λύσεων βασίζονται στην ανάλυση δειγμάτων υδάτων και στα προσδιοριζόμενα στοιχεία. Αντιμετωπίζουμε τα δικά σας προβλήματα λυμάτων στοχευμένα και με συγκριτικά μικρές ποσότητες. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η διάγνωση προβλημάτων και η στοχευμένη επιλογή του σωστού προϊόντος. Επίσης διαθέτουμε δοσιμετρικά συστήματα και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων κάθε μεγέθους. Κατανάλωση οξυγόνου - Περιορισμός οξυγόνου για λύματα γαλακτοκομικών επιχειρήσεων, σφαγείων, τυροκομείων, βιομηχανιών δέρματος, παραγωγής βρώσιμων λαδιών, όπως ελαιόλαδο, παλμιτέλαιο

 3. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η BELKI teknik ιδρύθηκε το 1888 ως μικρό σιδηρουργείο. Το παλιό σφυρηλατείο εξακολουθεί να είναι απόλυτα λειτουργικό και λειτουργεί ως μουσείο. Τη διεύθυνση της επιχείρησης ανέλαβε ο K. Skjellerup ο πρεσβύτερος, πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, το 1945. Κατά τη δεκαετία του 1960 τέθηκε σε λειτουργία ένα νέο συνεργείο προκειμένου να διασφαλιστεί η βελτίωση της ανάπτυξης προϊόντων και της παραγωγικής ικανότητας της επιχείρησης. Το 1979 ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης ο υιός Ivan Skjellerup. Κατά τη δεκαετία του 1980 αναπτύχθηκε το πρώτο φίλτρο τύπου χαρτοταινίας BELKI και γεννήθηκε η BELKI teknik. Η BELKI teknik μετακόμισε το 1994 για λόγους χώρου στο Rødkærsbro και διαθέτει σήμερα 2000 m2 χώρων παραγωγής και γραφείων. Κατά τη δεκαετία του 1990 διευθύνθηκε ο τομέας νέων και μετεξελιγμένων προϊόντων συστημάτων φίλτρων, διαχωριστών λαδιού και κατασκευής κεντρικών εγκαταστάσεων. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν έργα παροχής υπηρεσιών & προμήθειας για επιχειρήσεις σε παρακείμενες περιοχές.

 4. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η STA διακρίνεται από το 1992 ως οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με περισσότερους από 40 συνεργάτες για την προσανατολισμένη στον πελάτη δραστηριότητα. Με γνώση των εφαρμογών και επιμελημένη σχεδίαση συστημάτων ενσωματώνουμε με επιτυχία τις λύσεις μας στις διαδικασίες παραγωγής των πελατών μας. Χάρη στους σύγχρονους μηχανολογικούς πόρους παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ειδικών απαιτήσεων των πελατών γρήγορα και αξιόπιστα. Με βάση την εμπειρία από περισσότερους από 2.000 παγκοσμίως εγκαταστημένους διαχωριστές και τηρουμένων των επίκαιρων προτύπων ασφαλείας αναπτύσσουμε υψηλής απόδοσης, μακράς διάρκειας ζωής και ασφαλή μηχανήματα. Ερευνούμε τους δυναμικούς συσχετισμούς ρευστών στα μηχανήματά μας και διεξάγουμε ολοκληρωμένες δοκιμές στην πράξη. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι διαχωριστές STA θα εξακολουθήσουν να είναι τα πλέον αποδοτικά μηχανήματα στην αγορά και μελλοντικά. Εγγυόμαστε το υψηλό πρότυπο ποιότητας της εταιρείας μας με τη δική μας προστιθέμενη αξία σε χώρους παραγωγής άνω των 800 m² και με πιστοποιημένες διαδικασίες (WHG 19 L, ISO 9001).

 5. XL CARWASH PARTS OHG

  Γερμανία

  Ανταλλακτικά και παρελκόμενα εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων και γραμμών πλύσης όλων των κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά. Washtec και Wesumat. Τα προϊόντα μας: βούρτσες πλυντηρίου αυτοκινήτων, βούρτσες για εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων, παρελκόμενα και ανταλλακτικά για εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων, εγκαταστάσεις πλυντηρίου επαγγελματικών οχημάτων, πλυντήρια αυτοκινήτων, συστήματα επεξεργασίας λυμάτων εγκαταστάσεων πλυντηρίων αυτοκινήτων, μεταχειρισμένες εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων.

 1. JÄGER UMWELT-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  - Παράγουμε περισσότερες από 25 εκατομμύρια μεμβράνες ή αεριστήρες για τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων - Είμαστε κάτοχοι περισσοτέρων από 30 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα της τεχνολογίας αεριστήρων - Υποστηρίζουμε τους προμηθευτές μας με τεχνικές λύσεις προκειμένου να τους εξασφαλίσουμε οικονομική ωφέλεια - Βελτιώνουμε διαρκώς τη μακροβιότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα των αεριστήρων μας

 2. WILMS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WILMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συντηρηση εγκαταστασεων επεξεργασιας υδατων, και Εξευγενισμός επιφανειών, γαλβανικός. Έχει έδρα σε Unna, Γερμανία.

 1. DAYSIL SILICONE

  Τουρκία

  Η εταιρεία DAYSIL SILICONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. ENVICON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ENVICON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, φιλτράρισμα λυμάτων, Ανακύκλωση λυμάτων, πληρη συστηματα καθαρισμου υδατων, και Εργασίες για σταθμούς καθαρισμού. Έχει έδρα σε Dinslaken, Γερμανία.

 3. HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HYBRAIN AIR AND LIQUID SEPARATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, ενεργοι ανθρακες, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, και Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 4. INOPSYS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία INOPSYS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, Ανακύκλωση λυμάτων, ανακτηση υδατων, και επεξεργασια βιομηχανικων λυματων. Έχει έδρα σε Mechelen, Βέλγιο.

 5. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδροηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, Ανακύκλωση λυμάτων, Υδροηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, και Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Ober-Grafendorf, Αυστρία.

 6. APATEQ

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία APATEQ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, Εξυγίανση υδάτων, επεξεργασια αστικων λυματων, Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, και Εξυγίανση υδάτων. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

 7. KRYSTELINE GROUP LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία KRYSTELINE GROUP LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, Ανακύκλωση λυμάτων, και κατασκευαζονται μηχανηματα ανακυκλωσης. Έχει έδρα σε Wimborne, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία FRACCAROLI E BALZAN S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, Ανακύκλωση λυμάτων, φιλτράρισμα λυμάτων, και εξοπλισμος επεξεργασιας λυματων. Έχει έδρα σε Pescantina, Ιταλία.

 1. SIROX CLEANECH GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία SIROX CLEANECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, εγκαταστασεις βιολογικης επεξεργασιας υδατων, ηλεκτρονικες και μαγνητικες αντιασβεστολιθικες εγκαταστασεις για την επεξεργασια υδατων, Ανακύκλωση λυμάτων, και αντιασβεστολιθικη μαγνητικη επεξεργασια. Έχει έδρα σε Otelfingen, Ελβετία.

 2. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομή νερού, Διανομή νερού, υλικα αρδευσης, βαλβιδες απο χυτοσιδηρο, και ακροφυσια. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 3. CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CUSS CHRIWA UMWELT-SYSTEMTECHNIK UND SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, εγκαταστασεις και εξοπλισμος βιολογικου καθαρισμου λασπης και υγρης κοπριας, Ενεργειακή απόσβεση, Επεξεργασία λυμάτων, και Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hambühren, Γερμανία.

 4. CHEMTRADE INTERNATIONAL BV

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία CHEMTRADE INTERNATIONAL BV, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, επεξεργασια βιομηχανικων λυματων, και Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Bussum, Κάτω Χώρες.

 5. G&G ERSATZTEILE KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία G&G ERSATZTEILE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια αυτοκινήτων - εγκαταστάσεις, Υφάσματα με επικάλυψη, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Ανακύκλωση λυμάτων, Πλυντήρια αυτοκινήτων - εγκαταστάσεις, Υφάσματα με επικάλυψη, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, και Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Iphofen, Γερμανία.

 6. RESONET

  Γαλλία

  Η εταιρεία RESONET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση λυμάτων, και Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Gimont, Γαλλία.

 7. DNA CEVRE VE ARITMA TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία DNA CEVRE VE ARITMA TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 8. EPUR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία EPUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξυγίανση υδάτων, Ανακύκλωση λυμάτων, Εξυγίανση υδάτων, και Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Grâce-Hollogne, Βέλγιο.

 9. HYDROSWISS SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία HYDROSWISS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος επεξεργασιας λυματων, και επιπλευση υδατων. Έχει έδρα σε MANNO, Ελβετία.

 10. AUTOWASCHANLAGEN SERVICE BERND HEINZINGER

  Γερμανία

  Η εταιρεία AUTOWASCHANLAGEN SERVICE BERND HEINZINGER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλυντήρια αυτοκινήτων - εγκαταστάσεις, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Ανακύκλωση λυμάτων, Πλυντήρια αυτοκινήτων - εγκαταστάσεις, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, και Ανακύκλωση λυμάτων. Έχει έδρα σε Adelshofen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανακύκλωση λυμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.265 Επιχειρήσεις

Kατηγορια